Vincze Judit+36-70-299-31-35, vinczejudit.ed@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébMindig is érdekelt a nyelvtanulás, ezért a gimnázium befejezése után egyértelmű volt számomra, hogy nyelvtanári pályára lépek. Tanulmányaimat az ELTE-n angol-magyar szakos tanárként végeztem. Az angol mellett franciából rendelkezem középfokú nyelvvizsgával, valamint éltem Svédországban éltem fél évet, elkezdtem nulláról svédet tanulni, így nyelvtanulóként is bőségesen rendelkezem tapasztalattal a nyelvtanulásról, különböző tanulási módszerekről, kudarcokról, sikerekről.
Az egyetem mellett kezdtem tanítani, 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni vállalkozó vagyok, jelenleg alvállalkozóként egy nyelviskolának, céges környezetben adok órákat. E mellett vállalok magántanítványokat angol nyelvből, magyar mint idegen nyelvből, valamint nyitott vagyok magyar nyelv és irodalomból gyakorlásra, érettségire való készítésre is. Erősségem tanárként az egyénre való koncentrálás, egyéni tananyagfejlesztés, ezért céges környezetben maximum 6-8 főnek, magántanárként maximum 2 főnek adok órákat.
Ha úgy döntesz, hogy felkeresel próbaórára, akkor részletesen felmérem a céljaid, igényeid, a tudásod állapotát és közösen kijelölünk egy utat, ehhez állítok össze egyénre szabott tananyagot.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Hajnal Anett+36-70-277-67-90, hajnal.b.anett@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: német nyelvtanár (BDTF), német szakos bölcsész (ELTE)
Foglalkozás: német nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvtanári diplomával és sok éves nyelviskolai magántanári tapasztalattal rendelkezem. Gyerekeket és felnőtteket is tanítok, jelenleg csak online.
Igyekszem alkalmazkodni minden tanítványhoz, megtalálni azt, ami a számára a legmegfelelőbb és leghatékonyabb a céljai eléréséhez.
A kincsestáramból szinte minden kérdésre elő tudom varázsolni a választ, de azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek. A nyelvtanulás nem csupán munka lehet, de akár hobbivá is válhat!
Tanít mégnémetet

Mundruc Nikolett+36-70-222-86-84, nikolett.mundruc@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébA pedagógia alapszak elvégzése után Hungarológia mesterszakon szereztem diplomát. Az angol nyelvű képzés során a magyar nyelv és kultúra interkulturális kontextusban való professzionális tanulmányozása mellett jelentős tapasztalatra tettem szert a tanulóközönség igényeit illetően. 2015-től több Hungarológiai nyári egyetemen tanítottam a legkülönbözőbb összetételű csoportokban, valamint 2018-tól magántanárként is tevékenykedem.
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, magyar nyelv és irodalmat

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, angolt, fizikát, matematikát, németet

Varajti Fanni+36-30-462-50-61, fanny.varajti@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: gazdasági
Foglalkozás: hallgató, magántanár
Max. szintfelsőfok (orvosi, turizmus, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál12. ker., online
Saját helyszínen12. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébSzeretnél jó hangulatban, hatékonyan angolul és németül megtanulni?
Kezdő vagy, vagy csak fejlődni szeretnél? Kéttannyelvű vagy Idegennyelvű iskolába jársz, akár nyelvvizsgára készülnél? Vagy csak korrepetálásra lenne szükséged?
Szívesen adom át tudásomat angol és német nyelv iránt érdeklődőknek, egészen az alapfoktól a felsőfokú szinten át, a szaknyelvig is. (orvosi, turizmus, illetve gazdasági) Hívj bátran ha kezdő vagy, kisiskolás, egyetemista, nyelvvizsgára szeretnél készülni, esetleg állásinterjúra, vagy csak frissítenéd a tudásodat.
Németre és angolra illetve angolról és németről magyarra vállalok fordítást is!
Csoportos oktatást is vállalok.
Hívj vagy írj bátran!
Tanít mégangolt, németet

Arany Erika+36-30-665-01-44, aranyerika@yahoo.com
Életkor: 36 év
Végzettség: tanár, fordító, lektor
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintfelsőfok (C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb2017 óta Svájcban élek, Svájcban is elismert tanári diplomával rendelkezem. Az egyetemi éveim alatt ösztöndíjjal tanultam Németországban, a diplomám megszerzését követően pedig Ausztriában és Svájcban is dolgoztam, ill. dolgozom. Célom, hogy nyelvtanulóim 100%-ban elérjék velem a céljaikat, legyen az akár a folyékonyan társalgás németül, a nyelvvizsga, a szaknyelvi német elsajátítása, állásinterjúra készülés stb. Nyelvi coachként folyamatosan motivállak, motiváció nélkül nincs sikeres nyelvtanulás. Óráimat a ma már legyőzhető távolságnak köszönhetően kizárólag online tartom (Skype, Zoom), igény szerint 90 perces óra is szóba jöhet. A tanítás mellett okleveles szakfordító és lektorként is vállalok megbízásokat.
A fenti telefonszámon kizárólag szöveges üzeneteket tudok fogadni, a +41784064884-as számon mindig elérhető vagyok, valamint a Viber és Whatsapp alkalmazásokat is használom. Az aranyerika.com oldalamon bővebb információ olvasható referenciákkal.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, németet

Fazekas Edit+36-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: angoltanár és fordító
Foglalkozás: angoltanár és fordító
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínenDeák térnél
Óradíj2400 - 2800 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 27 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex (kereskedelem és idegenforgalom), Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költened, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk. Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít még

Orosz Emese+36-30-456-38-09, boncziemese@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magyar szakos tanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenMiskolc
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébMagyar-szakos tanár illetve óvodapedagógus végzettséggel rendelkezem. 20 éve dolgozom tanárként illetve fejlesztőként. Beszélek angolul. Innovatív és rendhagyó módszerekkel tanítok. A pozitív megerősítésben és a képességfejlesztésben hiszek. Elsősorban online oktatást vállalok, de nem zárkózom el a helyi foglalkozásoktól sem.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyar nyelv és irodalmat

Elena+36-70-610-05-27, vasylyna1@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok (oroszul beszélõknek)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen5. ker. Váci u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyere hozzám tanulni viccesen és vidáman. Kedvenc tanarnõd, Elena. On-line oktatást is vállalok!
Tanít mégoroszt, zongorát

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (angolul beszélõknek)
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Ecseri úti metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, valamint a Telc Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon, mesterdiplomával rendelkezem.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Angelika Hardi+36-20-371-99-19, udvarhelyi.angelika@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: angol nyelvtanár, szakfordító, tolmács, szikrondramaturg
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulni Vágyó!
Akár szükségszerűség, akár kedvtelés hajt az angol nyelv minél tökéletesebb elsajátítása felé, örülnék, ha együtt tanulhatnánk a digitális térben.
Számlaképes nyelvtanárként törekszem diákjaim tanulási folyamatának személyre szabására, hosszú távú tervezésére, saját lehetőségeik felismerésére.
Mindenki jól tud önállóan tanulni, csak rendszeresen fel kell ébreszteni benne/saját magában ehhez a motivációt. Az én rendszerem titka a rendszeres ismétlés támogatása, az okos életmódba illesztett módszeres tanulás. A heti 1-2 online órán kívül is mindennap kérlek majd az önálló tanulásra, “beszámoló” feladatok elküldésére -- akár video-, vagy audiofile formájában. Ha készen állsz a shadowing (árnyékolás) alkalmazására, okos szókincsbővítésre, digitális számonkérésre, illetve a folyamatos ösztönzésre, akkor segíthetek neked én, a szenvedélyes nyelvtanuló, betűfaló, és gyakorló pedagógus.
Tanít mégangoltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA