Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj5000-6000 Ft/60 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Állásinterjúkra, valamint érettségi, TELC, EURO, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 6000 Ft helyett átlagosan 5000 Ft lehet a 60 perces óradíj. Az összeg idõarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Karakas Éva+36-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline (Zoom, Skype vagy akármi, ami közvetíti a hangot és képet)
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc + ingyenes tananyag + ingyenes írásbeli feladatok ellenőrzése e-mailen
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnõvel kezdõtõl a felsõfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerezõ kurzus
+ állásinterjúra felkészítõ workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma S. út
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb, elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönzõ hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsõre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdõk oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetõbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetõben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid idõn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesõk! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehetõ eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Mauro DiStefano+36-20-489-45-69, distefanomauro01@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébSziasztok! Mauro vagyok, 49 éves nyelvtanár. Olasz anyanyelvű vagyok, de Magyarországon élek. Nagy tapasztalatom van nyelvtanításban, coaching-ban és tréningek tartásában. egész Európában és az Egyesült Államokban is. A diákközpontú, beszédközpontú nyelvtanításban hiszek és abban, hogy lehet nyelvet tanulni jó hangulatban. A diplomáimat olasz-francia-angol nyelv és irodalomból szereztem. Bátran forduljatok hozzám emailben vagy telefonon. Jelenleg csak skype-on vagy más virtuális eszközön tanítok a járványhelyzet miatt, de ezt is nagyon szokták szeretni a diákjaim. A magyar nyelvet egyelőre tanulom, így a közvetítő nyelvek valamelyikén folyik az óra (angol, olasz vagy francia). Kérlek, ezen nyelvek egyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot. Köszönöm és várlak titeket sok szeretettel!
Tanít mégfranciát, olaszt

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: angoltanár és fordító
Foglalkozás: angoltanár és fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Deák térnél
Óradíj2800 Ft/45 perc
Egyéb"Érdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 26 év tapasztalattal! Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- ) Online órákat is tartok. Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex (kereskedelem és idegenforgalom), Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költeni, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk. Reggel 8 és du 2 között az óradíjam 2400 Ft/ 45 perc. Du 2-től este 8-ig 2800 Ft/ 45perc. Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni."
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Csonka Brigitta+44-790-991-321, csonkabrigi21@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok Kedves tanulni vágyók!
2 éve tanítok angolt, online. Ha szeretnél tényleg jól beszelni angolul vagy csak felfrissiteni a tudasod, nem megy a beszéd? Ne aggódj, ezeken mind tudok segíteni, elsõ próbaóra ingyenes. Kérlek emailbe keress.
Tanít még-

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Martin Cooper+36-70- 357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: angol oktató
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébHi, I have been teaching English in Hungary - both privately and at educational institutions - for almost 30 years; also, I have at least 10 years of teaching experience online. I have worked with people from all walks of life and of all ages. I am a native Englishman from the South West of England. Regarding your tuition - I will design a course of lessons to meet your requirements and, I will supply you with all of your learning material, at no extra cost. I can speak Hungarian so, if you want to call me to make arrangements, we can speak in Hungarian if you prefer. At the moment, I am only accepting students online. However, I think that it is a better way of learning because one is more focused and has the internet at one's fingertips, which is a great learning aid.
Tanít még-

Horváth Tamás +36-30-587-19-92, hdt1991.e@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: nyelvész, fordító, tolmács
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen5. ker. Astoria megállónál
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok !
Horváth Tamás vagyok, Cambridge-i Egyetem által akkreditált angol- és franciatanár.
Ha a kijárási korlátozás miatt most hirtelen több szabadidőd lett, vagy úgy döntöttél, hogy belevágsz valami újba, le akarsz végre nyelvvizsgázni, vagy egyszerűen csak szeretnél magabiztosabb beszélni idegen nyelveken, keress bizalommal.
Személyre szabott, beszédközpontú óráinkon stresszmentes közegben, fesztelen hangulatban segítek majd neked elérni a céljaidat. Ha változatos feladatokat, garantált jókedvet és emlékezetes órákat szeretnél, várom a jelentkezésed. :)
Tanít mégfranciát

Sziráki Katalin E.V.06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: képesített fordító-tolmács
Foglalkozás: egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyó érdeklődők!
Szeretettel és sok éves tapasztalattal várom leendő tanulóimat magánóráimra, Online vagy személyesen, saját helyszínen.
Óráimat jó hangulat és rugalmasság jellemzi, bármelyik formáját is válasszátok a tanulásnak, személyesen, vagy online, és rengeteg segédanyag biztosítása a fokozottabb eredmény érdekében. Egyéni képességek, igények és tempóhoz alkalmazkodva hatékonyabb a nyelvtanulás bármilyen korban.
Elsősorban felnőttek jelentkezését várom, bármilyen szinten, kezdőtől felső fokig, gyerekeket minimum középiskolás kortól.
Tanít mégfranciát

Kondi Krisztina06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc
EgyébÓráim alapja a sok beszéd, melynek alapvető eleme a felszabadultság, jó hangulat, türelem és folyamatos lendület. Mivel beszédcentrikus órákat tartok, diákjaim szinte észrevétlenül sajátítják el a nyelvtani szabályokat, témák köré csoportosítva, a megfelelő szókincs bővítésével. Célom, hogy az órákon megszerzett tudást diákjaim magabiztosan tudják használni bármilyen környezetben, sikerélményük pedig tovább fokozza lelekesedésüket a tanulásban.
Tanít még-

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos bölcsész tanár, alkalmazott nyelvész
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Somogyi út
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyébszlogen: A tudás legyen veled
Kedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Számlaképes angol bölcsész-tanár vagyok, akinél az órák mind a magánszemélyeknél, mind a cégeknél egyénileg személyre, kiscsoportra szabottak. Az órák Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődődött. Jelenleg 15 év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem a magánszektorban, amelyből 5 évet ismert nemzetközi és hazai cégeknél töltöttem. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem, mint angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos tanár és alkalmazott nyelvész.
Tevékenységi köreim:
Cégek
A dolgozók általános és szakmai ismereteinek idegen nyelvi szinten-tartása és bővítése, bármely hazai és nemzetközi nyelvvizsgaközpont által meghirdetett alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítése, fordítás, tolmácsolás, felsővezetők idegennyelvi képzése, prezentációkészítés, meetingek előkészítése, közös kidolgozása, tárgyalástechnikai ismeretek, tananyagfejlesztés.
Magánszemélyek
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on is.
Az oldalon látható ár a lakossági nyelvoktatásra vonatkozik, a cégek különböző szolgáltatásainak árai telefonon illetve e-mailben egyeztetendők.
Sikeres Nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Biró Ilona+36-30-172-41-17, biro.ilona@wardmaria.hu
Életkor: 42 év év
Végzettség: magyar nyelv és irodalom - , angol nyelv és etika szakos középiskolai tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline ill. 2., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 12. kerület
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébKedves Diákok!
Biró Ilona vagyok, több évtizedes nyelvtanítási tapasztalattal keresek lelkes, tanulnivágyó tanítványokat angol ill. magyar nyelv és irodalomból felsőfokig, illetve egyetemi felvételiig. Óráim dinamikusak és kommunikációközpontúak, a nyelv logikájára való ráéreztetéssel szeretem fejleszteni a nyelvi pontosságot. Célom, hogy örömmel tanuljanak a dákjaim, ráérezve a nyelvek fontosságára, gondolatainkat formáló voltára, így igényességére.
Óradíjak:
45 perces angolóra (online): 3000 Ft/45 perc
45 perces magyar nyelvtan vagy irodalomóra (online): 2500 Ft/45 perc
45 perces angolóra kiutazással, ill. belvárosi helyszínnel: 3500 Ft/45 perc
45 perces magyar nyelvtan ill. irodalom óra kiutazással, ill. belvárosi helyszínnel: 3000 Ft/45 perc
60, ill. 90 perces órákra is lehetőség van, áruk részarányos. Középiskolásokat és felnőtteket várok elsősorban, illetve nagyon lelkes felső tagozatosakat.
Tanít mégmagyar nyelvtant és irodalmat

Szabó Erik06-70-953-58-20, erik.angoloktato@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: angol oktatás, fordítás
Max. szintfelsőfok
TanulónálSzékesfehérvár, Velence környéke, Dél-Buda ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébMinden információ elérhető a www.angoloktato.com vagy www.facebook.com/angoloktatoszaboerik/ oldalakon. Keress meg bátran!
Tanít méggitárt, magyart(külföldieknek), történelmet

Dósa Éva+36-30-850-00-71, evedosa@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébCéljaid eléréséhez szeretnék segítséget nyújtani egyéni igényeid alapján, beszédcentrikus, támogató foglalkozások keretében. 15 éve dolgozom tanárként, azt gondolom,az egyik legfőbb lépés a belső gátak leküzdése: merj beszélni!
'You never fail until you stop trying.'-A. Einstein
Tanít még-

Starkey Felicity+36-30-994-52-98, english.starkey@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: BA
Foglalkozás:
Max. szintfesőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen9. ker. Angyal u.
Óradíj3000-6000 Ft/60 perc
Egyébwww.youtube.com/watch?v=B9C6DqKtGUo&t=6s
5 éve tanítok/ korrepetálok angolt. Félig amerikai vagyok, nagyon szeretek angolul beszélni, és ezt a lehetőséget átadni másoknak.
I've been teaching English since 2015. I am half American, so I Love to speak in English and pass this great opportunity for others.
Tanít még-

Boros Katalin+36-20-200-33-02, katalinszinkron@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár (Msc)
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébNyelvtudás, amire Neked kell!
Angol szakon végeztem, 2003 óta sok-sok tanítványom volt. A nyelvtanítást coaching eszközökkel egészítem ki, mert a sikerhez a tanulás mellett nagy szükség van bátorságra és önbizalomra is.
Lendületes, mosolygós órákra számíthatsz. Nincs tankönyv, nincs magolás és nincs két egyforma óra sem, mert mindent a Te érdeklődésedhez igazítok. Egy jól megfogalmazott cél eléréséhez kb. 3 hónapra van szükség. Utána mehetsz szabadon nyaralni, telelni, másik nyelvet tanulni…. Vagy amit szeretnél. ;)
Tedd fel magadnak a kérdést:
- Mi választ el attól, hogy megtanulj angolul?
- Bele tudnád adni minden energiádat egy olyan kurzusba, amivel egyszer s mindenkorra befejezed a nyelvtanulást?
Az én módszeremmel ez Neked is sikerülni fog. Segítek megfogalmazni a célodat, a motivációdat és egy olyan tanfolyamot állítunk össze együtt, amit könnyedén és jókedvvel tudsz végigcsinálni.
Mit kell tenned?
1. Küldj egy bejelentkező e-mailt a katalinszinkron@gmail.com címre, amiben megírod a célodat. Én válaszul elküldöm Neked a kérdőívet (ebből lesz a tananyagod).
2. Miután kitöltötted, időpontot egyeztetünk az első beszélgetésre. Ez a beszélgetés kb. 15-20 perc és magyar nyelven zajlik. Utána, ha elindult a tanulás, akkor angolul beszélünk majd.
Szeretettel várom a megkeresésedet.
Eredményes nyelvtanulást kívánok.
Tanít még-

Heltai Sára06-30-454-38-87, sara.heltai@hotmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: angolszakos bölcsész
Foglalkozás: angol tanár
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen7. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
Egyéb30 éves vagyok. Egyetemen tanultam angolt. Tartottam gyerekfoglalkozásokat magyar/angol nyelven, illetve angolt tanítottam gyerekeknek főleg. Ez a fő profilom. A többi tantárgyból hozott anyagból korrepetálást vállalok.
Tanít mégbiológiát, magyart(külföldieknek), rajzot, történelmet

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Ványa Anna06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébA beszédcentrikusságban hiszek, óráim lényege a sok beszéd, témák köré csoportosított szókicsbővítés és a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan.
Szeretem a felszabadult, jó hangulatot. Ezt a mentalitást viszem át az óráimba is, hogy biztosan mindenki élvezze a tanulást és diákjaim jól érezzék magukat az oktatás alatt. Így könnyedén, szintve játszva sajátítsák el az angol nyelvet és nehézségeit. Keményen dolgozom azon, hogy a tanulóim magabiztosan és bátran használják a megszerzett biztos tudásukat.
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Bozsó Ivette+36-30-684-62-24, ivett.bozso@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: gazdálkodási és menedzsment (BA), sportmenedzser (MsC)
Foglalkozás: rendezvényszervező
Max. szintközépfok
TanulónálBudapest bárhol, Pest megye, online
Saját helyszínenGödöllő
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébA kialakult helyzetben elsősorban a szülőket és fiatal diákokat szeretném segíteni a tananyag megértésében, gyakorlásában. Rajtuk kívül is szeretettel várok mindenkit, aki beszédközpontú tanulásra vagy szinten tartásra vágyik. Vizsgákra, állásinterjúra is szívesen vállalok felkészítést. Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, tanultam külföldön és a munkámból kifolyólag minden nap aktívan használom a nyelvet. Kedves, mosolygós, türelmes, lelkes vagyok, eddig csak a szűk környezetemen gyakoroltam, de eljött az ideje, hogy mindenkinek segítsek, akinek tudok!
Tanít még-

Dézsenyi Anett06-30-779-31-02, anettd6@gmail.com
Életkor:
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol magántanítást vállalok játékosan, könnyedén vagy akár vizsgára fókuszálva. Kezdőket is szívesen vállalok, hogy minél előbb elsajátíthassák az angol nyelvet.
Tanít még-

Bence Gonda+43-660-491-20-56, gondabence@mail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: német és angol nyelvtanár
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj15 Euro/60 perc
EgyébA bécsi egyetem német-angol tanári szakán végzett nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező fiatal nyelvtanárként nyelvoktatást vállalok német és angol nyelvből(15euro/60perc) online. Az alábbi dolgokban tudok segíteni:
◾Nyelvoktatás mindenszinten kezdőknek és haladóknak is
◾Nyelvtani rendszerezés
◾Kommunikációs készségek javítása
◾Iskolások korrepetálása
◾Nyelvvizsgára felkészítés
◾Állásinterjúra való felkészítés
◾Fogalmazások, Beadványok, Szakdolgozatok stb. átnézése és nyelvhelyésségi ellenőrzése
Rugalmas időbeosztás. Forduljon hozzám bizalommal privátüzenetben, e-mailben: gondabence@mail.com vagy az alábbi telefonszámon : +436604912056 vagy az alábbi adatlapon: www.facebook.com/Német-és-Angol-nyelvtanár-Bécsben-1479250675712166/
Tanít mégnémetet

Erdész Rebeka06-70-358-28-27, erdeszrebeka@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: közgazdász
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj1500 Ft/60 perc
EgyébSegítségre lenne szükséged az angol nyelv elsajátításához? Szívesen segítek házifeladatok megoldásában, valamint dolgozatokra, nyelvvizsgára való felkészülésben. Az órákat a jelenlegi helyzetre való tekintettel online (Skype, Zoom, Messenger) tartom. Írj bátran, ha egy segítőkész, türelmes és jó hangulatú tanárra van szükséged!
Tanít még-

Kovach Etele+36-20-939-17-58, etele1@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség:
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébHa az Amerikai Angolt szeretned tokeletesen elsajatitani, en vagyok az, aki ebben tudok neked segiteni!
8 evesen kerultem az USA-ba, most haza koltoztem. Tobb mint 8 evig tanitottam angol nyelvet minden szinten. Tobbek kozott politikusokat, ugyvedeket es Multi cegek vezetoit.
Remelem felkeltettem az erdeklodesedet!
Tanít még-

Fertály Zita06-70-431-70-73, fertzeeta@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: angol bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: gimnáziumi angol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen3. ker. Óbuda, Flórián tér
Óradíj5000 Ft/90 perc
EgyébÓbudán a Flórián tér környékén várok sok szeretettel minden angolul tudni vágyó embert. 18 éves tanítási és vizsgáztatási tapasztalattal rendelkezem (ECL, LanguageCert, közép és emelt szintű érettségi), de bármelyik nyelvvizsgára felkészítek minden elszánt tanulót.Tanítok business nyelvet, turisztikát és vendéglátást, és sport nyelvet is. Minden korosztály terén van tapasztalatom.Beszédközpontú, egyénre szabott órákat tartok, nyelvtani, szókincsbeli ismeretek fejlesztésével egyetemben. Fénymásolni tudok és egy jó kávé vagy tea mellett hangulatosan megtanítom a nyelvre.
Tanít még-

Bálint-Kiss Anikó+36-30-549-40-24, balintkissa@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3400 Ft/60 perc
EgyébSzámlaképes, egyetemi diplomával rendelkező 12 éve főállású nyelvtanár vagyok. Ez alatt az idő alatt tanítottam nyelviskolákban, középiskolákban és az utóbbi 8 évben kizárólag az online platformú órákkal dolgozom. Fontos számomra a használati központú oktatás, tehát a nyelvtant is igyekszem szituációkba helyezve begyakoroltatni, ahogyan a való életben is használni szükséges. Házi feladaot szoktam adni, illetve az óra elején tartok kis 'szóbeli dolgozatot'. Igény szerint lehetséges szakmai nyelvi felkészítés (turizmus, vendéglátás, egészségügy, nevelői, üzleti kommunikáció, stb ) témákban.
Tanít mégnémetet

Pál Mária+36-30-381-63-05, palmaria99@freemail.hu
Életkor: 44 év
Végzettség: felsőfokú
Foglalkozás: tanár és tanító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébPál Marcsi vagyok tanár és tanító. A következő tárgyakból vállalok felkészítést, illetve korrepetálást:
- történelem
- földrajz
- termászetismeret
- angol
- alsós tantárgyak mindegyike;
Angol nyelvből a kezdő szintől egészen a felsőfokúig felsőfokú nyelvvizsgáig várom a kedves tanulóimat.
Több éves tapasztalatom van kisebb gyermekek angol nyelvi oktatásában is. Könyveim és tesztjeim vannak,nem kell költened ezekre. Szívesen várok gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Nagyon türelmes és segítőkész vagyok.
A hét minden napján elérsz :-)
Szeretettel várlak: Marcsi
Tanít mégáltalános korrepetálást, földrajzot, történelmet

Lakatos Linda+36-70-205-51-42, mslindalakatos@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: egyéni vállalkozó nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000-5000 Ft/60 perc
EgyébÚgy gondolom, én mindent megteszek, hogy tanítványaim ne szenvedésként éljék meg a nyelvtanulást. Diákjaim főként felnőttek, vagy gimnazisták. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, különböző nyelvi játékokat, szituációs gyakorlatokat végzünk, de ugyanakkor fontosnak tartom a nyelvtani ismeretek elsajátítását is. A mindennapi életben arra van szükség, hogy meg merjünk szólalni, de az is fontos, hogy ezt minél kevesebb hibával tegyük. A visszajelzések szerint nem tévedek.
Mindig is tanárnak készültem, 18 éves korom óta adok magán nyelvórákat. 2005-ben elnyertem egy 3 hónapos londoni ösztöndíjat, melynek keretében a londoni Middlesex University-n folytattam tanulmányaimat és élő környezetben fejleszthettem nyelvtudásomat. 2007-ben szereztem diplomámat a Miskolci Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos tanár - magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként. Éltem Írországban, és dolgoztam nemzetközi szervezeteknél és multiknál, ahol a hivatalos nyelv az angol volt.
2010-ben a budapesti International House nyelviskolában elvégeztem a CELTA tanfolyamot, mely egy módszertani képzés, amit eredetileg angol anyanyelvűeknek szántak, azzal a céllal, hogy saját anyanyelvüket mint idegennyelvet tudják oktatni. 2013 szeptemberétől 2017 júniusáig a spanyolországi San Sebastian-ban tanítottam egy nemzetközi angol nyelviskolában. A kint töltött idő alatt meglévő spanyol tudásomat sikerült továbbfejlesztenem, 2015 tavaszán letettem a nemzetközi felsőfokú spanyol nyelvvizsgát (DELE C1), így már spanyol oktatással is foglalkozok kezdőtől középfokú szintig. Vállalok felkészítést Cambridge FCE (B2) és CAE (C1) és IELTS nyelvviszgákra, valamint EUROEXAM, Origo, Kitex és Zöldút nyelvvizsgákra, valamint érettségire.
Tanít mégspanyolt

Fügedi Anita06-70-442-22-25, fugedianita@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: fordító és tolmács MA, angol nyelv és irodalom BA, marketing MA
Foglalkozás: angol magántanár, fordító
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3750 Ft/45 perc, szaknyelv: 4000 Ft/45 perc
EgyébGARANTÁLTAN EREDMÉNYES TÁVOKTATÁS
Angliában, a Leicesteri Egyetemen végeztem angol nyelv és irodalom szakon, melyet követően fordító és tolmács-, és marketing mesterdiplomát szereztem.
Több éves tanítási tapasztalattal és számos referenciával rendelkezem, korábban egy nemzetközi magániskolában is tanítottam angolt magyarul nem beszélő külföldieknek. Felkészítést vállalok általános angol és gazdsági angol nyelvvizsgákra minden szinten, továbbá fordító/tolmács vizsgákra, de tudok segíteni abban az esetben is, ha nem a nyelvvizsga a cél, csupán a tudásod szintentartása, felfrissítése vagy fejlesztése. Esetleg állásinterjúra, külföldön élésre vagy munkahelyi prezentációra készülnél? Szeretnéd, hogy valaki lektorálja az angolult írt leveledet vagy beadandódat? Természetesen ebben is tudok segíteni. Mindezek mellett fordítást is vállalok HU-EN és EN-HU nyelvirányokban is. Az óráimat minden esetben az egyéni igényekhez igazítom.
Jelenleg csak online órákat vállalok, 45 perces nyelvórát kedvezményes 3750Ft-os áron, míg üzleti angol órát 4000Ft/45perc díjon vállalok.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Di Gioia Attila+36-20-983-70-69, a.l.digioia@icloud.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj4500 Ft/60 perc (3500 Ft/60 perc 10 óra előre vásárolva)
EgyébLearn English with an American teacher who has over 20 years experience.
Practice and improve your conversation, vocabulary, and pronunciation skills using the internet from the comfort and safety your own home.
Ideal for business, study or leisure. Students of all ages welcome.
Lesson Prices:
A) 4,500/60 minutes per 1 lesson paid after lesson
B) 3500/60 minutes per 10 lessons paid in advance
Tanít mégkommunikációs tréninget

Nagy Noémi+36-70-261-64-21, nagynoemitrf@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség:
Foglalkozás: nyelviskolai angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (preferált platform: Zoom, de megbeszélés szerint)
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNagy Noémi vagyok, utolsó éves angoltanár-szakos hallgató, illetve számlaképes nyelviskolai és magán angol nyelvtanár. Végzős gimnazista korom óta foglalkozom korrepetálással, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítéssel. Az utóbbi évben főképp nyelviskolában tanítottam angolt, ahol rendkívül sokféle emberrel foglalkoztam, jó visszajelzésekkel, sok tapasztalattal gazdagodtam, így úgy gondolom, bárkivel jól megértetem magam. Az interaktív, kommunikációalapú, diákközpontú oktatást részesítem előnyben, de bármilyen igény esetén szívesen segítek az angoltanulásban.
Teljesen kezdő szinttől felsőfokig vállalok korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítést. Hasonló szinten lévő osztálytárssal, partnerrel, testvérrel párosóra is megbeszélhető, ez esetben kedvezményes áron vállalom az órát.
Tanít még-

Vass Tamás+36-20-519-89-51, vsstms@gmail.com
Életkor:
Végzettség: ELTE angol szak
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálSzentendre, illetve online
Saját helyszínenSzentendre
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébHa gyermekének keres angoltanárt, vagy saját maga számára fontos, hogy valaki külön feladatokkal folyamatosan gyakoroltassa, forgassa a tananyag szókincsét, és egységes rendszerben magyarázza el a kurzuskönyvek által általában darabokra szabdalt nyelvtant, és azt szisztematikusan, a frissen előkerült szókinccsel együtt segítsen elsajátítani, akkor ebben nagy segítségére lehetek. A szentendrei Ferences Gimnáziumban az elmúlt 25,5 évben rengeteg diákot tanítottam meg angolul, készítettem fel őket különféle közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, és dolgoztam emellett nyelvvizsgáztatóként. Rengeteg háttéranyaggal és szókincstanító programmal teszem a tanulást változatossá és hatékonnyá. 12 éves kortól 99 éves korig várom a tanulni vágyókat, legyen szó akár korrepetálásról, érettségire, nyelvvizsgára való készülésről, beszédkészség-fejlesztésről vagy átfogó, hatékony, rendszeres tanulásról. Az első megbeszélés, szint- és igényfelmérés természetesen ingyenes.
Tanít még-

Bara Tünde Ilona+36-30-930-46-65, tundebara@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébElsősorban felnőttoktatásban dolgozom, de néhány évet középiskolában is tanítottam. Egyéni és csoportos tanításban egyaránt a tanítványok igényeihez, személyiségéhez, tanulási módszereihez alkalmazkodva alakítom ki az órák anyagát és tanmenetét. Az elsődleges célom a nyugodt, közvetlen hangulat megteremtése az órákon, hogy elősegítsem az új információk könnyebb befogadását
Tanít még-

Császár István Máté+36-20-295-59-19, istvan.csaszar4@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanuló, tanár, hivatásos sportoló
Max. szintfelsőfok
TanulónálDabas ill. online
Saját helyszínenDabas
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébÜdv, én Máté vagyok, jelenleg ötödéves angol tanár szakos egyetemi hallgató. Az utóbbi két évben korrepetáltam és oktattam is az angol nyelvet, amit igyekszek odaadással végezni a tanulók igényeihez alkalmazkodva. Legfőbb célom, hogy többrétű, használható tudást adjak át Nektek, amelyet alkalmazni is tudtok. Ennek érdekében követem az az aktuális módszereket, amelyek segítségemre vannak effektívebb órák tartására. Szívesen nyújtok segítséget diákok és felnőttek számára is, legyen szó korrepetálásról, emelt szintű érettségiről vagy akár középfokú nyelvvizsgáról. Az órák során felmérjük, melyek azok a területek, amelyekben szükség van a csiszolásra, vagy amiben leginkább szeretnél fejlődni és aszerint építem fel az órákat. Az első alkalom ingyenes, és ha megtetszett az óra jellege, szeretettel várlak a következő órákon is. Az időbeosztásom viszonylag rugalmas, igyekszem igazodni minden tanulóhoz. Bármilyen kérdésed van, nyugodtan lépj kapcsolatba velem és válaszolok :)
Tanít még-

Fülöp Andrea+36-30-708-88-82, effandrea@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen10. ker.
Óradíj5500 Ft/90 perc
EgyébTöbb, mint 10 éves nyelvtanári tapasztalattal várom szeretettel pörgős, kommunikáció központú óráimra a tanulni vágyókat. Az oktatás minden esetben a tanuló igényeinek megfelelően, személyre szabottan történik.
Keressenek bizalommal amennyiben:
- nyelvvizsga felkészítésre (szakmai is)
- érettségi felkészítésre
- üzleti angol oktatásra
- korrepetálásra
- általános nyelvtudásra
- nyelvtani rendszerezésre
- szóbeli gyakorlásra van szükségük!
Számlaképes vagyok! Online is tanítok!
Tanít még-

Stomp Dániel+36-20-386-21-12, stompdeni@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: fizikus BSc., okleveles anyagkutató MSc.
Foglalkozás: magántanár, óraadó tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen11. ker. Gárdonyi tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébTöbbéves magántanári tapasztalatommal, fizikus mesterdiplomámmal, és évek óta napi szinten 'élesben' használt, közel anyanyelvi szintű angoltudásommal minden általam oktatott tárgyból a legmagasabb szintű felkészülést tudom nyújtani.
A diákjaim mind akár azonnali jelleggel javítottak több érdemjegyet a rendszeres eredményeiken, és sikerrel készültek fel felvételire, érettségire, pótvizsgára, nyelvvizsgára.
Végtelenül türelmes vagyok, szeretem sok gyakorlatias példával elmagyarázni az anyagot, és mindig könnyedén sikerül a diákjaimra hangolódnom, hatékony felkészülést és jó hangulatú tanórákat biztosítva.
Az óráimat igényes, tökéletesen nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között lévő lakásomban tartom, illetve igény szerint online is.
Tanít mégfizikát, matematikát

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Bajnok utca (Nyugatitól 5 percre)
Óradíj3000 Ft/45 perc, 4000 Ft/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran!
Jelige: Language is power!
Tanít még-

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsõfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc (egy személy esetén)
4000 Ft/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 2000 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4200 Ft-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsõfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fõ területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen meg, ha lehetõsége van rá!
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: See You Nyelviskola ügyvezetõje és tanára
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvbõl.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbõvítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Ribánszki Péter06-20-268-14-41, peter.ribanszki@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébÜdvözlök minden kedves érdeklődőt!
Sokéves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. A varázsszerekkel történő házalás nem az én asztalom, tanítási módszerem a klasszikus és biztos nyelvoktatás elvén nyugszik. Fontosnak tartom, hogy a tanítványaim ne csak 'vizsgafeladat-megoldásból' fejlődjenek, hanem azokat valódi angoltudásuk segítségével tudják megoldani. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tanulásnak a lehető legunalmasabbnak kell lennie:) Mindig törekszem arra, hogy a foglalkozás jó hangulatban teljen, a tananyag pedig sokszínűen, érdekes/aktuális témák mentén történjen feldolgozásra.
Egész Budapest területén házhoz megyek, de egyéb helyszín is megbeszélhető. Időbeosztásom rugalmas, ha esetleg iskola/munka miatt váltakozó időpont felel meg.
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA