Dr. Angyal Ferenc+36-20-383-35-14, angyal1955@gmail.com
Életkor: 66 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálPápán és környéke
Saját helyszínenonline
Óradíj3800 Ft/45 perc
EgyébSziasztok, Frank vagyok, 66 éves angoltanár, 30 éves tapasztalattal, amelyet Amerikában, a Washingtoni Georgetown Egyetemen, valamint Cambridge-ben szereztem meg, MSc angoltanári diplomával.

Tanítási gyakorlatom során minden korosztályt tanítottam, a 10 évestől a 70 évesig, az alapfokútól a középfokún át a felsőfokú nyelvvizsgák megszerzéséig.

Az órák beszédcentrikusak, ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a nyelvtan helyes használatára.

Az egyes alkalmakkor a tanuló céljainak megfelelő témakörökkel foglalkozunk, ami lehet tisztán beszédcentrikus, de lehet komplex, vagyis nyelvvizsgákra való felkészítés.

Házi feladatot minden alkalommal adok tanítványaimnak, ezzel támogatva az otthoni, egyéni tanulást, és ezeket a feladatokat mindig ellenőrizzük.

Élő órákat (Pápán és környékén) és online órákat egyaránt tartok, beleértve az ingyenes 20 perces próbaórákat is.

Előmeneteled eredményessége rajtam nem múlik.

3.800,- Ft 1 alkalom (45 perc)
35.000,- Ft 10 alkalom
Tanít még-

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj10000-12000 Ft/90 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Társalkodó, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára, így 12000 Ft helyett átlagosan 10000 Ft lehet a 90 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)
Tanít még-

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma S. út
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb, elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönzõ hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsõre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdõk oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetõbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetõben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid idõn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesõk! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehetõ eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Kiss Johanna+36-70-426-61-93, kissjohanna65@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: Angol tanár, forditó, nyelvész
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenHimes, online
Óradíj
EgyébAngol Nyelvtanitás Nyíregyházán
Sziasztok ! Miért hallgass rám?
Mert angoltanárként tudom, mi okoz gondot és hogyan javítsunk rajta. Mert 20 éve imádok tanítani és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól.
Tudom, hogy a beszédértés sokaknak nehéz, de tudom hozzá a gyors utat is ! Nyelvtan nagyon fontos. Erre is fektetek sok időt. Hiába megtanulod a szavakat, de nyelvtan nélkül nem tudod kifejezni magad, a szórend kötött.Ige idökre, Active és Passive, Feltéles Módra és ne soroljam tovább nagy hangsúlyt fektetek. Tananyagaim praktikusak, tehát csak olyat tanítok, amit azonnal tudsz használni is. a saját módszereimmel értem el azt, hogy akit felkészitettem vizsgára, mindenkinek sikerült elsőre.
Elérhet telefonszámon 06 70 426 61 93
Tanít mégoroszt

Péter Dóra+36-30-896-44-07, peterdorana@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség:
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálkihelyezett oktatást nem vállalok
Saját helyszínenonline illetve saját helyszínen (Budapest 13 kerület, Lehel tér)
Óradíj 5000 Ft/60 perc
EgyébRégóta fejedben van, hogy egy új nyelvet szeretnél elsajátítani, de valami meggátol? Például a bizonytalanság, a beszédől való félelem? Mindenki küzd valamivel, amikor nyelvtanulásról van szó. Tudom, én is végigmentem rajta.
Amit kínálok:
- Több éves tanítási tapasztalat egyéni és csoportos szinten
- Dinamikus, egyénre szabott oktatás, mely az egyetemen kifejlesztett, majd magamon és másokon alkalmazott nyelvészeti módszereken alapul
- Igazodom kitűzött céljaidhoz, releváns 'terepen használható' tudást adok elavult kifejezések helyett
- Interaktív alternatvát kínálok egyéni érdeklődést figyelembe véve
- Módszert adok a kezedbe
- Felkészítelek a rettegett vizsgára vagy a külföldi életre

Egyetemen magyar- francia szakosként tanultam, évek óta dolgozom együtt külföldiekkel, franciákkal , perfekt nyelvtudással rendelkezem. Több évet éltem külföldön, többek között Spanyolországban, ahol autodidakta módon sajátítottam el a spanyol nyelvet, mellyel új távlatokat fedezdtem fel a könnyedebb nyeltanulásra. Fiatalok és felnőttek oktatását egyaránt vállalom. További részletekért kérlek vedd fel a kapcsolatot velem. Remélem hamarosan beszélünk. :)
Tanít mégfranciát

Csertő Enikő+36-30-881-03-52, csereko@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébTanulmányaim:

Szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, angol nyelv és irodalom szakos tanár. Károli Gáspár Egyetem, magyar, mint idegen nyelv szak, Miskolci Bölcsész Egyesület arab szak , Szíriában arab tanulmányok. Német felsőfokú nyelvvizsga. Francia felsőfokú nyelvvizsga. 2010-től 2021-ig a Mercedes-Benz Iskolában tanítottam német gimnazistáknak angol, francia és magyar, mint idegen nyelvet.

Arabból kezdők jelentkezését várom, ebből a tantárgyból az ár megegyezés szerinti.

Az óráim bemutatása

Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozom, segítek angol, német, francia, arab és magyar, mint idegen nyelvből.
Egyéni órákat tartok. Mindenkinek mások a tanulási szokásai, ezért a tanulóval először megbeszélem, mik a céljai, milyen útvonalon szeretné azokat elérni. Ha már elkezdtél egy kedvenc tankönyvedből tanulni vagy inkább a kedvenc filmed, regényed alapján szeretnél haladni, esetleg csak beszélgetni szeretnél az adott nyelven, vagy ezeket mind együtt, akkor várlak, örülök a jelentkezésednek. Ingyen tartok kb. 20 perces próbaórát, és vállalok 60 perces órákat is.
Email címem: csereko@gmail.com
Tanít mégarabot, franciát, magyart(külföldieknek), németet

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Zsoldi Boglárka +36-20-294-67-91, zsoldiboglarka@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Anglisztika szakos egyetemi hallgató
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó - angol magántanár
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébÉrettségiznél vagy nyelvvizsgáznál?
Neked is jár a személyre szabott online tanóra!
• Megvitatjuk a céljaidat,
• A meglévő tudásodhoz igazodva,
• Számodra érdekes és releváns témákkal,
• Beszédcentrikus és gyakorlatorientált órákkal,
• Stresszmentes, nyugodt légkörben.
• Számla minden alkalomról
Gyermekek tanítását is szívesen vállalom, számos tanítványom van már 8 éves kortól.

zsoldiboglarka@gmail.com
+36 20 294 6791
Megegyezés szerint, a Számodra legkényelmesebb platformon tartjuk meg az órákat: Teams/Zoom/Skype/Google Meet/Messenger stb.
Tanít még-

Jakobsen Lilla+36-30-409-72-88, jakobsen.lilla@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, vendéglátó, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj7000 Ft/60 perc
Egyéb8 éves londoni és több évtizedes angoltanári tapasztalattal vállalom középiskolások korrepetálását, emelt szintű érettségire történő felkészítését, illetve felnőttek általános és üzleti angol oktatását kezdőtől felsőfokú szintig.

Az angol nyelvvel már gyerekkoromban, Nigériában találkoztam, ahol 9 éves koromig éltem, és angol nyelvű iskolába jártam. Az anyanyelvi szintű ismeretek elsajátítására felnőtt koromban, Londonban került sor, ahol 8 évig éltem. A diplomámat is ott szereztem. Kezdetben egy angol külkereskedelmi cégnél dolgoztam, majd japán üzletembereket és családtagjaikat tanítottam angolra.

Referenciáim: Katedra és Dover nyelviskola, illetve az alábbi cégek: Price Waterhouse, Diageo, PSZÁF, Raiffeisen Bank, SAP, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Kanadai Nagykövetség, AEGON, Pannon GSM, Cargill, Alexandra Könyvesbolt, Egmont, Astron, Aerzen, Holcim Zrt.
Vállalok:

- különböző típusú nyelvvizsgákra való felkészítést alap, közép és felsőfokon:
Corvinus, BME, ECL, TELC, Euro, Origó, BGF, Pannon, Kodolányi, Kitex, Euro Pro, Zöld út, Cambridge nyelvvizsgák (CPE/CAE/FCE/BEC), IELTS, TOEFL, LCCI, City & Guilds.
- közép és emelt szintű érettségire való felkészítést,
- gazdasági, külkereskedelmi, idegenforgalmi szaknyelv oktatását,
- állásinterjúra való felkészítést.

Óráim nagyon intenzívek, hatékonyak és személyre szabottak. Speciális szókincsfejlesztő módszerekkel oktatok, amit sok éves tanári tapasztalatom során fejlesztettem ki. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a helyes kiejtésre és a nyelvtan érthető elmagyarázására és élvezetes módon történő begyakorlására.

Tanítványaimnak színes és változatos tananyagokat, segédanyagokat állítok össze az általuk elérni kívánt célokkal összhangban. Fontos szempont számomra, hogy tanulóim a nyelvvizsgákon sikeresen teljesítsenek, a mindennapi életben és a munkahelyükön is jól tudják alkalmazni az elsajátított nyelvet. Diszlexiás, diszgráfiás és más tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek oktatását is szívesen vállalom.

Nagyon szeretem a munkámat, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Számomra minden tanítvány új kihívást jelent.
Szeretettel várok minden kedves tanulni vágyót!

Telefonszámom: 06 30 409 7288
Email címem: jakobsen.lilla@gmail.com

Where there’s a will there’s a way. :)
Tanít még-

Vincze Judit+36-70-299-31-35, vincze.judit@tanarnokeremenkeszultem.hu
Életkor: 33 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj7000-10.000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 8 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.

weblapcímem: www.tanarnokeremenkeszultem.hu
Tanít mégmagyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Francis McBUrney +36-20-327-68-75, francis6454@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintanyanyelvi
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb My name is Francis McBurney. I'm originally from Vancouver, Canada and I have been living in Hungary since 2016. I am a Native English Speaker and have my TEFL/TESOL Certification. If you're looking to improve your English, I will help you expand your vocabulary, correct your pronunciation and speak in a more fluent manner. I can help you become more confident with English on an everyday basis.

I work with a wide range of students in age, skill level and occupation. My lessons are.60 minutes in a 1 to 1 format, this allows me to customize the lesson to suit your needs. Whatever it is that you need help with; preparing for exams, creating a CV, a future job interview and using English to communicate at work. Learn how to interact with your colleagues on a formal and informal basis.

I can help you with any form of written communication; email, reports, blogs, etc. I'm also a professional actor and can help students become more effective speakers and presenters in the workplace. Whether you need to give an in person presentation or via the web, I teach the techniques necessary to achieve a high level performance. Learn how to optimize your power-point presentations and webinars. Make impactful presentations through preparation and technique. Stand out from the crowd.
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: ELTE BTK angol nyelv és irodalom szak + ELTE FTCS angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok fölött (C2)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. ill, online
Óradíj4500 Ft/45 perc
Egyéb Tanuljon angolul szinkrontolmácsi gyakorlattal is rendelkező okleveles nyelvtanártól! Oktatás bármilyen szinten.

Felkészítés Euroexam, Cambridge és BME nyelvvizsgákra (B2, C1 és C2 szint). C1-re való felkészülés esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van B2 nyelvvizsgájuk, C2 esetében pedig azok, akiknek már van C1-es vizsgájuk.
Orvosi és gazdasági/üzleti szaknyelv is.

Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.

Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen!
Tanít még-

Karakas Éva+36-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline (Zoom, Skype vagy akármi, ami közvetíti a hangot és képet)
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc + ingyenes tananyag + ingyenes írásbeli feladatok ellenőrzése e-mailen
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnõvel kezdõtõl a felsõfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerezõ kurzus
+ állásinterjúra felkészítõ workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Bajnok utca (Nyugatitól 5 percre)
Óradíj 5000 Ft/50 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran!
Jelige: Language is power!
Jelenleg csak személyes oktatást vállalok.
Tanít még-

Kertész Mónika Mária+36-20-411-89-80, kerteszmonica@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: Anglisztika MA
Foglalkozás: Nyelvész
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébGimnáziumi éveim alatt kezdtem el angolul tanulni, majd különböző nyelvtanfolyamokon – többek között az angliai Broadstairsben 2002-ben és 2004-ben – végzett tanulmányok után 2005-ben szereztem meg az államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgát. Ugyanebben az évben általános tolmácsvizsgát tettem, majd 2007-ben elvégeztem az Európai Üzleti Asszisztens tanfolyamot Budapesten.
2012-ben anglisztika alapszakos bölcsész diplomát szereztem üzleti angol specializációval a Debreceni Egyetemen kiváló minősítéssel, majd ugyanitt szereztem mesterdiplomám.
Egyetemi tanulmányaim során nyelvész szakirányos voltam. Szakdolgozatom témája a látássérült gyerekek anyanyelv-fejlődése volt, mesterszakon a látássérültek angol nyelvoktatását támogató módszerek kutatásával foglalkoztam.
2012-ben látássérültek számára szervezett angol nyelvtanfolyam vezető tanára voltam.
2004 óta vállalom különböző életkorú angolul tanulók korrepetálását és nyelvvizsgára való felkészítését minden szinten. Ezen idő alatt több mint 200 tanítványom volt és büszkén mondhatom el, hogy – akik közülük nyelvvizsgáztak – 80-90%-os eredményeket értek el. Mivel a tanfolyamokon kívül is jelentős időt töltöttem Nagy-Britanniában, szívesen felkészítem a külföldi munkát vállalni szándékozókat is a különböző élethelyzetekre (önéletrajz írás, állásinterjú, ügyintézés stb.). A Business English specializációnak köszönhetően az üzleti angol iránt érdeklődők is bizalommal fordulhatnak hozzám.
Tanít még-

Hruby József dr. +36-20-964-26-68, superfect@superfect.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács
Max. szintszakmai felsőfok
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenKeleti pu.-tól 8 perc séta
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol-orosz szakos tanári végzettséggel 28 éve tanítok angol nyelvet magántanárként. 10 évig angoltanár-képzésben is részt vettem több főiskolán és egyetemen, de tanítottam gimnáziumban és általános iskolában is. Egy évet meghívott kutatóként az Egyesült Államokban a Cornell Egyetemen töltöttem, ahol magyart is tanítottam. Jelenleg is tanítok magyart, mint idegen nyelvet. Az angol és az orosz mellett németet is tanítok, ezeket egymással kombináltan is oktatom, például angol oktatási alapnyelven németet illetve oroszt.

Jó hangulatú, stresszmentes órákat tartok, ahol a tudásátadás könnyed és oldott hangulatban történik.

Vállalok felkészítést magyar, nemzetközi, brit és amerikai nyelvvizsgákra, közép- és emelt szintű érettségire, felvételire. Angol/amerikai/ausztrál irodalomból írt szakdolgozatok megírásában, de egyéb angol nyelven beadandó szakdolgozatok fordításában, nyelvi ellenőrzésében is tudok segíteni. Angol nyelvű munkainterjúra, nemzetközi vállalatoknál, külföldön történő munkavégzésre, angol nyelvű előadások tartására is készítek fel tanulókat.
Az órák célja lehet – a tanulók igényeinek megfelelően – nyelvtani rendszerezés, a szókincs bővítése, vagy speciális szaknyelvi ismeretek szerzése pl. üzleti, jogi, műszaki, ipari vagy egészségügyi területen.
Angol nyelvű társalgás – szerintem ez a legfontosabb: beszélgetni tanulóimmal az őket foglalkoztató kérdésekről, a vizsgákról, munkáról és a mindennapi életről, szemezgetni a hírekből, cikkeket olvasni. Mindezek adják össze az angol kommunikációs képességet.
Tanít mégmagyart (külföldieknek), németet, oroszt

Fazekas Edit+36-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 57 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár és fordító
Max. szintprofi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj2600-3000 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák 27 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, Gazdálkodó, Oeconom, Kitex, Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költened, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk.
Reggel 8 és du 3 között az óradíjam 2600 Ft/ 45 perc. Du 3-tól este 8-ig 3000 Ft/ 45perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Bencsik Júlia06-30-433-75-05, juliabencsik@yahoo.co.uk
Életkor: 67 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyugdíjas nyelvtanár
Max. szintfelső
Tanulónál-
Saját helyszínen18-19. kerület határánál
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb40 éves pályafutásom során tanítottam középiskolában, főiskolán és vállalati nyelvtanfolyamokon, vizsgáztattam akkreditált általános és üzleti nyelvvizsgákon. Vállalok nyelvvizsga felkészítést, beszédkészség fejlesztést, korrepetálást 10 év felett. Szeretem a jókedélyű, de alapos tanulással járó órákat.
Tanít még-

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Bagyinszki Márta+36-30-482-80-55, flobummy@outlook.hu
Életkor: 42 év
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szint középfokig
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest belváros: Opera; Astoria
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébKedves Szülők, Gyerekek,

Novembertől újra vállalok nyelvi korrepetálást, angol nyelvtanári diplomával.Kifejezetten olyan diákokkal szeretnék együtt dolgozni, akik úgy hiszik, vagy elhitették velük, hogy nincs nyelvérzékük, nekik ez nem megy, illetve 'másban jók'; akiknek komoly gondot okoz, hogy megértsék a nyelvtani szabályokat, vagy nem elég bátrak beszélni; akik már akkor is elfáradnak, ha rágondolnak, hogy meg kell csinálni az angol házit, esetleg csak szimplán utálják az egészet. 😁

Több tanítványomra vagyok büszke azért az eredményért, amit a szorgalmuk révén elértek, de mégis kiemelném azt a srácot, aki három hónap leforgása alatt két jegyet javított a tanulmányi eredményén.
Ebből is látszik, hogy a legtöbb esetben nem a tudással van probléma; csak meg kell látni, hogy ami elsőre annyira bonyolultnak tűnik, valójában nem is az. 😊
Én ebben tudok leginkább segíteni.

Ami fontos lehet még:
- 8-16 éves korosztályig vállalok tanítványokat
- nyugis teremben, két budapesti, központi helyszínen oktatok
- az órák személyre szabottak, és teljesen együtt haladnak a diák iskolai anyagával
- magyarul beszélek, így magyarázom el a nyelvtant; én ebben hiszek
- és ami a legfontosabb: RETTENETESEN szigorú vagyok, és aki nem tanulja meg, amit megbeszéltünk, esetleg azt hajtogatja, hogy az angol neki úgysem megy, annak végtelenített lejátszásba beteszem a Baby Sharkot 🦈, esetleg valamelyik más dallamtapadásos remekművet.

Jelenleg még szerdai napok vannak szabadon, a délutáni órákban, januárral ez további napokkal bővül.
Pontos helyszínnel, és minden egyéb kérdéssel kapcsolatban telefonon vagy emailben tudtok érdeklődni, csak kérjétek a tájékoztatót, és küldöm a részleteket!
Tanít még-

Lukácsovics Flóra +36-30-875-56-65, floralukacsovics@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: Hallgató
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline/ megbeszélés szerint
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Lukácsovics Flóra vagyok, jelenleg első éves hallgató az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.
Matematikából (középiskoláig) és angolból (általános iskoláig) tartok korrepetálást azok számára, akik elakadtak a tananyagukban, segítségre van szükségük egy-egy témával kapcsolatban, vagy csak fejleszteni szeretnék a tudásukat. Az óráimat igyekszem minél érdekesebbé és változatosabbá tenni, hiszen nekem is voltak unalmas és monoton óráim, és tudom hogy mennyire rossz végigülni őket :)

A matematika kiskoromtól kezdve mindig a kedvenc tantárgyam volt, egyes versenyen egy-egy jó helyezést is elértem, majd gimnázium alatt évekig emelt szinten tanultam, a saját érettségimet pedig 98%osra írtam. Angolból az érettségimet 94%osra írtam, emellett pedig megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgámat is.

Telefonon keresztül és emailben tudtok velem kapcsolatba lépni. (Tel.: +36308755665, email: floralukacsovics@gmail.com)
Tanít mégmatematikát

Berkovics Ildikó+36-20-257-00-50, berkovics.ildiko@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, nyelvvizsgáztató
Max. szintkezdőtől felsőfokig
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébOnline ANGOL nyelv oktatása
kényelmesen az otthonodból :-)

magánszemélyeknek
kezdőtől felsőfokig
egyéni (5000 Ft /45 perc) vagy kiscsoportos (2500 Ft / fő / 45 perc, max. 4 fő)

-általános angol
-társalgási
-nyelvvizsga felkészítés
-érettségire felkészítés (közép- és emelt)
-állásinterjúra gyakorlás

Barátságos hangulat, egyénre szabott órák, diplomás szakembertől
Tanít még-

Juhász Hajnalka+36-70-244-60-09, avrora1984@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: pszichológus
Foglalkozás: angolos nevelőnő
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Budapest, Márton u.
Óradíj8000 Ft/60 perc,
10.000 Ft/90 perc
EgyébAngol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkező nyelvtanár vállalja angol nyelvórák adását.
Akár beszédközpontú nyelvórákra vágysz, akár nyelvtanozni szeretnél, nyelvvizsgára készülni, mindenben segítek! Egy ingyenes konzultáció keretében felmérem igényeid, s később a megbeszéltek szerint haladunk.
Tapasztalattal rendelkezem mindenféle korosztály esetében, egészen a 3 éves korosztálytól az ötvenes éveikben járókig bezárólag. Így aztán szívesen vállalok bármilyen felkészülttségi szintű, bármilyen korosztályú jelentkezőt.
Tanít még-

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Életkor:
Végzettség: M.A. Human Resources Counseling
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintû és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Somjai Gábor+36-30-573-75-22, gabor.somjai@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: Angol nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínenBudapest, 11. kerület
Óradíj5000 Ft/60 perc,
7500 Ft/90 perc
EgyébGyakorlás, nyelvvizsgára felkészítés Budapest egyik legnépszerűbb nyelviskolájánál szerzett többéves tapasztalattal.
Az évek során hallgatók tucatjait segítettem hozzá sikeres nyelvvizsgához.

Kommunikáció / nyelvtan / szókincsbővítés
Tanít még-

Nyári Anna+36-20-365-20-00, annanyari@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, természetgyógyász, kommunikációs tréner, holisztikus coach
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenPilisszántó
Óradíj8000 Ft/60 perc,
10.000 Ft/90 perc
EgyébTöbb éves külföldi tapasztalattal, egyetemi diplomával, számlaképes tanár vagyok.

Az elmúlt évek tapasztalata alapján új szolgáltatásom, a Bach-virág választási konzultáció. (Tanulásmódszertan címen találod meg)
Ezzel indítjuk a nyelvtanulási folyamatot.

Ha olyan dolgok fogalmazódnak meg benned, hogy: 'évek óta tanulok, de nem tudok megszólalni', vagy 'egyszerűen nem értem a nyelvtant', vagy csak úgy érzed, hogy valamiért nem megy a nyelv(tanulás), akkor szeretettel ajánlom kipróbálni a módszerem. (vizsgára, interjúra, prezentációra való felkészítés, tárgyalástechnika, konfliktuskezelés)
Gyerekeket és felnőtteket is fogadok.
Tanít mégkommunikációs tréninget, spanyolt, tanulásmódszertant

Völgyi Zsuzsa+36-30-223-73-26, volgyizsuzsanna@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: Főiskola
Foglalkozás: Tanár
Max. szintKözépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60perc
EgyébNyelvtanári végzettséggel, több éves tapasztalattal oktatást, korrepetálást vállalok kezdőknek, újrakezdőknek, felső és alsó tagozatos gyerekeknek, középiskolásoknak, tanulni vágyó felnőttnek, lelkes nyugdíjasoknak. Erősségem a türelem, a humor, célom hogy sikeres legyél a választott nyelved megtanulásában. Hiszek az új módszerekben, de vallom hogy csak a befektetett munka hozhat sikert. Várom szeretettel a hozzám hasonlóan gondolkodó nyelvtanulókat.
Tanít mégfranciát

Edelényi Marianna+36-70-559-25-89, mariann.edelenyi@gmail.com
Életkor: 61 év
Végzettség: ELTE MA
Foglalkozás: Tolmács-fordító,nyelvtanár,idegenvezető
Max. szintprofi (C2)
Tanulónálkülön igény esetén megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenszemélyesen is, OIK Könyvtár V. Molnár u. 11; vagy 9. kerület Ludovika közelében
Óradíj4500-6000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE MA diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezető vagyok. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is a nyelvtanulásban. Több évtizedes működésem alatt már mindenféle helyen, mindenféle korosztályt tanítottam és jó rálátásom van arra hogy mik az általános elakadások és mi miatt nem tudnak vagy nem mernek beszélni a több éves tanulás után sem a tanítványok. Magánóra keretében lehetőség van személyre szabottan pótolni a hiányzó alapokat, és sok-sok időt biztosítani a beszédfejlesztésre, amire én tolmács- és idegenvezetőként külön hangsúlyt fektetek. Amit nem szokás emlegetni: A TE SZORGALMADRA IS SZÜKSÉG LESZ! Ez esetben szárnyalni lehet és olyan eszközöket mutatok majd, amivel egyedül is tudsz fejlődni.
Tanít mégnémetet, olaszt

Sziráki Katalin+36-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: Fordító
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenÚjpest-Központ közelében
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébKedves tanulni vágyók!
Szeretettel és 15 év magántanári tapasztalattal várok minden kedves érdeklődőt, kortól függetlenül, oldott hangulatú, egyéni igényekre szabott magánóráimra.
Bármilyen szinten vállalok tanítványokat, kezdőtől felső fokig. Nyelvvizsgákra, érettségire felkészítés, szinten tartó társalgás, külföldi utazás, munkavállalás céljából egyaránt érdeklődhetnek.
Tanít mégfranciát

Szabó Annieszaboa8291@gmail.com, +36-20-271-25-97
Életkor: 37 év
Végzettség: MA in English language, MA in International Relations
Foglalkozás: Angol és spanyol magántanár
Max. szintkezdőtől-felsőfokig
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
5500 Ft/90 perc
EgyébKedves Angolt / Spanyolt Tanulni vágyó!
Engedd meg, hogy felajánljam a segítségemet, a nyelvtanulási céljaid elérése érdekében.
4000 Ft / 60 perc (5000 Ft helyett)
Jelenleg online formában tanítok, Skypeon vagy messengeren, de akár bármely más online felületen.
Nálam fontos az, hogy haladjunk az órán, miközben mindent átbeszéljünk, megtanuljunk. Tartok nyelvtani rendszerező órákat, kommunikációs beszédfejlesztő órákat, ismétlést újrakezdőknek, nyelvvizsga felkészítést,stb. Minden esetben az első órán beszéljük meg, és mérjük fel azt, hogy mi az amire szükséged van, és honnan tudunk kiindulni. Óráimhoz saját segédleteket, és nyelvkönyvet, munkafüzetet, nyelvtan könyvet biztosítok ingyenesen.
Angolt és spanyolt is tanítok, mind a két nyelvből felsőfokú komplex C nyelvvizsgám, és mester diplomám van. Több évet éltem anyanyelvi környezetben külföldön, és közel nyolc év oktatási tapasztalatom van.
Nálam minden óra más, hiszen minden tanuló más, maximálisan személyre szabottak az óráim.
Délelőtt, délután, és kora esti órákban is vállalok tanítványokat.
Várom rövid bemutatkozódat írásban (Viber,whassup,mail), milyen órát szeretnél, mikor lenne neked alkalmas az óra, és heti hány alkalommal, pontosan mit szeretnél elérni a nyelvtanulással.
Tanít mégspanyolt

Kovács Lilla+36-30-019-48-61, lilko.mail@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: TEFL angoltanári diploma
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj5500 Ft/50 perc
EgyébEnglish is FUN - I promise!!!
Nemzetközi TEFL diplomával és 8 év külföldi tapasztalattal rendelkező angoltanár vállal egyéni vagy csoportos magánórákat ONLINE.
Az első ismerkedős 'találkozó' 30 perc, és INGYENES! :)
Kedves Tanulnivágyók!
2015 - ben szereztem a TEFL angoltanári oklevelemet Bangkokban, és azóta tanítottam már mind állami, mind privát nyelviskolákban először Ázsiában, majd Olaszországban.
Olaszországban elsősorban nemzetközi vizsgafelkészítő tanfolyamokat tartottam( IELTS, CAMBRIDGE KET, PET, FIRST )- és csoportos felnőttoktatással foglakoztam A1-C1 szinteken a CAMBRIDGE tanmenet alapján.
Talán az a legegyszerűbb, ha belekukkantasz a bemutatkozó videómba, és így egy kicsit jobban megismersz. :)
www.youtube.com/watch?v=jlDQwwN8q40
Hogy milyenek lesznek az órák, azt EGYÜTT fogjuk átbeszélni, és megtervezni egy első INGYENES találkozás keretében.
A közös óráink nagyon sokféleképpen történhetnek, a Te igényeid szerint, de egy biztos: sokat fogunk beszélgetni!
Ez a beszélgetés lehet teljesen természetes és kötetlen, lehet irányított, lehet egy cikkhez, hírhez, vagy akár a munkádhoz kapcsolódó, megvitathatunk sorozatokat, filmeket, és természetesen egy könyvet is tekinthetünk alapul, amit a TE igényeid szerint használunk majd.
A lényeg, hogy pozitívan és vidáman teljenek az órák, és jól tudjunk együtt dolgozni, hogy a kitűzött céljaidat minél hamarabb elérhessük. Én nagyon szívesen segítek ebben!
Remélem hamarosan találkozunk az első ingyenes beszélgetős próbaóránkon! Minden jót :)
Lilla
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Balogh Bence+36-20-534-02-80, baloghbence1772@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60perc
EgyébSziasztok!
Balogh Bence vagyok diplomás nyelvtanár. Jó hangulatú, egyénre szabott, beszédcentrikus nyelvórák keretein belül vállalok felkészítést nyelvvizsgára, érettségire valamint korrepetálást és szinten tartást.
Legyél kezdő vagy már nyelvvizsgára, érettségire készülő, keress nyugodtan.
Tanít még-

Técsi László+36-30-122-55-32, +36-72-951-618, tecsi.laszlo@fastmail.net
Életkor: 62 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenPécs (Tettye) vagy online
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébTársalgási szintű személyes vagy online órák az általános, tudományos és technikai kommunikáció fejlesztésére. Egyéni oktatási program tervezése a igényekhez igazított nyelvi témáknak fejlesztésére. A mindennapi élethelyzetek fordulatainak gyakorlása, köznapi beszédre és megértésre összpontosítás. Felkészítés előadások tartására, tárgyalásra, állásinterjúra és külföldi utazásra. Támogatás nyújtása a formális és informális szövegek lektorálásában.
Tanítás több évtizedes Angliában szerzett projekt adminisztrációs, oktatási és tudományos háttérrel.
Tanít még-

Novobáczky Judit+36-30-960-32-35, novojudit@gmail.com
Életkor:
Végzettség: ELTE egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, idegenvezető
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
7000 Ft/90 perc
EgyébELTE-diplomás nyelvtanár vagyok. Több évtizedes gyakorlatom van, tanítottam egyetemen, nyelviskolában és magántanárként is. Másik szakmám az idegenvezetés, ezért valóban az élő nyelvet tanítom. Célom az, hogy a tanítvány mielőbb tudjon és merjen beszélni a tanult nyelven. Természetesen vizsgára vagy külföldi munkára is felkészítek, korrepetálást is vállalok. Hosszabb időt töltöttem Németországban és Angliában is.
Tanít mégnémetet

Maróti Réka+36-30-300-39-40, reka.maroti01@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem (SZTE)
Foglalkozás: nyelvtanár, magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/50 perc
EgyébKedves Tanulni vágyó!

Maróti Rékának hívnak. Fontos számomra, hogy minden diákomat egyénre szabottan tanítsam. Először, felmérem a jelenlegi tudásod és meghallgatlak, hogy milyen céllal szeretnél angolul tanulni. Fel tudlak készíteni:
közép és emelt szintű érettségire, nyelvvizsgára közép és felsőfokon (pl.: ECL, Euro, Társalkodó, Origo, CAE Cambridge). Fordulj hozzám bizalommal, akkor is, ha kezdő/'újrakezdő' vagy, illetve ha csak szinten akarod tartani a tudásod.
Tanít még-

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok (Business, orvosi, jogi, gazdasági, turizmus, műszaki, kereskedelmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, fizikát, magyart (külföldikenek), matematikát, németet

Mikna Stefánia+36-30-422-55-64, miknastefania@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen2370 Dabas,Bartók Béla, 90 (iroda)
Óradíj3500 Ft/45 perc
Egyéb-
Tanít mégfranciát

Tóth Zsuzsanna Ingrid+36-70-211-48-11, ztoth9@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: szociológus-közgazdász, nyelvész
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálköztes helyszínen Budapest belvárosában, esetleg a tanulónál
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKözgazdász, szociológus és bölcsész végzettséggel, 6 nyelvvizsgával és 18 év tanári tapasztalattal rendelkezem. Tanulmányi válságokat eredményesen menedzselek. Tegyél egy próbát, szavazz bizalmat, lépjünk kapcsolatba :-)
Tanít mégáltalános korrepetálást, eszperantót, magyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Vollai Gergő+36-20-322-71-99, vollaigergo@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: ELTE BTK
Foglalkozás: angoltanár
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Budapest Révay utca 14.
Óradíj6000 Ft/60 perc
9000 Ft/90 perc
EgyébKedves érdeklődők!
Ha szeretnétek nálam angolt tanulni, akkor keressetek bizalommal. Az óráim jelenléti formában folynak Budapest VI. kerületében, a Révay utca 14. szám alatt. Online oktatást sajnos nem tudok vállalni. Beszédközpontú óráimon vállalok egyéni vagy páros nyelvoktatást kezdőtől felsőfokig; érettségi felkészítést közép- és emelt szinten; nyelvvizsgafelkészítést közép- és felsőfokra; illetve szintentartó beszélgetéseket. A közös tanulás előtt ingyenes szintfelmérő beszélgetést is biztosítok. Az oktatás nem tanfolyami alapon zajlik. Ha egy gyakorlatias angoltanárra vágysz és nem szeretnél otthon házi feladattal bajlódni, akkor én vagyok a Te embered. 😉
Tanít még-

Frank Fox dumaljunkangolul@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Angol magántanár
Max. szint anyanyelvi (üzleti, gazdasági, turisztikai, pénzügyi, IT szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébDumáljunk Angolul!

- Egész életét külföldön töltött, angol ANYANYELVŰ és külföldi egyetemet végzett, kanadai-brit kettős állampolgár, széleskörű nyelvoktatási tapasztalattal ONLINE SZÓBELI felkészítést vállal. Legyen szó meetingről, interjúról, vizsgáról vagy kiváncsiságról, a személyre szabott beszélgetős órák biztosítva vannak egy kattintásra.

- Hétköznap és hétvégén is van tanulási lehetőség
- Minimum 2 tanóra hetente (egybe vagy külön)

Több mint 10 év tanítói tapasztalattal, TESOL végzettséggel rendelkezve bőven van lehetőség sok beszélgetési témakör átbeszélésére.

'Choose any topic to improve your conversational English, and to build your confidence.'

Visit our website: www.dumaljunkangolul.com
Tanít még-

Baranyai Ádám+36-30-364-74-96, baranyaiadam07@gmail.com
Életkor: 19 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: egyetemista
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc,
6000 Ft/90 perc
Egyéb14 éves kortól tartok felső tagozatosoknak, illetve középiskolásoknak matekból korrepetálást, érettségire, dolgozatokra, esetleg pótvizsgára felkészítést, emelt szintű érettségiig bezárólag. Angolból és németből is szívesen vállalok korrepetálást, nyelvvizsga-felkészítést középfokú (B2) szintig, tehát emelt szintű érettségire is szívesen vállalom bárki felkészítését ezekből a tárgyakból.
Nagyon régóta szeretek tanítani, sokszor vállaltam barátaim/osztálytársaim felkészítését is különböző megmérettetésekre (érettségi, nyelvvizsga, dolgozatok), az utóbbi 1 évben pedig komolyabban is elkezdtem foglalkozni a tanítással, és ezalatt sok hasznos tapasztalatot szereztem. Diákközpontúnak tartom magam, szeretek minden diákommal személyre szabott anyagokkal és tempóban haladni, valamint mindig törekszem arra, hogy az órák élvezetesek legyenek. Úgy gondolom, hogy a matekot és a nyelveket is lehet szórakoztatóan tanulni, és bár sok diákomnak nem voltak jó tapasztalatai ezekkel a tárgyakkal, úgy érzem sikerült megmutatnom nekik, hogy kifejezetten egyszerűen és gyorsan lehet fejlődni, ha a tanár jól magyarázza el az anyagot, olyan módszerrel, ami a diáknak a legmegfelelőbb. Nyelveknél különösen nagy akadály lehet a gátlások leküzdése is, nem egyszerű egy teljesen más logikával rendelkező nyelven kommunikálni, éppen ezért fektetek nagy hangsúlyt arra, hogy laza, jó hangulatú beszélgetéseket tudjunk folytatni ezeken az órákon is, természetesen tematikus sorrendben haladva.

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen tanulok Alkalmazott Közgazdaságtan szakon, itt nap, mint nap használom a matekot, a szakra az emelt szintű matematika érettségi is követelmény volt. Ezt magas eredménnyel sikerült letennem, ez annak is köszönhető, hogy speciális matematika tagozatra jártam 6 évig gimnáziumban, emellett pedig nagyon sokat foglalkoztam külön is a matematikával kiskoromtól kezdve (rendszeresen versenyeztem is belőle különböző országos versenyeken). Egyetemen Analízisből és Valószínűségszámításból is sikerült 90 % feletti eredményt elérnem, jövő évtől pedig a jelenlegi szakom mellett elkezdem az ELTE Matematika Alapszakát is.
A nyelveket mindig is nagyon szerettem, angolból Cambridge C1-es nyelvvizsgával rendelkezem, németből pedig szintén C1-es Corvinus nyelvvizsgával. Németből tavaly az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében a 11. helyezést tudtam megszerezni.

Nagyon szeretek tanítani, nagy élmény számomra végigkísérni valakinek a fejlődését, mindezt jó hangulatú, de mégis tartalmas órák keretében.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bátran az e-mail címemen, vagy telefonszámomon.
Tanít mégmatematikát, németet

Linzenbold Éva+36-20-254-43-83, elinzenbold@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: főiskolai
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenNyíregyháza, online is
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok, 30 éve tanítok angolt, németet, minden tantárgyat alsósoknak, iskola előkészítést is vállalok, magán oktatást otthon és skypórákat 0-120... éves korig. Nagyon sok anyagom van, talán milliós értékre is rúg. 8,5 évet éltem Németországban, ahol beszélhettem németekkel, angolokkal, amerikaiakkal és más nemzetiségűekkel angolul és németül.. A müncheni egyetemen szociológiát tanultam és ott nagyon kellett a német és az angol, de voltam 3 szemesztert angol, német, környezetismeret, teológia szakon Vechtában is a tanárképzőn. 1-4. osztályosok korrepetálása, 1-8. osztályosoknak angol, német óra 3000 ft/45 perc, 3500 ft/60 perc, gimiseknek angol-német óra 3500 ft/ 45 perc, 4000 ft/60 perc. Középfokúra felkészítés vagy középszintű, felsőszintű érettségire angol-németből 4500 ft/45 perc, 5000/60 perc. Csoportokat is vállalok.Ha hozol magaddal valakit, árengedményt is tudok adni. Este 19.00 után és hétvégén 500 FT-tal drágább az óra. Ha az órát 2 nappal előtte lemondod, ki kell fizetni sajnos az órát. Ha beteg vagy és nem biztos, akkor szólni kell. Állásinterjura felkészítés 5000 ft/óra. Ovisok felkészítése iskolára 2500 Ft/30 perc. 3500 FT /60 perc. Fordítás 2 ft per leütés szóközökkel , sürgős eset 6 ft per leütés áfa nélkül. Hívjatok bátran, szeretettel várlak Benneteket! 0620 2544383. Mail: elinzenbold@gmail.com
Üdv
Linzenbold Évi
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, matematikát, németet

Wachulik Béla+36-20-337-18-69, kommunikation72@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok felettig
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen12. kerületben az Istenhegyi úton
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébSZEMÉLYES ÉS ONLINE NYELVÓRÁKAT SZERETNÉL?
NÉMETBŐL, ANGOLBÓL, TÖRTÉNELEMBŐL:
JELENTKEZNI LEHET: 06 20 337 1869
kommunikation72@gmail.com
Gyorsan és hatékonyan szeretnél tanulni? Jelentkezz egy külföldi tapasztalatokkal rendelkező diplomás nyelvtanárhoz.
Mit tanítok? NÉMETET, ANGOLT, GAZDASÁGI- és ÜZLETI NYELVET, TÖRTÉNELMET ÉS IRODALMAT tanítok felnőtteknek és iskolásoknak kezdőtől felsőfokig. RUGALMAS OKTATÁS:
- FELNŐTTEKNEK: munkavállaláshoz, NÉMET gazdasági, európai uniós szövegek, valamint idegenforgalom és turizmus. És hogy szakmád is legyen, amivel jól tudsz keresni idegenvezetést és módszertant is tanítok német nyelven, valamint kultúrát,
- DIÁKOKNAK: általánostól az egyetemig: német nyelvet, német IRODALMAT és TÖRTÉNELMET és földrajzot német és magyar nyelven.
- Elakadtál az egyetemen? A következő egyetemi tantárgyakban tudok segíteni: Linquistik, Sprachwissenschaft, Literatur, Geschichte, Landeskunde.
- MAGYAR MINT IDEGEN NYELV is tanítok.
-Mik az órák különlegessége? Az órát rövid ismétléssel zárjuk, átismételjük az új nyelvtant és lexikát, ezáltal lehetőség van az anyag nagy részét már az órán elsajátítani.
- Hol tanítok? 12. kerületben az Istenhegyi úton és online, interneten keresztül.
-Hogyan, milyen módszerrel zajlik az ONLINE OKTATÁS?
Az oktatáshoz igény szerint hanganyagok, videó filmek, és számítógép is igénybe vehető. Az online oktatáshoz csak egy gmail címre van szükség, ahova egy olyan dokumentumot küldök (google doc), amit mind a ketten tudunk szerkeszteni. Oda felkerülnek az ismeretlen szavak, nyelvtan, sőt illusztrációként még képek is történelemből pedig kidolgozzuk és megbeszéljük a tételeket.
-Milyen hosszú egy tanóra és mennyibe kerül?
o Az első alkalom ingyenes, akkor felmérem a tudásodat, megbeszéljük a céljaidat és tanítok is, és az óra után el lehet dönteni, hogy ez a módszer megfelelő e.
o 90 perces tanóra: 9000 Ft
o 60 perces tanóra: 6000 Ft
-Lehet az online órákat és a személyes órákat keverni? Igen, de de az árat nem befolyásolja.
-Hol lehet jelentkezni?
06 20 337 1869
kommunikation72@gmail.com
Tanít mégmagyart (külföldikenek), magyar nyelv és irodalmat, németet, történelmet

Bodo Daniel+36-70-944-46-25, valdanito56@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintfelsőfok
Tanulónál1. ker, 6. ker, 7. ker, 8. ker, 9. ker, 11. ker.,
Saját helyszínen11. kerület, Prielle Kornélia utca
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNégy nyelviskola vezetése után újra a magántanítás felé fordulok, mivel belefásultam a vállakozói létbe, de a tanítás imádom. Alig várom, hogy újra sikereket érjek el a tanulóimmal, legyen az nyelvvizsga, külföldi munka, felvételi, vagy itthoni munkahelyi előrelépés. angolmaganora.mozellosite.com

Tanít mégspanyolt, történelmet

Bodo Daniel_+36-70-944-46-25, valdanito56@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: angol tanár, mentor, képző (coach)
Max. szintfelsőfok, IELTS
Tanulónál-
Saját helyszínen11. kerület, Prielle Kornélia utca
Óradíj2000
EgyébHogyan tudod legjobban fejleszteni a tudásod?
Beszéddel!
Ezért tudás és önbizalomnövelő Nyelvklubb indul több csoportban is!
Én segítek, hogy mindent megértsél, kigyűjtöm az adott héthez tartozó szavakat. Segítünk felkészülni állásinterjúra, szituációs gyakorlatokat végzünk és ami fontos, hogy nem mindig egy személlyel beszélgetsz majd.

Hétfőnként, és péntekenként indítok csoportot, ahol 10 héten át, minden héten más-más témákkal készülünk, beszélgetünk és hatalmasat fejlődünk!
A tíz hét 20.000 ft-ba kerül, alkalmanként másfél-két óra.
Beszélgess másokkal, növeld a tudásod és a szókincsed.

Szeretnéd, hogy az önbizalmad is az egekben legyen?
Akkor neked találtam ki a módszer!

Részleteket itt találsz:

angolmaganora.mozellosite.com
Tanít még-

Rigó Alíz+36-30-296-67-47, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÜdv minden ide látogatónak,

Rigó Alíz vagyok, 28 éves, több éves korrepetálási és egyetemi tapasztalattal a hátam mögött. Évek óta korrepetálok angolból és spanyolból, ezekből a nyelvekből fordítást is vállalok C1 szintig, fordítás ára megegyezés alapján. Sok embernek segítettem már a céljainak elérésében nyelvtanulás terén, Észak-Írországtól Belgiumig.
Árak:
2500 ft/45 perc
3000 ft/60 perc
4500 ft/ 90 perc
Mivel voltak már korábban félreértések, ennek elkerülése végett szeretnék pár szabályt tisztázni:
- Óra előtt cseréljünk telefonszámot, ha bármi történne-pl. nincs internet, áram, stb.
- Abban az esetben, ha valaki másnak keres tanárt, az is lépjen velem kapcsolatba valamelyik elérhetőségemen, aki számára aktuális a korrepetálás, legyen bármennyi idős.
- Az óra utalás előre történjen. Abban az esetben, ha ez óra előtt 5-10 perccel történik meg, akkor kérni fogok egy képernyőképet.
- Amilyen hamar lehet, mindkettőnk szóljon a másiknak, ha mégse jó az időpont. Tehát ha 19:00-re van az óra megbeszélve, ne 19:30-kor szóljon az illető, hogy 'bocsi, mégsem jó'.

Aki úgy érzi, hogy valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem, keressen fel másik tanárt! A megértést előre is köszönöm! A további megkereséseket előre is köszönöm!
Tanít mégspanyolt

Magyar Anna+36-30-631-91-18, magyaranna22@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: Diplomás nyelvtanár
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok! Magyar Anna vagyok, diplomás nyelvtanár. Középiskolás korom óta korrepetálok diákokat, így már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem magántanítás terén. Dolgoztam és tanultam angol és német nyelvterületen is, így célom az élő nyelv átadása Neked, nem pedig a száraz tankonyvi anyagé. Óráim személyre szabottak, igényeidhez alkalmazkodom. Legyél teljesen kezdő vagy nemzetközi nyelvvizsgára készülő, keress nyugodtan! :)
Tanít mégnémetet, magyart (külföldieknek)

Balog Ádám+36-70-433-04-64, techtranslation@outlook.com
Életkor: 46 év
Végzettség: Anglisztika alapszakos bölcsész, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBékéscsaba, Leiningen utca
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAngol-magyar szakfordítással is foglalkozom, ezért sok hasznos gyakorlati tanácsot és szómagyarázatot tudok adni. Korábbi munkám során az angol volt a munkavégzés nyelve, onnan is sok tapasztalatot szereztem üzleti és műszaki angol nyelv területén. Nyelvvizsgára-, érettségire felkészítést és korrepetálást is vállalok.
Tanít még-

Majdanics Antal+36-20-410-58-84, antal.majdanics@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSzia!
Antal vagyok, az ELTE-n végeztem anglisztika mesterszakot. Számlaképes magántanár vagyok több éves tapasztalattal. Szívesen segítek nyelvvizsgára való készüléstől kezdve korrepetáláson vagy szinten tartáson át, különböző egyéni célok eléréséig bármi angollal kapcsolatos dologban. Az első alkalomtól kezdve igyekszem személyre szabni az óráimat, hogy olyan témában fejlődjön a leginkább a tudásod, ami igazán érdekel. Lelkes és kitartó tanítványok számára az óradíj kedvezményes. Az órákat jelenleg online tartom.(messenger, discord skype, megbeszélés szerint bármi hasonló)
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Soreghy Ildi+36-30-319-22-63, soreghy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító (számlaképes)
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenCorvin negyed
Óradíj5000 Ft/60 perc
a 24 órán belüli lemondást órának számolom el
EgyébBeszédcentrikus, egyénre szabott órák, legyen az érettségire, felvételire, nyelvvizsgára, prezentációra (üzleti és-vagy általános) állásinterjúra, külföldi útra való felkészülés. Személyes és online órákat vállalok, ahol nem a hibátlanság a cél, hanem a magabiztos fellépés. A 20 éves tapasztalat, a kiváló referenciák engem is inspirálnak, nagyon jó érzés a hallgatói sikerek részének lenni!
Tanít mégnémetet

Módos Anikó+36-70-451-87-38, amodosaniko@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: Külkereskedelmi Főiskola
Foglalkozás: angol tanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest 2. kerület
Saját helyszínenBudapest 2. kerület, Érmelléki utca
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMire való egy nyelv? Arra, hogy a segítségével kommunikálni tudjunk. Az életszerű, beszéd centrikus nyelvoktatás híve vagyok, és bár nagyon szeretem a nyelvtant, csak annyira gyötröm vele a tanítványaimat, amennyire azt a kitűzött céljuk eléréséhez igénylik. Több, mint 30 éves gyakorlat és számtalan sikeres vizsgaeredmény garantálja, hogy ha engem választasz, rajtam nem fog múlni :)
Tanít még-

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a spanyolul, oroszul vagy angolul tanulni vágyók jelentkezését. Tanítok kezdőket, vállalok korrepetálást és nyelvvizsgára felkészítést minden szinten.
Jelenleg csak online tartok órákat, egyénileg és kisebb csoportoknak is.
Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot természetesen személyre szabottan is össze tudom állítani.
Tanít mégoroszt, spanyolt

Mártonffy Mihály+36-70-437-81-54, martonffy.misi@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: Érettségi
Foglalkozás: Hallgató
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálSzegeden és környékén bárhol, illeteve online
Saját helyszínenSzeged, belváros
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Diák!

Misi vagyok, a Szegedi Tudományegyetem harmadéves angol-francia tanárszakos hallgatója. Gimnazista korom óta foglalkozom korrepetálással, magántanítással, a COVID alatt pedig ennek az online módon történő gördülékeny és hatékony módját is kitapasztaltam. Személyesen Szegeden és környékén bárhová elmegyek, de hozzám is lehet jönni.

A módszereimet illetően rugalmas vagyok, felmérem, hogy milyen jellegű fejlesztésre van szükség, legyen az beszéd- és íráskészség, hallott vagy olvasott szövegértés. Kedvenc tanítási területem a nyelvtani fejlesztés, ez rengeteget dob a nyelvi magabiztosságon, de persze nem untatok vele senkit a végtelenségig, ha nem feltétlenül szükséges :-)

Várom, hogy együtt dolgozzunk, írj, hívj bátran!
Tanít mégfranciát

Minya Andrea+36-30-535-92-14, minya.andi11@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angol tanár, énekes, esküvőszervező
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvből vállalok online felkészítést közép-és emelt szintű érettségire, illetve közép-és felsőfokú nyelvvizsgára (iTolc, ECL, Euroexam). 9 éves tapasztalattal és végtelen türelemmel rendelkezem 😊 . Ha úgy érzed szükséged van motiválásra, nehezen veszed rá magad az önálló tanulásra, én vagyok a Te embered.
Közösen megtaláljuk a számodra megfelelő módszert és tempót a sikeres nyelvtanulás érdekében.
Angol szakos éveim során volt lehetőségem elmélyíteni tudásom a nyelvtanításban, nyelvészetben és számos különböző tanítási módszert kipróbáltam. Egyénre szabott órákat igyekszek kialakítani, a diák igényeinek megfelelően. Továbbá vállalom szóbeli témák kidolgozását kérés esetén.
Tanít még-

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet. '99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 60 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett. Otthon / Online: 4000 HUF / 60 perc
2 főnek és csoportoknak: megbeszélés szerint
Az órák 60 percesek.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, spanyolt, történelmet

Sarkadi Krisztina+36-20-345-34-88, krisztina.sarkadi@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínen Budapest 17. ker., ill. online
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébNem mersz idegen nyelven megszólalni? Gátlások nélkül akarsz könnyedén, angol, német nyelven beszélni?
Gyere hozzám nyelvet tanulni!

- korrepetálás
- beszédközpontú, gyakorlatias oktatás
- házi feladat írás
interjúra felkészíts önéletrajz, motívációs levél írás
Tanít mégnémetet

Szentendrei Balázs+36-20-229-82-89, bszentendrei4@gmail.com
Életkor: 45 én év
Végzettség: Főiskola, Egyetem
Foglalkozás: Tanár
Max. szintszakmai felsőfok (C2)
TanulónálGyőr+20km-es körzet
Saját helyszínenGyőr Kárpát utca, ill. online
Óradíj2600-3500 Ft/45 perc
EgyébTapasztalt nyelvtanár vagyok. Győrben élek, de rugalmas vagyok, így akár 15-20km-es körzetben is tanítok. Angliában éltem 2 évet, illetve Németországban is tanítottam Angol nyelven. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem egészen a C2,es nyelvvizsgát bezárólag, Telc, Euroexam, Origó, Cambridge nyelvvizsga-típusokban, de szívesen korrepetálok, illetve készítek fel (emelt) érettségire, állásinterjúkra egyaránt.
Beszédcentrikus, következetes, humoros óravezetés jellemez. Online is vállalok órákat! Skype, discord, Zoom, Teams, webex... stb :)

Biológia tantárgyból, általános illetve középiskolai fokon korrepetálok, készítek fel diákokat, felvételire.

Gitároktatást vállalok: Kezdő, újrakezdő, illetve középhaladó szinten (akusztikus gitáron)
Tanít mégbiológiát, gitárt

Méhes Mária+36-20-358-53-44, m-marcsi@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, fordító
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSzeretnéd az angol nyelvet magabiztosan használni írásban és szóban egyaránt?

Gyakorlatorientált, beszédközpontú online óráimon szintednek megfelelően összeállított, egyéni tematikával segítek neked, hogy elérd a nyelvtanulásban kitűzött célod.

Többéves tanítási, illetve magántanítási tapasztalattal rendelkezem. Angliában, londoni iskolákban is tanítottam, így a szakmai tapasztalatok szerzése mellett megismerhettem az angol kultúrát. Nyelvoktatóként arra törekszem, hogy diákjaim használható nyelvtudást szerezzenek és élmény legyen számukra a tanulás.

Az óráimra a következő visszajelzéseket kaptam:

'Általános iskolás kislányom év közben németről angol nyelvre váltott, amit csak különbözeti vizsgával engedélyeztek. Ekkor találtam Marcsira, akiről tudtam, hogy Londonban már tanított gyerekeket. Pár hét alatt felzárkóztatta a 6 hónap lemaradásban lévő lányomat, aki végül annyira élvezte az órákat, hogy év végére jelest kapott. Köszönjük!'

'A nyelvórákra: rugalmas időbeosztás, kellemes légkör, igényeimnek megfelelő témabeosztás, rendszeres szintfelmérés és ennek megfelelő tananyagösszeállítás volt jellemző. Sok egyéb online nyelvtanulást segítő oldalt ismertem meg. Gyakorlásként az igényeimnek, egyéb iskolai elfoglaltságaim figyelembevételével kaptam feladatokat. Segítséget kaptam a normál iskolai angol órákra való felkészüléshez is.'

'Marcsi a 4 éves kislányomat készítette fel a nyáron az első osztály kihívásaira. Angliában élünk, itt 5 évesen kezdik a gyerekek az iskolát. A lányom nem angol anyanyelvű, de Marcsi segítségével akadály nélkül teljesítette az első osztály követelményeit. Marcsi kiválóan megtalálta a közös hangot a lányommal, aki hihetetlenül élvezte a közös tanulást. Az órák légköre, hangulata és kivitelezése kifogástalan volt.'

Várom a jelentkezésedet, ha egyéni igényekre szabott órákon szeretnéd gyarapítani angol nyelvtudásod; társalgási szintre fejlesztenéd beszédkészségedet; a közép- vagy az emelt szintű érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülésben lenne szükséged segítségre; esetleg gyakorolni, rendszerezni szeretnéd korábban megszerzett ismereteidet, hogy felkészülten tudj belevágni a következő tanévbe.

Magyar nyelv és irodalom, történelem tantárgyakból általános és középiskolás diákok korrepetálását, felzárkóztatását, középiskolások érettségire való felkészítését is vállalom.

További információkért keress bizalommal a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, történelmet

Révész Renáta+36-70-262-48-64, reveszre@gmail.com
Életkor: 20 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint Budapest belvárosában, ill. online
Saját helyszínen13. kerület (Nyugati mellett)
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébJelenleg végzős anglisztika szakos hallgató vagyok, viszont rendelkezem tapasztalattal is, mivel a 2021/22-es tanévben Budapest belvárosában egy magániskolában voltam óraadó, így már a szívességi tanításon kívül is kipróbáltam magam. Korábban már megszereztem C1-es szintű angol nyelvvizsgámat (rendelkezem emelt érettségivel is) és tanulmányaimból kifolyólag aktívan fejlesztem a nyelvtudásomat.

Kezdő szinttől egészen felsőfokig vállalok felkészítést.

Szívesen látlak ha dolgozat előtt szeretnél egy-két dolgot letisztázni, nyelvvizsga, állásinterjú vagy érettségi előtt állsz (legyen az közép vagy emelt), vagy csak szeretnél folyamatosan lépést tartani az angol óráiddal, akár még előre is haladni mellettük. Legyen az bármi, én nyitott vagyok rá.

Az óra jellege lehet:
- kommunikáció orientált - akár csak szóbeli (szóbeli vizsga/felelés előtt)
- nyelvtan központú
- iskolai órai munka / házi feladat átvétele
- stb.

Online órára is keríthetünk sort, ha neked úgy egyszerűbb. Én preferálom a Zoom-ot, de kérésre mást is megbeszélhetünk.
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyi.sandor.70@gmail.com
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 30 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Bogdán Anikó+36-30-406-70-63, anikobogdan69@gmail.com
Életkor: 53 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébTöbb, mint 25 éves szakmai gyakorlattal, ELTE-n szerzett tanári diplomával várom leendő diákjaimat. Akkreditált LanguageCert és ECL vizsgáztatóként és vizsgajavítóként, emelt szintű érettségiztetőként, rengeteg saját anyaggal, a testre szabott igényeket mindenkor szem előtt tartva vállalok vizsgákra felkészítést, beszéd centrikus szinten tartást, felzárkóztatást.
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmet

Al-Qershi Shada Fanni+36-70-235-00-43, alshada10@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: ELTE BTK Arabisztika szakos bölcsész és nemzetközileg akkreditált TEFL angol tanár
Foglalkozás: angol és arab nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Várok mindenkit sok szeretettel, aki angolul vagy arabul szeretne tanulni kezdő vagy haladó szinten. Óráimat gyakorlatiasság, és játékos feladatok jellemzik, amelyeket minden esetben a diákok igényeinek megfelelően alakítok ki. Számomra a legfontosabb, hogy diákjaim jól érezzék magukat az órán, és észervetélenül, megerőltetés nélkül fejlődjenek.

8 éves magántanári, illetve anyanyelvi közegben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően tényleges, hasznos és aktuális tudást kínálok a tanulnivágyóknak. Vállalok álatlános nyelvoktatást, nyelvvizsga felkészítést, korrepetálást, és várom azokat is, akik úgy érzik, nyelvtudásuknak jót tenne egy kis felfrissülés.
Tanít mégarabot

Székelyné Szirmai Krisztina+36-30-555-80-05, szirkriszti@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok(általános és üzleti,idegenforgalmi-vendéglátóipari)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4800 Ft/60 perc
6800 Ft/90 perc
EgyébSok éves tapasztalattal, szakirányú diplomával korrepetálást,felzárkóztatást,középiskolai felvételire, közép és emelt szintű érettségire,nyelvvizsgára felkészítést vállalok. Kezdő szinttől a felsőfokig, általános és üzleti-gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari szaknyelven is.(BME, Origó, Euroexam, TELC, ECL, LanguageCert,Cambridge,IELTS, Társalkodó, DELE, Oeconom, BGE, Zöld Út, KITEX, LCCI, Gazdálkodó stb.) Külföldi munkavállalásra, állásinterjúra felkészítés, önéletrajz, motivációs levél fordítás. Rugalmas időbeosztás, 60, 90, 120 perces órák igény szerint.Kommunikációs készség fejlesztése beszédcentrikus órákkal, biztos nyelvtani alapok megszerzése!
Tanít mégspanyolt

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Vajeila Szilárd+45-502-817-78, vkszilard@msn.com
Életkor: 31 év
Végzettség: kozepiskola (romanul), anglisztika BA, nemzetkozi kapcsolatok Msc (angolul), sporttaplalkozas Msc (spanyolu,) DELE B2, DELE C1
Foglalkozás: vallalkozo
Max. szintfelsofok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/50 perc
EgyébVajeila Szilard vagyok, szeretem a nyelveket, jelenleg 4 nyelvet beszelek anyanyelviszinten vagy felsőfokon (hu,ro,en,es), emellett portugálul es oroszul tanulok, igy pontosan tudom milyen nehézségekbe ütközik valaki aki épp egy új nyelvet tanul.
Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás élvezetes es praktikus módon kell történjen, ami által a diák nem csak elméleti tudást szerez, hanem olyat, amit bátran tud alkalmazni a mindennapi életben anélkül, hogy a folyamat közben túl sok stressz érje. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy miközben egy nyelvet tanulunk, betekintést kell nyernünk az adott kultúrába, mentalitásba, hagyományokba, gasztronómiába, hogy jobban megértsük az adott nyelv hátterét es ezáltal magas szinten elsajátítsuk az adott nyelvet.
Az én módszerem, valós életbeni helyzetek körüli beszélgetésekre épül, amiben megvan a tökéletes egyensúly az elmélet (nyelvtan, szókincs) és a gyakorlat között (beszéd, szöveg értés, írás), miközben figyelembe veszem a te személyes igényeidet. Mindezek mellet célzottan segíthetek a következőkben:
- Készülni hivatalos nyelvvizsgákra (pl.DELE, IELTS)
- Javítani a kiejtéseden
- Magabiztosabban kezdeményezz beszélgetést anyanyelvűekkel
Tanít mégspanyolt, angolt

Szűcs Gábor+36-70-327-80-16, tunyogiszucsgabor@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Debreceni Egyetem: történelem- és angoltanár (MA); gitár- és zenetanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintminden szinten
TanulónálBudapesten bárhol, online
Saját helyszínenBudapest: 14. kerület: Pillangó Park, 13. kerület: Victor Hugo utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébÜdvözletem!

A nevem Tunyogi Szűcs Gábor. Gitárt, történelmet és angol nyelvet oktatok Budapesten.
Szeretem mindazt amit tanítok és nem csupán hatékonyan megtanítom, hanem segítek, hogy te is megszeresd.
Hat éves gyakorlattal rendelkezem, gyerekeket és felnőtteket egyaránt nagy tapasztalattal tanítok.

Közvetlen, figyelmes, de célratörő és határozott stílusban végzem a munkámat. Órarendem rugalmas, hétvégén is vállalok órákat.

Az első óra ingyenes, próbáld ki bátran! Módszereimről, érdekes tudnivalókról alább találsz leírást tantárgyanként. Ha kérdésed van, keress bátran!
+36703278016

Kezdő gitárosoknak:
Hogy megtanulj gitározni, két dologra lesz szükséged. Gyakorlásra és egy hangszerre.
Ha nincs még saját hangszered és nem vagy benne biztos, hogy a gitár neked való, semmi baj. Nyugodtan kipróbálhatod magad az én hangszereimen. A választásban is segítek. Régi hangszereket is helyrehozok.
Megtanítom hogyan gyakorolj hatékonyan, de a fejlődés érdekében heti 2-3 órát rá kell áldozni önálló gyakorlásra. Kezdőként az elsődleges célunk az lesz, hogy megszerezd azokat a zeneelméleti és gyakorlati alapokat, amiknek a birtokában már önállóan is tudsz fejlődni.

Történelem:
A történelem összetett tárgy. A sikeres felvételihez, érettségihez szükség van földrajzi tudásra, fogalmazásra és emberismeretre is, amire a tanórákon nem jut elég idő. Csak az esszéírásnak például külön technikája, szemlélete és pontozása van és a legtöbb tanulót nem készítik fel rá. Fő célom az, hogy ezeket a hézagokat lefedjem, a hiányosságokat pótoljam és kapcsolatot teremtsek a különböző leckék, tananyagok között, hogy a történelem érthető és érdekes legyen.

Angol:
Az angol nyelv megtanulása nem csak a sikeres tanulmányokhoz és a kommunikációhoz fontos. Egy egész világot nyit ki az ember előtt. Az internet segítségével az ember akármihez is kezdjen, sokkal előnyösebb helyzetben van, ha megérti az angol nyelvet. A házi feladatokkal, gyakorlatokkal, szótárakkal elsősorban ezt segítem elő, az érdeklődési körödnek megfelelő feladatokkal. Míg a tanórán elsősorban a nyelvtan és a beszéd kapja a hangsúlyt.
Ha az időjárás és a tanuló életkora megengedi, szeretek szabadtéri, városi órákat is tartani. Tapasztalatom szerint a nyelvtudás jobban megmarad, ha az élményhez, helyhez köthető.
Tanít méggitárt, történelmet

Tóth Bernadett+36-20-432-6215, bernyt13@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj3000 Ft/45 perc
4000 Ft/60 perc
6000 Ft/90 perc
EgyébAngol és spanyol beszédcentrikus órákat vállalok kezdő szinttől általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek és felnőtteknek. Az elmúlt 18 évben volt lehetőségem középiskolákban, egy akadémiában, egy nyelviskolában és egy madridi nyelviskolában is tanítani. Madridban néhány 60 feletti 'diákom' is volt. Debrecenben személyesen tanítok, de online órákat is vállalok, és mivel a kezdeti szintfelmérés fontos, ezért az első óra minden esetben ingyenes.

Októbertől már olyan beszédcentrikus órát is vállalok (egyéneknek vagy kis csoportoknak is), amit nem csak velem fog/fognak a kedves angolul tanuló/k lebonyolítani, hanem egy anyanyelvi (brit) tanárral együtt akit Craignek hívnak, sok-sok türelemmel rendelkezik és nagyon vicces.
Tanít mégspanyolt

Martin Cooper+36-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: angol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBrit anyanyelvű oktató 30 éves magyarországi tapasztalattal kezdőtől haladó szintig órákat vállal. Érettségitől Cambridge nyelvvizsgára felkészítést, lektorálást, céges tanfolyamokat. Beszédcentrikus órák a pontos nyelvtanra fókuszálva. Tanuljon meg helyesen, folyamatosan, magabiztosan beszélni és helyesen írni!
www.english-teacher-online.com
Tanít még-

Feczkó Éva+36-20-363-35-59, feczkoe@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: Pannon Egyetem angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár
Max. szintáltalános nyelv vagy turizmus szaknyelv
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzékesfehérvár
Óradíj
EgyébSok éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárként, vizsgáztatóként (közép és emelt szint) vállalok korrepetálás, nyelvtanítást, nyelvvizsga felkészítést mindent szinten, online vagy személyes formában Székesfehérvár központjában.
Tanít mégnémetet

Tuza Erika+36-30-500-09-30, erikatuza@gmail.com
Életkor: 41 év év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angol tanár, műfordító, coach
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest 2. kerület
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb19 éve tanítok - sok évig tanítottam iskolákban, nyelviskolákban és cégekben is. Évekig éltem és tanultam a tengerentúlon, az ott szerzett tapasztalataim alapjaiban meghatározzák a tanítási stílusomat. Hiszem, hogy a tanulás lehet örömszerző tevékenység és a 21. század oktatásának efelé kell elmennie. Beszédcentrikus óráimon kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a nálam tanulók elfogadó és támogató légkörben, stresszmentesen tudjanak fejlődni. Tanárként a legnagyobb öröm számomra az, ha sikerül hozzásegítenem a diákomat álmai eléréséhez - legyen az magabiztosabb nyelvtudás, nyelvvizsga vagy egy sikeres állásinterjú.
Tanít még-

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár, vizsgáztató
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Kőbánya- Kispest metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy gyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon. Emelt szinten szoktam érettségiztetni. Mester diplomával rendelkezem.
EGYÉNI ÓRÁKON KÍVÜL KISCSOPORTOS ÓRÁK IS ELÉRHETŐEK KEDVEZŐ ÁRON
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Zajácz András+36-30-279-14-89, zajacz.andrash@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb2000 óta foglalkozok elsősorban zeneoktatással, illetve angol oktatással. Mentálhigiéniai és pedagógusi végzettségem alapján a diákok egyéni haladását és fejlődését önbizalmuk és sikerélményük növelésével is támogatom. Minden korosztály számára tartok magánórákat online általános és szakmai (gazdasági, társadalomtudományi) nyelvből, illetve fordításokat is vállalok. Óráimnak mind a kommunikáció, mind a nyelvtan fontos része. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze.
Angol nyelv tanulásával 6 éves korom óta foglalkozom. Véleményem szerint mindig van mit fejlődni, fejleszteni. Ennek érdekében társadalomtudományi és gazdasági szakfordító szakot végeztem, mely során kiváló tanáraimnak köszönhetően elsajátíthattam a valós életben használt nyelvet.
Általános iskolás gyerkőcöktől a felnőttekig nagy tanítási tapasztalatra tettem szert. Türelmes tanár vagyok, addig magyarázok mindent, amíg biztosan sikerül elsajátítani az anyagot.
Mentálhigiéniával, természetes gyógymódokkal, zenés stresszoldó foglalkozásokkal is évek óta foglalkozok. Fő szakterületem a stressz. Diplomamunkáimat is a zene jótékony hatásával és a stressz kezelésével kapcsolatban írtam. 2016-ban jelent meg magánkiadásban az első könyvem Életmód tervező címmel. Az oktatás mellett célom, hogy segítsek a hozzám fordulók lelki problémáinak megoldásában, legyen az akár tanulási zavar, szorongás, párkapcsolati probléma, depresszió.

ELÉRHETŐSÉGEIM:
e-mail: zajacz.andrash@gmail.com
Skype: zajarts (Zajácz András)
Tanít mégszolfézst, zeneelméletet

Heidrich-Kovács Erika+36-30-911-75-26, angolobuda@gmail.com
Életkor: 44 év
Végzettség: angol/orosz nyelvtanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, 3. kerület, Vörösvári út (Rendelőintézetnél)
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébTöbb mint 15 éve tanítok angolt minden korosztálynak: óvodásoktól a felnőttekig, egyénileg, nyelviskolában, cégeknél és iskolai keretek között is. Ha iskola mellett szeretnél segítséget kérni, nyelvvizsgára készülsz vagy szeretnél megismerkedni az angol, ill. orosz nyelvvel, szívesen segítek.
Az órákon a változatos feladatok (szöveg, zene/dal, kép) és jobb agyféltekés tanulási módszerek alkalmazásával szinte 'ragad rád' a nyelv. Nagyon türelmes vagyok és ha kell többféleképpen is elmagyarázom, ami gondot okoz. De persze Te is kellesz hozzá!

Angol: vállalok minden típusú nyelvvizsgára felkészítést C1-ig (több tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát ezen a szinten), gazdasági, kereskedelmi szaknyelv tanítását, valamint korrepetálást és kicsiknek játékos bevezetést a nyelv világába Orosz: teljesen kezdő szinttől a középfokig vállalok nyelvoktatást, nyelvvizsgára felkészítést Magyar/Hungarian: Magyar nyelv tanítása külföldieknek / I'm teaching Hungarian for foreigners.
Max. 2-3 fős csoportoknak valamint intenzív nyelvoktatás esetén - kedvezmény.
Részletek:
w: angolobuda.blogspot.com
m: +36-30-911-75-26
Számlaképesen.
Akár online, akár a 3. kerületi helyszínen várlak szeretettel!
Tanít mégmagyar (külföldieknek), oroszt

Szilágyi Szabolcs+35-679-545-746, info@speakright.net
Életkor: 28 év
Végzettség: Angol tanár és HR közgazdász
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/50 perc
Egyéb(Magyar nyelvű bemutatkozás lejjebb)

If you want to improve your English communication skills feel free to join my 'SPEAKRIGHT' classes. My name is Szabi, I am an experienced, CELTA certified English teacher, entrepreneur and HR Economist. I am about to develop your English speaking skill to get the experience of fluency.

As far as I have experienced, vocabulary and speaking skills are the most important parts of real communication. Based on these two elements, I am about to teach you how to speak fluently, how to use the language in practice. Instead of typical langauge exam preparation, I deal with communication development from level B1 to level C1 with the help of my own tutoring system, SPEAKRIGHT. www.speakright.net

As for my teaching, I am to help for university students and adult learners to speak carefree in real life situations:

~ speak with confidence if you are abroad
~ avoiding embarrasing moments while telling your story to your foreign friend
~ helping tourists on the street
~ or solving difficult situations at your workplace with your foreign colleague.

If your aim is to speak fluently and to develope your skills, feel free to join my private and/or mini-group classes!

CHECK OUT MY WEBSITE FOR CURRENT COURSES:
- Private tutoring (1-1 lessons)
- Intensive 6-day long course
- Business & HR English (up to Intermediate)
- International mini-group lessons (2-4 members)


HOW MUCH? / WHERE?
- Online lessons via Zoom/Skype
- From 11 euro to 15 euros, depends on the chosen course ‎

HOW?
- Check out my website and feel free to get in touch:
www.speakright.net - We'll have a 'trial lesson' for free (30 min.) to get to know each other
- We will make a contract and you will get invoices for your payments! Everything is official! :)

WHO?
Minimum level of knowledge is required, that is, level A2/B1. You can write a free placement tests before any sessions.

Feel free to apply for any courses or ask any questions!
www.speakright.net
info@speakright.net

_______________________________________________ MAGYARUL:
Nyelvtanulásom során világossá vált, hogy mi a jó út erre és mi a rossz. Véleményem szerint a szókincs és a kommunikáció a kulcstényező.
Ezt alapul véve vállalok tanítást, korrepetálást, melyben a folyamatos angol párbeszédet, interaktív kommunikációt helyezem előtérbe. Nyelvizsga feladatok helyett kommunikáció fejlesztéssel foglalkozom, logikával, életbeli elemekkel, beszédorientáltan. Erre építem sajátbrandemet, a 'SPEAKRIGHT' - ot.
(www.speakright.net).
Szilágyi Szabolcs vagyok, CELTA (Pass A) képesítéssel rendelkező angol tanár, vállalkozó és HR közgazdász.

Elsősorban egyetemisták és felnőttek számára állok rendelkezésre, hogy természetessé váljon az idegennyelvi dialógus! Oktatásom során törekszem a leghétköznapibb párbeszédeket behozni; célom, hogy ne okozzon gondot angolul étteremben rendelni, vagy bevásárolni vagy külföldi barátodnak elmesélni élményeidet vagy az utcán egy turistának elmagyarázni merre találja a Deák teret. Mindehez nélkülözhetetlen a kommunikációs képességek (skills) fejlesztése!

DÍJ ÉS HELYSZÍN:
- Látogass el a weblapomra az aktuális árak és kurzusokért!
www.speakright.net
- Mielőtt belevágunk, egy 30 perces, ingyenes 'nulladik órára' invitállak, ahol bemutatkozom, átbeszéljük a célokat és rendezzük az adminisztrációs ügyeket
- 100% számlaképes vagyok (szerződéssel dolgozom)
- Online órák Zoom-on / Skype-on

Várom jelentkezésed:

www.speakright.net
info@speakright.net
Tanít még-

Bakos Bence +36-70-227-39-95, blingual98@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: anglisztika BA abszolutórium
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok (B2)
TanulónálBudapest és Gödöllő vonzáskörzetében
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc,
5000 Ft/90 perc
EgyébAngol nyelvből korrepetálást, érettségi (közép, emelt szint), nyelvvizsga (középfok 'B2'-ig), valamint osztályozó és pótvizsga felkészítést vállalok!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi Karának anglisztika alapszakán abszolutóriumot szereztem, angol nyelvből C1 szintű (felsőfokú) komplex nyelvvizsgával rendelkezem. Jelenleg is számos magántanítványom van minden korosztályból. Eddigi legnagyobb sikerem egy általános iskolás, ADHD-s (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) gyermek megmentése a tanév végi bukástól. Nagyfokú türelem, empátia és rugalmasság jellemez.

Kik fordulhatnak hozzám?
Bárki, aki kezdő/újrakezdő/elakadt a tanulásban/érettségire/nyelvvizsgára készül/külföldi út vagy angol nyelvű állásinterjú előtt áll. Szívesen fogadok korrepetálásra szoruló/osztályozó vagy pótvizsga előtt álló általános és középiskolás tanulókat is.

Az órákon egyéni tempóban, differenciáltan haladva igyekszem minden felmerülő kérdést megválaszolni, magas színvonalú anyaggal segíteni a haladást és fejleszteni a nyelvi készségeket, nagy hangsúly fektetve a gyakorlati nyelvtudás elsajátítására.

Az órákat lehetőleg online tartanám, de szükség esetén Budapest és Gödöllő vonzáskörzetén belül megoldható személyesen is. Az anyagiakról: az első óra ingyenes, a továbbiakban hétköznap 4000 forint/60 perc, 5000 forint/90 perc, hétvégén +5-500 forint. Heti három vagy annál több alkalom esetén egységesen 3500 forint.

Szeretettel várok minden érdeklődőt emailben
(blingual98@gmail.com) vagy telefonon (+36702273995) is!
Tanít még-

Lévai Nóra lenora.levai@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelv- és irodalom szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébLévai Nóra vagyok, angol nyelvtanár. 10 évvel ezelőtt diplomáztam, azóta felnőtteket tanítok általános és üzleti angolra.
Segíteni tudok neked, ha:

- nyelvvizsgára készülsz
- a munkahelyeden kell használni az angolt
- magabiztosabban szeretnél beszélni

Módszerem:

1. Az első óra keretében:
- meghatározzuk, hogy milyen szinten állsz
- megfogalmazzuk, hogy mi a célod, amit el szeretnél érni
- és átgondoljuk, hogy mi az a reális időtartam, ami alatt a célodat el tudjuk érni

2. A tanóra:
- az órán angolul beszélünk te is én is -hiszen ez egy angol óra :) -, de az ismeretlen szavakat, kifejezéseket nyelvtant magyarul is átbeszéljük, ha szükséges.
- a te célodnak és szintednek megfelelően állítom össze az órákat
- az órán nem 1 könyvet, hanem a 10 év alatt összegyűjtött könyveim sokaságát fogjuk használni, amit én biztosítok neked
Miért jelentkezz hozzám?

- mert mindig tudom, hogy mit szeretnék megtanítani az adott órán, és azt is, hogy miért
- a házi feladatokat nem az órán nézem át és javítom ki, hogy ezzel ne teljen a te időd
- mert barátságos, de szigorú vagyok

Mikor jelentkezz hozzám?

- ha tényleg elhatároztad, hogy egy bizonyos szintet el szeretnél érni
- ha szánsz időt és energiát a tanulásra és a felkészülésre
- ha az órákon pontosan részt veszel

Vedd fel velem a kapcsolatot és dönts a közös tanulásról!
email: lenora.levai@gmail.com vagy küldj üzenetet itt.

Tanít még-

Gyökeres Katalin06-70-703-11-83, gy.kata@hotmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: főiskola, angoltanári diploma
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/45 perc,
5000 Ft/60 perc,
8000 Ft/90 perc
Egyéb- 8 évig középiskolában tanítottam és érettségire készítettem fel a végzősöket.
- 5 éve nyelviskolában oktatom a felnőtteket, illetve cégekhez is kijárok órát tartani.
- Vállalok általános iskola 6-8. osztályos tanulókat is az órai anyag elmagyarázására, gyakorlására, a magabiztos szóbeli tudás elérésére.
- Fontos számomra, hogy az órákon az angol nyelvet nemcsak írásban, hanem szóban is használjuk.
- A nyelvtanulók széles skáláját tanítottam kezdőtől felsőfokig. Legtöbb gyakorlatom a középfokú nyelvvizsgára felkészítésben van.
- A tananyagot személyre szabom, de hozhatod a saját elképzelésedet, könyvedet is.
- Oktatási intézményekben és vállalatoknál is vállalok oktatást. Ebben az esetben az óradíj és a járulékos költségek megbeszélés kérdése.
- A legjobb eredményt hozom ki a diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat, és minden felvetődött probléma tisztázása.
- Az érdeklődőknek 20 perces próbaórára van lehetőségük, amelynek végén kölcsönösen eldöntjük, hogy szeretnénk-e együttdolgozni.
Tanít még-

Radóczi Dorina+36-70-377-16-12, radoczidorina@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Mesterdiploma
Foglalkozás: Tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudaörs
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébMesterdiplomás, számlaképes angol-olasz nyelvtanár vagyok, több éves magántanári és iskolai tapasztalattal. Tanulóim sikeres nyelvvizsgát, érettségit tettek. Korrepetálást is vállalok. Kezdőtől haladóig bárki jöhet, nagy online tanítási tapasztalattal rendelkezem de személyesen is vállalok tanulókat.
Tanít mégolszat

Christopher Robert James Scully+36-30-986-32-38, chrisscull@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Bsc degree
Foglalkozás: Teacher
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálanywhere in Budapest ill. online
Saját helyszínenMetropolitan Ervin Szabó Library (Budapest)
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMy name is Christopher Scully, I am an English teacher with 4/5 years of experience teaching Hungarian students. I am a clear communicator and a patient teacher. I can help you with accurate English pronunciation being a native speaker and offer lessons fully in English which means lots of conversation practice. We can follow a textbook or an article or be student led in interesting conversation, I will correct any errors in grammar and pronunciation.
I am qualified in CELTA; I have a BSc degree in Psychology and Philosophy and am studying for a master’s in TESOL. I have taught both adults and younger people from children to teenagers in groups or one to one. With adults and one to one I make clear notes of vocabulary covered and give it to the student for reference, and we revisit the same vocabulary on the next lesson to repeat it. I teach online or in person. With groups and younger learners, I use more games and different pair or group work activities. Thank you for your time, I look forward to meeting you, Christopher.
Tanít még-

Rigó Alíz+36-30-296-67-47, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Rigó Alíznak hívnak, egyetemi tapasztalattal rendelkezem. Felkészítek alap-,közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint közép- és emelt szintű érettségire.
Egy félévet töltöttem kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a magántanítást és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről, Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 3000 ft
45 perc: 2500 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:4500 ft

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő, én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is. Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva, nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon, vagy az adott felületen ne értesítsen, ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt, hogy neki valamiért nem jó, még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem, az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
-Ha nincs utalva az óra díja, az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok.
-Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben, vagy telefonon, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ, csak próba órán említi először ,pl. azt, hogy 'Ja, ugorjuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom', akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok, ha ő maga keres fel telefonon vagy e-mailen. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.
Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres, annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem, menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégspanyolt

Teleki Katalin+36-20-269-55-90, katalinteleki23@gmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: üzleti menedzsment
Foglalkozás: pénzügyi tanácsadó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4300 Ft/60 perc
EgyébKicsik, nagyok, felnőttek!
Minden korosztályban helye van az angol tudásnak. Akár a sulis tudásod szeretnéd elmélyíteni esetleg a munkádhoz szükséges az angol nyelvtudás vagy kedvtelésből tanulnál én tudok segíteni elsajátítani a nyelvet. 20 évet éltem Amerikában és Angliában, én ott tanultam meg anyanyelvi szinten beszélni és írni. Egyéni szinthez szabottan akár tankönyvből vagy az általad választott témákból építem fel az órákat a lényeg, hogy bővüljön a tudásod. Ha szeretnél hatékonyan és könnyedén megtanulni angolul hívj vagy írj bátran! :)
Tanít még-

Fügedi Anita06-70-442-22-25, fugedianita@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: fordító és tolmács MA, angol nyelv és irodalom BA, marketing MA
Foglalkozás: angol magántanár, fordító
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4250 Ft/45 perc: általános angol
4500 Ft/45 perc: üzleti/gazdasági angol
6500 Ft /60 perc: Fordítás/tolmácsolás vizsgafelkészítés
EgyébGARANTÁLTAN EREDMÉNYES TÁVOKTATÁS Angliában, a Leicesteri Egyetemen végeztem angol nyelv és irodalom szakon, melyet követően fordító és tolmács-, és marketing mesterdiplomát szereztem.
Több, mint 7 éves tanítási tapasztalattal és számos referenciával rendelkezem, korábban egy nemzetközi magániskolában is tanítottam angolt magyarul nem beszélő külföldieknek. Felkészítést vállalok általános angol és gazdasági angol nyelvvizsgákra minden szinten, továbbá fordító/tolmács vizsgákra, de tudok segíteni abban az esetben is, ha nem a nyelvvizsga a cél, csupán a tudásod szinten tartása, felfrissítése vagy fejlesztése.
Esetleg állásinterjúra, külföldön élésre vagy munkahelyi prezentációra készülnél? Szeretnéd, hogy valaki lektorálja az angolult írt leveledet vagy beadandódat? Természetesen ebben is tudok segíteni. Mindezek mellett fordítást is vállalok HU-EN és EN-HU nyelvirányokban is. Az óráimat minden esetben az egyéni igényekhez igazítom. Jelenleg csak online órákat vállalok, fordítás esetén a díjszabás megegyezés szerint történik.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA