Verdon Judith+36-20-404-8099 (csak sms), francianyelv.online@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi tanàri diploma, tolmàcs-forditói oklevél
Foglalkozás: francia nyelvtanàr, forditó
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébBonjour!
Kizàrólag ONLINE nyelvóràk azoknak, akik - valamilyen oknàl fogva - nem tudnak személyesen résztvenni a tanóràkon. Szàmukra nagy segitség lehet egy online végezhetö (pl. skype-os) nyelvtanulàs.
Francia nyelvtanári diplomával és tolmács-forditó oklevéllel (Egri Egyetem + ELTE Bp) ) rendelkezem, s jelenleg egy könyvet forditok franciàról magyarra. Immàr 14 éve élek dél-Franciaországban francia férjemmel és kislányommal, állandó nyelvi környezteben. Ezt a csodàlatos nyelvet folyamatosan hasznàlom. 1996 óta oktatok, minden nyelvi szinten, ma màr kizàrólag online - a külföldi tartózkodàs miatt. A francia kultúrával, helyi szokásokkal, hagyományokkal, ill. a mindennapi ügyintézéssel kapcsolatos gyakorlatias információkat is szívesen átadok, segitek. Óráim beszédcentrikusak, személyre szabottak - maximálisan a tanítványaim egyedi igényeihez, nyelvi célkitűzéseihez alakítva: korrepetàlàs, érettségire, nyelvvizsgàra készités, külföldi munkavàllalàsra készités, stb. Minden tananyagot online biztositok és àtküldök! Ezen felül, Ön két óra közôtt sem marad magàra: következetesen, rendszeres hàzifeladatokkal segitem, ill. egy zàrtkörü FB-os tanulócsoportot is létrehoztam, ahol tanitvànyaim francia nyelvvel, nyelvtannal, forditàssal kapcsolatos kérdéseket tehetnek fel, melyeket megvàlaszolok, közôsen àtbeszéljük, igy mindenki egyszerre tanulhat belöle.
Francia anyanyelvü hallgatóknak magyar nyelvoktatàsàt is vàllalom.
Az első szintfelmérö, megbeszélő/egyeztető óra minden esetben ingyenes. Ezt követően, ha önnek is megfelel, azonnali kezdési lehetőség az ön àltal vàlasztott ritmusban, ütemezésben , hétvégéken is!
Egy online tanóràn max. 2 fö oktatàsàt tudom vàllani (ezesetben àrkedvezmény).
Szeretettel vàrom minden leendö tanitvànyomat, otthona kényelméböl, földrajzi helyhezkötöttség nélkül.
Tanít mégfranciát

Kovács-Molnár Judit06-1-242-14-04, 06-70-270-04-04, kovacs.molnar@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, idegenvezető, tolmács
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébTöbb, mint 25 éve tanítok nyelveket egy egyetemi diploma és egy angol módszertani oklevél (Cert. TEFL) birtokában. Gyakorlatom van általános és üzleti nyelv tanításában, valamint érettségire és különböző nyelvvizsgákra való felkészítésben (BME, EURO, ORIGO, Language Cert.,Cambridge, IELTS, TOEFL, LCCI, Corvinus gazdasági, BGE vendéglátóipari és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsgák).
Diákjaim 95 %-a sikeresen teljesítette a vizsgakövetelményeket.
A tanítás során arra törekszem, hogy feloldjam a korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalatokból eredő gátlásokat, illetve arra, hogy közös nyelvtanulási stratégiát alakítsunk ki. A tananyag kiválasztásánál is azt szeretném, hogy közösen találjuk meg a diákom egyéniségének, korosztályának és érdeklődésének megfelelő tankönyvet, tananyagot. Szeretem a játékos módszereket, de a sikeres munkához fontosnak tartom a komoly és aktív közös munkát. Diákjaim többsége középiskolás, egyetemista illetve fiatal felnőtt.
A nyári időszakra elsősorban azoknak a jelentkezését várom, akik nyár végén vagy ősszel szeretnének nyelvvizsgázni, közel vannak ehhez a szinthez, de valahol megakadtak, illetve bizonyos területeken hiányosságaik vannak.
Tanít mégangolt, franciát

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (angolul beszélõknek)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. ker. az IKEA mögött, az Õrs vezér tere mellett,
skype-on
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is, az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, valamint a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsõfokon.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Elena06-70-610-05-27, vasylyna1@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok (oroszul beszélõknek)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen5. ker. Váci u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyere hozzám tanulni viccesen és vidáman. Kedvenc tanarnõd, Elena. On-line oktatást is vállalok!
Tanít mégoroszt, zongorát

Dr. Hegyi Ildikó00491-766-429-63-70, paparuga1965@freemail.hu
Életkor: 53 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj15 EUR/45 perc
EgyébMünchenben élő, német tanítási engedéllyel (Zulassung) oktató, doktori címmel rendelkező nyelvtanár vagyok, 30 éves oktatási tapasztalattal. 12 évig voltam nyelvvizsgáztató tanár. Szívesen várom német és magyar nyelvből is azon diákok jelentkezését, akik nyelvvizsgát szeretnének tenni (ORIGO TELC vagy GOETHE Institut).Az órákon főleg német oktatási intézményekben használt (segéd)anyagokkal dolgozom.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, németet

Antal Beáta06-30-368-31-30
Életkor: 40 év
Végzettség: pedagógus, gyógypedagógus, idegennyelvû levelezõ
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok (angolul beszélõknek)
Tanulónál-
Saját helyszínen3 ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Szabó Júlia202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkező profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyar nyelv és irodalmat, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA