Szathmáry Adrienne+36-70-244-25-38, antiqueastrologie@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: diploma
Foglalkozás: Qualified Certificated Horary Counsellor&Teacher
Max. szintKezdőtől - Diplomáig
Tanulónál3. ker. ill online
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébSzívesen vállalok - elsősorban általános vagy középiskolás tanulóknak, - iskolai szakkör vagy tanfolyam keretében de kiscsoportban vagy egyénileg is, heti rendszerességgel (játékosan is) alapfokú csillagászati ismeretekkel bővített asztrológiai tanfolyamot, alap fokról indítva- klasszikus kaldeusi alapokon nyugvó óra-asztrológia tanfolyamot, mely nagymértékben fejleszti a gondolkodást és a természetközeli világképet, kreativitást, nalógiás gondolkodást igényel, komplex térlátást és szintézist.
2007-ben az ITA (Int'l Institute of Traditional Astrology) nemzetközi főiskolájának Magyarországon indított iskolájában diplomáztam, melyet Olivia Barclay (1919 - 2001) alapított, W. Lilly 'Keresztény Asztrológia' munkásságára alapozva, megőrizve és felevenítve az eredeti klasszikus keresztény asztrológia gyökereit. Az ő tanítványa, Kristina Waardahl (Svédország) által vezetett iskola elvégzésével egy nemzetközileg elismert diplomával gyarapítottam tudásomat. Akiknek még diplomámat köszönhetem és akiktől még sokat tanultam: Kristina Waardahl QHP(Svédo.), Ken Gillman - Kanada, Maria Carlota Machado Mendes - Portugal; J.Frawley QHP(Anglia) ITA. - Institute of Traditional Astrology.
Jelenleg az antik kaldeusi hagyományok alapján alkalmazom az asztrológiai elemzéseket, szeretem az antik bölcseletek használatával elemezni a képleteket, mert valóban működnek, melyet sok hiteles visszajelzés igazol.
Elsősorban az perzsa, babiloniai mesterek és az egyiptomi asztrológia tanításait alkalmazom, mindezeket volt szerencsém eredetiben óangol nyelvezeten elolvasni. Pl: Dorotheus, Ibn Ezra, Abu Ma'schar, Firmicus, Gadsbury, N.Culpeper, kedvencem mégis Henry Coley, akinek műve: Clavis Astrologiae Eliminata amiből a legtöbbet olvastam, s tanultam, ebből is tanítok.
Az ITA, Institute of Traditional Astrology Diplomával megkaptam a QHP/CHCD minősítést, ill. státuszt, - /'Qualified Certificated Horary Councellor'/ Képesített diplomás horary konzulens és tanár./ Közben elvégeztem az ELTE-n a csillagászat szak esti kurzusát, - 3 szemeszterben,- ahol szintén sikeres vizsgával, Oklevelet kaptam.
Szeretem a csillagokat valós természetüknek megfelelően megismerni. Minden általam tisztelt és nagyrabecsült korábbi asztrológus egyben matematikus és csillagász is volt, ezért igyekeztem a nyomukba érni, bár teljességgel sosem érhetek fel tudásukkal, így örökké tisztelettel adózva feltekintek reájuk s hálásan köszönöm, hogy ránk hagyták ezt az ősi bölcsességet, amelyet így én is megörökölhettem. Ez egy életreszóló tanulás.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA