Fábián Ágnes+36-70-250-89-88, fagca98@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: orosz-spanyol nyelvész
Foglalkozás: jogász hallgató
Max. szintközépiskolai (emelt érettségi, nyelvvizsga, hétköznapi kommunikáció)
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapesten
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Érdeklődő!
Szeretettel várlak akár konkrét indokkal, akár úgy is, ha csak szeretnéd megtanulni az adott nyelvet, vagy egyszerűen csak fejleszteni a meglevő tudásodat.
Az ELTE jogi karon tanulok jelenleg nappali hallgatóként, de már rendelkezek egy orosz-spanyol nyelvész diplomával (szintén ELTE).
A kínált nyelveket már 1 éve tanítom ilyen szinten, azonban már lassan egy évtizede anyanyelvi környezetben használom őket. Az angolt illetően éveken keresztül voltam amerikai családnál babysitter, majd az első egyetemi évek alatt az Erasmus-nál önkénteskedtem (többek közt), ahol mentoráltjaim voltak. A spanyolt illetően pedig gimi óta egy mexikói család tagja vagyok, mellette már pár éve rendelkezek felsőfokú nyelvvizsgával is. Jelenleg pedig franciát tanulok. Az órák megtartását illetően az idő- illetve adott körülményekre való tekintettel az online felületet preferálom, azonban nem zárkózok el más opció(k) elől sem.
Remélem mihamarabb 'találkozunk'!
Üdv,
Ági (:
Tanít mégangolt

Nikolett Klement+36-70-458-50-08, nikolett.klement12@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: nemzetközi kapcsolatok elemző
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten, illetve online
Saját helyszínenBudapest 11. kerület Hegyalja út
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébNyelvtanulás jó kedvvel egyedi igények szerint.
Több éves magán nyelvtanári múlttal angol és spanyol nyelvi órákat tartok kezdőtől egészen felsőfokú szintig. Angol-spanyol alapdiplomával, illetve nemzetközi kapcsolatok mester diplomával rendelkezem, így szeretem óráimat kulturális és civilizációs ismeretekkel is színezni. Hiszem, hogy a nyelvtanulás bárkinek lehetséges, csupán meg kell találni a személyreszabott, megfelelő módszereket, amelyek után motivált tevékenységgé forrhat ki a tanulás folyamata.

Ha nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülnél, vagy csupán szeretnéd felfrissíteni régebben megszerzett ismereteidet, várlak szeretettel óráimra sajét helyszínen vagy online egyaránt!

Keress bátran a részletekért!
+36704585008
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor:
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintközépfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc, 8000 Ft/90 perc
EgyébKedves Tanulók!
Az ELTE-n végeztem okleveles angoltanárként ill. magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanárként, de emellett spanyol nyelvet is tanítok, és közel 10 éve foglalkozom nyelvoktatással.
Angol nyelvet C1 szintig, spanyol nyelvet B2 szintig vállalok. Amivel szolgálhatok:
Felkészítés
- általános/üzleti angol nyelvvizsgára (Euro, Bme, Telc, Cambridge, Language Cert, stb. )
- érettségire (közép - és emelt szint)
- felvételire
- állásinterjúkra
- általános spanyol nyelvvizsgára (DELE), középszintű érettségire
Kizárólag online tanítok, de egy első találkozásra mindig nyitott vagyok Budapest belvárosában, amennyiben valaki személyesen szeretné megbeszélni a részleteket.
Keress bátran a részletekért!
Tel.: 30/562 91 60
Tanít mégangol

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves tapasztalattal tanítok spanyol, angol és orosz nyelvet iskolásoknak és felnőtteknek is - jelenleg csak online. Egészen kezdő szinttől akár felsőfokú, vagy szakmai nyelvvizsgáig kísérem a tanítványaimat. Korrepetálást is vállalok, de ha valaki csak a társalgást szeretné gyakorolni, állok elébe! Nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére, mert a célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak is helyesen beszélni. Továbbá élvezzék azt, hogy bármilyen helyzetben meg tudnak szólalni és ki tudják fejezni magukat. Igény szerint személyre szabottan is össze tudom állítani a tananyagot.
Tanít mégangolt, oroszt

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Tóth Bernadett+36-20-432-6215, bernyt13@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és spanyol beszédcentrikus órákat vállalok kezdő szinttől általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek és felnőtteknek. Az elmúlt 18 évben volt lehetőségem középiskolákban, egy akadémiában, egy nyelviskolában és egy madridi nyelviskolában is tanítani. Madridban néhány 60 feletti 'diákom' is volt. Debrecenben személyesen tanítok, de online órákat is vállalok, és mivel a kezdeti szintfelmérés fontos, ezért az első óra minden esetben ingyenes.
Tanít mégangolt

Rigó Alíz+36-30-459-36-46, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 pers
EgyébÜdv Mindenkinek!

Rigó Alíz vagyok.Egyetemet megjárt korrepetitor felkészít alapfokú nyelvvizsgára,közép- és emelt szintű érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára.
Két éve félévet voltam kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a Skype-sulit és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről,Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 2000 ft
45 perc:1700 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:2500 ft(ilyen esetben kérem fizetésnél a megjegyzésben megemlíteni, hogy pl 2500 ft-nél 2 45 perces vagy 1 1,5 órásra gondoltak, köszönöm!)

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő, én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc, 1 óra vagy 1,5 óra.Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren vagy hasonló platformon bármi ki legyen írva ,nem indok ,hogy legalább e-mailt ne írjon, vagy az adott felületen ne értesítsen, ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt, hogy neki valamiért nem jó, még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra, de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem, az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva. -Ha nincs utalva az óra díja, az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy más banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok. -Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet, hogy ott meg tudjunk beszélni a továbbiakról, és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Amikor rákérdezek e-mailben, vagy itt Tanárbázison, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége az illetőnek, az legyen szíves, próbája megfogalmazni, mert nekem is könnyebb úgy felkészülni. Nekem is kínos, ha csak próba órán említi először ,pl. azt, hogy 'Ja, ugorjuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom'. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok, ha ő maga keres fel itt, Tanárbázison. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.

Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres, annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem ,menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégangolt

Szokoly-Korpicova Veronika +36-30-011-23-10, veronika.kc@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálKörmend, Szombathely ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébKedves diákok!
Veronika vagyok, angol és spanyol tanár. Angol BA és angol-spanyol tolmács MA végzettség mellett sok év külföldi tapasztalattal rendelkezem.
Folyamatosan képzem magam az általam már ismert nyelvekből valamint újakat is tanulok. Jelenleg görögöt és németet. A nyelvtanulás és új kultúrák megismerése az életem.
Az óráim egyénre szabottak és beszédközpontúak. Nagy hangsúlyt kap nálam a nyelvtan jó alapokra helyezése, a hiányosságok felismerése, ezeknek megoldása és az ismétlés, ami a biztos siker titka.
Engedd, hogy segíthessek és megszerettessem veled a nyelvvel való foglalkozást. Én mindent megteszek, hogy elérd a célodat.
Tanít még

Rédei Katalin+36-20-989-10-27, +36-20-286-66-29, redei.katalin.cecilia@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: okl. közgazdász, spanyol szakfordító
Foglalkozás: spanyol szakfordító, oktató
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenFót
Óradíj4500 Ft/60 perc,
6750 Ft/90 perc
EgyébMintegy 10 éves online- és közel 20 éves offline tanítási tapasztalattal szeretettel várom latinos hangulatú, jó kedvű, jó humorú, kötetlen hangvételű óráimra a spanyolul tanulni vágyókat 16 éves kortól.
Elsősorban kezdőket és újrakezdőket vállalok 45 éves spanyol fordítói múlttal, ami a fő tevékenységem volt okl. közgazdászi végzettségem mellett.
(A nyelvet fiatal lányként még az 1970-es években sajátítottam el Kubában, ahol 4 évig éltem, ott érettségiztem és kezdtem el a Közgazdasági Egyetemet)
Tanulhatunk hetente 1-szer vagy 2-szer 60 vagy 90 percet Fóton, a saját lakásunkban, vagy online, Skypeon keresztül, megspórolva ezzel az utazási költségeket. (A skype minden igényt kielégít a tanuláshoz, segédanyagok, média fileok használata ugyanúgy lehetséges, képernyő és hangmegosztással kombinálva, tökéletes felület az oktatáshoz.)
Online 60 perces, személyesen inkább 90 perces órákat ajánlok.
Ha te tudod, hogy miért akarsz megtanulni spanyolul, akkor én tudom, hogy hogyan tanítsalak meg erre a gyönyörű nyelvre. Neked csak a szorgalmat kell hozzátenned!
Kereshetsz e-mailben vagy telefonon.
Árak: 60 perc: 4500 Ft, 90 perc: 6750 Ft.
Szeretettel várom jelentkezésedet, minden komoly szándékkal jelentkező tanulónak szorítok szabad időpontot!
Tanít még-

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet. '99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 60 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett. Otthon / Online: 4000 HUF / 60 perc
2 főnek és csoportoknak: megbeszélés szerint
Az órák 60 percesek.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, spanyolt, történelmet

Walter Lilla Patrícia+36-30-940-17-04, walterlillapatricia@gmail.com
Életkor: 20 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: tanuló
Max. szintközépfok
Tanulónál18. ker.,19. ker. ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébKéttannyelvű gimnáziumban, nyelviskolákban, magántanároktól és külföldön szerzett nyelvtanulási praktikáim segítségével adom át a tudást
Tanít mégmatematikát

Carolina Ares+36-70-741-69-63, caroares@yahoo.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline ( Zoom)
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébA nevem Carolina Ares, argentin vagyok. Spanyol anyanyelvű vagyok.
Zoom-mal online tanítok gyerekeknek és felnőtteknek. Alap-, közép- és haladó szinten.
Iskolai támogatást nyújtok. Felkészítem a felnőtteket állásinterjúkra és üzleti útra. Fordításokat végzek angolról spanyolra és spanyolról angolra.
Mi nombre es Carolina Ares, soy argentina. Mi lengua materna es el español. Estoy certificada como profesora de lengua extranjera.
Enseño a niños y adultos en línea via Zoom. En niveles básico, intermedio y avanzado.
Brindo apoyo escolar. Preparo a los adultos para entrevistas de trabajo y viajes de negocios. Hago traducciones del inglés al español y del español al inglés.
My name is Carolina Ares, I am Argentine. My native language is Spanish. I am certified as a foreign language teacher.
I teach children and adults online via Zoom. At basic, intermediate and advanced levels.
I provide school support. I prepare adults for job interviews and business trips. I do translations from English to Spanish and from Spanish to English.
Tanít még-

Ignits Márta+36-20-299-21-50, ignitsm@hotmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfokú
Tanulónálonline
Saját helyszínenPaks
Óradíj3500 Ft/60perc
EgyébIgnits Márti vagyok. 5 évet éltem Spanyolországban és egy éve kezdtem el foglalkozni a spanyol nyelv tanításával. Mi a fontos számomra? Tudom hogy a tanításhoz, nem csupán az adott terület megfelelő ismerete szükséges. A tanítás ennél sokkal többről szól: odafigyelés, lelkiismeretesség, változatosság, kreativitás, elfogadás, beleérzőképesség. Ezek mentén tanítom ezt a gyönyörű nyelvet figyelembe véve a tanuló habitusát, napi ritmusát és képességét.
Tanít még-

Berecz Dóra+36-30-895-72-81, bereczdora26@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2800 Ft/60 perc
EgyébBerecz Dóra vagyok, 2019-ben végeztem az ELTE-n, spanyol szakon. Az angol és spanyol felsőfokú nyelvvizsgáim mellett, beszélek portugálul és kicsit katalánul is, számomra a különböző nyelvek megismerése és elsajátítása mindig is hatalmas szenvedély volt, ebből a szenvedélyből szeretnék átadni leendő diákjaimnak.
Spanyol nyelvoktatást vállalok kezdőknek online. Szeretettel várom azok jelentkezését, akik szeretnék elsajátítani a világ negyedik legtöbbek által beszélt (és kicsit elfogult véleményem szerint, egyik legszebb) nyelvét, valamint szeretnének megismerkedni a spanyol/latin-amerikai kultúrával, történelemmel, irodalommal.
Időpontok tekintetében nagyon rugalmas vagyok, óráim menetét igyekszem a diákok szintjéhez, egyedi igényeihez igazítani, hiszen úgy gondolom a magánórák legfőbb előnyei a csoportos/iskolai tanítással szemben az egyénre való összpontosítás.
Tanít még-

Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas időbeosztással, minden korosztálynak 14 év felett. Felkészítek nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, felzárkóztatok, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek. Csak egyesével foglalkozom a tanulókkal. Hétvégén nem tartok órákat.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA