Andics Katalin+36-20-514-13-31, giottina79@yahoo.it
Életkor: 42 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébMegismerkedtél Itália csodáival? Beleszerettél az olasz nyelvbe? Szeretnéd jobban megismerni az olasz kultúrát és a nyelvet? Akkor jó helyen jársz! :-) Olasz szakos bölcsész és tanár vagyok. Tanulmányaim során sok időt töltöttem Olaszországban. Többéves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. Vállalok korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire felkészítést. Tanítványaimnak személyre szabott, élménydús, hatékony, interaktív órákat tartok. Jelenleg online tanítást vállalok.
Tanít még-

Edelényi Marianna+36-70-559-25-89, mariann.edelenyi@gmail.com
Életkor: 61 év
Végzettség: ELTE MA
Foglalkozás: Tolmács-fordító,nyelvtanár,idegenvezető
Max. szintprofi (C2 felett is)
Tanulónálkülön igény esetén megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenszemélyesen is 9. ker. Ludovikánál nálam, V.OIK Könyvtár IX. Ludovikánál, lakásomon, V.Molnár u.
Óradíj4500-5000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE MA diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezető vagyok. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is a nyelvtanulásban. Több évtizedes működésem alatt már mindenféle helyen, mindenféle korosztályt tanítottam és jó rálátásom van arra hogy mik az általános elakadások és mi miatt nem tudnak vagy nem mernek beszélni a több éves tanulás után sem a tanítványok. Magánóra keretében lehetőség van személyre szabottan pótolni a hiányzó alapokat, és sok-sok időt biztosítani a beszédfejlesztésre, amire én tolmács- és idegenvezetőként külön hangsúlyt fektetek. Amit nem szokás emlegetni: A TE SZORGALMADRA IS SZÜKSÉG LESZ! Ez esetben szárnyalni lehet és olyan eszközöket mutatok majd, amivel egyedül is tudsz fejlődni.
Tanít mégangolt, németet

Gehér Klaudia+36-70-722-51-97, geher.klaudia@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: felsőfokú-közgazgász diploma
Foglalkozás: language couch
Max. szintfelsőfok (A1-C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapesten
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Online nyelvtanárként dolgozom, az olasz nyelv szerelmeseinek segítek a nyelv elsajátításában. 8 év olaszországi tartózkodás után nem csak a lexikális tudást, de a való életben használatos kifejezéseket is beépítem a tananyagba. Az órákon fontos szerepet kap a beszédkészség fejlesztése, de az olvasás, írás és hallott szövegértési gyakorlatokat sem hanyagoljuk.
Egy velencei egyetem (Università Ca'Foscari) által kiállított 'CEDILS' hiteles dokumentummal rendelkezem, mely feljogosít az olasz, mint idegen nyelv oktatására. A képzés során tanult leghatékonyabb módszereket természetesen közös óráinkon is alkalmazom!
Fontos, hogy beszélgetéseink érdekesek legyenek, nyitott vagyok a művészetekkel,gasztronómiával, utazással,növény és állatvilággal, sporttal kapcsolatos témákra is egyaránt.
Továbbá felkészítést vállalok CILS és CELI nyelvvizsgákra is, A1-C2 szinten egyaránt. Állásinterjúk, üzleti tárgyalások esetén is hatékony módszerekkel lehetek segítségedre, mind olaszországi, mind svájci karrierépítés kapcsán.

Ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot akár telefonon ( +3670 722 5197), akár e-mailen (geher.klaudia@gmail.com) keresztül!
Tanít még-

Péter Marianna+36-30-251-17-88, ptermarianna1@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest bárhol
Óradíj3000 Ft/45perc
EgyébEgyetemi végzettséggel, több éves tanári tapasztalattal, felkészítést vállalok minden korosztály számára szóbeli és írásbeli vizsgákra, alap-közép-felsőfokon.

Korrepetálást és nyelvtan tanítást szóbeli gyakorlással és nyelvtani rendszerezéssel.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA