Tildyné Ruh Borbála06-20-477-39-32, ruhbori@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: ELTE tanár szak, SZTE tanár szak
Foglalkozás: biológia, földrajz tanár
Max. szintközépiskolai (emelt szintű érettségiig)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb25 éve tanítok középiskolában. Sok tanítványom nehezített pályán fut tanulási nehézség(ek) és/vagy figyelemzavar miatt. Sokféle tanítási módszert tanultam meg tőlük és velük. Legtöbbjük sikeresen érettségizik és tovább tanul. Hiszek abban, hogy minden diáknak saját útján kell eljutni a sikerhez.
Az út általában fárasztó és göröngyös, ilyenkor mellettük vagyok és támogatom őket.
Tanít mégföldrajzot

Kárpáti Éva+36-20-488-27-31, patiev.bio@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: okleveles biológus
Foglalkozás: magántanár, kutató
Max. szintgimnáziumi
Tanulónálonline
Saját helyszínenszemélyesen 11. és 4. kerület
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébOkleveles biológusként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE), majd évekig kutatóként dolgoztam ott. Pár éve laborvezető vagyok egy cégnél, de emellett vállalok ebben az évben is 11 éves oktatási tapasztalattal (ebből több éves online oktatás) felzárkóztatást, korrepetálást, pótvizsgára, közép- és emelt szintű érettségire való felkészítést (egyetemi előkészítőt) minden témakörben az általános iskolától gimnázium legmagasabb szintjéig. Személyre szabottan oktatok, az érettségi követelményrendszerét figyelembe véve. Természetesen teszteket, különféle feladatsorokat biztosítok! Annak érdekében, hogy az elméletben tanultak egy része a gyakorlatban is megfigyelhető (műszernél akár kipróbálható) legyen, igény szerint lehetőség nyílik egy sejttenyésztő labor megnézésére is az órán vett tananyaggal összhangban, az óra keretein belül.
Egyetemi szinten biokémia (molekuláris biológia), sejtbiológia, mikrobiológia és immunológia témakörökben tudok segítséget nyújtani tanítványaimnak zárthelyikre, vizsgákra, szigorlatokra és államvizsgára.
Személyesen a 11. és 4. kerületekben vagyok elérhető, illetve online is.
Tanít mégbiokémiát

Rácz Milán+36-20-552-82-12, raczmilan7@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: középiskola (végzős egyetemista vagyok)
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai (emelt)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves Jelentkező!
Közép- és emelt szintű biológia és földrajz érettségire történő felkészítést vállalok, ezekben van tanítási tapasztalatom.
Jó hangulatú, de hatékony órákra számíthatsz.
Biológia és földrajz tanárnak tanulok, ezekre az érettségikre jól emlékszem, szívesen segítek benne, hogy a lehető legjobban sikerüljön.
A többi megjelölt témában is várom a jelentkezőket, az órák hosszában is rugalmas vagyok, megbeszélhetjük, hogy mi a legjobb és legfontosabb Neked.
Tanít mégföldrajzot, kémiát, matematikát

Rédl Tamás+36-20-937-50-52, tamas.redl@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség:
Foglalkozás: Általános orvostanhallgató
Max. szintemelt
Tanulónál-
Saját helyszínenBp. 1 ker. Szilágyi Dezső tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók!
A sote általános orvosi karára járok és már régóta foglalkozom biológia illetve kémia tárgyakkal. A felvételi miatt én magam is magántanárokhoz jártam és már akkor is tudtam hogy az orvosi mellett a tanítás a másik nagy szerelem. Miután saját bőrömön tapasztaltam, hogy az iskolai órákon sokszor nincs elég idő kellő mélységgel átbeszélni a nehezen megérthető anyagrészeket, számolásokat ezért az én óráimon nagy hangsúlyt fektetek a logikus, didaktikus és megértés központú gondolkodás módra. Célom, hogy közösen fel tudjunk készülni az emelt szintű érettségikre és egy kis ízelítőt tudjak nyújtani az orvosi egyetemből.
Tanít mégkémiát

Dr. Páliné Brunner Éva+36-20-775-30-83, eva.brunner3@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzeged
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébEmelt szintű érettségiztetésre jogosult, biológia-kémia szakos egyetemi diplomával rendelkező tanár vagyok. 1985-ben végeztem a JATE TTK biológia-kémia tanárszakán. Azóta nagyon sok diáknak segítettem felkészülni az érettségire, vagy a tananyagot megérteni egy jobb jegyért. Iskolában ötödik osztálytól tizenkettedikig tanítottam természetismeretet, egészségtant, biológiát és kémiát. Mivel egy ideje magántanárként dolgozom, délelőtt és délután is tudok órát tartani. Otthonomban fogadok tanulókat, illetve mostanában online oktatom diákjaimat. Az elmúlt időszakban középiskolás és egyetemista tanítványaim voltak, akikkel személyre szabottan foglalkoztam. Saját magam által összeállított feladatlapokkal és prezentációkkal dolgozom, amelyeket hosszú pályafutásom alatt készítettem, illetve az igényeknek megfelelően ma is készítek. Legfontosabb célom a diákok logikus gondolkodásának fejlesztése, amire, főleg kémiából, nagy szükségük van. Jelszavam: Hatékony és sokrétű felkészítés!
Tanít mégkémiát

Téglás Bence - Kis csoportos emelt szintű érettségi előkészítő (5-12fő), magántanár.+36-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Egyetemi mester diploma
Foglalkozás: molekuláris genetikus, tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBp. 1. ker. Szilágyi Dezső tér
Óradíj1500 Ft/60 perc
EgyébTéglás Bence vagyok, molekuláris genetikus, sejt- és fejlődésbiológus, tanár. Tanulmányaimat az ELTE TTK biológia intézetében végeztem, ahol 3 félévben évfolyamelső voltam szakirányomon. Angol nyelvtudásomat kiváló tanáromnak és Oxford városában eltöltött nyelvi tanulmányaimnak köszönhetem. Gimnáziumi angol tanárom ébresztett rá a tanári munkában rejlő értékekre, így a Cambridge-i egyetem nyelvvizsgarendszerében megszerzett anyanyelvi szintű nyelvvizsgám átvétele után kezdtem el magántanítással foglalkozni 2009-ben. Ezt követően, egyetemi éveim alatt a tanári és kutatói pályát vegyítve lehetőségem nyílt számos intézmény munkájában részt venni. Ezek közé tartozik az ELTE genetikai tanszéke, az MTA Enzimológia intézete, az athéni Alexander Fleming Orvosbiológiai Kutatóintézet, a budapesti Soter-line oktatási központ, a Yo tudni érettségi előkészítő, a Milestone intézet és a Duna International College Hungary oktatási központ. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a bizalom alapú tanár-diák viszonyt, a belső motiváció és kíváncsiság kialakítását valamint azt, hogy a nálam végzett diákok ne csak pontos és megalapozott tudással rendelkezzenek, hanem a természettudományokra jellemző világnézetet is magukénak érezzék.
Tanít mégangolt

Fischer Mónika06-30-984-86-36, biokem@t-online.hu
Életkor: 43 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai (felvételi felkészítő)
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébVállalok felvételire, érettségire, pótvizsgára felkészítést kémiából és biológiából, illetve egyetemistáknak, főiskolásoknak alapszintű kémia-biológia oktatást. Gyakorló tanárként naprakész ismeretekkel rendelkezem a különböző tananyagok és követelmények területén, mind általános, mind középiskolai szinten.
Magántanításokat elsősorban késő délutánonként illetve hétvégenként vállalok, otthon kialakított irodámban. A felvételihez, vizsgákhoz szükséges kiegészítő anyagokat, gyakorlófeladatokat biztosítom.
Tanít mégkémiát



VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA