Rédl Tamás+36-20-937-50-52, tamas.redl@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség:
Foglalkozás: Általános orvostanhallgató
Max. szintemelt
Tanulónál-
Saját helyszínenBp. 1 ker. Szilágyi Dezső tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók!
A sote általános orvosi karára járok és már régóta foglalkozom biológia illetve kémia tárgyakkal. A felvételi miatt én magam is magántanárokhoz jártam és már akkor is tudtam hogy az orvosi mellett a tanítás a másik nagy szerelem. Miután saját bőrömön tapasztaltam, hogy az iskolai órákon sokszor nincs elég idő kellő mélységgel átbeszélni a nehezen megérthető anyagrészeket, számolásokat ezért az én óráimon nagy hangsúlyt fektetek a logikus, didaktikus és megértés központú gondolkodás módra. Célom, hogy közösen fel tudjunk készülni az emelt szintű érettségikre és egy kis ízelítőt tudjak nyújtani az orvosi egyetemből.
Tanít mégkémiát

Dr. Páliné Brunner Éva+36-20-775-30-83, eva.brunner3@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzeged
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébEmelt szintű érettségiztetésre jogosult, biológia-kémia szakos egyetemi diplomával rendelkező tanár vagyok. 1985-ben végeztem a JATE TTK biológia-kémia tanárszakán. Azóta nagyon sok diáknak segítettem felkészülni az érettségire, vagy a tananyagot megérteni egy jobb jegyért. Iskolában ötödik osztálytól tizenkettedikig tanítottam természetismeretet, egészségtant, biológiát és kémiát. Mivel egy ideje magántanárként dolgozom, délelőtt és délután is tudok órát tartani. Otthonomban fogadok tanulókat, illetve mostanában online oktatom diákjaimat. Az elmúlt időszakban középiskolás és egyetemista tanítványaim voltak, akikkel személyre szabottan foglalkoztam. Saját magam által összeállított feladatlapokkal és prezentációkkal dolgozom, amelyeket hosszú pályafutásom alatt készítettem, illetve az igényeknek megfelelően ma is készítek. Legfontosabb célom a diákok logikus gondolkodásának fejlesztése, amire, főleg kémiából, nagy szükségük van. Jelszavam: Hatékony és sokrétű felkészítés!
Tanít mégkémiát

Téglás Bence - Kis csoportos emelt szintű érettségi előkészítő (5-12fő), magántanár.+36-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Egyetemi mester diploma
Foglalkozás: molekuláris genetikus, tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBp. 1. ker. Szilágyi Dezső tér
Óradíj1500 Ft/60 perc
EgyébTéglás Bence vagyok, molekuláris genetikus, sejt- és fejlődésbiológus, tanár. Tanulmányaimat az ELTE TTK biológia intézetében végeztem, ahol 3 félévben évfolyamelső voltam szakirányomon. Angol nyelvtudásomat kiváló tanáromnak és Oxford városában eltöltött nyelvi tanulmányaimnak köszönhetem. Gimnáziumi angol tanárom ébresztett rá a tanári munkában rejlő értékekre, így a Cambridge-i egyetem nyelvvizsgarendszerében megszerzett anyanyelvi szintű nyelvvizsgám átvétele után kezdtem el magántanítással foglalkozni 2009-ben. Ezt követően, egyetemi éveim alatt a tanári és kutatói pályát vegyítve lehetőségem nyílt számos intézmény munkájában részt venni. Ezek közé tartozik az ELTE genetikai tanszéke, az MTA Enzimológia intézete, az athéni Alexander Fleming Orvosbiológiai Kutatóintézet, a budapesti Soter-line oktatási központ, a Yo tudni érettségi előkészítő, a Milestone intézet és a Duna International College Hungary oktatási központ. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a bizalom alapú tanár-diák viszonyt, a belső motiváció és kíváncsiság kialakítását valamint azt, hogy a nálam végzett diákok ne csak pontos és megalapozott tudással rendelkezzenek, hanem a természettudományokra jellemző világnézetet is magukénak érezzék.
Tanít mégangolt

Fischer Mónika06-30-984-86-36, biokem@t-online.hu
Életkor: 43 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai (felvételi felkészítő)
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébVállalok felvételire, érettségire, pótvizsgára felkészítést kémiából és biológiából, illetve egyetemistáknak, főiskolásoknak alapszintű kémia-biológia oktatást. Gyakorló tanárként naprakész ismeretekkel rendelkezem a különböző tananyagok és követelmények területén, mind általános, mind középiskolai szinten.
Magántanításokat elsősorban késő délutánonként illetve hétvégenként vállalok, otthon kialakított irodámban. A felvételihez, vizsgákhoz szükséges kiegészítő anyagokat, gyakorlófeladatokat biztosítom.
Tanít mégkémiát

Simon Virág+36-20-278-75-65, simonvirag897@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: angol-biológia középiskolai tanár (ELTE)
Foglalkozás: SAP gyakornok
Max. szintemelt szint (orvosi egyetemre felkészítés is)
Tanulónálmegbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínen14. ker. (Puskás Stadion)
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvből és biológiából vállalok érettségire (közép- és emelt szint) és nyelvvizsgára (alap-, közép- és felsőfok) való felkészítést (TELC, ECL, EuroExam, BME, Origo, stb). Az órákat hatékonyan és személyre szabottan tartom. Tárgyaimból mindenki a céljainak és szintjének megfelelően kapja a tananyagot és a feladatokat. Fontos számomra, hogy mindkét tárgyam iránti lelkesedésemet is átragasszam tanulóimra, hiszen eredményesen csak motivált és érdeklődő diákot lehet tanítani. Mivel orvosi egyetemre is jártam, pontosan tudom, hogy mi szükséges a bejutáshoz, és az ottani jó teljesítéshez. Az angol nyelvnél fontos számomra, hogy mindenkinek az érdeklődési köréhez kapcsolódóan és szókincsalapúan adjam át tudásomat.
Tanít mégangoltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA