Farkas Viktória+36-20-386-96-88, missluppuss@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenKaposvár
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébMagyar szakos tanár vagyok. Felkészítését, korrepetálást vállalok nyelvtanból és irodalomból. Olvasás, írás, helyesírás fejlesztésében is tudok segíteni. Alsósoknak és felsősöknek is.
Tanít még-

Vincze Judit+36-70-299-31-35, vinczejudit.ed@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Tóth Emőke+36-20-775-90-86, emcsibaba92@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: magyartanár és alsós tanító
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál12. ker. ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébMagyartanárként dolgozom ötödik éve, 7 éve magántanítok, készítek fel tanulókat felvételire, versenyekre. A gyerekekhez 'saját utas' megközelítéssel jutok el, a legkorszerűbb tanítási módszereket használom, így játékosan és eredményesen tanítok. Helyesírás, jegyjavítás, mondatelemzés... semmi nem fog ki rajtunk!
Felvételire kiscsoportos, kedvezményes órákat is biztosítok. Keressetek bizalommal :)
Tanít mégáltalános korrepetálást

Herbály Noémi+36-70-511-14-05, noemiherbaly@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: -
Foglalkozás: -
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenBiatorbágy
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébJól kijövök a gyerekekkel, ezért könnyen tanulnak velem a kisebbek is. Főleg általános iskolások tanításával foglalkozom.
Egyetemi szintig tudom tanítani diákjaimat, de legszívesebben a kisebbekkel foglalkozom, általános iskolásokkal vagy 9.-10. -es gimnazistákkal.
Tudok számlát adni.
A gyerekek lelki világának és egyéni pszichológiai felépítésüknek megfelelően oktatom őket bármely tantárgyból, tehát általános, több tantárgyat magában foglaló oktatással is foglalkozom.
Sokszor barátként kezelnek a gyerekek, így a lelki világukkal való foglalkozás, szülői kérés esetén szintén része a foglalkozásoknak.
Tanít mégfizikát, földrajzot, kémiát, matematikát, történelmet

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet.
'99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 50 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett.
Otthon / Online: 3000 HUF / 60 perc
Házhoz - csak a VIII és IX kerületben: 3500 HUF / 60 perc
Csoportoknak 4 főig: 4000 / 60 perc / csoport (tehát: nem fejenként ennyi, hanem az egész csoportnak)
Játékos angol 2-10 éves GYEREKEKNEK: 2000 HUF / 30 perc / csoport (max. 3 főig - az órákon csak angolul beszélünk)
Csoportnak 5 főtől: megbeszélés szerint
Az otthoni és online felnőtt órák 60 percesek.
Tanít mégangolt, spanyolt, történelmet

Tihanyi Rita+36-30-620-73-73, tihanyi.r@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanár, lektor, felnőttképző, tréner
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenKeszthely
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébMagyar-orosz szakos tanár vagyok, magyar irodalmat és nyelvtant tanítok. Speciális tanulásmódszertant is oktatok, amelyet én magam fejlesztettem ki, emellett nyelvtankönyveket lektorálok. Óráimban nagyon sok játékos elemet, szórakoztató oktatóvideókat, tanulásmódszertani megoldásokat alkalmazok, amelyeket későbbiekben is kamatoztatni tudnak a tanítványaim. Felvételire való felkészítést is vállalok 4, 6 és 8 osztályos gimnáziumokba. A feladatokat mindig a tanítványaim képességeihez mérten, előzetes szintfelmérés után személyre szabottan adom, figyelembe véve esetleges tanulási nehézségeiket is.
Tanít még-

Mundruc Nikolett+36-70-222-86-84, nikolett.mundruc@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébA pedagógia alapszak elvégzése után Hungarológia mesterszakon szereztem diplomát. Az angol nyelvű képzés során a magyar nyelv és kultúra interkulturális kontextusban való professzionális tanulmányozása mellett jelentős tapasztalatra tettem szert a tanulóközönség igényeit illetően. 2015-től több Hungarológiai nyári egyetemen tanítottam a legkülönbözőbb összetételű csoportokban, valamint 2018-tól magántanárként is tevékenykedem.
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, magyart (külföldieknek)

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyart(külföldieknek), történelmet

dr. Sándorné dr. Boldizsár Mária06-30-393-60-62, istvan.boldizsar@t-online.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébPótvizsgára, emelt szintû érettségire, felvételire való felkészítést egyaránt vállalok. Fõiskolai bölcsészdoktor vagyok, 20 éves érettségi elnöki gyakorlattal.
Tanít mégtörténelmet

Arany Erika+36-30-665-01-44, aranyerika@yahoo.com
Életkor: 36 év
Végzettség: tanár, fordító, lektor
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5500 Ft/60 perc
Egyéb2017 óta Svájcban élek, Svájcban is elismert tanári diplomával rendelkezem. Az egyetemi éveim alatt ösztöndíjjal tanultam Németországban, a diplomám megszerzését követően pedig Ausztriában és Svájcban is dolgoztam, ill. dolgozom. Célom, hogy nyelvtanulóim 100%-ban elérjék velem a céljaikat, legyen az akár a folyékonyan társalgás németül, a nyelvvizsga, a szaknyelvi német elsajátítása, állásinterjúra készülés stb. Nyelvi coachként folyamatosan motivállak, motiváció nélkül nincs sikeres nyelvtanulás. Óráimat a ma már legyőzhető távolságnak köszönhetően kizárólag online tartom (Skype, Zoom), igény szerint 90 perces óra is szóba jöhet. A tanítás mellett okleveles szakfordító és lektorként is vállalok megbízásokat.
A fenti telefonszámon kizárólag szöveges üzeneteket tudok fogadni, a +41784064884-as számon mindig elérhető vagyok, valamint a Viber és Whatsapp alkalmazásokat is használom. Az aranyerika.com oldalamon bővebb információ olvasható referenciákkal.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), németet

Orosz Emese+36-30-456-38-09, boncziemese@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magyar szakos tanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenMiskolc
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébMagyar-szakos tanár illetve óvodapedagógus végzettséggel rendelkezem. 20 éve dolgozom tanárként illetve fejlesztőként. Beszélek angolul. Innovatív és rendhagyó módszerekkel tanítok. A pozitív megerősítésben és a képességfejlesztésben hiszek. Elsősorban online oktatást vállalok, de nem zárkózom el a helyi foglalkozásoktól sem.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyart(külföldieknek)VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA