Agnes0034-622-05-81-70, agneslukacs.coach@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: felsőfokú
Foglalkozás: tanár és coach
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébSzia Ági vagyok. 8 éve tanítok angolt alap színtől felsőfokú szintig, miután több évet dolgoztam és tanultam Angliában. Tanítottam Budapest 2 elismert nyelviskolájában. Tanítottam multiknál mint a Deloitte, Ericsson, Metlife, Hotel Intercontinental, Energizer, általános, szak és üzleti angolt. Jelenleg online tanítok angol és spanyol nyelvet Spanyolországból.
Igazi, életszerű, vidám kommunikációs órák. Abban hiszek, hogy, amit egyedül meg tudsz tanulni ahhoz nem kell tanár, a beszéd készség az egyedüli amit nem tudsz egyedül gyakorolni, ehhez kellek én! A kiejtéshez! Én beszéltetni foglak! 😀 Ha félsz megszólalni csodás! Garantálom, hogy 'kikezellek'!😀
Tanít mégspanyolt

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj5000-6000 Ft/60 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 6000 Ft helyett átlagosan 5000 Ft lehet a 60 perces óradíj. Az összeg idõarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Lakatos Linda+36-70-205-51-42, mslindalakatos@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: egyéni vállalkozó nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000-5000 Ft/60 perc
EgyébÚgy gondolom, én mindent megteszek, hogy tanítványaim ne szenvedésként éljék meg a nyelvtanulást. Diákjaim főként felnőttek, vagy gimnazisták. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, különböző nyelvi játékokat, szituációs gyakorlatokat végzünk, de ugyanakkor fontosnak tartom a nyelvtani ismeretek elsajátítását is. A mindennapi életben arra van szükség, hogy meg merjünk szólalni, de az is fontos, hogy ezt minél kevesebb hibával tegyük. A visszajelzések szerint nem tévedek.
Mindig is tanárnak készültem, 18 éves korom óta adok magán nyelvórákat. 2005-ben elnyertem egy 3 hónapos londoni ösztöndíjat, melynek keretében a londoni Middlesex University-n folytattam tanulmányaimat és élő környezetben fejleszthettem nyelvtudásomat. 2007-ben szereztem diplomámat a Miskolci Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos tanár - magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként. Éltem Írországban, és dolgoztam nemzetközi szervezeteknél és multiknál, ahol a hivatalos nyelv az angol volt.
2010-ben a budapesti International House nyelviskolában elvégeztem a CELTA tanfolyamot, mely egy módszertani képzés, amit eredetileg angol anyanyelvűeknek szántak, azzal a céllal, hogy saját anyanyelvüket mint idegennyelvet tudják oktatni. 2013 szeptemberétől 2017 júniusáig a spanyolországi San Sebastian-ban tanítottam egy nemzetközi angol nyelviskolában. A kint töltött idő alatt meglévő spanyol tudásomat sikerült továbbfejlesztenem, 2015 tavaszán letettem a nemzetközi felsőfokú spanyol nyelvvizsgát (DELE C1), így már spanyol oktatással is foglalkozok kezdőtől középfokú szintig. Vállalok felkészítést Cambridge FCE (B2) és CAE (C1) és IELTS nyelvviszgákra, valamint EUROEXAM, Origo, Kitex és Zöldút nyelvvizsgákra, valamint érettségire.
Tanít mégspanyolt

Tóbelné Bencze Andrea06-20-345-63-47, andrea.bencze@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: angol nyelvtanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (skype)
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébHatékony, gyors tanulás, célirányos fejlődés, egyéni órarend könyvvel vagy anélkül, jó hangulatban!
Húsz éve tanítok angol nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak, utazóknak és munkavállalóknak, nyelvzseniknek és kétkedőknek egyaránt. Angol nyelvtanári diplomával, szakfordítói végzettséggel, nyelvvizsgáztatói tapasztalattal és több, mint tíz év külföldi munkavállalással a hátam mögött, továbbra is lelkesedéssel és szenvedéllyel adom át ennek a gyönyörű nyelvnek minden szépségét.
Vállalok nyelvvizsgára, szakmai nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra felkészítést és persze korrepetálást. Minden órám egyedileg megtervezett és csak a tanítvány egyéni igényeire szabott. A tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok. Próbáld ki, az első alkalom természetesen ingyenes, a többit ráérsz utána is eldönteni.
Ha szeretnél jó hangulatban tanulni és fejlődni, keress bizalommal!
Tanít még-

Kiss Melinda+36-70-672-16-90, kiss.melinda1@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: angol nyelvtanár diploma, idegenvezető okj
Foglalkozás: nyelvtanár, idegenvezető
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenmegbeszélés szerint
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
- *** Ha egy diplomás, nagy tapasztalattal és szuper referenciákkal rendelkező tanártól szeretnél angolul tanulni, akkor jó helyen jársz! ***
- Élő, valódi proficiency szintű nyelvtudással rendelkezem, 20 éve tanítok ( nyelviskolák, céges csoportok, szakképzés, magánórák) illetve idegenvezetek
- Vállalok angoloktatást minden szinten, korrepetálást, beszédgyakorlást, nyelvtani rendszerezést, állásinterjú felkészítést, stb
- Nyelvvizsgafelkészítés felsőfokig minden itthon letehető nyelvvizsgából, sima és emelt szintű érettségi, IELTS, TOEFL esszéírás is, proofreading. Szaknyelvi vizsgák: üzleti, gazdasági, idegenforgalmi angol
- Könyveket és anyagokat mindenkinek tudok biztosítani hatalmas mennyiségben, csak a legjobb forrásokból tanulunk! Sokat beszéltetek az órán, de minden esetben van könyv illetve anyag, amire támaszkodunk
- Tekintettel a jelenlegi helyzetre a Skype órákat preferálom, de Gödön hozzám is lehet jönni, illetve a környéken házhoz tudok menni. Rugalmas időpontok!
- Árak: középfokig 4500 ft/ 60 perc, felette 5000 ft/60 perc, páros óra: 3000 ft/fő/60 perc (személyesen általában 90 perces órákat tartok)
- Első szintfelmérő – ismerkedős próbaóra ingyenes!
- Ennyi volt a száraz rész, és most egy kevés rólam :)
Az óráim jó hangulatúak, és a nevetés sem áll távol tőlem, azonban mégis szigorú és számonkérő tanárnak tartanak, mert tudom, hogy csak következetes munkával lehet igazi eredményt elérni. Hiszek a rendszerekben, és abban, hogy ha van egy erős alap, arra már nyugodtan lehet építkezni – egy tanárnak tudnia kell elsősorban a tudását átadni! Mindenkivel gyorsan megtalálom a közös hangot, és a személyiségéhez legjobban passzoló tanítási módszert. Büszke vagyok a tanítványaimra, legtöbbjük elérte kitűzött célját és ma már aktívan használja az angolt a hétköznapokban. Keress nyugodtan, megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást!
Tanít még-

Váradi Csilla+36-30-654-30-69, varadijcs@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: közgazdász (angol nyelven), pszichológus
Foglalkozás: pszichológus, coach, angol tanár
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online (Zoom, Messenger, Viber)
Saját helyszínen2. ker. Tapolcsányi u.
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol oktatással mintegy 15 éve foglalkozom, tartottam egyéni órákat és csoportos tanfolyamokat mindenféle szinten, vegyes korcsoportban gyerekektől a felnőttekig.
Az általános angol mellett az üzleti angol oktatása is nagy fókuszt kap nálam, melyet angol nyelvű üzleti főiskolai tanulmányaim, és az üzleti életben angol nyelven folytatott munkám segít. Az érettségi és nyelvvizsgára felkészítés mellett interjúra és prezentációra való felkészítést is vállalok. Ehhez pszichológiai tanulmányaim adnak további támogatást. Természetesen egyéb igény esetén is állok rendelkezésre, egyeztetés után.
Alapelvem, hogy az órát mindig a személyhez és a kitűzött célokhoz igazítom! A hatékonyság igen fontos számomra is, melyet eddigi munkám eredményei is megerősítenek.
Tanít még-

Gyetkó Adrienn06-30-397-64-64, gyetkoadrienn@gmail.hu
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen7. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Adri vagyok és nyelvtanítást vállalok francia, spanyol és angol nyelvből. Keressetek bátran. :)
Tanít mégfranciát, spanyolt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Bara Tünde Ilona+36-30-930-46-65, tundebara@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébElsősorban felnőttoktatásban dolgozom, de néhány évet középiskolában is tanítottam. Egyéni és csoportos tanításban egyaránt a tanítványok igényeihez, személyiségéhez, tanulási módszereihez alkalmazkodva alakítom ki az órák anyagát és tanmenetét. Az elsődleges célom a nyugodt, közvetlen hangulat megteremtése az órákon, hogy elősegítsem az új információk könnyebb befogadását
Tanít még-

Vikukel Zsófia +36-30-656-55-14, zsofivikukel@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Olvasó!
Angol műveltségterületes tanító vagyok egy kéttannyelvű intézményben.
6-14 éves kor között vállalok gyerekeket. De fiatalokat is vállalok nyelvvizsga felkészítésre.
Dél-Amerikában születtem, éltem közel 10 évet ezért szívesen felkészítelek a nyelvvizsgára is, bármilyen korosztályt vállalok.
Várom jelentkezésedet!
Tanít mégspanyolt

Kocsis Anita+36-70-374-19-24, anita.kocsis85@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen14. ker. Lipótvár u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulni vágyó! Be kell valljam nem szereztem tanári diplomát, viszont mivel magán tanárokkal és a legkülönfélébb módszerekkel próbáltam elsajátítani a nyelvet, így pontosan tudom, hogy mennyire kiábrándító tud lenni, amikor nem úgy megy az angol nyelv használata, ahogy azt szeretnénk.
Később amerikai távoktatásban tanultam meg tanítani, amit Kínában, illetve a saját nyelviskolámban fejlesztettem tovább. Viszont mivel a life coachingot is be akarom építeni az életembe, így úgy döntöttem, hogy magántanítványokkal folytatom tovább, akik mellett marad időm más célok megvalósítására is.
Erősségeim: nyelvvizsga felkészítés, használható nyelvtudás adása, illetve állásinterjúra való felkészítés.
Tanít még-

Dobos Krisztina+36-30-252-09-28, krisztina.dobos@yahoo.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline (Skype, Zoom, Hangouts)
Saját helyszínen
Óradíj4500 Ft/90 perc (e-számla)
EgyébOnline Skype tanulás felsőtagozatos általános iskolások, középiskolások, főiskolások, egyetemisták, dolgozók számára egyénileg vagy online csoportban.
SKYPE: krisztinadobos75
Web: angoltanar.weebly.com
Tanít még-

Németh Judit+36-30-201-11-99, nemeth.judit@mtdtanacsado.hu
Életkor: 46 év
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500-5500 Ft/60 perc
EgyébKedvesek,
Szeretettel várlak Benneteket az online térben, hogy együtt tanuljuk az angol nyelvet! Ha velem tartasz sokat fogunk beszélgetni, nevetni, de önálló feladatod is lesz bőven! Hozhatod az iskolai teendőket, de nyelvvizsgára is készülhetünk közösen! Hívj, vagy írj, Judit
Tanít még-

Bárány Ildikó+36-30-319-49-20, bildiko216@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb20 éves tapasztalattal tanítok nyelveket, kezdőtől középfokig. Társalkodó, Gazdálkodó, Kitex, Telc, Ecl, Itk origo , Euroexam vizsgákra, vagy általános tanulásra. Üzleti, idegenforgalmi, kommunikációközpontú nyelvtanulás is lehet. Egyéni tanrend vagy csoportos képzés is lehet. Budapest, Győr, skype
Tanít mégfranciát, magyart(külföldieknek), oroszt

Wintermans Monika+36-70-257-95-91, monika.wintermans@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébÖt éve tanítok csoportokat és egyéni diákokat is. 2019 nyarán szereztem meg a Cambridge-i egyetem posztgraduális képzésén a CELTA bizonyítványomat. Óráim során a tanuló önálló tanulását igyekszem támogatni, nagy hangsúlyt fektetve a beszédre, a kiejtésre és a kulturális ismeretekre. Amerikai angolt tanítok, közel anyanyelvi kiejtéssel rendelkezem, ezt igyekszem átadni a diákjaimnak is. Nyelvvizsga felkészítésben is nagy tapasztalatom van, különösen a Euroexam, a EuroPro, vagy az érettségire való felkészítésben tudok segíteni neked.
Tanít méghollandot, oroszt

Császár István Máté+36-20-295-59-19, istvan.csaszar4@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanuló, tanár, hivatásos sportoló
Max. szintfelsőfok
TanulónálDabas ill. online
Saját helyszínenDabas
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébÜdv, én Máté vagyok, jelenleg ötödéves angol tanár szakos egyetemi hallgató. Az utóbbi két évben korrepetáltam és oktattam is az angol nyelvet, amit igyekszek odaadással végezni a tanulók igényeihez alkalmazkodva. Legfőbb célom, hogy többrétű, használható tudást adjak át Nektek, amelyet alkalmazni is tudtok. Ennek érdekében követem az az aktuális módszereket, amelyek segítségemre vannak effektívebb órák tartására. Szívesen nyújtok segítséget diákok és felnőttek számára is, legyen szó korrepetálásról, emelt szintű érettségiről vagy akár középfokú nyelvvizsgáról. Az órák során felmérjük, melyek azok a területek, amelyekben szükség van a csiszolásra, vagy amiben leginkább szeretnél fejlődni és aszerint építem fel az órákat. Az első alkalom ingyenes, és ha megtetszett az óra jellege, szeretettel várlak a következő órákon is. Az időbeosztásom viszonylag rugalmas, igyekszem igazodni minden tanulóhoz. Bármilyen kérdésed van, nyugodtan lépj kapcsolatba velem és válaszolok :)
Tanít még-

Martin Cooper+36-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébI am a native Englishman. I have lived in Hungary for almost thirty years, and that is the length of my experience as an English teacher.
I offer tuition for people of all levels and all ages.
Beszélek magyarul is.
Tanít még-

Székely Tünde06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
Egyéb7 éves egyetemi oktatói tapasztalatom során a tehetséggondozásban kifejtett tevékenység okozta számomra a legnagyobb örömet, ugyanis ezen keretek között tapasztaltam meg a hallgatók egyéni szakmai és személyes fejlődését. Az angol nyelvoktatás során is ugyanezt az élményt szeretném biztosítani a hallgatóim számára az élményalapú tanulással. Mindezek mellett a beszédcentrikusságban hiszek, óráim alapját a sok beszéd, témák köré épített szókincsbővítés és az ehhez kapcsolódó szükséges nyelvtan képezi.
Tanít még-

Fülöp Andrea+36-30-708-88-82, effandrea@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen10. ker.
Óradíj5500 Ft/90 perc
EgyébTöbb, mint 10 éves nyelvtanári tapasztalattal várom szeretettel pörgős, kommunikáció központú óráimra a tanulni vágyókat. Az oktatás minden esetben a tanuló igényeinek megfelelően, személyre szabottan történik.
Keressenek bizalommal amennyiben:
- nyelvvizsga felkészítésre (szakmai is)
- érettségi felkészítésre
- üzleti angol oktatásra
- korrepetálásra
- általános nyelvtudásra
- nyelvtani rendszerezésre
- szóbeli gyakorlásra van szükségük!
Számlaképes vagyok! Online is tanítok!
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Horváth D. Tamás+36-30-587-19-92, hdt1991.e@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanár, fordító, nyelvész
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Astoria megállónál
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok ! Ha hirtelen több szabadidőd lett, mint tervezted akkor itt az ideje végre ráfeküdni arra a nyelvvizsgára, rákapcsolni az érettségire, vagy csak egyszerűen elkezdeni egy új nyelvet, esetleg tovább fejleszteni a nyelvi készségeidet.
Horváth Tamás vagyok, Cambridge Egyetem által akkreditált angol-, és franciatanár.
Kommunikáció központú, jó hangulatú órákat ígérek, ahol stresszmentes, támogató környezetben fejezheted ki magad.
Rengeteg anyagom van mindenféle nyelvvizsgához, emellett jelenleg a doktori tanulmányaimat folytatom, így segíteni tudok tudományos szövegek írásában, fordításában is.
Nagyon könnyen megközelíthető helyen lakom a belvárosban, de Skype-os órákra is van lehetőség.
Dobj egy e-mailt, vagy keress telefonon, megbeszéljük a részleteket :-)
Tanít mégfranciát

Stomp Dániel+36-20-386-21-12, stompdeni@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: fizikus BSc., okleveles anyagkutató MSc.
Foglalkozás: magántanár, óraadó tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen11. ker. Gárdonyi tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébTöbbéves magántanári tapasztalatommal, fizikus mesterdiplomámmal, és évek óta napi szinten 'élesben' használt, közel anyanyelvi szintű angoltudásommal minden általam oktatott tárgyból a legmagasabb szintű felkészülést tudom nyújtani.
A diákjaim mind akár azonnali jelleggel javítottak több érdemjegyet a rendszeres eredményeiken, és sikerrel készültek fel felvételire, érettségire, pótvizsgára, nyelvvizsgára.
Végtelenül türelmes vagyok, szeretem sok gyakorlatias példával elmagyarázni az anyagot, és mindig könnyedén sikerül a diákjaimra hangolódnom, hatékony felkészülést és jó hangulatú tanórákat biztosítva.
Az óráimat igényes, tökéletesen nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között lévő lakásomban tartom, illetve igény szerint online is.
Tanít mégfizikát, matematikát

Karakas Éva+36-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnõvel kezdõtõl a felsõfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerezõ kurzus
+ állásinterjúra felkészítõ workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Pomozi Péter06-30-865-21-99, ppomozi@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: divattervező, szabász
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint.
Saját helyszínen12. ker. Németvölgyi út
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébPomozi Péter vagyok, divattervező és szabász. Ami, az általános iskolai tanulmányokat illeti, a német nyelvvel kapcsolatos alaptudásomat itt szereztem. A gimnáziumban szintén foglalkoztam némettel, viszont angollal is már - a nyelvvizsgáimat ekkor tettem le. Közben emelt matematikából érettségizem. A divattal kapcsolatos tanulmányaimat már Budapesten folytattam, itt sajátítottam el a francia nyelvet. Mivel most már vállalkozóként dolgozom, az ügyfelekkel folytatott számos kommunikációs helyzet elég tapasztalatot adott, hogy bátran érezhessem magam alkalmasnak ezt is tanítani.
Tanít mégangolt, divattervezést, franciát, kommunikációs tréninget, matematikát, németet, vizuális kultúrát

Iványi Zsófia06-30-369-25-95, zsofivanyi@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: ELTE Szociológia
Foglalkozás: soft skills tréner
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj7000 Ft/90 perc
EgyébHa szeretnéd jó hangulatban fejleszteni az angoltudásod, megszerezni a nyelvvizsgát, vagy felkészülni egy állásinterjúra, jó helyen jársz! Vidám, fiatalos, a klasszikus tananyagot improvizációs színházi módszerekkel, filmrészletekkel és dalszövegekkel kiegészítő, beszéd-centrikus órák alaptól a felsőfokig.
Három évig tanultam külföldön, az akadémia és a mindennapokban használt nyelvet is jól ismerem, és szívesen megismertetem Veled is.
Több mint két éve soft skills trénerként dolgozom, többek közt prezentációs, storytelling és kommunikációs tréningeket tartok. Ha szeretnéd fejleszteni a prezentációs és/vagy kommunikációs készséged, a konfliktushelyzetek win-win helyzetekké alakítani, keress bátran!
Tanít mégkommunikációs tréninget, magyart(külföldieknek)

Rigó Alíz+36-30-459-36-46, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: Anglisztika BA
Foglalkozás: angolszakos bölcsész
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!
Kis ízelítő az órán várható hangulatról: itt.
Rigó Alíznak hívnak, Budapesten vagyok anglisztika szakos hallgató. Felkészítek alapfokú nyelvvizsgára, közép- és emelt szintű érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára.
Két éve félévet voltam kint Las Palmasban Erasmusszal, ahonnan szintén űztem a Skype-tanítást és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről, Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 2000 ft
45 perc:1700 ft
1,5 óra vagy 2x45 perc:2500 ft (ilyen esetben kérem fizetésnél a megjegyzésben megemlíteni, hogy pl 2500 ft-nél 2 45 perces vagy 1-1,5 órásra gondoltak, köszönöm!)
A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő,én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
- Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is.Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
- Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva,nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon,vagy az adott felületen ne értesítsen,ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött (később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
- Ha valaki nem szól óra előtt,hogy neki valamiért nem jó,még az utolsó kanyarban sem (mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír), annak felszámolom a pénzt és úgy veszem,az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
- Ha nincs utalva az óra díja,az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok. - Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet, hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ, csak próba órán említi először, pl. azt,hogy 'Ja,ugrojuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom', akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok,ha ő maga keres fel. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.
Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres,annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet,kérem,menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégspanyolt

Nagyistókné Horváth Krisztina00-1-403-970-2723, info@canadaenglish121.hu
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3200 Ft/50 perc
EgyébDIPLOMÁS nyelvtanárként, 10+ év tanítási gyakorlattal rendelkezem: nyelvvizsga felkészítői, céges ill. magánoktatói keretek között. Hét évnyi külföldi nyelvgyakorlattal a hátam mögött (Anglia, USA), jelenleg KANADÁBÓL segítem a tanítványaimat. BESZÉD-CENTRIKUS nyelvoktatói végzettséget is szereztem, így ha bakancslistádon szerepel a FOLYÉKONY ANGOL nyelvtudás vagy szeretnél:
-elkezdeni angolt tanulni/ felfrissíteni a nyelvtudásod
-gyakorolni a TÁRSALGÁST/ NYELVTANT
-NYELVVIZSGÁRA / ÉRETTSÉGIRE felkészülni
-önéletrajzot írni, angol nyelvű MUNKAINTERJÚN jól szerepelni
-vagy felvértezni magad olyan nyelvtudással, ami segít a KÜLFÖLDI TANULÁSban vagy MUNKAvállalásban, HÍVJ BÁTRAN, TUDOK SEGÍTENI! :)
(A tananyagot én biztosítom, semmi pluszra nem kell költened.)
Egy tanóra 3200 Ft/50 perc--párokban tanulóknak 2200 Ft/fő/50 perc. Általános középfok feletti szinten: 3700 ft/50 perc
Az órák H-Szo. 16h-24h között zajlanak. Skype fiókom: CanadaEnglish121
Ingyenes bemutatkozó /PRÓBAÓRA! (kb. 30 perces időtartamú).
Tanít még-

Bohus Andrea06-30-346-07-36, bohusandi@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Zugló, Bosnyák tér közelében
Óradíj7000 Ft/90 perc
EgyébAngol szakos diplomával, sokéves nyelviskolai, egyetemi oktatói tapasztalattal vállalok közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra, emelt szintű érettségire felkészítést. Elsősorban azok jelentkezését várom, akik többévnyi nyelvtanulás után is félve szólalnak meg angolul:) Fontos számomra a szakmai fejlődés, rendszeresen járok továbbképzésekre, nyári egyetemekre, és szeretem, ha tanítványaim engem is fejlődésre inspirálnak. (A telefonom gyakran le van halkítva, célszerű először e-mailben érdeklődni.)
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Ványa Anna06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébA beszédcentrikusságban hiszek, óráim lényege a sok beszéd, témák köré csoportosított szókicsbővítés és a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan.
Szeretem a felszabadult, jó hangulatot. Ezt a mentalitást viszem át az óráimba is, hogy biztosan mindenki élvezze a tanulást és diákjaim jól érezzék magukat az oktatás alatt. Így könnyedén, szintve játszva sajátítsák el az angol nyelvet és nehézségeit. Keményen dolgozom azon, hogy a tanulóim magabiztosan és bátran használják a megszerzett biztos tudásukat.
Tanít még-

Dézsenyi Anett06-30-779-31-02, anettd6@gmail.com
Életkor:
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol magántanítást vállalok játékosan, könnyedén vagy akár vizsgára fókuszálva. Kezdőket is szívesen vállalok, hogy minél előbb elsajátíthassák az angol nyelvet.
Tanít még-

Fertály Zita06-70-431-70-73, fertzeeta@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: angol bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: gimnáziumi angol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen3. ker. Óbuda, Flórián tér
Óradíj5000 Ft/90 perc
EgyébÓbudán a Flórián tér környékén várok sok szeretettel minden angolul tudni vágyó embert. 18 éves tanítási és vizsgáztatási tapasztalattal rendelkezem (ECL, LanguageCert, közép és emelt szintű érettségi), de bármelyik nyelvvizsgára felkészítek minden elszánt tanulót.Tanítok business nyelvet, turisztikát és vendéglátást, és sport nyelvet is. Minden korosztály terén van tapasztalatom.Beszédközpontú, egyénre szabott órákat tartok, nyelvtani, szókincsbeli ismeretek fejlesztésével egyetemben. Fénymásolni tudok és egy jó kávé vagy tea mellett hangulatosan megtanítom a nyelvre.
Tanít még-

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
Egyéb35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000 Ft/90 perc ill 3000 Ft/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Bajnok utca (Nyugatitól 5 percre)
Óradíj3000 Ft/45 perc, 4000 Ft/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran!
Jelige: Language is power!
Tanít még-

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsõfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc (egy személy esetén)
4000 Ft/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 2000 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4200 Ft-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsõfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fõ területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen meg, ha lehetõsége van rá!
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: See You Nyelviskola ügyvezetõje és tanára
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvbõl.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbõvítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Ribánszki Péter06-20-268-14-41, peter.ribanszki@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébÜdvözlök minden kedves érdeklődőt!
Sokéves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. A varázsszerekkel történő házalás nem az én asztalom, tanítási módszerem a klasszikus és biztos nyelvoktatás elvén nyugszik. Fontosnak tartom, hogy a tanítványaim ne csak 'vizsgafeladat-megoldásból' fejlődjenek, hanem azokat valódi angoltudásuk segítségével tudják megoldani. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tanulásnak a lehető legunalmasabbnak kell lennie:) Mindig törekszem arra, hogy a foglalkozás jó hangulatban teljen, a tananyag pedig sokszínűen, érdekes/aktuális témák mentén történjen feldolgozásra.
Egész Budapest területén házhoz megyek, de egyéb helyszín is megbeszélhető. Időbeosztásom rugalmas, ha esetleg iskola/munka miatt váltakozó időpont felel meg.
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA