Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít méglatint, magyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Hodos Katalin+36-20-933-10-78, hkatalin.hodos28@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanító
Max. szintáltalános iskolai (5. osztály)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébTöbb éves tanítói tapasztalattal vállalok általános iskola 6. osztályáig korrepetálást, idegennyelv kivételével, minden tantárgyból.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, matematikát

Nyerges Erika06-70-344-32-14, nyergeserika11@gmail.com
Életkor: 56 év év
Végzettség: főiskola,tanító
Foglalkozás: tanácsadó
Max. szintáltalános iskolai (5.osztályig)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébNyerges Erika vagyok.Tanító,Közművelődési szakember 1985 óta.Helytörténetkutatással is foglalkozom,rendszeresen publikálok.Verseket,drámákat írok,szerkesztett műsorokat készítek.Szívesen vállalok korrepetálást, fejlesztést alsó tagozatosoknak, tanítottam tanulásmódszertant is, általános iskolásoknak, felzárkózást igénylőknek.
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, tanulásmódszertant, zeneelméletet

Katalin Gabriella Nagy+36-30-944-14-34, msnagysclass@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: ELTE TÒK német, angol
Foglalkozás: tanító, nyelvtanár
Max. szintalsó tagozat
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébSokrétű, 17 éves itthoni és külföldi (elsősorban Németország: Stendal, Berlin; Osztrák-Magyar Európaiskola, de még sok más ország) nyelvtanári tapasztalattal és munkám iránti nagy lelkesedéssel várok bármilyen korú és nyelvtudású tanítványt. Bejártam a világot és sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem - így nemcsak a módszertani változatosságot garantálhatom, de azt is, hogy az élő nyelv ismeretét adom át Neked. Akár angol, akár német nyelven tanulnál, a Te igényeid szerint alakított óráimon saját ütemedben haladhatsz. Legyen szó korrepetálásról, általános nyelvi fejlesztésről, vizsgafelkészítésről, fordításról vagy tolmácsolásról, keress meg bizalommal.
Várom továbbá általános iskolás gyermeked bármely tantárgy vidám hangulatban, hatékony módszerekkel történő fejlesztésére.
Jelenleg online oktatást vállalok Skype, Zoom vagy más alkalmazás használatával - az interaktív lehetőségek teljes kiaknázásával.
Tanít mégangolt, németet

László-Gárdonyi Adrienn+36-70-546-94-66, pickpackgerman@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: ELTE Germanisztika
Foglalkozás: tanító, német tanár
Max. szintáltalános iskolai (1.-6. osztály)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébHiszem, hogy jó magyarázattal mindenki meg tud tanulni németül. A tanítással töltött évek során kidolgozott Pick Pack German- módszereimmel olyanoknak segítek nyelvet tanulni, akiknek gyorsan van szükségük használható nyelvtudásra (pl. munkavállalás miatt) vagy a hagyományos tankönyvi vagy nyelviskolás módszerek csődöt mondtak. Blogomon rendszeresen írok nyelvtanulási tippekről, és letölthető segédanyagok is elérhetők. pickpacknemet.blogspot.com

Rendszeresen foglalkozom magántanuló gyerekek iskolai vizsgákra való felkészítésével, ezért 1-6. osztályig minden tantárgyból vállalok korrepetálást.
Tanít mégnémetet

Jónap Eszter+36-70-555-70-33, eszter@jonap.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: Általános és középiskolai magyar nyelv és irodalom tanár
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintáltlános iskolai (4. osztály)
Tanulónálonline
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj4500 Ft/90 perc
Egyéb14 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 38 éves tanárnő szeretettel várja kisebb és nagyobb diákjait,akár korrepetálás vagy felvételire,ill. érettségire felkészülés céljából. Óráim jó hangulatúak,de eredményesek. Előszeretettel alkalmazom a kreatív pedagógia eszköztárát. Elvem,hogy munka nélkül nincs eredmény,de nem mindegy milyen eszközzel és módszerrel jutunk el a célig.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA