Szikiné Lovászi Barbara+36-30-853-92-14, lovabari@gmail.com
Életkor: 44 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (általános és üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen belvárosában
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébTöbb, mint 21 éve foglalkozom az angol nyelv tanításával; széleskörű tapasztalattal rendelkezem az oktatás területén. Diplomás, külföldi nyelvtapasztalattal rendelkező, számlaképes nyelvtanár vagyok.

Online órákat, kurzusokat is tartok; keress bátran, ha szeretnéd Te is kipróbálni! - nyelvvizsgára való felkészítés bármely szinten (Origó, Lang Cert, DExam, BME, IELTS, BGE, LCCI, Kitex, stb.)

- érettségire való felkészítés (közép- és emelt szinten)

- állásinterjúra való felkészítés

- általános és üzleti angol nyelv oktatása bármely szinten

- kommunikációskészség fejlesztése

- meglévő tudás rendszerezése

Stb.

Érd. az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: lovabari@gmail.com
Tel.: 06 30 853 9214
Tanít még-

Bodo Daniel+36-70-944-46-25, valdanito56@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintfelsőfok
Tanulónál1. ker, 6. ker, 7. ker, 8. ker, 9. ker, 11. ker.,
Saját helyszínen11. kerület, Prielle Kornélia utca
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNégy nyelviskola vezetése után újra a magántanítás felé fordulok, mivel belefásultam a vállakozói létbe, de a tanítás imádom. Alig várom, hogy újra sikereket érjek el a tanulóimmal, legyen az nyelvvizsga, külföldi munka, felvételi, vagy itthoni munkahelyi előrelépés. angolmaganora.mozellosite.com

Tanít mégspanyolt, történelmet

Balog Ádám+36-70-433-04-64, techtranslation@outlook.com
Életkor: 46 év
Végzettség: Anglisztika alapszakos bölcsész, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBékéscsaba, Leiningen utca
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAngol-magyar szakfordítással is foglalkozom, ezért sok hasznos gyakorlati tanácsot és szómagyarázatot tudok adni. Korábbi munkám során az angol volt a munkavégzés nyelve, onnan is sok tapasztalatot szereztem üzleti és műszaki angol nyelv területén. Nyelvvizsgára-, érettségire felkészítést és korrepetálást is vállalok.
Tanít még-

Majdanics Antal+36-20-410-58-84, antal.majdanics@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSzia!
Antal vagyok, az ELTE-n végeztem anglisztika mesterszakot. Számlaképes magántanár vagyok több éves tapasztalattal. Szívesen segítek nyelvvizsgára való készüléstől kezdve korrepetáláson vagy szinten tartáson át, különböző egyéni célok eléréséig bármi angollal kapcsolatos dologban. Az első alkalomtól kezdve igyekszem személyre szabni az óráimat, hogy olyan témában fejlődjön a leginkább a tudásod, ami igazán érdekel. Lelkes és kitartó tanítványok számára az óradíj kedvezményes. Az órákat jelenleg online tartom.(messenger, discord skype, megbeszélés szerint bármi hasonló)
Tanít még-

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj10000-12000 Ft/90 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Társalkodó, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára, így 12000 Ft helyett átlagosan 10000 Ft lehet a 90 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)
Tanít még-

Szabina D.00-31-615-938-790, sabinasenglish@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/50 perc
EgyébSziasztok, Szabina vagyok, 39 eves angoloktató, 9 éves tapasztalattal, amit Budapesten, Londonban es Dublinban szereztem. 2012-ben diplomáztam Londonban, (Teaching English for Non-Native Speakers) és azóta rengeteg angolul tanulni vágyónak segitettem hogy elérje célját, kezdőtől - felsőfokig. Nincs tobb időhúzás, itt GARANTÁLTAN meg fogsz tanulni angolul, hiszen óráimon a főszerep a tied! BESZÉDCENTRIKUS óráim célja, hogy félelmeidtől megszabadulj és mások előtt is mindenféle gátlás nélkül helyesen beszélj! Óráimon aktualis témákkal fogunk foglalkozni, sokat fogsz beszélni, és garantáltan szóban is fogod használni a nyelvtant, amit előző órán tanultunk es amit otthon házifeladat formájában begyakoroltál. Óraim jelenleg ONLINE elérhetőek, mert külföldön élek. Minden érdeklődőnek egy 20 perces próbaórát biztositok, ahol felmérem a tudásodat, atbeszéljük a célodat és hogy mennyi energiát tudsz az angolba fektetni. Keress bátran :)

5000 HUF / 1 alkalom (50 perc)
45.000 HUF /10 alkalom
Tanít még-

Vajeila Szilárd+45-502-817-78, vkszilard@msn.com
Életkor: 31 év
Végzettség: kozepiskola (romanul), anglisztika BA, nemzetkozi kapcsolatok Msc (angolul), sporttaplalkozas Msc (spanyolu,) DELE B2, DELE C1
Foglalkozás: vallalkozo
Max. szintfelsofok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébVajeila Szilard vagyok, szeretem a nyelveket, jelenleg 4 nyelvet beszelek anyanyelviszinten vagy felsőfokon (hu,ro,en,es), emellett portugálul es oroszul tanulok, igy pontosan tudom milyen nehézségekbe ütközik valaki aki épp egy új nyelvet tanul.
Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás élvezetes es praktikus módon kell történjen, ami által a diák nem csak elméleti tudást szerez, hanem olyat, amit bátran tud alkalmazni a mindennapi életben anélkül, hogy a folyamat közben túl sok stressz érje. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy miközben egy nyelvet tanulunk, betekintést kell nyernünk az adott kultúrába, mentalitásba, hagyományokba, gasztronómiába, hogy jobban megértsük az adott nyelv hátterét es ezáltal magas szinten elsajátítsuk az adott nyelvet.
Az én módszerem, valós életbeni helyzetek körüli beszélgetésekre épül, amiben megvan a tökéletes egyensúly az elmélet (nyelvtan, szókincs) és a gyakorlat között (beszéd, szöveg értés, írás), miközben figyelembe veszem a te személyes igényeidet. Mindezek mellet célzottan segíthetek a következőkben:
- Készülni hivatalos nyelvvizsgákra (pl.DELE, IELTS)
- Javítani a kiejtéseden
- Magabiztosabban kezdeményezz beszélgetést anyanyelvűekkel
Tanít mégspanyolt, angolt

Sztrapkovics Bettina+36-70-402-05-56, sz.betti1992@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: angol-spanyol tanári mesterdiploma
Foglalkozás: angol-spanyol magántanár
Max. szintbármely szint
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest 11.!kerület, Bikás park mellett
Óradíj7000 Ft/60 perc,
10.000 Ft/90 perc
Egyéb30 éves dinamikus, tanári mesterdiplomás angol-spanyoltanár vagyok. Van tapasztalatom középiskolai, felnőtt nyelviskolai és magántanári területen is (Cervantes Intézet, Katedra Nyelviskola, Centro Colombo magániskola, céges kurzusok).

A Cervantes Intézet által akkreditált szóbeli nyelvvizsgáztató vagyok a következő szinteken: B1 (alapfok), B2 (középfok), C1 (felsőfok), C2. Éltem Spanyolországban és Kolumbiában, ahol a Centro Colombo nyelviskolában tanítottam angolt haladó felnőttcsoportoknak.

Vállalok általános vagy szakmai / üzleti / gazdasági nyelvet és nyelvvizsga-felkészítést is mindkét nyelven. Számos nyelvvizsgára készítettem már diákokat mind angolból, mind spanyolból - IELTS, DELE, Cambridge, Corvinus, BME, BGE, Társalkodó, ECL, érettségi, stb. Számlaképes vagyok, céges kurzusokat is vállalok. Mindkét nyelven közel anyanyelvi szinten állok, így bármely szintet szívesen vállalok. Hétköznap és hétvégén is tartok órákat, személyesen (11. kerület, Bikás park mellett) és online is.

Az első alkalom egy kötetlen, ingyenes szintfelmérő beszélgetés. Ha érdekel, írj (sz.betti1992@gmail.com) vagy hívj bátran :) (06704020556)
Tanít mégspanyolt

Bodo Daniel+36-70-944-46-25, valdanito56@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen11. kerület, Prielle Kornélia utca
Óradíj400 Ft!
EgyébSzia!
Egy nagyszerű módszer segítségével 400 ft-ra tudod csökkenteni a kiadásod. Magánóra, mégis olcsó. Részleteket a honlapomon találsz: angolmaganora.mozellosite.com/400-ft-egy-ora
Tanít még-

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Bajnok utca (Nyugatitól 5 percre)
Óradíj 5000 Ft/50 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran!
Jelige: Language is power!
Jelenleg csak személyes oktatást vállalok.
Tanít még-

Sebestyén Gábor+36-20-333-67-35, thebeardedenglishteacher@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C2)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline vagy Budapest (7. kerület)
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAzt hiszem semmi nem tölt el olyan lelkesedéssel, mint az idegen nyelvek tanulása és tanítása. 7 éve tanítok személyesen, online, egyénileg, csoportosan, különböző oktatási intézményekben, nyelviskolákban és magánúton. Ez megközelítőleg 10000+ óra tapasztalatot jelent az esetemben.

10 éves kortól vállalok tanulókat, bármilyen nyelvi szinttel és céllal. A legtöbb tapasztalatom közép/felsőfokú nyelvvizsgafelkészítésben (CAE, CPE, LanguageCert, IELTS), közép/emelt érettségi felkészítésben, és speaking apprehension (beszédtől való szorongás) diákokkal van. Közepes tapasztalatom van Young Learners (fiatal tanulók), Business English (üzleti angol), és SEN (SNI) gyerekek oktatásában.

2022-ben TEFL (Teaching English as a Foreign Language) képesítést szereztem. 2021-ben 'jeles' minősítésű diplomát szereztem a PPKE-n, ahol Anglisztikát tanultam Amerikanisztika specializációval. A szakdolgozatomban a digitális oktatással foglalkoztam és egy esettanulmányt készítettem ahol felsőfokú nyelvvizsgázók íráskészség fejlődését vizsgáltam a digitális környezetben. A diplomamunkám és annak védése is jeles érdemjegyű. A Cambridge (C2) Proficiency nyelvvizsgán 96%-ot értem el.
Tanít még-

Martin Cooper+36-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: angol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBrit anyanyelvű oktató 30 éves magyarországi tapasztalattal kezdőtől haladó szintig órákat vállal. Érettségitől Cambridge nyelvvizsgára felkészítést, lektorálást, céges tanfolyamokat. Beszédcentrikus órák a pontos nyelvtanra fókuszálva. Tanuljon meg helyesen, folyamatosan, magabiztosan beszélni és helyesen írni!
www.english-teacher-online.com
Tanít még-

Dr. Angyal Ferenc+36-20-383-35-14, angyal1955@gmail.com
Életkor: 66 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálPápán és környéke
Saját helyszínenonline
Óradíj3800 Ft/45 perc
EgyébSziasztok, Frank vagyok, 66 éves angoltanár, 30 éves tapasztalattal, amelyet Amerikában, a Washingtoni Georgetown Egyetemen, valamint Cambridge-ben szereztem meg, MSc angoltanári diplomával.

Tanítási gyakorlatom során minden korosztályt tanítottam, a 10 évestől a 70 évesig, az alapfokútól a középfokún át a felsőfokú nyelvvizsgák megszerzéséig.

Az órák beszédcentrikusak, ugyanakkor nagy hangsúlyt helyezünk a nyelvtan helyes használatára.

Az egyes alkalmakkor a tanuló céljainak megfelelő témakörökkel foglalkozunk, ami lehet tisztán beszédcentrikus, de lehet komplex, vagyis nyelvvizsgákra való felkészítés.

Házi feladatot minden alkalommal adok tanítványaimnak, ezzel támogatva az otthoni, egyéni tanulást, és ezeket a feladatokat mindig ellenőrizzük.

Élő órákat (Pápán és környékén) és online órákat egyaránt tartok, beleértve az ingyenes 20 perces próbaórákat is.

Előmeneteled eredményessége rajtam nem múlik.

3.800,- Ft 1 alkalom (45 perc)
35.000,- Ft 10 alkalom
Tanít még-

Feczkó Éva+36-20-363-35-59, feczkoe@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: Pannon Egyetem angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár
Max. szintáltalános nyelv vagy turizmus szaknyelv
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzékesfehérvár
Óradíj
EgyébSok éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárként, vizsgáztatóként (közép és emelt szint) vállalok korrepetálás, nyelvtanítást, nyelvvizsga felkészítést mindent szinten, online vagy személyes formában Székesfehérvár központjában.
Tanít mégnémetet

Tuza Erika+36-30-500-09-30, erikatuza@gmail.com
Életkor: 41 év év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angol tanár, műfordító, coach
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest 2. kerület
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb19 éve tanítok - sok évig tanítottam iskolákban, nyelviskolákban és cégekben is. Évekig éltem és tanultam a tengerentúlon, az ott szerzett tapasztalataim alapjaiban meghatározzák a tanítási stílusomat. Hiszem, hogy a tanulás lehet örömszerző tevékenység és a 21. század oktatásának efelé kell elmennie. Beszédcentrikus óráimon kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a nálam tanulók elfogadó és támogató légkörben, stresszmentesen tudjanak fejlődni. Tanárként a legnagyobb öröm számomra az, ha sikerül hozzásegítenem a diákomat álmai eléréséhez - legyen az magabiztosabb nyelvtudás, nyelvvizsga vagy egy sikeres állásinterjú.
Tanít még-

Fazekas Edit+36-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár és fordító
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj2600-3000 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák 27 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, Gazdálkodó, Oeconom, Kitex, Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költened, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk.
Reggel 8 és du 3 között az óradíjam 2600 Ft/ 45 perc. Du 3-tól este 8-ig 3000 Ft/ 45perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Simon Virág+36-20-278-75-65, simonvirag897@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: angol-biológia középiskolai tanár (ELTE)
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínen14. kerület (Puskás Stadion)
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvből és biológiából vállalok érettségire (közép- és emelt szint) és nyelvvizsgára (közép- és felsőfok) való felkészítést.
Az órákat hatékonyan és személyreszabottan tartom. Fontos számomra, hogy mindkét tárgyamat közelebb hozzam tanulóimhoz, hiszen eredményesen csak motivált, érdeklődő diákot lehet tanítani. Mivel tanultam orvosi egyetemen, egy kicsit más szemszögből és eredményesebben tanítom a biológiát. Fontos számomra az angol nyelvnél, hogy mindenkinek az érdeklődési köréhez kapcsolódóan (amennyire ez lehetséges), szókincsalapúan tanítsak.

Nyárra várom azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kicsit intenzívebben szeretnének angolul tanulni.
Tanít mégbiológiát

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Horvath Marianna+36-70-677-79-50, horvathanna0216@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Angol magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébAngol nyelvből korrepetálást, nyelvvizsga(B2 szintig) illetve érettségi(közép) felkészítést vállalok.
Valamint ha csak az angol kommunikációdat szeretnéd fejleszteni, bátran keress!
Bármilyen korosztály számára szívesen segítek.
Tanít még-

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár, vizsgáztató
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Kőbánya- Kispest metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy gyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon. Emelt szinten szoktam érettségiztetni. Mester diplomával rendelkezem.
EGYÉNI ÓRÁKON KÍVÜL KISCSOPORTOS ÓRÁK IS ELÉRHETŐEK KEDVEZŐ ÁRON
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Dósa Éva+36-30-850-00-71, evedosa@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3800 Ft/60 perc
EgyébCéljaid eléréséhez szeretnék segítséget nyújtani egyéni igényeid alapján, beszédcentrikus, támogató foglalkozások keretében. 15 éve dolgozom tanárként, azt gondolom,az egyik legfőbb lépés a belső gátak leküzdése: merj beszélni!
'You never fail until you stop trying.'-A. Einstein
Tanít még-

Torma Cili+36-30-011-66-67, tormacili@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Angol tanar
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline, kávézó
Óradíj8500 Ft/90 perc
EgyébSzia! Az angol szak elvegzese utan Angliaban eltem majd Spanyolorszagba koltoztem angolt tanitani, e tapasztalatgyujtes utan tertem vissza Budapestre. Cegeknel es privat tartok csak az angol nyelvet hasznalva orakat- kizarolag a celnyelvet hasznaljuk, ezzel teret engedve a forditas mentes, elo nyelvvel valo ismerkedesnek, szimbiozisnak. A tanitvany az elso- az orak anyaga rajtad mulik, en meghallgatom mire van szukseged es egyutt osszeallitunk egy teljesitheto es szorakoztato tananyagot. Nincs kulon hangsuly csak nyelvtanon vagy csak beszeden, abban hiszek hogy a nyelvtanulas egy kulturalis nyitottsagot is hoz illetve megkivan annak minden teruletevel. Ha a munkad miatt szeretnel fejlodni, komfortosabban mozogni meetingeken, targyalasokon, netan kikoltoznel angol nyelvteruletre avagy csak szeretnel angolul fecsegni, en vagyok az embered😊
Tanít még-

Nagy Marianna+36-70-246-72-78, mariannan785@gmail.com
Életkor: 53 év
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline, illetve 17. kerület
Óradíj4500 Ft/60 perc
Egyéb Többféle korosztályban szerzett sok éves tanítási tapasztalattal, többféle iskolatípusban , egyéni igényre és tudásszintre szabott beszédközpontú online órákon tudok segíteni akár érettségi, akár nyelvvizsga felkészítésben vagy korrepetálásban.
Tanít még-

Modla M. Ildi+36-20-418-45-97, lengerki11@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest
Óradíj4500 Ft/60 perc
Egyéb-
Tanít még-

Szabó Kinga+36-20-440-37-30, szabokinganyelvoktato@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Angol magántanár, angol-francia fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perctől
EgyébHa szeretnél vidám hangulatú órákon hatékonyan fejlődni, itt a helyed! 😉

A hosszú utam során, amelyet bejártam az angol nyelv oktatása terén egyértelműen kirajzolódott, hogy van, ami közös a diákok fejlődési folyamatában. Közös az, hogy mindenki talpa alatt van egyengetésre szoruló, rögösebb talaj; amik viszont eltérnek, mondhatni jelentősen, azok az egyengetési módszerek. Az egyénre szabott órák során mindenkivel felfedezzük és egyenletesebbre tapossuk a rögösebb talajt. Ó, és igen, itt mindenképp meg kell említeni a diákok szíve csücskét, a nyelvtant. A legtöbb tanuló és tanulni vágyó szemében a nyelvtan egy ingoványos talaj, ahova eddig akárhányszor bemerészkedtek, lendületvesztéshez vezetett. De a jó hír az, hogy megtalálhatjuk a kapaszkodókat, amelyek segítenek a felszínen maradni és még talán megkedvelni is egy-egy szerkezetet. 😉

Számomra az angol nyelv nem csupán munkaeszköz, sokkal inkább szenvedély. Érthetetlen módon, általános iskolában a rendhagyó igék magolása közben jött a megvilágosodás, hogy ez lesz az én utam. Ez az elhatározás végigkísért egészen az anglisztika alapszakos diplomám (2016), majd az angol-francia tolmács és fordító mesterszakos diplomám (2018) megszerzéséig.

És hogyan jött a nyelv oktatása? Már angol nyelvi tagozatos gimnazista éveim alatt is fordultak hozzám többen segítségért gyakorlás terén dolgozatok, nyelvvizsgák előtt. Egyetemi éveim alatt is több ízben segítettem hozzá hallgatókat közép- és felsőfokú nyelvvizsgájuk megszerzéséhez. Az elért sikerek és a vágy, hogy hozzájárulhassak minél több nyelvtanuló fejlődéséhez odavezetett, hogy 2019 óta már számlaképes magántanárként hódolhatok szenvedélyemnek.

Remélem segíthetek célod elérésében!
Bátran angolul! 😉
Tanít még-

Jakobsen Lilla+36-30-409-72-88, jakobsen.lilla@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, vendéglátó, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb8 éves londoni és több évtizedes angoltanári tapasztalattal vállalom középiskolások korrepetálását, emelt szintű érettségire történő felkészítését, illetve felnőttek általános és üzleti angol oktatását kezdőtől felsőfokú szintig.

Az angol nyelvvel már gyerekkoromban, Nigériában találkoztam, ahol 9 éves koromig éltem, és angol nyelvű iskolába jártam. Az anyanyelvi szintű ismeretek elsajátítására felnőtt koromban, Londonban került sor, ahol 8 évig éltem. A diplomámat is ott szereztem. Kezdetben egy angol külkereskedelmi cégnél dolgoztam, majd japán üzletembereket és családtagjaikat tanítottam angolra.

Referenciáim: Katedra és Dover nyelviskola, illetve az alábbi cégek: Price Waterhouse, Diageo, PSZÁF, Raiffeisen Bank, SAP, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Kanadai Nagykövetség, AEGON, Pannon GSM, Cargill, Alexandra Könyvesbolt, Egmont, Astron, Aerzen, Holcim Zrt.
Vállalok:

- különböző típusú nyelvvizsgákra való felkészítést alap, közép és felsőfokon:
Corvinus, BME, ECL, TELC, Euro, Origó, BGF, Pannon, Kodolányi, Kitex, Euro Pro, Zöld út, Cambridge nyelvvizsgák (CPE/CAE/FCE/BEC), IELTS, TOEFL, LCCI, City & Guilds.
- közép és emelt szintű érettségire való felkészítést,
- gazdasági, külkereskedelmi, idegenforgalmi szaknyelv oktatását,
- állásinterjúra való felkészítést.

Óráim nagyon intenzívek, hatékonyak és személyre szabottak. Speciális szókincsfejlesztő módszerekkel oktatok, amit sok éves tanári tapasztalatom során fejlesztettem ki. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a helyes kiejtésre és a nyelvtan érthető elmagyarázására és élvezetes módon történő begyakorlására.

Tanítványaimnak színes és változatos tananyagokat, segédanyagokat állítok össze az általuk elérni kívánt célokkal összhangban. Fontos szempont számomra, hogy tanulóim a nyelvvizsgákon sikeresen teljesítsenek, a mindennapi életben és a munkahelyükön is jól tudják alkalmazni az elsajátított nyelvet. Diszlexiás, diszgráfiás és más tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek oktatását is szívesen vállalom.

Nagyon szeretem a munkámat, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Számomra minden tanítvány új kihívást jelent.
Szeretettel várok minden kedves tanulni vágyót!

Telefonszámom: 06 30 409 7288
Email címem: jakobsen.lilla@gmail.com

Where there’s a will there’s a way. :)
Tanít még-

Zsoldi Boglárka+36-20-294-67-91, zsoldiboglarka@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Anglisztika szakos egyetemi hallgató
Foglalkozás: Egyéni vállalkozó - angol magántanár
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4.000 Ft/60 perc
5.500 Ft/90 perc
EgyébÉrettségiznél vagy nyelvvizsgáznál?
Neked is jár a személyre szabott online tanóra!
• Megvitatjuk a céljaidat,
• A meglévő tudásodhoz igazodva,
• Számodra érdekes és releváns témákkal,
• Beszédcentrikus és gyakorlatorientált órákkal,
• Stresszmentes, nyugodt légkörben.
• Számla minden alkalomról

Gyermekek tanítását is szívesen vállalom, számos tanítványom van már 8 éves kortól.

zsoldiboglarka@gmail.com
+36 20 294 6791
Megegyezés szerint, a Számodra legkényelmesebb platformon tartjuk meg az órákat: Teams/Zoom/Skype/Google Meet/Messenger stb.
Tanít még

Zajácz András+36-30-279-14-89, zajacz.andrash@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb2000 óta foglalkozok elsősorban zeneoktatással, illetve angol oktatással. Mentálhigiéniai és pedagógusi végzettségem alapján a diákok egyéni haladását és fejlődését önbizalmuk és sikerélményük növelésével is támogatom. Minden korosztály számára tartok magánórákat online általános és szakmai (gazdasági, társadalomtudományi) nyelvből, illetve fordításokat is vállalok. Óráimnak mind a kommunikáció, mind a nyelvtan fontos része. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze.
Angol nyelv tanulásával 6 éves korom óta foglalkozom. Véleményem szerint mindig van mit fejlődni, fejleszteni. Ennek érdekében társadalomtudományi és gazdasági szakfordító szakot végeztem, mely során kiváló tanáraimnak köszönhetően elsajátíthattam a valós életben használt nyelvet.
Általános iskolás gyerkőcöktől a felnőttekig nagy tanítási tapasztalatra tettem szert. Türelmes tanár vagyok, addig magyarázok mindent, amíg biztosan sikerül elsajátítani az anyagot.
Mentálhigiéniával, természetes gyógymódokkal, zenés stresszoldó foglalkozásokkal is évek óta foglalkozok. Fő szakterületem a stressz. Diplomamunkáimat is a zene jótékony hatásával és a stressz kezelésével kapcsolatban írtam. 2016-ban jelent meg magánkiadásban az első könyvem Életmód tervező címmel. Az oktatás mellett célom, hogy segítsek a hozzám fordulók lelki problémáinak megoldásában, legyen az akár tanulási zavar, szorongás, párkapcsolati probléma, depresszió.

ELÉRHETŐSÉGEIM:
e-mail: zajacz.andrash@gmail.com
Skype: zajarts (Zajácz András)
Tanít mégszolfézst, zeneelméletet

Heidrich-Kovács Erika+36-30-911-75-26, angolobuda@gmail.com
Életkor: 44 év
Végzettség: angol/orosz nyelvtanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, 3. kerület, Vörösvári út (Rendelőintézetnél)
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébTöbb mint 15 éve tanítok angolt minden korosztálynak: óvodásoktól a felnőttekig, egyénileg, nyelviskolában, cégeknél és iskolai keretek között is. Ha iskola mellett szeretnél segítséget kérni, nyelvvizsgára készülsz vagy szeretnél megismerkedni az angol, ill. orosz nyelvvel, szívesen segítek.
Az órákon a változatos feladatok (szöveg, zene/dal, kép) és jobb agyféltekés tanulási módszerek alkalmazásával szinte 'ragad rád' a nyelv. Nagyon türelmes vagyok és ha kell többféleképpen is elmagyarázom, ami gondot okoz. De persze Te is kellesz hozzá!

Angol: vállalok minden típusú nyelvvizsgára felkészítést C1-ig (több tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát ezen a szinten), gazdasági, kereskedelmi szaknyelv tanítását, valamint korrepetálást és kicsiknek játékos bevezetést a nyelv világába Orosz: teljesen kezdő szinttől a középfokig vállalok nyelvoktatást, nyelvvizsgára felkészítést Magyar/Hungarian: Magyar nyelv tanítása külföldieknek / I'm teaching Hungarian for foreigners.
Max. 2-3 fős csoportoknak valamint intenzív nyelvoktatás esetén - kedvezmény.
Részletek:
w: angolobuda.blogspot.com
m: +36-30-911-75-26
Számlaképesen.
Akár online, akár a 3. kerületi helyszínen várlak szeretettel!
Tanít mégmagyar (külföldieknek), oroszt

Kováts Viktória+36-20-296-91-59, bossaastoria@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: egyetemi diploma és TEFL Certificate
Foglalkozás: tanár, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSok éves tanári tapasztalattal vállalok tanítványokat. A tanítás mellett műfordító vagyok, több megjelent kötettel. Mivel rengeteg időt töltöttem az angol nyelv elsajátításával, számos módszert kipróbáltam a saját tanulási folyamatom során, amiket alkalmazok tanításnál. A módszerem alapja a tanuló saját tanulási stílusának és érdeklődésének kiaknázása, az erősségek figyelembe vétele.

Nagy hangsúlyt fektetek az összes készség fejlesztésére, így változatos óratervekkel készülök.

- interjúfelkészítés
- nyelvvizsga-felkészítés bármilyen szinten
- kommunikációs órák a tanuló igényeire szabva
- újrakezdők és haladók számára is nyelvtani gyorstalpalók egyszerű, hatékony magyarázatokkal
- szókincsfejlesztés

Jelenleg csak online tanítok.
Tanít még-

Szilágyi Szabolcs+35-679-545-746, info@speakright.net
Életkor: 28 év
Végzettség: Angol tanár és HR közgazdász
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/50 perc
Egyéb(Magyar nyelvű bemutatkozás lejjebb)

If you want to improve your English communication skills feel free to join my 'SPEAKRIGHT' classes. My name is Szabi, I am an experienced, CELTA certified English teacher, entrepreneur and HR Economist. I am about to develop your English speaking skill to get the experience of fluency.

As far as I have experienced, vocabulary and speaking skills are the most important parts of real communication. Based on these two elements, I am about to teach you how to speak fluently, how to use the language in practice. Instead of typical langauge exam preparation, I deal with communication development from level B1 to level C1 with the help of my own tutoring system, SPEAKRIGHT. www.speakright.net

As for my teaching, I am to help for university students and adult learners to speak carefree in real life situations:

~ speak with confidence if you are abroad
~ avoiding embarrasing moments while telling your story to your foreign friend
~ helping tourists on the street
~ or solving difficult situations at your workplace with your foreign colleague.

If your aim is to speak fluently and to develope your skills, feel free to join my private and/or mini-group classes!

CHECK OUT MY WEBSITE FOR CURRENT COURSES:
- Private tutoring (1-1 lessons)
- Intensive 6-day long course
- Business & HR English (up to Intermediate)
- International mini-group lessons (2-4 members)


HOW MUCH? / WHERE?
- Online lessons via Zoom/Skype
- From 11 euro to 15 euros, depends on the chosen course ‎

HOW?
- Check out my website and feel free to get in touch:
www.speakright.net - We'll have a 'trial lesson' for free (30 min.) to get to know each other
- We will make a contract and you will get invoices for your payments! Everything is official! :)

WHO?
Minimum level of knowledge is required, that is, level A2/B1. You can write a free placement tests before any sessions.

Feel free to apply for any courses or ask any questions!
www.speakright.net
info@speakright.net

_______________________________________________ MAGYARUL:
Nyelvtanulásom során világossá vált, hogy mi a jó út erre és mi a rossz. Véleményem szerint a szókincs és a kommunikáció a kulcstényező.
Ezt alapul véve vállalok tanítást, korrepetálást, melyben a folyamatos angol párbeszédet, interaktív kommunikációt helyezem előtérbe. Nyelvizsga feladatok helyett kommunikáció fejlesztéssel foglalkozom, logikával, életbeli elemekkel, beszédorientáltan. Erre építem sajátbrandemet, a 'SPEAKRIGHT' - ot.
(www.speakright.net).
Szilágyi Szabolcs vagyok, CELTA (Pass A) képesítéssel rendelkező angol tanár, vállalkozó és HR közgazdász.

Elsősorban egyetemisták és felnőttek számára állok rendelkezésre, hogy természetessé váljon az idegennyelvi dialógus! Oktatásom során törekszem a leghétköznapibb párbeszédeket behozni; célom, hogy ne okozzon gondot angolul étteremben rendelni, vagy bevásárolni vagy külföldi barátodnak elmesélni élményeidet vagy az utcán egy turistának elmagyarázni merre találja a Deák teret. Mindehez nélkülözhetetlen a kommunikációs képességek (skills) fejlesztése!

DÍJ ÉS HELYSZÍN:
- Látogass el a weblapomra az aktuális árak és kurzusokért!
www.speakright.net
- Mielőtt belevágunk, egy 30 perces, ingyenes 'nulladik órára' invitállak, ahol bemutatkozom, átbeszéljük a célokat és rendezzük az adminisztrációs ügyeket
- 100% számlaképes vagyok (szerződéssel dolgozom)
- Online órák Zoom-on / Skype-on

Várom jelentkezésed:

www.speakright.net
info@speakright.net
Tanít még-

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok (Business, orvosi, jogi, gazdasági, turizmus, műszaki, kereskedelmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, fizikát, magyart (külföldikenek), matematikát, németet

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Péter Dóra+36-30-896-44-07, peterdorana@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség:
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálkihelyezett oktatást nem vállalok
Saját helyszínenonline illetve saját helyszínen (Budapest 13 kerület, Lehel tér)
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébRégóta fejedben van, hogy egy új nyelvet szeretnél elsajátítani, de valami meggátol? Például a bizonytalanság, a beszédől való félelem? Mindenki küzd valamivel, amikor nyelvtanulásról van szó. Tudom, én is végigmentem rajta.
Amit kínálok:
- Több éves tanítási tapasztalat egyéni és csoportos szinten
- Dinamikus, egyénre szabott oktatás, mely az egyetemen kifejlesztett, majd magamon és másokon alkalmazott nyelvészeti módszereken alapul
- Igazodom kitűzött céljaidhoz, releváns 'terepen használható' tudást adok elavult kifejezések helyett
- Interaktív alternatvát kínálok egyéni érdeklődést figyelembe véve
- Módszert adok a kezedbe
- Felkészítelek a rettegett vizsgára vagy a külföldi életre

Egyetemen magyar- francia szakosként tanultam, évek óta dolgozom együtt külföldiekkel, franciákkal , perfekt nyelvtudással rendelkezem. Több évet éltem külföldön, többek között Spanyolországban, ahol autodidakta módon sajátítottam el a spanyol nyelvet, mellyel új távlatokat fedezdtem fel a könnyedebb nyeltanulásra. Fiatalok és felnőttek oktatását egyaránt vállalom. További részletekért kérlek vedd fel a kapcsolatot velem. Remélem hamarosan beszélünk. :)
Tanít mégfranciát

Hruby József dr. +36-20-964-26-68, superfect@superfect.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács
Max. szintszakmai felsőfok
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenKeleti pu.-tól 8 perc séta
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol-orosz szakos tanári végzettséggel 28 éve tanítok angol nyelvet magántanárként. 10 évig angoltanár-képzésben is részt vettem több főiskolán és egyetemen, de tanítottam gimnáziumban és általános iskolában is. Egy évet meghívott kutatóként az Egyesült Államokban a Cornell Egyetemen töltöttem, ahol magyart is tanítottam. Jelenleg is tanítok magyart, mint idegen nyelvet. Az angol és az orosz mellett németet is tanítok, ezeket egymással kombináltan is oktatom, például angol oktatási alapnyelven németet illetve oroszt.

Jó hangulatú, stresszmentes órákat tartok, ahol a tudásátadás könnyed és oldott hangulatban történik.

Vállalok felkészítést magyar, nemzetközi, brit és amerikai nyelvvizsgákra, közép- és emelt szintű érettségire, felvételire. Angol/amerikai/ausztrál irodalomból írt szakdolgozatok megírásában, de egyéb angol nyelven beadandó szakdolgozatok fordításában, nyelvi ellenőrzésében is tudok segíteni. Angol nyelvű munkainterjúra, nemzetközi vállalatoknál, külföldön történő munkavégzésre, angol nyelvű előadások tartására is készítek fel tanulókat.
Az órák célja lehet – a tanulók igényeinek megfelelően – nyelvtani rendszerezés, a szókincs bővítése, vagy speciális szaknyelvi ismeretek szerzése pl. üzleti, jogi, műszaki, ipari vagy egészségügyi területen.
Angol nyelvű társalgás – szerintem ez a legfontosabb: beszélgetni tanulóimmal az őket foglalkoztató kérdésekről, a vizsgákról, munkáról és a mindennapi életről, szemezgetni a hírekből, cikkeket olvasni. Mindezek adják össze az angol kommunikációs képességet.
Tanít mégmagyart (külföldieknek), németet, oroszt

Bakos Bence +36-70-227-39-95, blingual98@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: anglisztika BA abszolutórium
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok (B2)
TanulónálBudapest és Gödöllő vonzáskörzetében
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc,
5000 Ft/90 perc
EgyébAngol nyelvből korrepetálást, érettségi (közép, emelt szint), nyelvvizsga (középfok 'B2'-ig), valamint osztályozó és pótvizsga felkészítést vállalok!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi Karának anglisztika alapszakán abszolutóriumot szereztem, angol nyelvből C1 szintű (felsőfokú) komplex nyelvvizsgával rendelkezem. Jelenleg is számos magántanítványom van minden korosztályból. Eddigi legnagyobb sikerem egy általános iskolás, ADHD-s (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) gyermek megmentése a tanév végi bukástól. Nagyfokú türelem, empátia és rugalmasság jellemez.

Kik fordulhatnak hozzám?
Bárki, aki kezdő/újrakezdő/elakadt a tanulásban/érettségire/nyelvvizsgára készül/külföldi út vagy angol nyelvű állásinterjú előtt áll. Szívesen fogadok korrepetálásra szoruló/osztályozó vagy pótvizsga előtt álló általános és középiskolás tanulókat is.

Az órákon egyéni tempóban, differenciáltan haladva igyekszem minden felmerülő kérdést megválaszolni, magas színvonalú anyaggal segíteni a haladást és fejleszteni a nyelvi készségeket, nagy hangsúly fektetve a gyakorlati nyelvtudás elsajátítására.

Az órákat lehetőleg online tartanám, de szükség esetén Budapest és Gödöllő vonzáskörzetén belül megoldható személyesen is. Az anyagiakról: az első óra ingyenes, a továbbiakban hétköznap 4000 forint/60 perc, 5000 forint/90 perc, hétvégén +5-500 forint. Heti három vagy annál több alkalom esetén egységesen 3500 forint.

Szeretettel várok minden érdeklődőt emailben
(blingual98@gmail.com) vagy telefonon (+36702273995) is!
Tanít még-

Lévai Nóra lenora.levai@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelv- és irodalom szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébLévai Nóra vagyok, angol nyelvtanár. 10 évvel ezelőtt diplomáztam, azóta felnőtteket tanítok általános és üzleti angolra.
Segíteni tudok neked, ha:

- nyelvvizsgára készülsz
- a munkahelyeden kell használni az angolt
- magabiztosabban szeretnél beszélni

Módszerem:

1. Az első óra keretében:
- meghatározzuk, hogy milyen szinten állsz
- megfogalmazzuk, hogy mi a célod, amit el szeretnél érni
- és átgondoljuk, hogy mi az a reális időtartam, ami alatt a célodat el tudjuk érni

2. A tanóra:
- az órán angolul beszélünk te is én is -hiszen ez egy angol óra :) -, de az ismeretlen szavakat, kifejezéseket nyelvtant magyarul is átbeszéljük, ha szükséges.
- a te célodnak és szintednek megfelelően állítom össze az órákat
- az órán nem 1 könyvet, hanem a 10 év alatt összegyűjtött könyveim sokaságát fogjuk használni, amit én biztosítok neked
Miért jelentkezz hozzám?

- mert mindig tudom, hogy mit szeretnék megtanítani az adott órán, és azt is, hogy miért
- a házi feladatokat nem az órán nézem át és javítom ki, hogy ezzel ne teljen a te időd
- mert barátságos, de szigorú vagyok

Mikor jelentkezz hozzám?

- ha tényleg elhatároztad, hogy egy bizonyos szintet el szeretnél érni
- ha szánsz időt és energiát a tanulásra és a felkészülésre
- ha az órákon pontosan részt veszel

Vedd fel velem a kapcsolatot és dönts a közös tanulásról!
email: lenora.levai@gmail.com vagy küldj üzenetet itt.

Tanít még-

Mártonffy Mihály+36-70-437-81-54, martonffy.misi@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: Érettségi
Foglalkozás: Hallgató
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálSzegeden és környékén bárhol, illeteve online
Saját helyszínenSzeged, belváros
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Diák!

Misi vagyok, a Szegedi Tudományegyetem harmadéves angol-francia tanárszakos hallgatója. Gimnazista korom óta foglalkozom korrepetálással, magántanítással, a COVID alatt pedig ennek az online módon történő gördülékeny és hatékony módját is kitapasztaltam. Szemályesen Szegeden és környékén bárhová elmegyek, de hozzám is lehet jönni.

A módszereimet illetően rugalmas vagyok, felmérem, hogy milyen jellegű fejlesztésre van szükség, legyen az beszéd- és íráskészség, hallott vagy olvasott szövegértés. Kedvenc tanítási területem a nyelvtani fejlesztés, ez rengeteget dob a nyelvi magabiztosságon, de persze nem untatok vele senkit a végtelenségig, ha nem feltétlenül szükséges :-)

Várom, hogy együtt dolgozzunk, írj, hívj bátran!
Tanít mégfranciát

Gyökeres Katalin06-70-703-11-83, gy.kata@hotmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: főiskola, angoltanári diploma
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/45 perc,
5000 Ft/60 perc,
8000 Ft/90 perc
Egyéb- 8 évig középiskolában tanítottam és érettségire készítettem fel a végzősöket.
- 5 éve nyelviskolában oktatom a felnőtteket, illetve cégekhez is kijárok órát tartani.
- Vállalok általános iskola 6-8. osztályos tanulókat is az órai anyag elmagyarázására, gyakorlására, a magabiztos szóbeli tudás elérésére.
- Fontos számomra, hogy az órákon az angol nyelvet nemcsak írásban, hanem szóban is használjuk.
- A nyelvtanulók széles skáláját tanítottam kezdőtől felsőfokig. Legtöbb gyakorlatom a középfokú nyelvvizsgára felkészítésben van.
- A tananyagot személyre szabom, de hozhatod a saját elképzelésedet, könyvedet is.
- Oktatási intézményekben és vállalatoknál is vállalok oktatást. Ebben az esetben az óradíj és a járulékos költségek megbeszélés kérdése.
- A legjobb eredményt hozom ki a diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat, és minden felvetődött probléma tisztázása.
- Az érdeklődőknek 20 perces próbaórára van lehetőségük, amelynek végén kölcsönösen eldöntjük, hogy szeretnénk-e együttdolgozni.
Tanít még-

Dicső Tünde06-70-298-14-13, dicso.tunde@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébEgyetemet végzett, fiatal, lelkes tanárnõ vagyok, matematikából és angolból vállalok korrepetálást, középiskolai felvételire, érettségire, pótvizsgára felkészítést, 10 év tanítási tapasztalattal. Csak STABIL alapokra lehet jól építkezni, ezért szükség esetén visszamegyünk a 6. osztályos tananyagig is, és bepótoljuk a hiányosságokat. Addig magyarázok, amíg MEGÉRTED az egész feladatot, és ÁTLÁTOD a rendszert.
Tanít mégmatematikát

Baranyai Ádám+36-30-364-74-96, baranyaiadam07@gmail.com
Életkor: 19 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: egyetemista
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60perc,
6000 Ft/90 perc
Egyéb14 éves kortól tartok felső tagozatosoknak, illetve középiskolásoknak matekból korrepetálást, érettségire, dolgozatokra, esetleg pótvizsgára felkészítést, emelt szintű érettségiig bezárólag. Angolból és németből is szívesen vállalok korrepetálást, nyelvvizsga-felkészítést középfokú (B2) szintig, tehát emelt szintű érettségire is szívesen vállalom bárki felkészítését ezekből a tárgyakból.
Nagyon régóta szeretek tanítani, sokszor vállaltam barátaim/osztálytársaim felkészítését is különböző megmérettetésekre (érettségi, nyelvvizsga, dolgozatok), az utóbbi 1 évben pedig komolyabban is elkezdtem foglalkozni a tanítással, és ezalatt sok hasznos tapasztalatot szereztem. Diákközpontúnak tartom magam, szeretek minden diákommal személyre szabott anyagokkal és tempóban haladni, valamint mindig törekszem arra, hogy az órák élvezetesek legyenek. Úgy gondolom, hogy a matekot és a nyelveket is lehet szórakoztatóan tanulni, és bár sok diákomnak nem voltak jó tapasztalatai ezekkel a tárgyakkal, úgy érzem sikerült megmutatnom nekik, hogy kifejezetten egyszerűen és gyorsan lehet fejlődni, ha a tanár jól magyarázza el az anyagot, olyan módszerrel, ami a diáknak a legmegfelelőbb. Nyelveknél különösen nagy akadály lehet a gátlások leküzdése is, nem egyszerű egy teljesen más logikával rendelkező nyelven kommunikálni, éppen ezért fektetek nagy hangsúlyt arra, hogy laza, jó hangulatú beszélgetéseket tudjunk folytatni ezeken az órákon is, természetesen tematikus sorrendben haladva.

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen tanulok Alkalmazott Közgazdaságtan szakon, itt nap, mint nap használom a matekot, a szakra az emelt szintű matematika érettségi is követelmény volt. Ezt magas eredménnyel sikerült letennem, ez annak is köszönhető, hogy speciális matematika tagozatra jártam 6 évig gimnáziumban, emellett pedig nagyon sokat foglalkoztam külön is a matematikával kiskoromtól kezdve (rendszeresen versenyeztem is belőle különböző országos versenyeken). Egyetemen Analízisből és Valószínűségszámításból is sikerült 90 % feletti eredményt elérnem, jövő évtől pedig a jelenlegi szakom mellett elkezdem az ELTE Matematika Alapszakát is.
A nyelveket mindig is nagyon szerettem, angolból Cambridge C1-es nyelvvizsgával rendelkezem, németből pedig szintén C1-es Corvinus nyelvvizsgával. Németből tavaly az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében a 11. helyezést tudtam megszerezni.

Nagyon szeretek tanítani, nagy élmény számomra végigkísérni valakinek a fejlődését, mindezt jó hangulatú, de mégis tartalmas órák keretében.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bátran az e-mail címemen, vagy telefonszámomon.
Tanít mégmatematikát, németet

Radóczi Dorina+36-70-377-16-12, radoczidorina@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Mesterdiploma
Foglalkozás: Tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudaörs
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébMesterdiplomás, számlaképes angol-olasz nyelvtanár vagyok, több éves magántanári és iskolai tapasztalattal. Tanulóim sikeres nyelvvizsgát, érettségit tettek. Korrepetálást is vállalok. Kezdőtől haladóig bárki jöhet, nagy online tanítási tapasztalattal rendelkezem de személyesen is vállalok tanulókat.
Tanít mégolszat

Christopher Robert James Scully+36-30-986-32-38, chrisscull@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Bsc degree
Foglalkozás: Teacher
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálanywhere in Budapest ill. online
Saját helyszínenMetropolitan Ervin Szabó Library (Budapest)
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMy name is Christopher Scully, I am an English teacher with 4/5 years of experience teaching Hungarian students. I am a clear communicator and a patient teacher. I can help you with accurate English pronunciation being a native speaker and offer lessons fully in English which means lots of conversation practice. We can follow a textbook or an article or be student led in interesting conversation, I will correct any errors in grammar and pronunciation.
I am qualified in CELTA; I have a BSc degree in Psychology and Philosophy and am studying for a master’s in TESOL. I have taught both adults and younger people from children to teenagers in groups or one to one. With adults and one to one I make clear notes of vocabulary covered and give it to the student for reference, and we revisit the same vocabulary on the next lesson to repeat it. I teach online or in person. With groups and younger learners, I use more games and different pair or group work activities. Thank you for your time, I look forward to meeting you, Christopher.
Tanít még-

Francis McBUrney+36-70-626-56-35, +36-20-327-68-75, francis6454@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintanyanyelvi
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAre you looking to improve your English? I am available to help you become more confident in English on an everyday basis. I will help you expand your vocabulary, correct your pronunciation and speak with a more fluent accent. All this via Conversation, not theory.

I focus on lessons to suit your needs. Examples for conversation topics – politics, literature, technology, sports, careers, culture, travel, health, Hollywood, stock market, TED Talks, cooking etc I am a native English speaker originally from Canada with TEFL/TESL Certification, living in Hungary for 5 years now.
Tanít még-

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: mester diploma
Foglalkozás: angoltanár, magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanár
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj7000 Ft/60 perc, 9000 Ft/90 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!

A következőkben tudok segíteni Neked:
- sikeres általános vagy üzleti nyelvvizsgát fogsz tenni
- nyugodtan és felkészülve veszel majd részt egy állásinterjún (életrajzírásban és motivációs levelek megfogalmazásában is segítek)
- hatékonyan tudsz velem készülni akár közép, akár emelt szintű érettségire
- előadásmódod és prezentációs képességeid javulni fognak angol és magyar nyelven egyaránt
- közösen fejlesztjük business angol nyelvtudásodat
- nagyobb önbizalommal rendelkezel majd beszéd közben, és belátható időn belül már jóval magabiztosabban fogod tudni kifejezni a gondolataidat
- igény szerint: brit kultúra és általános országismeret

Az óráimat Zoom-on vagy Skype-on tartom, de egyéni preferencia esetén más platformra is tudok váltani.

Okleveles angoltanár, illetve magyar nyelv – és beszédfejlesztő tanár vagyok, emellett pedig spanyol nyelvet is tanítok. ONLINE magántanárként dolgozom, és több mint 10 éve foglalkozom nyelvoktatással.
Egyedi tanítási és javítási módszerekkel, valamint rengeteg kiegészítő anyaggal igyekszem óráimat interaktívvá és a lehető leghasznosabbá tenni. A modern online magántanítás módszertanából oklevelet szereztem.
Magyar és külföldi céggel is dolgozom együtt, referenciával rendelkezem.
Tanít mégspanyol

Diglics Ákos+36-70-202-05-55, diglics.akos1@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: anglisztika, tanárképző hallgató vagyok
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálBudapest, Dunaharaszti, illetve megbeszélés szerint
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/45perc
EgyébKedves leendő tanuló!
A Károli Gáspár Református Egyetem Anglisztika hallgatója vagyok; idén fogok abszolválni. Tanultam fél évet Belgiumban, dolgoztam rövid ideig Londonban, és C1 nyelvvizsgával rendelkezem. A praktikus, hasznos tudás elsajátításában szeretnék segíteni, mint pl: beszédkészség fejlesztés. Az órák (szintre) személyre szabottak!
Tanít még-

Kisgyörgy Sándorné+36-70-532-31-22, agaliba@freemail.hu
Életkor: 58 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébAngol és spanyol nyelvtanítás kezdők, középhaladók és haladók részére. Online oktatást is vállalok, és a lakásomon is tanítok. Vizsgára való felkészítés, nyelvtani rendszerezés, felkészülés a szóbeli vizsgaanyagokból és egyéb témakörökből.
Tanít mégspanyolt

Nikolett Klement+36-70-458-50-08, nikolett.klement12@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: nemzetközi kapcsolatok elemző
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten, illetve online
Saját helyszínenBudapest 11. kerület Hegyalja út
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNyelvtanulás jó kedvvel egyedi igények szerint. Több éves magán nyelvtanári múlttal, angol és spanyol nyelvi órákat tartok kezdőtől egészen felsőfokú szintig. Angol-spanyol alapdiplomával, illetve nemzetközi kapcsolatok mester diplomával rendelkezem, így szeretem óráimat kulturális és civilizációs ismeretekkel is színezni. Hiszem, hogy a nyelvtanulás bárkinek lehetséges, csupán meg kell találni a személyreszabott, megfelelő módszereket, amelyek után motivált tevékenységgé forrhat ki a tanulás folyamata.

Ha nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülnél, vagy csupán szeretnéd felfrissíteni régebben megszerzett ismereteidet, várlak szeretettel online interaktív óráimon.

Keress bátran a részletekért!
+36704585008
Tanít mégmagyart (külföldieknek), spanyolt

Héder Henrietta+36-20-578-90-25, szerethetetlen731@gmail.com
Életkor: 21 év
Végzettség: Főiskolai
Foglalkozás: Tanár/pszichológus
Max. szintközépfok (B2-es nyelvvizsgáig)
Tanulónál-
Saját helyszínencsak online órák
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébJó napot!/Szia!
Pszichológus palánta vagyok, aki rendelkezik tanári diplomával egyaránt. 4-5 éve tanítok, azonban ez alatt az idő alatt több 100 gyermeket és felnőttet készítettem fel emelt érettségire, avagy nyelvvizsgára.
Hogy lehet ilyen fiatalon ennyi éve tanítani? Kárpátaljai magyar vagyok, s Ukrajnában más a rendszer, tehát a korom ne legyen megtévesztő :) A diákjaimnak a kidolgozott jegyzeteket, valamint a nyelvkönyveket ingyen biztosítom!
Keress bizalommal! :)
Tanít mégmagyart (külföldieknek), történelmet, ukránt

Völgyi Zsuzsa+36-30-223-73-26, volgyizsuzsanna@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: Főiskola
Foglalkozás: Tanár
Max. szintKözépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60perc
EgyébNyelvtanári végzettséggel, több éves tapasztalattal oktatást, korrepetálást vállalok kezdőknek, újrakezdőknek, felső és alsó tagozatos gyerekeknek, középiskolásoknak, tanulni vágyó felnőttnek, lelkes nyugdíjasoknak. Erősségem a türelem, a humor, célom hogy sikeres legyél a választott nyelved megtanulásában. Hiszek az új módszerekben, de vallom hogy csak a befektetett munka hozhat sikert. Várom szeretettel a hozzám hasonlóan gondolkodó nyelvtanulókat.
Tanít mégfranciát

Sántha Zsuzsa06-70-416-46-14, zs.santha4@gmail.com
Életkor: 39
Végzettség: kereskedelmi főiskolai diploma
Foglalkozás:
Max. szintalapfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvoktatást vállalok, kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára való felkészítés, iskolai korrepetálást. Külföldi munkavállalás miatti nyelvtanulásban is segítek.
Angol nyelvbõl szintén.
Az idõpontot és helyet illetõen rugalmas vagyok. Hétvégén és online is tarthatóak az órák.
Tanít mégnémetet

Ember Éva+36-30-190-99-29, evaember@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintcsak kezdőknek
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/45 perc,
6000 Ft/60 perc
EgyébEgyénre szabott, hatékony nyelvoktatás diplomás, tapasztalt nyelvtanártól. A sikered az én sikerem is. Beszédcentrikus, kreatív órák.
Kisgyerektől felnőttkorig vállalok tanítványokat. Kezdőtől haladó szintig. (német, magyar) Érettségi-, nyelvvizsga előkészítő, egyéni és kiscsoportos oktatás.
Speciális tanulástechnikai tapasztalatommal megtalálom a kulcsot az esetleges elakadásoknál. Az óráimon mindegyik nyelvi készséget fejlesztjük a diák és a kitűzött cél elérése érdekében.
Szeretettel várom a jelentkezőket erre a közös útra, amelyben nem csak egy nyelvet, hanem egy gondolkodásmódot, kultúrát is megismersz.
Facebook oldalam, Deutschonline@Spass und Erfolg by EvaEmber Linkedin: www.linkedin.com

Facebook: www.facebook.com
Bis bald 😊
Tanít mégnémetet, magyart (külföldieknek)

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Csikai Ildikó+36-30-965-77-53, dxpoti@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500-5000 Ft/60 perc
EgyébFelnőttképzés a szakterületem, de örömmel foglalkozom gyermekekkel is. Empatikus tanár vagyok, aki az együttmunkálkodás során alakítja ki a végleges módszertant a tanítvány tanulási képességei, attitűdje és egyéb adottságai alapján. Tanulásmódszertani ismereteimmel nagy mértékben tudom segíteni a tanítvány számára ideális (személyre szabott) tanulási módszer megtalálását, a hatékony, sikerélményekhez vezető tanulási utak kialakítását.

Hungarian language for foreigners.

Are you looking for someone who can help you to improve your Hungarian knowledge? With my special teaching method you can immerse in this unique language and culture.
Tanít mégbeszédtechnikát, filozófiát, franciát, hollandot, magyart (külföldieknek), szakdolgozatírást, szolfézst, tanulásmódszertant, makrobiotikát

Hajdu Csilla+36-30-592-04-21, tscheella@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: Elte
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok, Csilla vagyok és imádom az angol nyelvet tanítani. Személyre szabott órákkal várlak, melyek hatékonyak és vidámak, persze a tananyagra koncentrálva. Beszélhetünk felkészülésre a vizsgára vagy életszagú kommunikációról, ahol az a lényeg, h ne adjanak el. Eltén végzett tanár vagyok, több éves gyakorlattal. Kezdőtől középfokig vállalok tanulni vágyókat 8 eves kortól. Lehetséges korrepetálás és hobbi szinten tartás is. Az első óra ingyenes ismerkedős és célkitűzős. Online működnek az órák, a házi feladatot órán kívül javítom ki, változatos és érdekes feladataim vannak olvasás, fordítás, teszt kitöltés, szöveghallgatás, nyelvtan es szituációk gyakorlása.
Megtanítalak magabiztosan beszélni, de ehhez minden órára készülni kell, mert így tudunk építkezni. Sok türelemmel segítek megtanulni nyelvet tanulni, sajátos módszeremmel. Maximum két főt vállalok egyszerre. Minden tananyagot biztositok. Szeretnem, hogy a globalizált világban az angol nyelv sok embernek alap lehessen. Keress bizalommal! :)
tscheella@gmail.com
0630 592 0421 viber
Tanít még-

Gizem Yılmaz+36-30-793-14-65, Skype live: gizem8009, gizem8009@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Bachelor
Foglalkozás: Private Teacher
Max. szintfelsőfok (C29)
Tanulónálonly online lessons
Saját helyszínenonly online lessons
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébHello,
My name is Gizem from Turkey and I am teaching English as my second language. I graduated with bachelor's degree as an English teacher.
I consider myself as communicative teacher, and I like to help with language development of my students.
We can work on speaking skills by communication, and I can help you for your English lessons and exams at school.
We need to communicate in English during our sessions. English levels between A2 to C1 is required.
For determining your current language skills and abilities we can make a trial lesson and decide on your needs and expectations.
Skype live: gizem8009
Email: gizem8009@gmail.com
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyi.sandor.70@gmail.com
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 30 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Soreghy Ildi+36-30-319-22-63, soreghy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító (számlaképes)
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenCorvin negyed
Óradíj5000 Ft/60 perc
a 24 órán belüli lemondást órának számolom el
EgyébBeszédcentrikus, egyénre szabott órák, legyen az érettségire, felvételire, nyelvvizsgára, prezentációra (üzleti és-vagy általános) állásinterjúra, külföldi útra való felkészülés. Személyes és online órákat vállalok, ahol nem a hibátlanság a cél, hanem a magabiztos fellépés. A 20 éves tapasztalat, a kiváló referenciák engem is inspirálnak, nagyon jó érzés a hallgatói sikerek részének lenni!
Tanít mégnémetet

Sarkadi Krisztina+36-20-345-34-88, krisztina.sarkadi@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínen Budapest 17. ker., ill. online
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNem mersz idegen nyelven megszólalni? Gátlások nélkül akarsz könnyedén, angol, német nyelven beszélni?
Gyere hozzám nyelvet tanulni!

- korrepetálás
- beszédközpontú, gyakorlatias oktatás
- házi feladat írás
interjúra felkészíts önéletrajz, motívációs levél írás
Tanít mégnémetet

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves tapasztalattal tanítok spanyol, angol és orosz nyelvet iskolásoknak és felnőtteknek is - jelenleg csak online. Egészen kezdő szinttől akár felsőfokú, vagy szakmai nyelvvizsgáig kísérem a tanítványaimat. Korrepetálást is vállalok, de ha valaki csak a társalgást szeretné gyakorolni, állok elébe! Nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére, mert a célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak is helyesen beszélni. Továbbá élvezzék azt, hogy bármilyen helyzetben meg tudnak szólalni és ki tudják fejezni magukat. Igény szerint személyre szabottan is össze tudom állítani a tananyagot.
Tanít mégoroszt, spanyolt

Vincze Judit+36-70-299-31-35, vincze.judit@tanarnokeremenkeszultem.hu
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 8 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.

weblapcímem: www.tanarnokeremenkeszultem.hu
Tanít mégmagyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Takács Csilla+36-30-990-48-77, takacs.csilla64@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébCambridge-i professzorok által kidolgozott tananyagból 12 éves tapasztalattal vállalok angol nyelvből korrepetálást, középfokú nyelvvizsgára, érettségi vizsgára felkészítést. Szeretettel várom azok jelentkezését is, akik a nyelvtudásukat szeretnék felfrissíteni.
Tanít még-

Maróti Réka+36-30-300-39-40, reka.maroti01@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem (SZTE)
Foglalkozás: nyelvtanár, magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulni vágyó!

Maróti Rékának hívnak. Fontos számomra, hogy minden diákomat egyénre szabottan tanítsam. Először, felmérem a jelenlegi tudásod és meghallgatlak, hogy milyen céllal szeretnél angolul tanulni. Fel tudlak készíteni:
közép és emelt szintű érettségire, nyelvvizsgára közép és felsőfokon (pl.: ECL, Euro, Társalkodó, Origo, CAE Cambridge). Fordulj hozzám bizalommal, akkor is, ha kezdő/'újrakezdő' vagy, illetve ha csak szinten akarod tartani a tudásod.
Tanít még-

Németh Kata+36-20-574-82-23, nemethkata91@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvoktató
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszíneniroda, és online oktatás
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébTársalgásra épített, beszédközpontú német és angol nyelvoktatás minden szinten, kezdőtől a haladóig, a nyelvtanuló igényeihez alkalmazkodva.
Magánóráim célja a nyelvi kommunikációs készségfejlesztés, melyet a tanuló szintjén, ritmusában, a neki szükséges részkészségekre fókuszálva fejlesztem.
Rugalmas feltételek, minőségi körülmények, ingyenes szint és igényfelmérés!

Ha nem kezdő vagy, akkor egy átfogó szintfelmérés. Az órák minőségi megtartása és az egyéni tempódnak megfelelő haladás.
Folyamatos visszajelzés és értékelés a teljesítményedről és fejlődésedről.
Házi feladatok értékelése és a hibák / erősségek megvilágítása. Vizsgák esetén próbavizsga, munkavállalás esetén próbainterjú.
Tanít mégnémetet

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Tóth Bernadett+36-20-432-6215, bernyt13@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és spanyol beszédcentrikus órákat vállalok kezdő szinttől általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek és felnőtteknek. Az elmúlt 18 évben volt lehetőségem középiskolákban, egy akadémiában, egy nyelviskolában és egy madridi nyelviskolában is tanítani. Madridban néhány 60 feletti 'diákom' is volt. Debrecenben személyesen tanítok, de online órákat is vállalok, és mivel a kezdeti szintfelmérés fontos, ezért az első óra minden esetben ingyenes.
Tanít mégspanyolt

Al-Qershi Shada Fanni+36-70-235-00-43, alshada10@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: ELTE BTK Arabisztika szakos bölcsész és nemzetközileg akkreditált TEFL angol tanár
Foglalkozás: angol és arab nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Várok mindenkit sok szeretettel, aki angolul vagy arabul szeretne tanulni kezdő vagy haladó szinten. Óráimat gyakorlatiasság, és játékos feladatok jellemzik, amelyeket minden esetben a diákok igényeinek megfelelően alakítok ki. Számomra a legfontosabb, hogy diákjaim jól érezzék magukat az órán, és észervetélenül, megerőltetés nélkül fejlődjenek.

8 éves magántanári, illetve anyanyelvi közegben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően tényleges, hasznos és aktuális tudást kínálok a tanulnivágyóknak. Vállalok álatlános nyelvoktatást, nyelvvizsga felkészítést, korrepetálást, és várom azokat is, akik úgy érzik, nyelvtudásuknak jót tenne egy kis felfrissülés.
Tanít mégarabot

Rigó Alíz+36-30-296-67-47, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Rigó Alíznak hívnak, egyetemi tapasztalattal rendelkezem. Felkészítek alap-,közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint közép- és emelt szintű érettségire.
Egy félévet töltöttem kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a magántanítást és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről, Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 3000 ft
45 perc: 2500 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:4500 ft

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő, én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is. Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva, nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon, vagy az adott felületen ne értesítsen, ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt, hogy neki valamiért nem jó, még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem, az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
-Ha nincs utalva az óra díja, az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok.
-Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben, vagy telefonon, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ, csak próba órán említi először ,pl. azt, hogy 'Ja, ugorjuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom', akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok, ha ő maga keres fel telefonon vagy e-mailen. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.
Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres, annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem, menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégspanyolt

Teleki Katalin+36-20-269-55-90, katalinteleki23@gmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: üzleti menedzsment
Foglalkozás: pénzügyi tanácsadó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4300 Ft/60 perc
EgyébKicsik, nagyok, felnőttek!
Minden korosztályban helye van az angol tudásnak. Akár a sulis tudásod szeretnéd elmélyíteni esetleg a munkádhoz szükséges az angol nyelvtudás vagy kedvtelésből tanulnál én tudok segíteni elsajátítani a nyelvet. 20 évet éltem Amerikában és Angliában, én ott tanultam meg anyanyelvi szinten beszélni és írni. Egyéni szinthez szabottan akár tankönyvből vagy az általad választott témákból építem fel az órákat a lényeg, hogy bővüljön a tudásod. Ha szeretnél hatékonyan és könnyedén megtanulni angolul hívj vagy írj bátran! :)
Tanít még-

Linzenbold Éva+36-20-254-43-83, elinzenbold@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: főiskolai
Foglalkozás: magántanár
Max. szintovis-4. osztály, 4. osztály-120 éves korig
Tanulónálonline
Saját helyszínenNyiregyháza (lakáson)
Óradíjovis -4.osztály: 2500 Ft/30 perc,
4. osztály-120 éves korig:5000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok, 29 éve tanítok angolt, németet, minden tantárgyat alsósoknak, iskola előkészítést is vállalok, magán oktatást otthon és skypeórákat 0-120... éves korig. Nagyon sok anyagom van, talán milliós értékre is rúg. 8,5 évet éltem Németországban, ahol beszélhettem németekkel, angolokkal, amerikaiakkal és más nemzetiségűekkel angolul és németül.. A müncheni egyetemen szociológiát tanultam és ott nagyon kellett a német és az angol, de voltam 3 szemesztert angol, német, környezetismeret, teológia szakon Vechtában is a tanárképzőn. 1-8. osztályosok korrepetálása 3500 Ft/45 perc, 4000 Ft/60 perc. Középfokúra felkészítés vagy középszintű, felsőszintű érettségire angol-németből 4500 ft/45 perc, 5000/60 perc. Csoportokat is vállalok. Fordítást is .l 6000/45perc, 8000 Ft/ 60 perc. . Csoportokat is vállalok. Este 19.00 után és hétvégén 500 FT-tal drágább az óra. Ha az órát 2 nappal előtte lemondod, ki kell fizetni sajnos az órát. Ha beteg vagy és nem biztos, akkor szólni kell. Állásinterjura felkészítés 5000 ft/óra. Ovisok felkészítése iskolára 2500 Ft/30 perc. 3500 FT /60 perc. Fordítás 2 ft per leütés szóközökkel , sürgős eset 6 ft per leütés áfa nélkül. Hívjatok bátran, szeretettel várlak Benneteket! 0620 2544383. Mail: elinzenbold@gmail.com
Üdv
Linzenbold Évi
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, matematikát, németet

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsõfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj4000 Ft/45 perc (egy személy esetén)
4600 Ft/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 2300 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4200 Ft-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsõfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fõ területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen meg, ha lehetõsége van rá!
Tanít még-

Fügedi Anita06-70-442-22-25, fugedianita@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: fordító és tolmács MA, angol nyelv és irodalom BA, marketing MA
Foglalkozás: angol magántanár, fordító
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4250 Ft/45 perc: általános angol
4500 Ft/45 perc: üzleti/gazdasági angol
6500 Ft /60 perc: Fordítás/tolmácsolás vizsgafelkészítés
EgyébGARANTÁLTAN EREDMÉNYES TÁVOKTATÁS Angliában, a Leicesteri Egyetemen végeztem angol nyelv és irodalom szakon, melyet követően fordító és tolmács-, és marketing mesterdiplomát szereztem.
Több, mint 7 éves tanítási tapasztalattal és számos referenciával rendelkezem, korábban egy nemzetközi magániskolában is tanítottam angolt magyarul nem beszélő külföldieknek. Felkészítést vállalok általános angol és gazdasági angol nyelvvizsgákra minden szinten, továbbá fordító/tolmács vizsgákra, de tudok segíteni abban az esetben is, ha nem a nyelvvizsga a cél, csupán a tudásod szinten tartása, felfrissítése vagy fejlesztése.
Esetleg állásinterjúra, külföldön élésre vagy munkahelyi prezentációra készülnél? Szeretnéd, hogy valaki lektorálja az angolult írt leveledet vagy beadandódat? Természetesen ebben is tudok segíteni. Mindezek mellett fordítást is vállalok HU-EN és EN-HU nyelvirányokban is. Az óráimat minden esetben az egyéni igényekhez igazítom. Jelenleg csak online órákat vállalok, fordítás esetén a díjszabás megegyezés szerint történik.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA