Csertő Enikő+36-30-881-03-52, csereko@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébTanulmányaim:

Szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, angol nyelv és irodalom szakos tanár. Károli Gáspár Egyetem, magyar, mint idegen nyelv szak, Miskolci Bölcsész Egyesület arab szak , Szíriában arab tanulmányok. Német felsőfokú nyelvvizsga. Francia felsőfokú nyelvvizsga. 2010-től 2021-ig a Mercedes-Benz Iskolában tanítottam német gimnazistáknak angol, francia és magyar, mint idegen nyelvet.

Az óráim bemutatása

Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozom, segítek angol, német, francia, arab és magyar, mint idegen nyelvből.
Egyéni órákat tartok. Mindenkinek mások a tanulási szokásai, ezért a tanulóval először megbeszélem, mik a céljai, milyen útvonalon szeretné azokat elérni. Ha már elkezdtél egy kedvenc tankönyvedből tanulni vagy inkább a kedvenc filmed, regényed alapján szeretnél haladni, esetleg csak beszélgetni szeretnél az adott nyelven, vagy ezeket mind együtt, akkor várlak, örülök a jelentkezésednek. A próbaóra kb. 20 perces. Vállalok 60 perces órákat is.
Email címem: csereko@gmail.com
Tanít mégangolt, arabot, magyart(külföldieknek), németet

Virgo-Úsz Cecília+36-20-824-54-27, cirgusz@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szintfelsőfok
TanulónálNyíregyháza ill. online
Saját helyszínenNyíregyháza
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébA magánóráim alapelve: hatékony nyelvtanulás, személyre szabott motivációra és rendszerezett, érthető ismeretátadásra alapozva. Ezen felül a gyakorlásra kimeríthetetlen lehetőséget biztosítok.
Specialitásom: a tananyag korosztályhoz való igazítása. Gyerekek, fiatalok, felnőttek és örök fiatalok oktatását vállalom.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), tanulásmódszertant, törököt

Madár Dóra+36-30-998-5275, madar.dora@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: Európai Uniós Szakfordító
Foglalkozás: magántanár, fordító, tanácsadó
Max. szintfelsőfok
TanulónálJózsef Attila lakótelep, ill. online
Saját helyszínenBudapest, 9. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébSzeretnél szintet lépni az ANGOL/FRANCIA nyelvtudásodban? Nyelvvizsgára készülsz? Van már vizsgád, alaptudásod, de nem tudod magad gördülékenyen kifejezni? Szeretnél magabiztosan kommunikálni egy állásinterjún? Összeállítani egy ütőképes Angol/Francia önéletrajzot?
Segítek neked abban, hogy a tudásod magabiztosabb legyen, és ezt kamatoztatni is tudd! Bevált módszerekkel ismertetlek meg, melyek segítségével Önmagadat tudod hatékonyan motiválni, és sikereket érhetsz el!
Segítek Neked a beszédkészség, íráskészség, üzleti nyelvhasználat fejlesztésében, hatékonyan felkészülni alapfokú, középfokú, felsőfokú nyelvvizsgára

Óradíj: 3500 Ft/ 45 perc, (intenzív, eredményorientált együttműködés esetén csomagár is lehetséges, egyéni konzultáció alapján)

Rólam: Az általam tanított idegen nyelvek területén felsőfokú végzettséggel, fordítói képesítéssel és gyakorlattal, valamint az üzleti életben szerzett több éves tapasztalattal, jelentős magántanári gyakorlattal rendelkezem, egy működőképes, motiváló szemléletet is igyekszem átadni az ügyfeleimnek.
Tanít mégangolt

Ágói Krisztina+36-70-217-90-26, kriszti.kriszti@yahoo.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetem, francia szak
Foglalkozás: tanár és rendező
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest
Óradíj3800 Ft/45 perc
EgyébOlyanok jelentkezését várom, akik olyan tudást szeretnének, amit az életben tudnak használni, akik esetleg eddig nem nagyon mertek beszélni és most ezen szeretnének változtatni, akik szeretnének nyelvvizsázni, imádják a francia életérzést, szeretnek Párizsról álmodozni, szívesen hallgatnak francia zenét egy jó reggeli vajas croissant mellett. Na jó, ha eddig ezeket nem szeretted, akkor majd ezután fogod 🙂

Amit garantálhatok, hogy nálam nincs soha szavak magolása, szavakat mindig szövegkörnyezetben tanulunk, nagyon beszédcentrikus órákat adok, szeretem a gyakorlatias dolgokat, a következetességet, viszont picit szigorú is vagyok 🙂 de csak picit.

Mindenkivel egyénre szabott órákat tartok, az elején közösen meghatározzuk a célokat és a motivációt.

Eltén francia tanári szakon és Franciaországban dokumentumfilm rendező szakon is diplomáztam.

Keress bizalommal telefonon vagy messengeren.
www.facebook.com/agoi.krisztina/

Várom megkeresésedet,

Kriszti
Tanít még-

Girardet Adrienn+36-30-244-04-08, info@alacartenyelvstudio.hu
Életkor: 43 év
Végzettség: franciatanár, közgazdász, szakács
Foglalkozás: franciatanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBp. 11. ker. Corvin tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébCsatlakozz az Alacarte Nyelvstúdio 90 napos közösségi nyelvtanulásához, mely során kezdő szintről olyan franciatudásra tehetsz szert, amivel turistaként magabiztosan boldogulsz el Párizsban.

Profi, humoros videók, interaktív feladatok, személyes és online gyakorlási lehetőség anyanyelviekkel is.

Nyelvtanári, közgazdász, szakács és BME nyelvvizsgáztatói képesítéssel, igazán színes, szórkaztató és egyben módszertanilag megalapozott programra invitállak!

Ja, és még 2 párizsi repülőjegyet is nyerhetsz :)

www.alacartenyelvstudio.hu

www.youtube.com/watch?v=JDepAbFrYBw
Tanít még-

Csikai Ildikó+36-30-965-77-53, dxpoti@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébFelnőttképzés a szakterületem, de örömmel foglalkozom gyermekekkel is. Empatikus tanár vagyok, aki az együttmunkálkodás során alakítja ki a végleges módszertant a tanítvány tanulási képességei, attitűdje és egyéb adottságai alapján. Tanulásmódszertani ismereteimmel nagy mértékben tudom segíteni a tanítvány számára ideális (személyre szabott) tanulási módszer megtalálását, a hatékony, sikerélményekhez vezető tanulási utak kialakítását.

Hungarian language for foreigners.

Are you looking for someone who can help you to improve your Hungarian knowledge? With my special teaching method you can immerse in this unique language and culture.
Tanít mégangolt, beszédtechnikát, filozófiát, hollandot, magyart (külföldieknek), szakdolgozatírást, szolfézst, tanulásmódszertant, makrobiotikát

Sziráki Katalin E.V.06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: képesített fordító-tolmács
Foglalkozás: egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenÚjpest-Központ, Városkapu környéke
Óradíjonline óra: 4000 Ft/60 perc
személyes óra: 4000 Ft/45 perc
EgyébKedves tanulni vágyó érdeklődők!
Szeretettel és sok éves tapasztalattal várom leendő tanulóimat magánóráimra, Online vagy személyesen, saját helyszínen.
Óráimat jó hangulat és rugalmasság jellemzi, bármelyik formáját is válasszátok a tanulásnak, személyesen, vagy online, és rengeteg segédanyag biztosítása a fokozottabb eredmény érdekében. Egyéni képességek, igények és tempóhoz alkalmazkodva hatékonyabb a nyelvtanulás bármilyen korban.
Minden érdeklődő jelentkezését szívesen fogadom, általános iskolás kortól felnőttekig.
Tanít mégangolt

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem (bölcsész, mûvészettörténész)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintalapfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsõsorban a szóbeli kifejezõkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégnémetet

Kecskésné Halász Anita06-50-122-53-81, anitahalasz1003@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: francia nyelvtanári diploma
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébKedves Jelentkezők!
Francia nyelvtanári diplomával és több mint 15 éves magánoktatási tapasztalattal rendelkezem. Az első óra ingyenes, ismerkedéssel, célok kitűzésével és ha már tanultál franciául szintfelméréssel telik. Színes, humoros és civilizációs ismeretekkel gazdagított órákat tudok adok, változatos tananyaggal. Debrecenben saját helyszínen és online órákat vállalok. Korrepetálásban, nyelvvizsgára és érettségire való felkészítésben tudok segíteni. Rugalmas vagyok, egyéni igényekhez igazodok. Szívesen várok minden tanulni vágyó érdeklődőt és vizsgára készülő diákot!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA