Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyart(külföldieknek), történelmet

Kulcsár-Szabó Anikó+36-30-435-86-46, ksz.anikoo@gmail.com
Életkor: 53 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: általános- és középiskolai tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébHúsz éve tanítom a magyar nyelvet és az irodalmat általános - és középiskolában, általános- és középiskolai diplomával is rendelkezem, szakvizsgával, Ped. II. minősítéssel. Mindkét tárgyat egyformán szeretem, a foglalkozásom a hobbim is. Több, mint tíz éve minden évben vannak középszinten érettségizős osztályaim. Saját irodalmi és nyelvtani tesztjeim segítik munkámat. Az online tanítás során kreatívan alkalmazom az internet adta lehetőségeket, a kisebbeknél pl. a játékos tanulási formákat. Nagyon szeretek a gyerekekkel, középiskolásokkal foglalkozni, fiatalos vagyok, rugalmas és türelmes.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Donászy Judit+36-30-513-33-57, judit.donaszy@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magyar nyelv és irodalom-pedagógia szakos tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenBalatonakarattya, Veszprém
Óradíj4000 Ft/tanóra/ egyénileg
3500 Ft/tanóra/ két óra esetén
3000 Ft/tanóra/ 2-3 fő csoportosan
EgyébTöbb mint harminc éves szakmai (általános iskola, gimnázium, szakközépiskola, szakiskola, technikum) és elsősorban pedagógiai tapasztalattal, egyénre szabottan kínálok korrepetálást bármely korosztálynak; felkészítést nyolcadikosoknak középiskolai felvételire, ill. középiskolásoknak (nappali és esti tagozaton) érettségire. Hiszem, hogy a tárgyi tudáson túl elsősorban lelkileg kell felkészíteni a diákokat, abban van a 'kulcs'.

Mint mindenki, én is a személyiségemmel dolgozom. Az első találkozás, beszélgetés, vagy az első óra alapján a diák döntsön, hogy szeretne-e velem készülni. Azoknak tudok segíteni, akiknek az egyéni odafigyelés, a személyes képzés, a tananyagon túli pedagógiai, emberi támogatás is fontos. Én ebben hiszek. A pedagógiában.
Tanít még-

Barabás Bence36-20-473-58-21, barabasbence03@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépszintű érettségi
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, Kálvin tér
Óradíj4500 Ft/90 perc,
3500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok, Bence vagyok, az ELTE angol-magyar szakos negyedéves hallgatója. Szívesen vállalok tanítást, korrepetálást az említett két tantárgyból. Angolból felsőfokú nyelvvizsgáig vállalok diákokat, magyarból pedig korrepetálást/középszintű érettségire való felkészülést vállalok. Igyekszem személyre szabott óramenetet összeállítani mindenki számára, a barátságos környezet megléte pedig alapfeltétele az óráknak. Az első próbaóra ingyenes, ezen megismerkedünk, illetve csinálunk egy gyors szintfelmérést, bármely tárgyról legyen szó. Keressetek bizalommal :)
Tanít mégangolt

dr. Sándorné dr. Boldizsár Mária06-30-393-60-62, istvan.boldizsar@t-online.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébPótvizsgára, emelt szintû érettségire, felvételire való felkészítést egyaránt vállalok. Fõiskolai bölcsészdoktor vagyok, 20 éves érettségi elnöki gyakorlattal.
Tanít mégtörténelmet

Berényi Mónika+36-20-411-83-03, monika.berenyi.t@gmail.com
Életkor: 57 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: középiskolai tanár
Max. szintközépiskolai (felvételi felkészítés 4 és 8 osztályos középiskolába és egyetemre és érettségire)
TanulónálEsztergom 20 km-es körzete ill. online
Saját helyszínenlakásomon (Esztergom)
Óradíj4000 Ft/60 perc egyénileg
3500 Ft/60 perc két óra esetén
3000 Ft/60 perc 2-3 fő csoportosan
Egyéb1987 óta tanítom mindhárom szakomat gimnáziumban, 2005 óta 8 osztályosban. Nagy rutinom van a felkészítésben, a tananyag megtanításában. Mesterpedagógus szaktanácsadó vagyok. Saját tanulást támogató weboldallal rendelkezem történelem és magyar tantárgyakból, melyet a tanítványaim rendelkezésére bocsájtok díjmentesen. Rendkívül nagy tematikus gyakorlófeladat adatbázisomat is használhatják a tanulóim.
Oktatást vállalok online, lakásomon és Esztergom vonzáskörzetében egyeztetés alapján.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), történelmet

Biró Ilona+36-30-172-41-17, biroilona313@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: magyar nyelv és irodalom - , angol nyelv és etika szakos középiskolai tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai szint
Tanulónálonline ill. 2., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 12. kerület
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébBiró Ilona vagyok, magyar-angol és etika szakos középiskolai tanár, amerikai és belgiumi ösztöndíjas tapasztalattal vállalok órákat Budapesten, alap óradíjjal a XXII., XI., XII., II., V., VI., VII., VIII. ill. IX. kerületében angol nyelvvizsgára, ill. magyar és angol érettségire való felkészítést, ill. a magyar nyelvet megismerni, gyakorolni akaróknak órákat. Más kerületekben lakóknak személyes órát plusz 500 Ft utazási hozzájárulással vállalok.

Húsz éve tanítok, nagyon szeretem a nyelveket, fontosnak tartom a diákok személyiségére, céljaira szabott tanítást; így várom azokat, akiknek fontos bármelyik nyelv és annak irodalma, kultúrája. Amit fontosnak tartok az a kommunikáció-központúság mellett a nyelvtani rendszerezés, a nyelvek logikájának átlátása, ami megrövidíti a tanulásra szánt időt, és sokkal érdekesebbé teszi a tanulást. Szeretek az angolszász kultúrával, művészetekkel kapcsolatos kiegészítő anyagokkal is dolgozni, mert ezek szintén segítenek az élményszerűség miatt. Azt gondolom, hogy elég sok anyagot próbálok átadni, elég intenzíven tanítok, hogy minél több fontos információ rögzüljön, készségszinten tudják azt használni a tanulók.

Kérem a megértésüket / megértéseteket abban, hogy a járványveszély miatt kontaktórát maszkviseléssel vállalok, ha valakit ez zavar, akkor szerencsésebb az online tanulás. :-)
Így várom jelentkezésedet / jelentkezésüket a megadott elérhetőségeken.
Óradíjak:
magyar nyelv és irodalom (kontaktóra utazással): 4000Ft / 60 perc
3500 Ft/ 45 perc
magyar nyelv és irodalom: (online, megbeszélt formában): 3500 Ft/ 60 perc
3000 Ft/ 45 perc

angol nyelv (kontaktóra utazással): 4500 Ft/ 45 perc
5000 Ft/ 60 perc
angol nyelv (online, megbeszélt formában): 3500 Ft/ 45 perc
4500 Ft/ 60 perc
.
Tanít mégangolt

Herbály Noémi+36-70-511-14-05, noemiherbaly@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: -
Foglalkozás: -
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenBiatorbágy
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébJól kijövök a gyerekekkel, ezért könnyen tanulnak velem a kisebbek is.
Egyetemi szintig tudom tanítani diákjaimat, de legszívesebben a kisebbekkel foglalkozom, általános iskolásokkal vagy 9.-10. -es gimnazistákkal.
Tudok számlát adni.
A gyerekek lelki világának és egyéni pszichológiai felépítésüknek megfelelően oktatom őket bármely tantárgyból, tehát általános, több tantárgyat magában foglaló oktatással is foglalkozom.
Sokszor barátként kezelnek a gyerekek, így a lelki világukkal való foglalkozás, szülői kérés esetén szintén része a foglalkozásoknak.
Tanít mégfizikát, kémiát, matematikát,

Hodos Katalin+36-20-933-10-78, hkatalin.hodos28@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanító
Max. szintáltalános iskolai (5. osztály)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébTöbb éves tanítói tapasztalattal vállalok általános iskola 6. osztályáig korrepetálást, idegennyelv kivételével, minden tantárgyból.
Tanít mégmatematikát, történelmet

Fogarasi Krisztina+36-20-924-02-37, krisztina.fogarasi1@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintáltalános iskolai (felső tagozat)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébELTE tanári diplomával és többéves tapasztalattal vállalok központi felvételire felkészítést /korrepetálást 4-8. osztályosoknak magyar nyelv és irodalomból.

A felvételi más, mint egy témazáró dolgozat, a tárgyi tudás önmagában nem elég. Ahogy a sportban, itt is több tényezőnek kell egyszerre jól működnie, az alapos felkészülés mellett meg kell tanulni a jó időbeosztást, a koncentrációt, csökkenteni kell a stresszt, kell hozzá az önbizalom. Az önbizalmat pedig az adja meg, ha ismerős terepen mozgunk, akkor nem érhet meglepetés.

Éppen ezért a tananyag rendszerező ismétlésén túl fontosnak tartom a típusfeladatok begyakorlását, a helyesírás, fogalmazás, szövegértés, verselemzés—bűvös négyesben való jártasság kialakítását. Az egyéni foglalkozás nagy előnye, hogy kiderülnek a hiányosságok, mire kell leginkább fókuszálni.

Hiszek abban, hogy a sikerélmény nagyon fontos, ez ad lendületet, ez teszi örömtelivé a közös munkát!
Tanít még-

Kapásné Pleskó Andrea+36-70-387-49-64, pleskoandrea@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: középiskolai magán tanár
Max. szintközépiskolai felvételi
Tanulónálonline
Saját helyszínen Szeged, Pillich Kálmán u.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébÉvtizedes középiskolai gyakorlattal rendelkezem, jelenleg csak magántanárként tanítok. Ha történelemből, társadalomismeretből biztosra szeretnél menni a vizsgákon, nem tudsz eligazodni a követelményekben, rendszerezésre, írásbeli, szóbeli készségeid fejlesztésére, gyakorlásra van szükséged, keress. Pontos, átlátható segédanyagaimmal, a neked megfelelő módszerrel segítem felkészülésedet a tanórára, közép- és emelt szintű érettségire. Erősítem önbizalmadat, hogy el tudd érni kitűzött célodat. A kulcs benned van! Etika- és társadalomismeret középszintű projektíráshoz is segítséget tudok nyújtani. Általános iskolásokat a központi magyar felvételire, magántanulókat vizsgákra, felnőtteket emelt szintű érettségire készítek fel évek óta hatékonyan. Ha most elkezdjük a közös, hatékony és rendszeres munkát az év végi vizsgáknál nem ér meglepetés, biztos lesz sikered. A távolság nem probléma, online oktatást vállalok, ill. otthon tartok órát szegedi és környékbeli diákoknak, amikor azt a vírushelyzet engedi.
Tanít mégetikát, társadalomismeretet, történelmet

Svigely József+36-70-204-38-03, svigely.jozsef@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
TanulónálBudapesten bárhol, gödöllöi HÉV Vonala
Saját helyszínenonline
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébKedves Érdeklődő!
Szeretettel fogadom a megjelölt témákban a tanulók jelentkezését! A tanított tárgyakat szerető, empatikus az egész gyermekre (emberre) figyelő pedagógus vagyok. Igyekszem az anyagot érdekesen, élményszerűen leadni. szem előtt tartva korosztályi sajátosságokat.
Tanít mégfilozófiát, földrajzot, hittant, társadalomismeretet, történelmet

Balázsi Andrea+36-20-993-61-41, andy59@freemail.hu
Életkor: 61 év
Végzettség: okleveles általános iskolai tanító - rajz szakkollégium, személyügyi gazdálkodó
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintáltalános iskolai (alsó tagozat)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébKedves Érdeklődő!
Nyugdíjas pedagógus vagyok. 20 évet alsó tagozatos tanítóként, közel 20 évet felnőttképzésben dolgoztam.
Vállalom - kizárólag online - 1-4. osztályos tanulók korrepetálását, felzárkóztatását, továbbá 8 osztályos gimnáziumi felvételhez matematika, magyar felkészítést. Magyamról:
Hitvallásom! Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, a 3 pillér egységének (tanuló-szülő-tanító) megfelelően működnie kell! Így fontosnak tartom a szülő/k megismerését, mégha online-is. Türelmes vagyok, jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Megtalálom a hangot tanítványaimmal, és szüleikkel egyaránt. Empatikus vagyok, célom, hogy oldjam a kezdeti szorongást, önbizalmat adjak tanítványaimnak.
Balázsi Andrea
Tanít mégkörnyezetismeret-természetismeretet, matematikát

Paizs Beáta+36-30-533-77-04, paizsbeata@gmail.com
Életkor: 20 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanuló
Max. szintközépiskolai
TanulónálBudapesten bárhol, megbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínenBudapest 17. ker.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNyelvvizsgára, érettségire, felvételire való felkészítést, szintentartó, korrepetáló órákat szívesen vállalok angol nyelv és magyar irodalom és nyelvtan tárgyakból! Az ELTE tanár szakos hallgatója vagyok, fiatalos, barátságos órákat tartok ahol a személyes igények szerint tanítok. Az első óra ingyenes, ezen ismerkedünk és eldöntheted hogy szívesen tanulnál-e velem. :)
Tanít mégangolt

Vince Danok+36-70-262-03-04, danok.vince@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínensaját lakás, külső helyszín
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDanok Vince vagyok, történelem-magyar szakos középiskolai tanár. Több éves tapasztalattal rendelkezem, mind az általános iskolai, mind a középiskolai korosztállyal dolgoztam már. Szívesen vállalok emelt érettségi felkészítéstől kezdve középiskolai felvételin át, korrepetálásig bármilyen megkeresést magyar és történelem tárgyból. Tanári eszköztáramra a kritikai gondolkodás fejlesztése, IKT eszközök (infokommunikációs eszközök) beépítése, változatos és egyénre szabott munkaformák jellemzőek.
Tanít mégtörténelmet

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet.
'99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 50 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett.
Otthon / Online: 3000 HUF / 60 perc
Házhoz - csak a VIII és IX kerületben: 3500 HUF / 60 perc
Csoportoknak 4 főig: 4000 / 60 perc / csoport (tehát: nem fejenként ennyi, hanem az egész csoportnak)
Játékos angol 2-10 éves GYEREKEKNEK: 2000 HUF / 30 perc / csoport (max. 3 főig - az órákon csak angolul beszélünk)
Csoportnak 5 főtől: megbeszélés szerint
Az otthoni és online felnőtt órák 60 percesek.
Tanít mégangolt, spanyolt, történelmet

Pálóczi Horváth Eszter +36-20-589-94-29, eszterph@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: kommunikációs tréner, beszédtechnika tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálmegbeszélès szerint ill. online
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb'A kifejezés eszköze magam vagyok.'
Kommunikáció felsőfokon:
beszédtechnika, beszédfejlesztés
szónoki, színpadi beszéd, előadás-technika,
tárgyalástechnika, prezentációs tréningek; média-kommunikáció,
valamint
call-center (telemarketinges, telefonos ügyfélszolgálat)
oktatása egyénileg, valamint csoportos képzések keretében.
Magyar nyelv és irodalomból felkészítést vállalok.
www.paloczi-horvath-eszter.webnode.hu
Tanít mégbeszédtechnikát, kommunikációs tréninget, színművészeti felvételi előkészítőt

Zsuzsanna+36-70-329-89-08, villanelle.english@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/ perc,
Angol irodalom 4000 Ft/60 perc
EgyébSzia!
Zsuzsi vagyok, az ELTE-n végeztem Angol mesterszakot és a Corvinuson is folytattam közgazdaságtan tanulmányokat. Számlaképes, online magántanárként szívesen segítek Neked felkészülni állásinterjúra, nyelvvizsgára, felvételire valamint szívesen vállalok óvodás angol oktatást, iskolai korrepetálást, kommunikációs gyakorlatokat, szinten tartást. Több éves tapasztalatom van mind tanárként mind az üzleti életben, így egyetemi, munkahelyi prezentációk, fordítás, proofreading terén is segítségedre lehetek. Szeretem, ha az óráim jó hangulatban telnek és kölcsönös sikerélmény érdekében a kezdetektől a céljaidra fókuszálva haladunk.
Tanít mégangolt, történelmet

Bornai Kamilla+36-30-592-23-13, kbornai@gmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: Főiskola: magyar nyelv és irodalom-számítástechnika szak
Foglalkozás: informatikus
Max. szintközépiskolai
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves iskolai és magántanári tapasztalattal rendelkezem, az utóbbi években leginkább felvételi vizsgára készítettem fel hatodikos és nyolcadikos diákokat. Erősségem a szövegértési- és szövegalkotási képesség fejlesztése, és sikeresen tudom közel hozni a gyerekekhez a nyelvtani elemzési feladatokat is. Nagyon figyelek rá, hogy az órák jó hangulatban teljenek, gyűjteményem van olyan szóviccekből, amelyeken keresztül könnyen megérthető egy-egy nyelvtani probléma.
Tanít méginformatikát

Jónap Eszter+36-70-555-70-33, eszter@jonap.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: Általános és középiskolai magyar nyelv és irodalom tanár
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintközépiskolai (felvételire és érettségire felkészítés)
Tanulónálonline
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj4500 Ft/90 perc
Egyéb14 éves szakmai tapasztalattal rendelkező 38 éves tanárnő szeretettel várja kisebb és nagyobb diákjait,akár korrepetálás vagy felvételire,ill. érettségire felkészülés céljából. Óráim jó hangulatúak,de eredményesek. Előszeretettel alkalmazom a kreatív pedagógia eszköztárát. Elvem,hogy munka nélkül nincs eredmény,de nem mindegy milyen eszközzel és módszerrel jutunk el a célig.
Tanít mégáltalános korrepetálást, történelmet

Könnyü Laura Krisztina+36-20-490-43-03, konnyu.laura@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: mesterdiploma
Foglalkozás: okleveles középiskolai magyar- és némettanár, egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintközépiskolai (érettségiig)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen Nyugati pályaudvarnál
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébTanulj velem, és garantálom, hogy megszereted a németet!

Várlak, ha:

-tapasztalt nyelvtanártól szeretnél németet tanulni
-bármely nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz
-német nyelvterületen vállalnál munkát
-szeretnéd felfrisstíteni a némettudásodat
-egyéni nyelvtanulási igényeid vannak
-akár másodmagaddal is szívesen tanulnál (egyéni vagy páros órát is választhatsz)
-vagy csak szeretnéd megismerni és megszeretni német nyelvet

Ötéves nyelviskolai tanítási tapasztalattal, tanári mesterdiplomával, és persze sok-sok lelkesedéssel, türelemmel és támogató hozzáállással várlak beszédközpontú, interaktív óráimon.

Számlaképes egyéni vállalkozóként vállalom továbbá:

- szakdolgozatok, egyéb pálymunkák nyelvi lektorálását (ár megegyezés szerint)

-magyartanítást, illetve korrepetálást általános és középsikolásoknak (irodalom, nyelvtan-helyesírás)
Tanít mégnémetet

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár, vizsgáztató
Max. szintközépiskolai (nyelvtan és helyesírás)
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Kőbánya- Kispest metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy gyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon. Emelt szinten szoktam érettségiztetni. Mester diplomával rendelkezem.
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)

Nyíri Ágota06-1-344-00-59 (üzenetrögzítõ és hívószámkijelzõ van)
Életkor:
Végzettség: középiskolai tanári diploma
Foglalkozás: tanítás
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
Egyéb1992 óta foglalkozom magántanítványokkal, akik a közös munka eredményeként rendkívül sikeresek. Általános iskolásoktól egyetemistákig mindenféle korosztállyal szívesen dolgozom együtt.
Általános korrepetálást és pótvizsgára való felkészítést vállalok magyar nyelv és irodalomból. (Ezidáig minden pótvizsgás tanítványom sikeresen levizsgázott.) 8., illetve 6. osztályosokat készítek fel központi felvételi vizsgára magyar nyelvbõl, továbbá olyan 3-4.osztályosokkal foglalkozom, akik nyolcosztályos középiskolába készülnek. Komoly tapasztalattal rendelkezem középszintû érettségi elõtt állók segítésében, szövegértési készség fejlesztésében, valamint mûelemzés és mondatelemzés tanításában.
Nagy gyakorlatom van a helyesírás-fejlesztésben 10 éves kortól a legkülönbözõbb korosztályok számára is (pl. felsõ tagozatosok, érettségire készülõk). Helyesírási alapvizsga elõtt álló hallgatók (pl. Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészkar) felkészüléséhez nyújtok segítséget. Szakdolgozatok és egyéb beadandó munkák írását segítem stilisztikailag, továbbá fõiskolásokat és egyetemistákat támogatok különbözõ nyelvészeti tárgyak elsajátításában.
Vállalom mindezeken kívül a mai kor kínálta leegyszerûsített kommunikációs lehetõségek (sms, chat stb.) által 'elsatnyult' nyelvi kifejezõkészség fejlesztését szóban és írásban.
Nagy hangsúlyt fektetek az egyénre szabott oktatásra. Óráim derûsek, jó hangulatúak.
A közös munka Skype-on zajlik.
Tanít méglatint

Tóth Emőke+36-20-775-90-86, emcsibaba92@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: magyartanár
Foglalkozás: tanító, drámapedagógus, játékmentor
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónál12. ker.
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébÖtödik éve tanítok, ám korábban is készítettem fel gyerekeket versenyekre, magyar felvételire. Helyesírási csoportot vezetek, felsősöknek felzárkóztatást tartok. Külföldi diákjaimat magyar nyelvre tanítom. Módszerem a játékosság, változatosság. Hiszek az egyéni utak megtalálásában! Az óráimon biztosított a jó hangulat: mondatelemzés, helyesírás, verselemzés: semmi nem fog ki rajtunk!
(Oldalam:www.facebook.com/Felv%C3%A9teli-el%C5%91k%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91-110682807148990)
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Vincze Judit+36-70-299-31-35, vinczejudit.ed@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000-6000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA