Makszim Edina +36-70-701-51-16, makszimedina11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Gyógypedagógus (BA-BBTE, MSc-ELTE)2018-ban végeztem a gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, az alapképzési tanulmányaim alatt Erasmus ösztöndíjjal kiutaztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karra egy félévre, hogy még jobban tudjam tágítani a látóköröm. Az itteni oktatás annyira megtetszett, hogy az alapképzés elvégzése után Budapestre költöztem és elkezdtem a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon, ahol 2020-ban diplomáztam. Eközben az alapképzésem honosítási folyamatában elvégeztem az értelmi akadályozottak pedagógiája valamint a hallássérültek pedagógiája szakirányt. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.)
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szint5-10 éves gyerekek
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker. Hegedűs Gyula utca (hétvégén 7. ker. Király utca)
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébA gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon végeztem, ahol 2020-ban diplomáztam. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.
Úgy gondolom, hogy a közös játék öröme és élménye segíti a gyerekeket abban, hogy megküzdjenek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel az iskolai, óvodai évek során találkozhatnak (akár érzelmi, akár kognitív).
Csoportos foglalkozásokat tartok óvodás és kisiskolás gyerkekenek, ezek lehetnek komplex fejlesztések, vagy szocio-emocionális fejlesztések. Egyéni fejlesztést is tartok óvodás, kisiskolás és idősebb gyerekeknek, fiataloknak is (komplex, szocio-emocionális, tanulásmódszertan: 'tanulni tanulás').
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, szakdolgozatírást, tanulásmódszertantVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA