Varajti Fanni+36-30-462-50-61, fanny.varajti@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: gazdasági
Foglalkozás: hallgató, magántanár
Max. szintfelsőfok (orvosi, turizmus, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál12. ker., online
Saját helyszínen12. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébSzeretnél jó hangulatban, hatékonyan angolul és németül megtanulni?
Kezdő vagy, vagy csak fejlődni szeretnél? Kéttannyelvű vagy Idegennyelvű iskolába jársz, akár nyelvvizsgára készülnél? Vagy csak korrepetálásra lenne szükséged?
Szívesen adom át tudásomat angol és német nyelv iránt érdeklődőknek, egészen az alapfoktól a felsőfokú szinten át, a szaknyelvig is. (orvosi, turizmus, illetve gazdasági) Hívj bátran ha kezdő vagy, kisiskolás, egyetemista, nyelvvizsgára szeretnél készülni, esetleg állásinterjúra, vagy csak frissítenéd a tudásodat.
Németre és angolra illetve angolról és németről magyarra vállalok fordítást is!
Csoportos oktatást is vállalok.
Hívj vagy írj bátran!
Tanít mégmagyart(külföldieknek), németet

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos bölcsész tanár, alkalmazott nyelvész
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Somogyi út
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyébszlogen: A tudás legyen veled
Kedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Számlaképes angol bölcsész-tanár vagyok, akinél az órák mind a magánszemélyeknél, mind a cégeknél egyénileg személyre, kiscsoportra szabottak. Az órák Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődődött. Jelenleg 15 év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem a magánszektorban, amelyből 5 évet ismert nemzetközi és hazai cégeknél töltöttem. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem, mint angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos tanár és alkalmazott nyelvész.
Tevékenységi köreim:
Cégek
A dolgozók általános és szakmai ismereteinek idegen nyelvi szinten-tartása és bővítése, bármely hazai és nemzetközi nyelvvizsgaközpont által meghirdetett alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítése, fordítás, tolmácsolás, felsővezetők idegennyelvi képzése, prezentációkészítés, meetingek előkészítése, közös kidolgozása, tárgyalástechnikai ismeretek, tananyagfejlesztés.
Magánszemélyek
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on is.
Az oldalon látható ár a lakossági nyelvoktatásra vonatkozik, a cégek különböző szolgáltatásainak árai telefonon illetve e-mailben egyeztetendők.
Sikeres Nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj5000-6000 Ft/60 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 6000 Ft helyett átlagosan 5000 Ft lehet a 60 perces óradíj. Az összeg idõarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Életkor:
Végzettség: M.A. Human Resources Counseling
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintû és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Simon Virág+36-20-278-75-65, simonvirag897@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: angol-biológia szakos egyetemi hallgató
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol, ill. online
Saját helyszínen14. ker.
Óradíj3500 Ft/ 60perc
EgyébAngol-biológia szakos hallgató vagyok az ELTE-n. Biológiából, kémiából és angol nyelvből vállalok korrepetálást, közép és emelt szintű érettségire felkészítést (illetve középfokú nyelvvizsgára). Az órákat hatékonyan és személyre szabottan tartom. Fontos számomra, hogy mindegyik tárgyat közelebb hozzam a diákhoz, hiszen eredményesen csak motivált, érdeklődő diákot lehet tanítani. Fontos számomra, hogy az angol nyelvnél mindenkinek az érdeklődési köréhez kapcsolódva, szókincsalapúan tanítsak.
Tanít mégbiológiát, kémiát

Ványa Anna06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébA beszédcentrikusságban hiszek, óráim lényege a sok beszéd, témák köré csoportosított szókicsbővítés és a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan.
Szeretem a felszabadult, jó hangulatot. Ezt a mentalitást viszem át az óráimba is, hogy biztosan mindenki élvezze a tanulást és diákjaim jól érezzék magukat az oktatás alatt. Így könnyedén, szintve játszva sajátítsák el az angol nyelvet és nehézségeit. Keményen dolgozom azon, hogy a tanulóim magabiztosan és bátran használják a megszerzett biztos tudásukat.
Tanít még-

Parádai Romina06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc
EgyébA vidámság és jó hangulat alapvető elemei az óráimnak. A beszédcentrikus óráimon a tanítás mellett azt is fontosnak tartom, hogy motiváljam diákjaim. Lelkesedésem és türelmem segítségével minden nehézséggel megbirkózom, melyek a nyelvtanulás során felmerülhetnek. Azon dolgozom, hogy diákjaim bátran és sikerélményekkel gazdagon álljanak a kihívások elé.
Tanít még-

Vincze Judit+36-70-299-31-35, vinczejudit.ed@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.
Tanít mégmagyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Kovács Miklós06-30-285-34-79, kovacssivamiki@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: angol nyelv és irodalom szakos tanár
Foglalkozás: nyelvtanár, idegenvezetõ, jógaoktató
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten, megbeszélés szerint/Costa Cafe vagy
az egész országból/külföldről Skype-on, Zoomon vagy bármilyen más online platformon
Saját helyszínen15. ker. Dobó u.
Óradíj6000 Ft/90 perc
EgyébKezdőtől felsőfokig, vizsga-előkészítés Eurotól BME-n át Language Cert-ig és ezeken kívül bármi, vagy szinten-tartás, társalgás igény szerint. Ám elsősorban nem nyelvet - embereket tanítok!
Hope to see you...
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Mundruc Nikolett+36-70-222-86-84, nikolett.mundruc@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébA pedagógia alapszak elvégzése után Hungarológia mesterszakon szereztem diplomát. Az angol nyelvű képzés során a magyar nyelv és kultúra interkulturális kontextusban való professzionális tanulmányozása mellett jelentős tapasztalatra tettem szert a tanulóközönség igényeit illetően. 2015-től több Hungarológiai nyári egyetemen tanítottam a legkülönbözőbb összetételű csoportokban, valamint 2018-tól magántanárként is tevékenykedem.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Hembach András06-20-545-46-66, 06-1-355-07-26, hembach.andras@gmail.hu
Életkor: 57 év
Végzettség: Külker Főiskola, ELTE Tolmácsképző
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen16. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc (dupla órákat tartok)
EgyébAngol nyelvoktatást vállalok sok éves gyakorlattal alap/közép/felsőfokon - mind általános mind speciális nyelv (üzleti, gazdasági, pénzügyi szaknyelv) a XVI. kerületben, az Örs Vezér tértől 10 perc busszal. Óradíj: 2500Ft/45 perc. Rugalmas óra egyeztetés délelőttre és délutánra.
Segítek hatékonyan felkészülni konkrét nyelvvizsgára alap/közép/felsőfokon (pl: BME,TOEFL, ITK-Origo, TELC, ECL, Cambridge, Eurocity, Zöld út, IELTS), érettségire (közép- és emeltszinten). A sikeres oktatás lényege, hogy a kívánt cél elérése mellett olyan nyelvtudás kerüljön tanulóim kezébe, melyet már önállóan is tudnak tovább fejleszteni, használni. Minden korosztályból várom a tanulni vágyók jelentkezését, gyerekeket 9 éves kortól tanítok.
Az órai gyakorlatok megoldása olyan laza, célirányos légkörben zajlik, amely óhatatlanul meghozza a nyelvtanulás iránti kedvet és a nyelv szeretetét, ami az intenzív foglakozások alapja. Kommunikációs készség fejlesztés, szinten tartás és korrepetálás. Meglévő tudás mellé önbizalom szerzés. Magántanárként azt az élő angol nyelvet igyekszem tovább adni, amelyet tolmácsként én is használok, fejlesztek. Számlaképes.
Minden tananyagot biztosítok a diákjaimnak: vizsga teszteket, angol újságcikkeket, vizsga laborszövegeket, szöveg-elemzéseket, vizsga szövegfordításokat angolról magyarra és magyarról angolra, szöveg tömörítéseket, képelemzéseket, memória gyakorlatokat, szöveg kiegészítéseket, téma kidolgozásokat, nyelvtani összegzőket. Hembach András, ELTE BTK és Külkereskedelmi közgazdász diplomával.
Szakfordítást is vállalok!
hembach-andras.webnode.hu
Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Tanít még-

Havasi Krisztina+36-70-408-87-57, kriszti.havasi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár, business Coach
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébBeszédközpontú angol órákat és történelem tárgyból korrepetálást vállalok, valamint kommunikáció fókuszú business és life coachingot. Tizennégy évig dolgoztam multinacionális cégeknél itthon és New Yorkban, közel három éve foglalkozom business coachinggal, és ezt a módszertant használom minden foglalkozásomon, melyek menete és tematikája az egyéni igényekhez alkalmazkodik.
Jelenleg csak online adok órákat Skypon vagy Zoomon, hétköznap 10:00-17:00-ig.
Tanít mégtörténelmet, kommunikációs tréninget

Bohus Andrea+36-30-346-07-36, bohusandi@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónáljelenleg online, egyébként 14. ker. Zugló
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/90perc
EgyébAngol, magyar és Mindfulness szakos tanár vagyok. Sokéves nyelviskolai, egyetemi oktatói tapasztalattal vállalok nyelvvizsgákra (közép- és felsőfok), valamint emelt szintű érettségire felkészítést.
Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik már évek óta tanulnak angolul, de még mindig nem szívesen szólalnak meg ezen a csodálatos nyelven:)
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyi.sandor.70@gmail.com
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 30 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Dósa Éva+36-30-850-00-71, evedosa@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébCéljaid eléréséhez szeretnék segítséget nyújtani egyéni igényeid alapján, beszédcentrikus, támogató foglalkozások keretében. 15 éve dolgozom tanárként, azt gondolom,az egyik legfőbb lépés a belső gátak leküzdése: merj beszélni!
'You never fail until you stop trying.'-A. Einstein
Tanít még-

Murai Fruzsina+36-30-195-66-12, fruzsina.murai@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség:
Foglalkozás: angol- magyar szakos egyetemi hallgató
Max. szintfelsőfok
Tanulónál25 percen belül bárhová :) ill. online
Saját helyszínen13. ker.(Nyugati-pu., saját lakás)
Óradíj4500 Ft/90 perc, 3500 Ft/60 perc
EgyébA legfontosabb: nincs olyan, hogy nincs nyelvérzéked, csak meg kell találnod azt, amit élvezel a nyelvben, legyen az zeneszöveg, művészet, receptek, akármi!
- szókincs,szókincs,szókincs :)
- véleményem szerint a leghasznosabb módszer, ha magyarról angolra fordítasz mondatokat, így megtanulsz 'angolul gondolkodni'
- az angolról magyarra fordítás a tematikus szövegek fordításában merül ki
- a fenti 3 pontból áll össze a tudás a fejedben, minden mindennel összefüggésben lesz anélkül, hogy azt észrevennéd
-nem csak az érdekel, hogy elsajátítsd a tudást, hanem az is hogy mit szeretsz, mi az érdeklődési köröd, ez alapján próbálom összeválogatni az anyagokat
Magyarból nagyon szeretek kapcsolatot teremteni a mai irodalom és a 'hagyományos' irodalom között, tapasztalataim szerint így sokkal érdeklődőbbek lesznek a tanulók. (amilyen én is voltam)
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem angol, spanyol és orosz nyelven. Tanítottam már kezdőket, készítettem fel nyelvvizsgára és korrepetáltam is. Jelenleg csak online tartok órákat. Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot személyre szabottan is össze tudom állítani.
Tanít mégoroszt, spanyolt

Borsodi Ágnes+36-20-238-20-51, borsoka19@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen2. ker. Törökvész-Pálvölgy
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébBorsodi Ágnes - angoltanár, kémia tanár, matematika-magyartanár
1992-ben végeztem az ELTE TTK biológia-kémia-angol nyelvi szakfordító szakán. Az 1992-93-as tanévben kémiát tanítottam egy angliai magániskolában. 2012-ben 'okleveles angoltanár' képesítést szereztem az ELTE tanári mesterszakán.
Több éves tanítási és fordítási gyakorlatot és számos sikeres nyelvvizsga- és felvételi előkészítést követően a következőket vállalom:
- 10 éves kortól angol nyelv oktatása C1 szintig (BME, Euro, Telc, FCE, CAE nyelvvizsgák),
- kémiából korrepetálás és felkészítés az emelt szintű érettségire,
- matematika-magyar előkészítés gimnáziumi felvételire
- angol szaknyelvi fordítás.
Tanít mégkémiát, magyar nyelv és irodalmat, matematikát

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Soreghy Ildi+36-30-319-22-63, soreghy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító (számlaképes)
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenCorvin negyed
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébBeszédcentrikus, egyénre szabott órák, legyen az érettségire, felvételire, nyelvvizsgára, prezentációra (üzleti és-vagy általános) állásinterjúra, külföldi útra való felkészülés. Személyes és online órákat vállalok, ahol nem a hibátlanság a cél, hanem a magabiztos fellépés. A 20 éves tapasztalat, a kiváló referenciák engem is inspirálnak, nagyon jó érzés a hallgatói sikerek részének lenni!
Tanít mégnémetet

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok (Business, orvosi, jogi, gazdasági, turizmus, műszaki, kereskedelmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, fizikát, magyart (külföldikenek), matematikát, németet

Kocsis Zsófia+36-30-481-92-20, zsofiakocsis@hotmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: főiskola angol nyelven
Foglalkozás: magántanár
Max. szintFelsőfok
Tanulónál5., 6., 7., 8., 9., 13. ill. online
Saját helyszínen6.ker. Budapest, Jókai tér
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébEleged van az unalmas, maradi nyelvtanításból és modern, beszédközpontú, vidám angolórákra vágysz anélkül, hogy megutálnád az angol nyelvet? Nemcsak írni akarsz megtanulni, hanem beszélni is? Külföldi munkatársaiddal, üzletpartnereiddel nem csak egymást szeretnétek bámulni és csendben ülni? Nyelvvizsgát szeretnél lerakni? Gyerekednek szeretnél hasznos elfoglaltságot találni biztos nyelvtudással, amit később kamatoztatni tud? Ha a kérdések egyikére igennel feleltél, akkor várlak az angolóráimon személyesen, skype-on, messenger-en vagy google meet-en. Több, mint 6 éves tapasztalattal rendelkezem angol magántanárként illetve több, mint 6 évet éltem külföldön, ahol amerikaiakkal és britekkel dolgoztam. Rendelkezem angol nyelvű közgazdász és idegenforgalmi diplomával, felsőfokú általános és idegenforgalmi, gazdasági nyelvvizsgával. Várom sok szeretettel minden korosztály megkeresését, aki angolul szeretne tanulni, egyénileg, csoportosan, személyesen vagy online.
Tanít még-

Sziráki Katalin E.V.06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: képesített fordító-tolmács
Foglalkozás: egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyó érdeklődők!
Szeretettel és sok éves tapasztalattal várom leendő tanulóimat magánóráimra, Online vagy személyesen, saját helyszínen.
Óráimat jó hangulat és rugalmasság jellemzi, bármelyik formáját is válasszátok a tanulásnak, személyesen, vagy online, és rengeteg segédanyag biztosítása a fokozottabb eredmény érdekében. Egyéni képességek, igények és tempóhoz alkalmazkodva hatékonyabb a nyelvtanulás bármilyen korban.
Minden érdeklődő jelentkezését szívesen fogadom, általános iskolás kortól felnőttekig.
Tanít mégfranciát

Kádár Zita-, kadzit@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: egyetem, angol bölcsész és tanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen8. ker. Fecske u.
Óradíj6000 Ft/90 perc
EgyébTöbb mint 10 éve foglalkozom angol nyelvtanítással, elsősorban kommunikáció fejlesztéssel és nyelvvizsga felkészítéssel (Origo, BME, IELTS, Cambridge, LCCI és gazdasági nyelvvizsgák közül a Zöld Út). Igyekszem jó hangulatú órákat tartani, amiben célom mind a 4 készséget (kommunikáció, beszéd, listening, nyelvtan) megmozgatni és megalapozott tudást átadni, ezért óraim 90 percesek (Tanítási idő reggel 8-tól este 18.00 ig bezárólag) Célom, hogy tanítványaim nemcsak a nyelvvizsgán, hanem külföldön, anyanyelvi környezetben is megállják helyüket. Honlap:avironinbudapest.wixsite.com/angolneked/rolam-2
Tanít még-

Sümegi Alexandra+36-30-997-61-56, sumegi.alexandra9@gmail.com
Életkor:
Végzettség: anglisztika szakos bölcsész
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenSaját helyszín (Corvin negyed)
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSzámlaképes, másodéves vagyok az ELTE Amerikanisztika mesterképzésén, korábban Anglisztika alapképzést végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen kitűnő eredménnyel. Emellett belekóstoltam más nyelvekbe is (holland, orosz), így pontosan tudom milyen nehézségei vagy buktatói lehetnek a nyelvtanulásnak, vagy egy vizsgára való felkészülésnek. Jártam már különtanárnál, nyelvvizsgára való felkészítő tanfolyamon, illetve egyetemi nyelvfejlesztő kurzusokon is, tehát biztosítani tudom a tanulóimnak az eredményes felkészülést érettségire, emelt szintű érettségire vagy nyelvvizsgára is. Igyekszem személyre szabott órákat tartani, minden tanuló igényeire ráhangolódni, plusz anyagokat biztosítani ha egy bizonyos területen elakad.
Óráimat a Corvin pláza mellett saját helyszínen tartom, de van lehetőség online oktatásra is.
Tanít még-

Fazekas Edit+36-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: angoltanár és fordító
Foglalkozás: angoltanár és fordító
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínenDeák térnél
Óradíj2400-2800 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 27 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex (kereskedelem és idegenforgalom), Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költened, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk. Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít még-

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma S. út
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb, elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönzõ hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsõre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdõk oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetõbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetõben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid idõn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesõk! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehetõ eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Csontos Andrea+36-20-540-52-51, csontosandrea@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (C1) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínenDunakeszi
Óradíj3500-4000 Ft/60 perc
EgyébSzeptember közepétől szeretettel várom leendő tanítványaimat Dunakeszin.
Mindenkinek más a motivációja a nyelvtanulásra, én az alábbi esetekben tudok segíteni:
- korrepetálás, felzárkóztatás, órai tananyag begyakorlása
- szókincs- és beszédfejlesztés
- nyelvtani rendszerezés
- nyolcadikosoknak írásbeli/szóbeli felvételi felkészítés
- érettségire, nyelvvizsgára felkészítés
- üzleti angol
- angol állásinterjúra felkészítés (önéletrajz, motivációs levél írása, tipikus állásinterjú kérdések)
Magamról: angol nyelvtanári diplomával, tanítási tapasztalattal rendelkezem gyerekek és felnőttek oktatásában.
HR tanácsadói mesterdiplomát is szereztem, így segíteni tudok az álláskeresőknek abban, hogyan lehetnek sikeresek a kiválasztásban, milyen a jó és megnyerő önéletrajz, milyen 'trükkös' kérdéseket tesznek fel a HR-esek :-)
Fontos számomra, hogy a kitűzött célt elérjük, egyénre szabottan oktatok, óráimat barátságos légkör jellemzi.
Árak:
Általános (korrepetálás, érettségi, felvételi)- 3.500.-/ 60 perc
Üzleti angol/állásinterjú - 4.000.- Ft/60 perc
Tanít még-

Martin Cooper+36-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: angol oktató
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébBRIT ANYANYELVŰ OKTATÓ 30 éves magyarországi tapasztalattal kezdőtől haladó szintig órákat vállal, érettségitől Cambridge nyelvvizsgára felkészítést, lektorálást, céges tanfolyamokat. Beszédcentrikus órák a pontos nyelvtanra fókuszálva. Tanuljon meg helyesen, folyamatosan, magabiztosan beszélni, helyesen írni!
I am a NATIVE SPEAKER and I have been teaching English in Hungary - both privately and at educational institutions - for almost 30 years. I also have at least 10 years of teaching experience online. I have worked with people from all walks of life and of all ages. I am an Englishman from the South West of England. Regarding your tuition - I will design a course of lessons to meet your requirements and, I will supply you with all of your learning material, at no extra cost. I can speak Hungarian so, if you want to call me to make arrangements, we can speak in Hungarian if you prefer. At the moment, I am only accepting students online. However, I think that it is a better way of learning because one is more focused and has the internet at one's fingertips, which is a great learning aid.
Tanít még-

Márton Daniella+36-20-510-04-45, m.daniella.st@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline-skype
Saját helyszínen-
Óradíj8000 Ft/50 perc
EgyébTöbbéves tanári tapasztalattal, diplomás nyelvtanárként magánórát adok angol és német nyelvből. Számlaképesen kínálok lehetőséget az érettségire /nyelvvizsgára /állásinterjúra /külföldi munkára való felkészüléshez. Amennyiben maximális figyelmet és haladási tempót szeretnél, válaszd a magánórát, mely Skype-on keresztül bárhonnan igénybe vehető.
Magánóra díja: 8000 ft/50 perc
Állandó tanítványaimnak kedvezményt biztosítok, a 10. óra után 7000 ft/50 perc.
Tanít mégnémetet

Soczó Anna+36-30-675-24-66, soczoanna@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: kisebbség szociológia
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen6. ker. Oktogon,
4. ker. Újpest központ
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébTöbb, mint 10 éve tanítok matematikát és angolt, rengeteg sikeres érettségi, felvételi és nyelvvizsga eredményt értünk el a tanítványaimmal együtt.
Azt gondolom, hogy a sikerem abban rejlik, hogy nagyon hamar ráhangolódok a tanítványaim személyiségére, így mindannyiuknak olyan órát tudok adni, amely nem csak eredményes munkát, de örömöt is jelent nekik.
Tanít mégalgebrát, analízist, geometriát, matematikát, valószínűségszámítást

Gyökeres Katalin+36-70-703-11-83, gy.kata@hotmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: angolnyelv-tanár
Max. szintközépfok
Tanulónál19. ker Kispesten ill. onilne
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébKözépiskolában tanítottam 8 évet. Jelenleg nyelviskolában oktatok felnőtteket.
Engem keresel, ha:
- komolyan veszed a tanulást
- ha az órákon angolul szeretnél beszélni
- 8-16 óra között akarsz tanulni hétfőtől csütörtökig
- online tanulást is vállalsz
- Euroexam vagy iTolc középfokú nyelvvizsgára kívánsz felkészülni
Tanít még-

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmet

Czika Katalin+36-30-879-90-85, ctounette@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintalapfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4200 Ft/55 perc,
10 alkalmas bérlet 35.000 Ft
EgyébKata vagyok, nyelvtanári végzettséggel rendelkezem. Általános iskola alsó tagozatától egyetemista, illetve felnőtt korosztályig minden szinten tanítottam/ tanítok , illetve éveken keresztül dolgoztam olyan vállalati környezetben, ahol az angol nyelvet napi szinten használhattam.
Kezdő és alapfokon vállalok tanítást, korrepetálást Skype-on.
Segédanyagot biztosítok, amit megegyezés alapján kombinálhatunk az általad hozott anyaggal. Játékos, interaktív óráimat a Te igényeidhez igazítva, váll-vállvetve haladunk a nyelv elsajátításával.
Az első kapcsolatfelvétel (30-45 perc) ingyenes, ekkor megbeszéljük egyéni igényeid, célkitűzéseid, felmérjük jelenlegi szinted és megbeszéljük az elkövetkező alkalmak ütemezését.
Minden további alkalom 55 perc, ára 4.200 Ft. A 10 alkalmas bérlet ára 35.000 Ft.
Kíváncsian és nyitottsággal várom, hogy mielőbb megismerkedjünk!
Kata
Tanít még-

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Ecseri úti metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon, mesterdiplomával rendelkezem.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Angelika Hardi+36-20-371-99-19, udvarhelyi.angelika@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: angol nyelvtanár, szakfordító, tolmács, szikrondramaturg
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc,
korrepetálás, házi feladat elkészítésének segítése: 3000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulni Vágyó!
Akár szükségszerűség, akár kedvtelés hajt az angol nyelv minél tökéletesebb elsajátítása felé, örülnék, ha együtt tanulhatnánk a digitális térben.
Számlaképes nyelvtanárként törekszem diákjaim tanulási folyamatának személyre szabására, hosszú távú tervezésére, saját lehetőségeik felismerésére.
Mindenki jól tud önállóan tanulni, csak rendszeresen fel kell ébreszteni benne/saját magában ehhez a motivációt. Az én rendszerem titka a rendszeres ismétlés támogatása, az okos életmódba illesztett módszeres tanulás. A heti 1-2 online órán kívül is mindennap kérlek majd az önálló tanulásra, “beszámoló” feladatok elküldésére -- akár video-, vagy audiofile formájában. Ha készen állsz a shadowing (árnyékolás) alkalmazására, okos szókincsbővítésre, digitális számonkérésre, illetve a folyamatos ösztönzésre, akkor segíthetek neked én, a szenvedélyes nyelvtanuló, betűfaló, és gyakorló pedagógus.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Sántha Zsuzsa06-70-416-46-14, zs.santha4@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintalapfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvoktatást vállalok, kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára való felkészítés, iskolai korrepetálást. Külföldi munkavállalás miatti nyelvtanulásban is segítek.
Angol nyelvbõl szintén.
Az idõpontot és helyet illetõen rugalmas vagyok. Hétvégén is tartható az óra.
Tanít mégnémetet

Fügedi Anita06-70-442-22-25, fugedianita@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: fordító és tolmács MA, angol nyelv és irodalom BA, marketing MA
Foglalkozás: angol magántanár, fordító
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3750 Ft/45 perc, szaknyelv: 4000 Ft/45 perc
EgyébGARANTÁLTAN EREDMÉNYES TÁVOKTATÁS
Angliában, a Leicesteri Egyetemen végeztem angol nyelv és irodalom szakon, melyet követően fordító és tolmács-, és marketing mesterdiplomát szereztem.
Több éves tanítási tapasztalattal és számos referenciával rendelkezem, korábban egy nemzetközi magániskolában is tanítottam angolt magyarul nem beszélő külföldieknek. Felkészítést vállalok általános angol és gazdsági angol nyelvvizsgákra minden szinten, továbbá fordító/tolmács vizsgákra, de tudok segíteni abban az esetben is, ha nem a nyelvvizsga a cél, csupán a tudásod szintentartása, felfrissítése vagy fejlesztése. Esetleg állásinterjúra, külföldön élésre vagy munkahelyi prezentációra készülnél? Szeretnéd, hogy valaki lektorálja az angolult írt leveledet vagy beadandódat? Természetesen ebben is tudok segíteni. Mindezek mellett fordítást is vállalok HU-EN és EN-HU nyelvirányokban is. Az óráimat minden esetben az egyéni igényekhez igazítom.
Jelenleg csak online órákat vállalok, 45 perces nyelvórát kedvezményes 3750Ft-os áron, míg üzleti angol órát 4000Ft/45perc díjon vállalok.
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsõfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc (egy személy esetén)
4000 Ft/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 2000 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4200 Ft-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsõfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fõ területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen meg, ha lehetõsége van rá!
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: See You Nyelviskola ügyvezetõje és tanára
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvbõl.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbõvítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Ribánszki Péter06-20-268-14-41, peter.ribanszki@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébÜdvözlök minden kedves érdeklődőt!
Sokéves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. A varázsszerekkel történő házalás nem az én asztalom, tanítási módszerem a klasszikus és biztos nyelvoktatás elvén nyugszik. Fontosnak tartom, hogy a tanítványaim ne csak 'vizsgafeladat-megoldásból' fejlődjenek, hanem azokat valódi angoltudásuk segítségével tudják megoldani. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tanulásnak a lehető legunalmasabbnak kell lennie:) Mindig törekszem arra, hogy a foglalkozás jó hangulatban teljen, a tananyag pedig sokszínűen, érdekes/aktuális témák mentén történjen feldolgozásra.
Egész Budapest területén házhoz megyek, de egyéb helyszín is megbeszélhető. Időbeosztásom rugalmas, ha esetleg iskola/munka miatt váltakozó időpont felel meg.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA