Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem angol, spanyol és orosz nyelven. Tanítottam már kezdőket, készítettem fel nyelvvizsgára és korrepetáltam is. Jelenleg csak online tartok órákat. Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot személyre szabottan is össze tudom állítani.
Tanít mégangolt, spanyolt

Martinson Ekaterina+36-30-833-09-33, martinson88@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem (mester)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok (C2, anyanyelvi tanár))
TanulónálBudapesten bárhol, Törökbálinton és Budaörsön
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébOrosz anyanyelvű tanárnő vagyok. Szentpeterváron születtem, a diplomámat német nyelven szereztem és 5 éves magántanári tapasztalattal rendelkezem.
Oktatást és korrepetálást vállalok orosz és német nyelvből, kezdőknek, haladóknak és újrakezdőknek, nem csak magyar anyanyelvűeknek (angol közvetítő nyelven is tanítok). Egyaránt iskolás gyerekeket és felnőtteket tanítok. Készítek fel nyelvvizsgákra (Goethe-Zertifikat, TestDaF, TELC, Test of Russian as a foreign language-TRKI, érettségi).
Az órák 60, 90 vagy 120 percig tartanak. Munkanapokon és hétvégéken is rendelkezésre állok egész nap. Egyéni és kiscsoportos órákat is vállalok.
Házhoz megyek Budapesten (bárhol), Törökbálinton és Budaörsön. Továbbá fordítást is vállalok magyarról oroszra, németre és angolra, illetve keresztfordítást az említett nyelvek között (kivéve magyarra).
Szeretettel várom minden kedves nyelvtanuló érdeklődését!
Tanít mégnémetetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA