Makszim Edina +36-70-701-51-16, makszimedina11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Msc ELTE
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szint5-14 éves korosztály
Tanulónálmegbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínenmegbeszélés szerint (7. vagy 15. kerület)
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébHatékony, izgalmas tanulás és fejlesztés!
A fejlesztő foglalkozásokon kérés és megbeszélés szerint egyéni vagy kiscsoportos formában dolgozunk, fő cél a sikeres tanuláshoz, előrehaladáshoz szükséges készségek és képességek fejlesztése.
- A kisebb korosztálynál a közös játék öröme és élménye segíti a gyerekeket abban, hogy megküzdjenek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel az iskolai, óvodai évek során találkozhatnak (akár érzelmi, akár kognitív). A csoportos foglalkozások során megtanulunk egymásra figyelni, együtt játszani, felismerni egymás nehézségeit és erősségeit és kölcsönösen segítsünk egymásnak tovább fejlődni.
- A nagyobb korosztálynál megkeressük azt a pontot, ahol egy elakadás történt, ami nehézséget okoz a mindennapi tanulásban, és közösen megpróbálunk átlendülni ezen a nehézségen és felszámolni a következményeit, hogy ne okozzon nehézséget a további tanulási folyamatokban. A csoportos foglalkozásokon az idősebbek esetében is nagy hangsúlyt fektetünk az egymásra figyelésre, az együttműködésre és egymás segítésére.
A tanulásmódszertan során figyelünk a különböző tanulási stílus kipróbálására, különböző tanulási módszerek kipróbálására, és segítek megtalálni a gyerek számára legmegfelelőbb módszert, mely segíteni fogja a sikeres előre haladást.
A nyelvtanítást több éve kiscsoportos formában végzem, a csoporton alapfokú vagy semmilyen nyelvi tudással nem rendelkező gyerekek vesznek részt, és közösen, játékos formában kezdünk el megbarátkozni a nyelvvel. Fő cél a szókincs bővítés, hallott szövegértés, illetve alapszintű kommunikáció fejlesztése, hogy legyen bátorságuk megszólalni, és kezdjék el megszeretni a nyelvet, mert ez elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. A módszerek személyre szabottak, kiscsoporton belül is differenciálva dolgozunk. Mindenki az egyéni ütemében tud haladni, és differenciált figyelemben, és személyreszabott motivációban részesül!
Tanít mégangolt, fejlesztőpedagógiát, szakdolgozatírást, tanulásmódszertantVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA