Bécsi B. Lilla+43-650-850-35-64, linguaonline.online@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító és tolmács
Max. szintfelsőfok (egészségügyi, gazdasági, jogi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébKedves Érdeklődő!
Nyelvtanári végzettséggel, tolmács-fordítói szakmai háttérrel és 10 év ausztriai tartózkodással oktatom (elsősorban) a német nyelvet, mintegy 12 éve. A nyelvek számomra hobbi és szakma is egyben. Gyermekkorom óta a többnyelvűség határozza meg személyiségemet és életszemléletemet. Nagy tapasztalatom van a nyelvek tanulásában, tanításában és használatában, s jól ismerem az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákat, valamint a nyelvtanulás tipikus stádiumait. Több országban éltem, s munkáim során több nyelvet is használok párhuzamosan.
A tanítás során próbálom átadni azokat a tippeket, módszereket, melyek nekem segítettek. Tananyagaimat, melyekben nagy hangsúlyt fektetek a mindennapi szókincs, az élőnyelv oktatására, önálló rendszerbe foglalva dolgoztam ki. Az órákat rugalmas időbeosztással a diákok egyéni tempójához, igényeihez, tudásszintjéhez alakítom.
Az általános társalgás, nyelvtani rendszerezés, szövegértés gyakoroltatásán kívül vállalok vizsgára felkészítést és szaknyelvek (egészségügyi, gazdasági, jogi) oktatását is.
Tanít mégarabot

Markos Judit+36-30-311-56-69, juditmarkos11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanár, tolmács, fordító
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (C2) (szaknyelvek is!)
Tanulónálonline, ill. céges tanfolyam esetén megbeszélés szerint
Saját helyszínen1. ker.
Óradíjmagánóra: 3500 Ft/45 perc, 5000 Ft/60 perc;
céges tanfolyam: 5000 Ft/45 perc
EgyébA nyelvtanulásban egyrészről rendkívül fontos a motiváció. Tapasztalatom szerint a tanár pedig abban tud leginkább segíteni a nyelvtanulónak, hogy kifejezetten személyre szabottan, a tanuló céljainak, képességeinek, személyiségének megfelelően adja át a tudást; nem csak rázúdítja a tananyagot az érdeklődőre, hanem felméri, milyen tanulótípus(ok)hoz tartozik a nyelvtanuló, mi a tanfolyam célja és az milyen ütemezéssel érhető el.
A német nyelv esetében sem mindegy, hogy kommunikáció, nyelvvizsga, nyelvtani rendszerezés, szaknyelv, prezentáció, vagy éppen a régebben megszerzett tudás felelevenítése, netán a korábban kialakult gátlások (pl.: félelem a német ragozástól :) ) leépítése-e a cél. Nekem ez a módszerem.
Az alábbi nyelvvizsgarendszerek vizsgáira vállalok felkészítést:
- Goethe, BME, BGE, TELC, ÖSD, Corvinus, ORIGO, Zöld út, KITEX, Euroexam...
Tanít még-

Kökény György06-20-337-94-37, kokenygyorgy@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: német nyelvtanár
Foglalkozás: német tanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2250 Ft/45 perc
Egyéb22 éves gyakorlattal rendelkező, diplomás német nyelvtanár vagyok. A diploma megszerzése után Ausztriában dolgoztam, valamint sok időt töltöttem Svájcban és Németországban is azért, hogy a német nyelvtudásomat tökéletesítsem, és hogy az oktatás során minél nagyobb nyelvi tapasztalattal és kulturális ismerettel tudjam átadni a tudásomat. Rendszeresen veszek részt uniós továbbképzéseken Berlinben, ahol a legújabb uniós oktatási módszerekkel és nyelvvizsga követelményekkel ismerkedem meg. A tanuló igényeinek és céljainak megfelelően összeállított tantervvel német nyelvterületen történő munkavállaláshoz, nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra történő felkészítést, valamint korrepetálást és egyéb nyelvi segítséget vállalok.
További részletek: www.profinemet.atw.hu
Egyéni órákat tartok, hogy az oktatás a leghatékonyabb legyen a tanuló számára, és hogy csak vele foglalkozzak. Oktatási módszeremet egyénre szabom, melynek során nyelvtani rendszerezésre épülő beszédcentrikus órákat tartok. Németországi, ausztriai vagy svájci munkavállalás esetén speciálisan összeállított tanmenet szerint oktatok, hogy minél gyorsabban tárgyalóképes legyen a tanuló. Az órák oldott légkörben zajlanak, hogy a tanuló gátlások nélkül merjen és tudjon beszélni. A különböző szintű felkészítések annak függvényében zajlanak, hogy a tanuló nyelvvizsgát szeretne-e tenni, érettségizni szeretne-e a nyelvből, korrepetálásra van-e szüksége, vagy esetleg beszélni szeretne-e, mert a munkája megkívánja. Haladók esetében az első alkalommal szintfelmérést végzek, és pontosan onnan tudunk haladni, ahonnan szükséges. Az oktatásnál figyelembe veszem a tanuló igényeit - nyelvvizsga, érettségi vizsga, munkavállalás, korrepetálás ill. egyéb felkészítés -, és az órákon alkalmazott módszereket a kitűzött célnak megfelelően választom ki. Az órák időpontjait mindig megbeszéljük, így azok rugalmasan alakíthatók és könnyen beilleszthetők az ember életébe.
Még több információ: www.profinemet.atw.hu
Tanít még-

Mihók Ildikó+36-30-318-39-46, ildimihok@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: német tanár
Max. szintfelsőfok (gazdasági, orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline (Skype, Facebook, Viber)
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébSikeres nyelvvizsgát szeretnél? Nem mersz megszólalni németül? Állásinterjúra készülsz? Érettségizel németből? Elkopott a tudásod és szeretnéd felfrissíteni? Még egy szamarat is meg tudnék tanítani németül! :D Ha HATÉKONY, JÓFEJ, TÜRELMES tanárt keresel, akkor várlak sok szeretettel Online óráimon. Készítünk neked egy jó kis tantervet, hogy az általad kijelölt időpontig el tudd érni a kitűzött célt. Az első órán már el is kezdjük a tanulást! Rendszeresen szódogát írunk és jó sok leckét adok. Nekem fontos, hogy jó hangulatban teljen az idő és lendületesen haladjunk. Szerintem az a jó óra, aminek a végén megkérdezed, hogy “már vége is van?” Ez szerencsére gyakran előfordul. Minden korosztállyal szeretek együtt dolgozni kezdőtől felsőfokig. És a paraméterek: KRE BTK német tanári diploma, Globus nyelviskola 3 év, számos tanári továbbképzésen és workshopon vettem részt, egyet még tartottam is ;), soksoksoksok imádnivaló magántanítványom volt és van, számos sikeres nyelvvizsga (ÖSD, TELC, ECL, BME Zöld út gazdasági, Corvinus gazdasági). További infok itt: www.facebook.com/tipptoppnyelvkozpont
Tanít még-

Szuhár Szabolcs+36-20-584-60-41, szabolcs.szuhar@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintFelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébIngyenes próbaóra
Kezdőtől – felsőfokig
3.000 Ft 60 perc
Telc nyelvvizsgára felkészítés
Pótvizsgára felkészítés
Külföldi munkavégzésre felkészítés
Segítség külföldi munkakeresésben
Online
Sok éves tanítási tapasztalattal, nagy türelemmel tanítok, óráimon fontosnak tartom a támogatói légkört, és nem marad megválaszolatlan kérdésed. Most csak online tanítok. Ausztriában Salzburgban dolgoztam, így tudok külföldi munkakeresésben segíteni, több tanítványom is már német nyelvterületen dolgozik. Egyébként pedig két fülem van, csak a képen nem látszik. :)
Tanít még-

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Kiss Tamás+36-70-255-10-53, kisstamasmozes@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: német-magyar tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKiss Tamás vagyok, német-magyar szakos tanár. Közel 9 éve élek Ausztriában.
5 évemet gasztronómiában töltöttem, azóta pedig tanárként dolgozom.
Kb. 4 éve foglalkozom magántanítással.
Diákjaim felnőttek, főleg vendégmunkások. Mivel az idejövők többsége vendéglátásban talál helyet, a megszerzett tapasztalatom előny.
A nyelvvizsgában nem hiszek. Az élet más. Aki kijön vagy kijönne azt kell megértse, hogy a nyelv használata nem egy egyszeri vizsga. Nem elég a sikerhez egyszer kitölteni egy tesztet, vagy mosolyogva szembenézni egy vizsgabizottsággal.
A helyi főnök és külföldi kollégák napi vizsga, verejték elé állítanak!
Ezt a küszöböt próbáljuk meg átugrani minden diákommal. Aki kint él, annak javítjuk a nyelvhasználati biztonságát , ill. szókincset bővítünk.
Aki tervezi a kijövetelt, azt valós akadályok elé állítom. Osztráknémet gyakorlás nálam alap.
Mottóm: Egy diákomtól hallottam (elvileg Arnold Schwarzenegger mondta... sajnos még nem találtam meg leírva)
'Aki mindennap foglalkozik a zenével, még ha nem is érdekli, akaratlan is tanul róla valamit.'
Minden tanulni vágyót szeretettel várok!
Tanít még-

Karakas Éva+36-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnõvel kezdõtõl a felsõfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerezõ kurzus
+ állásinterjúra felkészítõ workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégangolt

Baráti Judit06-20-370-43-21, bjuci19@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb7 év tanítási gyakorlattal rendelkezem. Az ELTE germanisztika szak elvégzése után az Andrássy Egyetemen folytattam tanulmányaimat, ahol német nyelven végeztem el a Közép-Európa tanulmányok szakot. Ennek köszönhetően nemcsak az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülésben tudok segíteni, hanem igény esetén akár más, (elsődlegesen humán) német nyelvű tárgyakban is (például történelem).
Az órákon nagy hangsúlyt fektetek a használható nyelvtudásra, így a szükséges nyelvtani háttér elsajátítása után a beszédre helyezzük a hangsúlyt.
Egyénileg és csoportosan is szívesen tartok foglalkozásokat.
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, szolfézst, zongorát

Pomozi Péter06-30-865-21-99, ppomozi@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: divattervező, szabász
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint.
Saját helyszínen12. ker. Németvölgyi út
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébPomozi Péter vagyok, divattervező és szabász. Ami, az általános iskolai tanulmányokat illeti, a német nyelvvel kapcsolatos alaptudásomat itt szereztem. A gimnáziumban szintén foglalkoztam némettel, viszont angollal is már - a nyelvvizsgáimat ekkor tettem le. Közben emelt matematikából érettségizem. A divattal kapcsolatos tanulmányaimat már Budapesten folytattam, itt sajátítottam el a francia nyelvet. Mivel most már vállalkozóként dolgozom, az ügyfelekkel folytatott számos kommunikációs helyzet elég tapasztalatot adott, hogy bátran érezhessem magam alkalmasnak ezt is tanítani.
Tanít mégangolt, divattervezést, franciát, kommunikációs tréninget, matematikát, németet, vizuális kultúrát

Gerendási Tamás06-20-617-32-25, tamas.gerendasi@yahoo.com
Életkor: 29 év
Végzettség: két tanítási nyelvű érettségi, bármixer, felszolgáló
Foglalkozás: A kereskedelemben dolgozom egy multinacionális vállalatnál.
Max. szintközépfok (B2)
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint házhoz megyek.
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébKedves leendő Tanulóm!
Két tanítási nyelvű érettségivel, nemzetközileg elismert felsőfokú (C1) nyelvvizsgával és ötéves németországi, illetve ausztriai munkatapasztalattal vállalok:
- közép- és emelt szintű érettségire;
- alap- és középfokú általános nyelvvizsgára (BME, CORVINUS, ORIGO);
- felzárkóztatást, korrepetálást és
- nyelvtani rendszerező oktatást.
Ha német nyelvterületen a vendéglátásban szeretnél dolgozni, akkor is jöhetsz hozzám, mivel felkészítelek Téged az állásinterjúra.
Amit Neked nyújtani tudok:
- jó hangulatú, beszédközpontú nyelvórák
- a szükséges nyelvtan részletes elmagyarázása és begyakoroltatása
- sokféle oktatási segédanyag használata
Kiket várok az óráimra:
- általános- és középiskolás tanulókat
- egyetemi- és főiskolai hallgatókat
- idősebb nyelvtanulókat
Két tanítási nyelvű osztályba jártam középiskolába, ahol a német nyelvet magas szinten el tudtam sajátítani, a felkészült tanáraimnak és a motiváló légkörnek köszönhetően.
A későbbiek folyamán néhány hónapot Ausztriában (Salzburg közelében) éltem, majd négy és fél évet a németországi Stuttgartban, ahol egy konferencia szállodában dolgoztam.
Ezt a néhány éves periódust nagyon élveztem, és jó pár igazi barátot is szereztem kint, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Jelenleg egy multinacionális kereskedelmi vállalatnál dolgozom főállásban, a szabadidőmben tudok a tanítással foglalkozni.
A német nyelv átfogó ismerete és szeretete, illetve az eddigi évek során szerzett személyes tapasztalataim mind hozzájárulnak ahhoz, hogy dinamikus, lényegre törő, a Tanulóim igényeit maximálisan figyelembe vevő tanórákat tartsak. Ha Te is elhivatott vagy a német nyelv elsajátítása, fejlesztése, illetve az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülés iránt, és aktívan részt veszel az óráimon, akkor a siker nem fog elmaradni.
A nyelvóráimat 3000 Ft/45 perc, illetve 6000 Ft/90 perc díjon tudom biztosítani számodra. Az első alkalommal azonban egy 90 perces konzultációt tartok megfelelőnek, viszont ez térítésmentes. Ezt a másfél órát a Te megismerésedre, és a nyelvtudásod felmérésére használom fel. Számlaképes vagyok.
A főállású munkám miatt nem vagyok mindig elérhető telefonon, de ez esetben nyugodtan írj nekem SMS-t vagy E-mail-t, és 24 órán belül visszahívlak/válaszolok Neked.
Ha szeretnél előre lépni a német nyelv elsajátításában, illetve az ismereteid bővítésében, akkor szeretettel várom a jelentkezésedet. Fordulj hozzám bizalommal!
Tanít még-

Szabó Benjámin06-30-798-23-84, beni.szabo98@gmail.com
Életkor: 21 év
Végzettség: német érettségi
Foglalkozás: tanuló (imPro Budapest School of Music Technology)
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Veresegyházi u.
Óradíj2500 Ft/50 perc
EgyébSzia! :)
Szabó Benjámin vagyok, 21 éves és 2019 májusában érettségiztem le sikeresen egy németországi gimnáziumban 4 év kintlét után. Ötödik osztály óta németet tanultam, később emelt németes tagozatba jártam és részt vettem német versenyeken is. Mindig is szívesen foglalkoztam vele, így mindig az elsők közt voltam órán, ami az eredményeimen is meglátszott.
Természetesen mikor kiköltöztem Németorszgába, közel sem ment úgy, mint az iskolában. Echte németekkel voltam az elejétől a végéig, nem volt egy magyar sem a környéken, szóval kvázi fejest ugrottam a mélyvízbe.
Viszont ennek köszönhetően az igazi élő németet sikerült elsajátítanom, emellett a suliban verset elemeztem, könyveket olvastam, matematikai szövegértő feladatokat fejtettem, prezentációkat tartottam, történelmet tanultam stb. stb... szóval elég tág spektrumon találkoztam a német nyelvvel. Ezen kívül természetesen voltak időszakok, mikor dolgoztam, ahol szintén sok új helyzettel találkoztam.
Nem is akarom tovább szaporítani a szót, röviden annyi, hogy minden szituáció, amiben beszélned, reagálnod kell egy nap, németül történt.
Azt gondolom ennél jobb termőtalaj nincs egy németül tanuló számára.
Decemberben költöztem haza újból, szóval a tanultakat meglehetősen frissnek ill. a 4 évből adódóan erősnek tartom és tervezek is még majd visszamenni egyetemre.
Koromból adódóan azt gondolom, könnyen megtalálnám azt a kifejezésmódot, amivel a leghatékonyabban tudom átadni számodra a tudásomat.
Nagy szeretettel várom jelentkezésed a megadott elérhetőségeken keresztül. :)
Tanít még-

Gönczöl Molnár Adriana+421-918-379-238, gonczol.molnar.adrianna@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: német szakos tanárnő
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébSzeretettel köszöntelek!
- A nevem Gönczöl Molnár Adriana. Tanulmányaimat a pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán végeztem német nyelv és irodalom szakon.
- A német nyelv kis korom óta fontos szerepet játszik az életemben - ha engem választasz, kalandos és vidám nyelvtanulásban lesz részed :-)
- Gimnazista koromban korrepetálással kezdtem, majd a német nyelv tanítása kiterjedt a csoportos foglalkozásokra is, ahol a külföldi munkát megpályázó emberek sikeresen felvételt nyertek.
- Az óráim fő célja elsősorban a kommunikáció kialakítása, mindig egyéni igényekre igazítva mind a szókincset, témaköröket és a nyelvi szintet is.
- A tanítványaim visszajelzései pozitívak, szeretnek nálam tanulni :-)
- Jelentkezz te is bátran egy ingyenes órára, ahol kipróbálhatod a tanítási stílusomat.
- Szintek: kezdő, újrakezdő, haladó -, közép-, felsőfok, felkészítés német nyelvű érettségire, felvételi beszélgetésre (foglalkozások szerint) + nyelvvizsgákra
Tanít még-

Vámos Andrea06-70-945-88-82, vamosandrea@gmail.hu
Életkor: 40 év
Végzettség: német nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5500 Ft/90 perc
EgyébTizenhat éves oktatási tapasztalattal rendelkezõ, okleveles nyelvtanárnõ (magántanár) vállal németnyelv oktatást minden korosztály részére, az alábbiak szerint:
- korrepetálás
- érettségire történõ felkészítés
- nyelvvizsgára történõ felkészítés (alaptól - felsõfokig)
Egyénre szabott módszerekkel, ugyanakkor az egyén igényeit is figyelembe véve végzem az oktatást. (Csoportos oktatást nem vállalok.)
Tanít még-

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: ELTE
Foglalkozás: tanárnõ
Max. szintfelsõfok (C2, anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj4000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvû, gyakorlott, türelmes tanítónõ és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvbõl, illetve különbözõ tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnõtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Idegenforgalmi szaknyelvismeretemnek köszönhetően foglalkozom turistáknak szóló kiadványok lektorálásával, fordításával is (múzeumi, kiállítási prospektusok, szórólapok). Továbbá vállalom vendéglátoipari egységek étlapjának, menüjének lektorlását, fordítását.
A fentieken túl rendelkezésére állok azoknak, akik német nyelvterületen terveznek letelepedni ingatlanvásárlás, iskola keresése, autóvásárlás vagy egyéb ügyintézés esetén. Az ezzel kapcsolatos telefonbeszélgetések tolmácsolását és emailek fordítását vállalom, amikor a nyelvi korlátok miatt nehéz a kommunikáció eladó és vevő, illetve az iskola és szülő között.
Tanít mégrománt

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem (bölcsész, mûvészettörténész)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsõsorban a szóbeli kifejezõkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
Egyéb35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000 Ft/90 perc ill 3000 Ft/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@t-online.hu
Életkor: 46 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: német nyelvtanár, idegenvezetõ
Max. szintfelsõfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségû német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitûzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintû érettségire való felkészítést, kezdõ, újrakezdõ, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/mûszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetõsége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégangolt, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA