Harmath Veronika+36-30-530-90-13, minitalia.hu@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: olasztanári és idegenforgalmi szakközgazdász diploma
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács, fordító, idegenvezető
Max. szintfelsőfok (gazdasági, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb34 évvel ezelőtt kezdtem az olasz nyelvvel foglalkozni. A tanításon kívül dolgoztam többször is kereskedelmi területen olasz-magyar cégekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert több éve ebben a szép országban élek a Garda-tónál és itt szoktam idegenvezetni is. Mára már természetes lett az online nyelvoktatás, amikor én ezzel kezdtem foglalkozni, akkor még nem volt az. Ezért kialakítottam a saját technikáimat, módszereimet arra, hogy távolból is érdekes legyen az óra és meglegyen a tanítványaim és köztem a személyes kapcsolat. Óráimat mindig személyre szabom, mindenki más célból tanulja a nyelvet és más ütemet igényel, illetve technikát. Az első ingyenes próbaóra lehetőséget mindenkinek felajánlom, hogy biztos legyen abban, jól választott! Minitalia-ezt a nevet választottam az oldalamnak, hiszen a nyelvtanulással az egész ország történelméből, kultúrájából, gasztronómiájából is ízelítőt kapunk, magunkban kialakítunk egy mini-Itáliát. Erre invitállak titeket is, tárlatok velem!
Tanít még-

Cserhati Judit00-39-342-525-11-79, cserhati.judit@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: olasz nyelvtanàr
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébRómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszországban élek ès online tartok olasz nyelvòràkat.
Az egyik céges nyelvtanfolyamon járt minőségellenőr írta rólam:
'Judit kiváló munkát végez, órán nagyon precíz, ugyanakkor rugalmas is a tanyanyag feldolgozását illetően. Alapos, lelkiismeretes. A diákjai nagyon szeretik, mert amellett, hogy kiváló órákat tart, oldott hangulatot teremt.'
Szakmai hátteremről:
Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel rendelkezem. Az egyetemi évek alatt több alkalommal tanultam ösztöndíjjal és nyaranta dolgoztam is Olaszországban. Az egyetem elvégzését követően 4 éven keresztül tanítottam magánúton, tartottam céges tanfolyamokat és dolgoztam óraadóként a közoktatásban is. 4 éve Olaszországban élek. A párom olasz, a gyerekeim pedig már itt születtek.
Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor írj és megbeszéljük az első skype-os órád időpontját.
Tanít még-

Budai Ágnes+36-70-317-40-46, agnes.budai@yahoo.com
Életkor: 31 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magántanár, közgazdász
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébHa szeretnéd megismerni az olasz nyelv szépségeit; ha segítség kell a házi feladathoz vagy a dolgozatra felkészülésben; ha szeretnéd bővíteni a szókincsedet vagy gyakorolni az eddig megszerzett tudást, keress bizalommal! :)
Több éves olaszországi kint tartózkodásom során az olasz nyelv és kultúra szerelmese lettem, és ezt a rajongást közvetítem az óráimon is.
Első alkalommal 30 perc ingyenes!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA