Kun-Mrena Erzsébet06-30-346-05-35, mrena.zsoka@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: gyógypedagógus
Foglalkozás: gyógypedagógus
Max. szintáltalános iskola 1-5-ig
Tanulónál-
Saját helyszínen17. ker. Kertalja u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb2012-ben végeztem gyógypedagógusként Szegeden. Azóta egy budapesti speciális általános iskolában tanítok, ahová hiperaktív, tanulási és magatartászavaros gyermekek járnak. A főállásom mellett gyógypedagógusként és fejlesztő pedagógusként dolgozom két másik intézményben. Az évek alatt folyamatosan képzem magam. Nem rég sajátítottam el a Sindelar-Zsoldos módszert, mely óvodások fejlesztéséhez nélkülözhetetlen. Fontos számomra, hogy a tananyagot ne magolja be a gyermek, hanem játékos és fejlesztő módszerekkel sajátítsa el. Rengeteg részképesség zavarra találhatóak nálam fejlesztő eszközök. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A kicsiktől egészen a nagyokig.
Tanít mégfejlesztőpadagógiát, gyógypedagógiát, magyar nyelv és irodalmat, matematikát

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít méglatint, magyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA