Mányi-Polyakova Irina+36-30-223-94-71, khaydupolyakova@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintfelsőfok (C1), gazdasági nyelvvizsga
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj8000/45 perc
EgyébSziasztok!
Polyakova Irina vagyok. Magyarországon Egyetemet végzett, anyanyelvű tanár, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal. Na és itt jöhetnek a megszokott tanári ígéretek: igyekszem odafigyelni az igényeidre, több gyakorlás kevés nyelvtan, alig pár óra és kezdesz beszélni, magabiztosan reagálsz spontán helyzetekben, pár hónap múlva kiejtésed gyönyörű lesz és a nyelvtan a helyére kerül.
Ez mind igaz, de! Ez egyszerre nem fog menni! Pedig milyen jól hangzik. A 15 éves tapasztalatom miatt sem mondanék ilyet.
A nyelvtanulás elsősorban: erős belső motiváció: Szeretnék! Sőt!
Akarok!
Pontos cél
Kemény munka: rászánom magam, elhatározom, hallgatok, tanulok, jegyzetelek, gyakorlok.
Időbeosztás: találok időt, de annál is fontosabb, hogy szentelek időt a nyelvtanulásra. Ki tudom kapcsolni más külső impulzust és akár napi 40 percet csak erre koncentrálni.
Egészen biztos, hogy annyit tudok a nyelvről és annak tanításáról, hogy segíteni igyekszek neked. Saját, évek alatt kifejlesztett, hatékony módszerem több száz diáknak segített elsajátítani az orosz nyelvet, megszerezni a nyelvvizsgát, elérni a céljaikat.
Szituatív és asszociatív oktatásban hiszek. Minden óra egy szófajjal vagy nyelvtani szerkezettel foglalkozik, egy konkrét témakörben. (Pl. bemutatkozás, származás, idegen nyelvek ismerete, utazás, szállásfoglalás stb.) A gyakorlás dialógusokon és szituációkan keresztül történik ismert témakörben, egy adott óra anyagára építve. Nincs szorongás, leblokkolás.
Nyelvvizsga felkészítés:
CORVINUS szakmai közgazdasági egynyelvű
Corvinus nemzetközi kapcsolatok kétnyelvű
ECL
ELTE Origo
Nyelvvizsga coaching: 30 órás nyelvi coaching, hogy profi legyél a nyelvvizsgán.
Tanít még-

Juhász Éva+36-30-487-05-40, juhaaszeva@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: gimnáziumi tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline vagy belváros
Óradíj7500 Ft/45perc
EgyébTöbb mint 20 éves tapasztalattal készítek fel érettségire és nyelvvizsgákra (LanguageCert, Euroexam, gazdasági-szakmai nyelvvizsgák) angolból, oroszból elsősorban szaknyelvi fókusszal. Történelemből angol nyelven közép-és emelt szintű vizsgafelkészítést vállalok beleértve a társadalomismeret projektérettségit is.
Nyelvtanításnál figyelembe veszem az egyéni szükségleteket, a nyelvtanulás célját, amelyek teljesüléséhez online nyelvtanuló app-okat is ajánlok. Történelem oktatásánál kiemelt figyelmet fordítok az esszéírás tanítására.
Tanít mégangolt, történelmet

Nagy Richárd +36-20-545-69-03, richard19941025@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 3. kerület
Óradíj5000 Ft/60perc
EgyébKedves tanulni akarók!

Középiskolai történelem tanár és orosz nyelvtanár vagyok, jelenleg egy budapesti középiskolában tanítok.

Számos nyelvvizsgázó és érettségiző tanítványom volt már, akikre utólag nagyon büszke vagyok!!

Az orosz óráim beszédközpontúak, teljesen egyénre szabottak. A kommunikáció mellet nagy hangsúlyt helyezek a lexikális tudás fejlesztésére és a grammatikai struktúrák problémamentes alkalmazására.

A történelemórák során prezentációkkal tekintem át az adott témát vagy témakört. Az órák szerves elemét képezik a forráselemzések. Mindemellett a tudatos térképhasználatra ösztönzöm/ tanítom tanítványaimat.
Esszét házi feladatként szoktam feladni. Ezt a beérkezést követően javítom és még aznap visszaküldöm.

Előfordulhat, hogy a tananyag bonyolultsága vagy mennyisége miatt nem férünk bele a 60 percbe. Ebben az esetben nem számítok fel plusz költséget, bármilyen hosszúra is nyúljon az alkalom.

Az órákra általában nálam kerül sor.
Tanít mégtörténelmet

Tihanyi Rita+36-30-620-73-73, tihanyi.r@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: tanár, lektor, tanulástréner
Max. szintközép
Tanulónál-
Saját helyszínenonline, Keszthely
Óradíj7000 Ft/45 perc
EgyébMagyar-orosz szakos tanár vagyok. Magyar irodalmat és nyelvtant, magyart mint idegennyelvet (oroszul beszélőknek, orosz anyanyelvűeknek), tanulásmódszertant tanítok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem, meggyőződésem, akkor lehet legjobban tanulni - tanítani, ha az mindkét fél számára élmény, örömöt szerez. Erre törekszem. Speciális tanulásmódszertant is oktatok, és ennek egy-egy technikáját beolvasztom az óráimba. Nyelvi lektorként is tevékenykedem. Óráimban nagyon sok játékos elemet, szórakoztató oktatóvideókat, tanulásmódszertani megoldásokat alkalmazok, amelyeket a későbbiekben is kamatoztatni tudnak a tanítványaim.

Felvételire való felkészítés is vállalok 4, 6 és 8 osztályos gimnáziumokba. A feladatokat mindig a tanítványaim képességeihez mérem, előzetes szintfelmérés után személyre szabottan adom, figyelembe véve esetleges tanulási nehézségeiket is.
Visszajelzés az egyik diákomtól: 'Nagyon szépen köszönöm, hogy egész évben tanított.
Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltuk, és hogy tud tanítani. Szerintem Rita néninél jobb tanár nincs nagyon a földön, mivel játékosan, és viccesen tanítja meg akár a számomra legbonyolultabbnak tűnő anyagot is. Szeretem a módszert, amivel tanít, hogy mindig színesben dolgozunk, és elmetérképet írunk. Ez nagyon hasznos számomra, mivel ezeket más tantárgy tanulásához is fel tudom használni. Azt is nagyon szeretem, hogy mindig türelmes, és kedvesen magyaráz, ha nem értek valamit, akkor is.
Remélem még sokáig tud tanítani!
Tanít mégmagyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat, tanulásmódszertant

Szilágyi Krisztina+36-20-950-33-12, szilagyikrisz8@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj 6000 Ft/ 60 perc
7200 Ft/ 90 perc
EgyébKEDVES LEENDŐ TANÍTVÁNYOM!

Amit rólam tudnod kell:
célom úgy átadni neked az orosz nyelv ismeretét, hogy azt a való életben is tudd használni, kamatoztatni.
Sok módszert ismertem meg az évek során, melyek hatékonysága bizonyított.
Ha velem szeretnéd az orosz nyelvtudásodat kiépíteni, akkor megismerheted ezeket te magad is, sőt még plusz 'útravalókat' is kapsz az otthoni nyelvtanuláshoz.

Óráimon a következőkre számíthatsz:
- szilárd alapozás a gyakorlat szempontjából legfontosabb nyelvtani ismeretekkel
- hatékony módszerek bevonása
- célirányos szókincsfejlesztés
- beszéd-és hallásértés kiemelt fejlesztése
- első óra ingyenes próbaóra
- ingyenes jegyzetek
-ONLINE órák

Ne feledd: Minél több nyelvet tudsz, annál több ember vagy!

Örömmel várom jelentkezésed! :)
Tanít még-

Heidrich-Kovács Erika+36-30-911-75-26, angolobuda@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol/orosz nyelvtanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, 3. kerület, Vörösvári út (Rendelőintézetnél)
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébTöbb mint 15 éve tanítok angolt minden korosztálynak: óvodásoktól a felnőttekig, egyénileg, nyelviskolában, cégeknél és iskolai keretek között is. Ha iskola mellett szeretnél segítséget kérni, nyelvvizsgára készülsz vagy szeretnél megismerkedni az angol, ill. orosz nyelvvel, szívesen segítek.
Az órákon a változatos feladatok (szöveg, zene/dal, kép) és jobb agyféltekés tanulási módszerek alkalmazásával szinte 'ragad rád' a nyelv. Nagyon türelmes vagyok és ha kell többféleképpen is elmagyarázom, ami gondot okoz. De persze Te is kellesz hozzá!

Angol: vállalok minden típusú nyelvvizsgára felkészítést C1-ig (több tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát ezen a szinten), gazdasági, kereskedelmi szaknyelv tanítását, valamint korrepetálást és kicsiknek játékos bevezetést a nyelv világába Orosz: teljesen kezdő szinttől a középfokig vállalok nyelvoktatást, nyelvvizsgára felkészítést Magyar/Hungarian: Magyar nyelv tanítása külföldieknek / I'm teaching Hungarian for foreigners.
Max. 2-3 fős csoportoknak valamint intenzív nyelvoktatás esetén - kedvezmény.
Részletek:
w: angolobuda.blogspot.com
m: +36-30-911-75-26
Számlaképesen.
Akár online, akár a 3. kerületi helyszínen várlak szeretettel!
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a spanyolul, oroszul vagy angolul tanulni vágyók jelentkezését. Tanítok kezdőket, vállalok korrepetálást és nyelvvizsgára felkészítést minden szinten. Jelentkezhetnek bátran azok is, akik csak fel szeretnék frissíteni a tudásukat, vagy akik utazás előtt állnak, és szükségük lenne az alapok elsajátítására. Online tartok órákat, egyénileg és kisebb csoportoknak is. Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot mindig személyre szabottan állítom össze.
Tanít mégangolt, spanyolt

Hruby József dr. +36-20-964-26-68, superfect@superfect.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács
Max. szintközépfok
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenKeleti pu.-tól 8 perc séta
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébAngol-orosz szakos tanári végzettséggel 28 éve tanítok angol nyelvet magántanárként. 10 évig angoltanár-képzésben is részt vettem több főiskolán és egyetemen, de tanítottam gimnáziumban és általános iskolában is. Egy évet meghívott kutatóként az Egyesült Államokban a Cornell Egyetemen töltöttem, ahol magyart is tanítottam. Jelenleg is tanítok magyart, mint idegen nyelvet. Az angol és az orosz mellett németet is tanítok, ezeket egymással kombináltan is oktatom, például angol oktatási alapnyelven németet illetve oroszt.

Jó hangulatú, stresszmentes órákat tartok, ahol a tudásátadás könnyed és oldott hangulatban történik.

Vállalok felkészítést magyar, nemzetközi, brit és amerikai nyelvvizsgákra, közép- és emelt szintű érettségire, felvételire. Angol/amerikai/ausztrál irodalomból írt szakdolgozatok megírásában, de egyéb angol nyelven beadandó szakdolgozatok fordításában, nyelvi ellenőrzésében is tudok segíteni. Angol nyelvű munkainterjúra, nemzetközi vállalatoknál, külföldön történő munkavégzésre, angol nyelvű előadások tartására is készítek fel tanulókat.
Az órák célja lehet – a tanulók igényeinek megfelelően – nyelvtani rendszerezés, a szókincs bővítése, vagy speciális szaknyelvi ismeretek szerzése pl. üzleti, jogi, műszaki, ipari vagy egészségügyi területen.
Angol nyelvű társalgás – szerintem ez a legfontosabb: beszélgetni tanulóimmal az őket foglalkoztató kérdésekről, a vizsgákról, munkáról és a mindennapi életről, szemezgetni a hírekből, cikkeket olvasni. Mindezek adják össze az angol kommunikációs képességet.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), németet

Sárkány Enikő+36-30-593-80-04, eniko.sarkany7@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Külkereskedelmi Főiskola
Foglalkozás: külkereskedő-magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest, 17.ker., és Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kálvin tér
Óradíj5000 Ft/60 perc saját helyszín, 6000,-/60 perc könyvtár
EgyébAngol, francia, orosz nyelvből tanítás általános és szakmai – gazdasági, kereskedelmi, külkereskedelmi, idegenforgalmi, jogi – nyelvből kezdőtől a felsőfokig, nagy tapasztalattal rendelkező külkereskedőtől minden korosztály számára. Sikeres felkészítés közép és emelt szintű érettségire, általános és szakmai nyelvvizsgákra egyéni igények figyelembe vételével, kiegészítő anyagok biztosításával, rugalmas időbeosztással.
Vállalom továbbá külföldiek számára magyar, mint idegen nyelv oktatását, kezdőtől a felsőfokig céges tanfolyamokat, fordítást és tolmácsolást Ezen kívül állásinterjúra is felkészítek jelentkezőket és segítek elkészíteni az önéletrajzot az említett nyelveken.
Tanít mégangolt, franciát, magyart (külföldieknek)

Bacsur Viktória+36-30-546-54-51, bacsurv@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: hallgató
Max. szintközépfok (B2)
TanulónálBudapesten, Orosházán bárhol
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves leendő tanítványom! Viki vagyok, 2020-ban végeztem az ELTE szlavisztika alapszakon, orosz szakirányon, jelenleg ugyanitt orosz nyelv és irodalom mesterszakos, végzős hallgató vagyok, 2022 őszétől pedig doktori képzésben folytatom a tanulmányaimat. Ha szeretnéd elkezdeni vagy újrakezdeni az oroszt, vagy lemaradtál a sulis anyaggal, dolgozatot írsz, nem érted a házit, bátran fordulj hozzám! Szívesen vállalok orosz nyelvoktatást kezdőtől B2 szintig, illetve általános-, és középiskolások korrepetálását akár online, akár személyesen Budapesten és Orosházán.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj vagy hívj és megbeszéljük a részleteket!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA