Verdon Judith+36-20-404-8099 (csak sms), francianyelv.online@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi tanàri diploma, tolmàcs-forditói oklevél
Foglalkozás: francia nyelvtanàr, forditó
Max. szintfelsőfok (szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébBonjour!
Kizàrólag ONLINE nyelvóràk azoknak, akik - valamilyen oknàl fogva - nem tudnak személyesen résztvenni a tanóràkon. Szàmukra nagy segitség lehet egy online végezhetö (pl. skype-os) nyelvtanulàs.
Francia nyelvtanári diplomával és tolmács-forditó oklevéllel (Egri Egyetem + ELTE Bp) ) rendelkezem, s jelenleg egy könyvet forditok franciàról magyarra. Immàr 14 éve élek dél-Franciaországban francia férjemmel és kislányommal, állandó nyelvi környezteben. Ezt a csodàlatos nyelvet folyamatosan hasznàlom. 1996 óta oktatok, minden nyelvi szinten, ma màr kizàrólag online - a külföldi tartózkodàs miatt. A francia kultúrával, helyi szokásokkal, hagyományokkal, ill. a mindennapi ügyintézéssel kapcsolatos gyakorlatias információkat is szívesen átadok, segitek. Óráim beszédcentrikusak, személyre szabottak - maximálisan a tanítványaim egyedi igényeihez, nyelvi célkitűzéseihez alakítva: korrepetàlàs, érettségire, nyelvvizsgàra készités, külföldi munkavàllalàsra készités, stb. Minden tananyagot online biztositok és àtküldök! Ezen felül, Ön két óra közôtt sem marad magàra: következetesen, rendszeres hàzifeladatokkal segitem, ill. egy zàrtkörü FB-os tanulócsoportot is létrehoztam, ahol tanitvànyaim francia nyelvvel, nyelvtannal, forditàssal kapcsolatos kérdéseket tehetnek fel, melyeket megvàlaszolok, közôsen àtbeszéljük, igy mindenki egyszerre tanulhat belöle.
Francia anyanyelvü hallgatóknak magyar nyelvoktatàsàt is vàllalom.
Az első szintfelmérö, megbeszélő/egyeztető óra minden esetben ingyenes. Ezt követően, ha önnek is megfelel, azonnali kezdési lehetőség az ön àltal vàlasztott ritmusban, ütemezésben , hétvégéken is!
Egy online tanóràn max. 2 fö oktatàsàt tudom vàllani (ezesetben àrkedvezmény).
Szeretettel vàrom minden leendö tanitvànyomat, otthona kényelméböl, földrajzi helyhezkötöttség nélkül.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Kovács-Molnár Judit06-1-242-14-04, 06-70-270-04-04, kovacs.molnar@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, idegenvezető, tolmács
Max. szintközépfok (üzleti, gazdasági, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébTöbb, mint 25 éve tanítok nyelveket egy egyetemi diploma és egy angol módszertani oklevél (Cert. TEFL) birtokában. Gyakorlatom van általános és üzleti nyelv tanításában, valamint érettségire és különböző nyelvvizsgákra való felkészítésben (BME, EURO, ORIGO, Language Cert.,Cambridge, IELTS, TOEFL, LCCI, Corvinus gazdasági, BGE vendéglátóipari és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsgák).
Diákjaim 95 %-a sikeresen teljesítette a vizsgakövetelményeket.
A tanítás során arra törekszem, hogy feloldjam a korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalatokból eredő gátlásokat, illetve arra, hogy közös nyelvtanulási stratégiát alakítsunk ki. A tananyag kiválasztásánál is azt szeretném, hogy közösen találjuk meg a diákom egyéniségének, korosztályának és érdeklődésének megfelelő tankönyvet, tananyagot. Szeretem a játékos módszereket, de a sikeres munkához fontosnak tartom a komoly és aktív közös munkát. Diákjaim többsége középiskolás, egyetemista illetve fiatal felnőtt.
A nyári időszakra elsősorban azoknak a jelentkezését várom, akik nyár végén vagy ősszel szeretnének nyelvvizsgázni, közel vannak ehhez a szinthez, de valahol megakadtak, illetve bizonyos területeken hiányosságaik vannak.
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem (bölcsész, mûvészettörténész)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintalapfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsõsorban a szóbeli kifejezõkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégnémetetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA