Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, németet, szolfézst, zongorát

Horváth Imre+36-70-942-78-89, imregitar@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: zenetanár
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínen14. ker. Ond vezér u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébTANULJ GITÁROZNI ÉS BASSZUSGITÁROZNI SKYPE-ON KERESZTÜL!
Az Imigitársuli évről évre egyre több tanítvánnyal büszkélkedhet! A mostani koronavírus helyzetre való tekintettel, elindítottam egy újabb formáját a tanulásnak, ez pedig az ingyenesen letölthető SKYPE program segítségével történik! Így nem kell szüneteltetned a tanulást, biztonságosan a saját megszokott környezetedben tanulhatsz nálam rock, metal, blues, jazz, funky, flamenco, klasszikus stílusokat kezdő és haladó szinten egyaránt, zeneelmélettel együtt!
Ha hét közben nagy a hajtás, meló, suli, tanulás, stb... de mégis szeretnél gitározni, akkor sem kell elkeseredned, mert HÉTVÉGÉN IS TUDOK NEKED ÓRÁT ADNI! NEM FOGSZ CSALÓDNI, HÍVJ BÁTRAN! Legyél TE is a gitársuli diákja! Budapest egyik legkedvezőbb tandíjával várok minden kedves gitározni vágyó embert, már akár 5 éves kortól! A gitársuli hivatalos facebook oldala: www.facebook.com/imigitarsuli
Tanít mégbasszusgitárt, zeneelméletet

Kaczander Nóra+36-30-815-33-70, info@noracoustic.hu
Életkor: 31 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szinthaladó
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Fehérvári út
Óradíj4000 Ft/50 perc
EgyébAz első óra ingyenes! Minden amit az akusztikus gitározásról tudni kell: akkordok, pengetési technikák, fingerstyle, ének, zeneelmélet, dalszerzés, coverek készítése, dalok összeállítása. Minden korosztálynak, kezdőknek és haladóknak.
Rólam:
Hét éves korom óta gitározok és énekelek. Jelenleg is a zenével foglalkozom, mint dalszerző, előadóművész és gitároktató. Két művemmel megnyertem a 2019-es HangHordozók (kortárs versek megzenésítése) c. versenyt, ami kapcsán többszöri meghívást kaptam TV és rádióműsorokba. Célom, hogy színesítsem a hazai zenei kultúrát és népszerűsítsem a hangszeres zenét, legyen szó előadó-művészetről vagy zeneoktatásról.
www.noracoustic.hu/zenei-foglalkozasok
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA