Carolina Ares+36-30-095-34-03, caroares@yahoo.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline ( Zoom)
Saját helyszínen-
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébA nevem Carolina Ares, argentin vagyok. Spanyol anyanyelvű vagyok.
Zoom-mal online tanítok gyerekeknek és felnőtteknek. Alap-, közép- és haladó szinten.
Iskolai támogatást nyújtok. Felkészítem a felnőtteket állásinterjúkra és üzleti útra. Fordításokat végzek angolról spanyolra és spanyolról angolra.
Mi nombre es Carolina Ares, soy argentina. Mi lengua materna es el español. Estoy certificada como profesora de lengua extranjera.
Enseño a niños y adultos en línea via Zoom. En niveles básico, intermedio y avanzado.
Brindo apoyo escolar. Preparo a los adultos para entrevistas de trabajo y viajes de negocios. Hago traducciones del inglés al español y del español al inglés.
My name is Carolina Ares, I am Argentine. My native language is Spanish. I am certified as a foreign language teacher.
I teach children and adults online via Zoom. At basic, intermediate and advanced levels.
I provide school support. I prepare adults for job interviews and business trips. I do translations from English to Spanish and from Spanish to English.
Tanít még-

Vajeila Szilárd+45-502-817-78, vkszilard@msn.com
Életkor: 31 év
Végzettség: kozepiskola (romanul), anglisztika BA, nemzetkozi kapcsolatok Msc (angolul), sporttaplalkozas Msc (spanyolu,) DELE B2, DELE C1
Foglalkozás: vallalkozo
Max. szintfelsofok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébVajeila Szilard vagyok, szeretem a nyelveket, jelenleg 4 nyelvet beszelek anyanyelviszinten vagy felsőfokon (hu,ro,en,es), emellett portugálul es oroszul tanulok, igy pontosan tudom milyen nehézségekbe ütközik valaki aki épp egy új nyelvet tanul.
Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás élvezetes es praktikus módon kell történjen, ami által a diák nem csak elméleti tudást szerez, hanem olyat, amit bátran tud alkalmazni a mindennapi életben anélkül, hogy a folyamat közben túl sok stressz érje. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy miközben egy nyelvet tanulunk, betekintést kell nyernünk az adott kultúrába, mentalitásba, hagyományokba, gasztronómiába, hogy jobban megértsük az adott nyelv hátterét es ezáltal magas szinten elsajátítsuk az adott nyelvet.
Az én módszerem, valós életbeni helyzetek körüli beszélgetésekre épül, amiben megvan a tökéletes egyensúly az elmélet (nyelvtan, szókincs) és a gyakorlat között (beszéd, szöveg értés, írás), miközben figyelembe veszem a te személyes igényeidet. Mindezek mellet célzottan segíthetek a következőkben:
- Készülni hivatalos nyelvvizsgákra (pl.DELE, IELTS)
- Javítani a kiejtéseden
- Magabiztosabban kezdeményezz beszélgetést anyanyelvűekkel
Tanít mégangolt, románt

Sztrapkovics Bettina+36-70-402-05-56, sz.betti1992@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: angol-spanyol tanári mesterdiploma
Foglalkozás: angol-spanyol magántanár
Max. szintbármely szint
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest 11.!kerület, Bikás park mellett
Óradíj7000 Ft/60 perc,
10.000 Ft/90 perc
Egyéb30 éves dinamikus, tanári mesterdiplomás angol-spanyoltanár vagyok. Van tapasztalatom középiskolai, felnőtt nyelviskolai és magántanári területen is (Cervantes Intézet, Katedra Nyelviskola, Centro Colombo magániskola, céges kurzusok).

A Cervantes Intézet által akkreditált szóbeli nyelvvizsgáztató vagyok a következő szinteken: B1 (alapfok), B2 (középfok), C1 (felsőfok), C2. Éltem Spanyolországban és Kolumbiában, ahol a Centro Colombo nyelviskolában tanítottam angolt haladó felnőttcsoportoknak.

Vállalok általános vagy szakmai / üzleti / gazdasági nyelvet és nyelvvizsga-felkészítést is mindkét nyelven. Számos nyelvvizsgára készítettem már diákokat mind angolból, mind spanyolból - IELTS, DELE, Cambridge, Corvinus, BME, BGE, Társalkodó, ECL, érettségi, stb. Számlaképes vagyok, céges kurzusokat is vállalok. Mindkét nyelven közel anyanyelvi szinten állok, így bármely szintet szívesen vállalok. Hétköznap és hétvégén is tartok órákat, személyesen (11. kerület, Bikás park mellett) és online is.

Az első alkalom egy kötetlen, ingyenes szintfelmérő beszélgetés. Ha érdekel, írj (sz.betti1992@gmail.com) vagy hívj bátran :) (06704020556)
Tanít mégangolt

Pusztai Tímea06-30-624-99-25, timeapt@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: spanyol tanári MA diploma (UAM madridi egyetem)
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen18. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok! 10 évet éltem Madridban és a madridi Autonóm Egyetemen végeztem el a spanyol tanári mesterképzést. A szakmai gyakorlatomat a madridi Tandem nyelviskolában folytattam. Több éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a jelentkezésed, ha spanyolul szeretnél tanulni, vagy fejlesztenéd a nyelvtudásod, illetve bármilyen szintű általános és szakmai nyelvvizsgára vagy érettségire is szívesen felkészítelek.
Tanít még-

Rédei Katalin+36-20-989-10-27, +36-20-286-66-29, redei.katalin.cecilia@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: okl. közgazdász, spanyol szakfordító
Foglalkozás: spanyol szakfordító, oktató
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenFót
Óradíj3800 Ft/45 perc
EgyébTöbb, mint 10 éves online- és mintegy 20 éves offline tanítási tapasztalattal szeretettel várom latinos hangulatú, jó kedvű, jó humorú, kötetlen hangvételű óráimra a spanyolul tanulni vágyókat 16 éves kortól.
Elsősorban kezdőket és újrakezdőket vállalok közel 45 éves spanyol szakfordítói múlttal, ami a fő tevékenységem okleveles közgazdászként. (A nyelvet fiatal lányként még az 1970-es évek végén sajátítottam el Kubában, ahol 4 évig éltem, ott érettségiztem és kezdtem el a Közgazdaságtudományi Egyetemet)

Tanulhatunk hetente 1-szer vagy 2-szer 45 vagy 90 percet Fóton, a saját lakásunkban,vagy online, Skypeon. vagy akár egyéb platformon keresztül, megspórolva ezzel az utazási költségeket. (A skype minden igényt kielégít a tanuláshoz, képernyő megosztás, hangfileok megosztása, ugyanúgy lehetséges így az élmény nem kevesebb mint a személyes órák esetében!)
Ha te tudod, hogy miért akarsz megtanulni spanyolul, akkor én tudom, hogy hogyan tanítsalak meg erre a gyönyörű nyelvre. Neked csak a szorgalmadat kell hozzátenned!
Kereshetsz e-mailben vagy telefonon.

Szeretettel várom jelentkezésedet, minden komoly szándékkal jelentkező tanulónak szorítok szabad időpontot!
Tanít még-

Andics Katalin+36-20-514-13-31, giottina79@yahoo.it
Életkor:
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, coach
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMegismerkedtél Itália vagy Spanyolország csodáival? Beleszerettél az olasz vagy a spanyol nyelvbe? Szeretnéd jobban megismerni a kultúrájukat és a nyelvüket? Akkor jó helyen jársz! :-) Olasz-spanyol szakos bölcsész és tanár vagyok. Tanulmányaim során sok időt töltöttem Olaszországban és Spanyolországban. Többéves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. Tanítványaimnak személyre szabott, coaching alapú, élménydús, hatékony, interaktív órákat tartok. Jelenleg online tanítást vállalok.
Tanít mégolaszt

Kurucz Flóra +36-30-255-21-09, florakuruczflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Universidade NOVA de Lisboa (Estudos portugueses) ; Eötvös Loránd tudományegyetem BTK (romanisztika-portugál)
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj
EgyébHitem a nyelvtanulásba:

Saját tapasztalatból kiindulva a beszéd központú tanulásban hiszek, hiszen a nyelvtanulás célja a kommunikáció, az információ sikeres átadása, valamint befogadása. Szeretem diákjaim sikerélményét hallgatni, mikor arról számolnak be, hogy egy natív nyelvhasználóval, portugál, brazil, stb. illetővel sikerült beszélgetniük! Szerintem ezért érdemes! 🙂
Játékos, változatos óráim alatt igyekszem úgy tanítani, hogy a tanuló egyszer csak arra legyen figyelmes, hogy bármiről el tudunk beszélgetni. Innentől pedig már lehet tökéletesíteni, bővíteni, csiszolni az ismereteket.
Minél több nyelvet beszélsz, annál egyszerűbb lesz a következő! Ha már vannak nyelvi ismereteid angolból, vagy egy másik neolatin nyelvből, azokra a legkönnyebb építeni. Ezt a képességedet mindenképpen kihasználjuk az órákon, és mindig megkeressük az összefüggéseket. :)

Portugál:

Tanulmányok:
-Universidade NOVA de Lisboa (Estudos portugueses)
-Eötvös Loránd tudományegyetem BTK (romanisztika-portugál)
Brazíliában élve tanultam meg a portugál nyelvet. Erre alapozva sajátítottam el az európai portugált, s végül Lisszabonban kötöttem ki. Kisgyerekektől idős tanulókig rendelkezem tapasztalatokkal. Egészen kezdőktől, korrepetáláson át, nyelvvizsgára való felkészítésig vállalok tanítványokat.

Spanyol:

Portugál tudásomra támaszkodva tanultam meg spanyolul, majd megszereztem a nyelvvizsgám, mára pedig mindennapjaim részévé vált a spanyol nyelv. Kezdőtől középszintig vállalok tanítványokat.

A kényszerhelyzet miatt megnövekedett számú online óráim alatt azt tapasztaltam, hogy az ilyen fajta tanítás nemhogy nem veszít értékéből, de még pozitív irányba is befolyásolja a tanulást, hiszen kizár bizonyos zavaró tényezőket, így javul az összpontosítás, a munka hatékonysága.
Tanít mégportugált

Idrisz Ágnes+36-70-316-73-97, idrisz.agnes@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: spanyol szakos bölcsész és tanár
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
6000 Ft/90 perc
Egyéb2008-ban szereztem spanyoltanári diplomát, azóta tanítok is folyamatosan középiskolában és magántanárként is.
Az elmúlt évek során több módszertani továbbképzést is elvégeztem (Spanyolországban és itthon is). Tavaly vizsgáztatói képzést szereztem.
Vállalok emelt és középszintű érettségire, különböző típusú (Origó, DELE, BME) B2-es és C1-es általános nyelvvizsgákra, különböző szaknyelvi vizsgákra (BGE, Corvinus) történő felkészítést, de akkor is keressenek bizalommal, ha kedvtelésből szeretnének spanyolt tanulni, vagy a már elsajátított nyelvtudást szeretnék szinten tartani.
Az óráimat elsősorban online tartom, de igény és megbeszélés szerint személyesen is találkozhatunk.
Tanít még

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: mester diploma
Foglalkozás: angoltanár, magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanár
Max. szintközépfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj7000 Ft/60 perc, 9000 Ft/90 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!

A következőkben tudok segíteni Neked:
- sikeres általános vagy üzleti nyelvvizsgát fogsz tenni
- nyugodtan és felkészülve veszel majd részt egy állásinterjún (életrajzírásban és motivációs levelek megfogalmazásában is segítek)
- hatékonyan tudsz velem készülni akár közép, akár emelt szintű érettségire
- előadásmódod és prezentációs képességeid javulni fognak angol és magyar nyelven egyaránt
- közösen fejlesztjük business angol nyelvtudásodat
- nagyobb önbizalommal rendelkezel majd beszéd közben, és belátható időn belül már jóval magabiztosabban fogod tudni kifejezni a gondolataidat
- igény szerint: brit kultúra és általános országismeret

Az óráimat Zoom-on vagy Skype-on tartom, de egyéni preferencia esetén más platformra is tudok váltani.

Okleveles angoltanár, illetve magyar nyelv – és beszédfejlesztő tanár vagyok, emellett pedig spanyol nyelvet is tanítok. ONLINE magántanárként dolgozom, és több mint 10 éve foglalkozom nyelvoktatással.
Egyedi tanítási és javítási módszerekkel, valamint rengeteg kiegészítő anyaggal igyekszem óráimat interaktívvá és a lehető leghasznosabbá tenni. A modern online magántanítás módszertanából oklevelet szereztem.
Magyar és külföldi céggel is dolgozom együtt, referenciával rendelkezem.
Tanít mégangol

Kisgyörgy Sándorné+36-70-532-31-22, agaliba@freemail.hu
Életkor: 58 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébAngol és spanyol nyelvtanítás kezdők, középhaladók és haladók részére. Online oktatást is vállalok, és a lakásomon is tanítok. Vizsgára való felkészítés, nyelvtani rendszerezés, felkészülés a szóbeli vizsgaanyagokból és egyéb témakörökből.
Tanít mégangolt

Nikolett Klement+36-70-458-50-08, nikolett.klement12@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: nemzetközi kapcsolatok elemző
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten, illetve online
Saját helyszínenBudapest 11. kerület Hegyalja út
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb Nyelvtanulás jó kedvvel egyedi igények szerint. Több éves magán nyelvtanári múlttal, angol és spanyol nyelvi órákat tartok kezdőtől egészen felsőfokú szintig. Angol-spanyol alapdiplomával, illetve nemzetközi kapcsolatok mester diplomával rendelkezem, így szeretem óráimat kulturális és civilizációs ismeretekkel is színezni. Hiszem, hogy a nyelvtanulás bárkinek lehetséges, csupán meg kell találni a személyreszabott, megfelelő módszereket, amelyek után motivált tevékenységgé forrhat ki a tanulás folyamata.

Ha nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülnél, vagy csupán szeretnéd felfrissíteni régebben megszerzett ismereteidet, várlak szeretettel online interaktív óráimon.

Keress bátran a részletekért!
+36704585008
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves tapasztalattal tanítok spanyol, angol és orosz nyelvet iskolásoknak és felnőtteknek is - jelenleg csak online. Egészen kezdő szinttől akár felsőfokú, vagy szakmai nyelvvizsgáig kísérem a tanítványaimat. Korrepetálást is vállalok, de ha valaki csak a társalgást szeretné gyakorolni, állok elébe! Nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére, mert a célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak is helyesen beszélni. Továbbá élvezzék azt, hogy bármilyen helyzetben meg tudnak szólalni és ki tudják fejezni magukat. Igény szerint személyre szabottan is össze tudom állítani a tananyagot.
Tanít mégangolt, oroszt

Tóth Bernadett+36-20-432-6215, bernyt13@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és spanyol beszédcentrikus órákat vállalok kezdő szinttől általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek és felnőtteknek. Az elmúlt 18 évben volt lehetőségem középiskolákban, egy akadémiában, egy nyelviskolában és egy madridi nyelviskolában is tanítani. Madridban néhány 60 feletti 'diákom' is volt. Debrecenben személyesen tanítok, de online órákat is vállalok, és mivel a kezdeti szintfelmérés fontos, ezért az első óra minden esetben ingyenes.
Tanít mégangolt

Rigó Alíz+36-30-296-67-47, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Rigó Alíznak hívnak, egyetemi tapasztalattal rendelkezem. Felkészítek alap-,közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint közép- és emelt szintű érettségire.
Egy félévet töltöttem kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a magántanítást és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről, Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 3000 ft
45 perc: 2500 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:4500 ft

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő, én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is. Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva, nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon, vagy az adott felületen ne értesítsen, ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt, hogy neki valamiért nem jó, még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem, az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
-Ha nincs utalva az óra díja, az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok.
-Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben, vagy telefonon, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ, csak próba órán említi először, pl. azt, hogy 'Ja, ugorjuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom', akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok, ha ő maga keres fel telefonon vagy e-mailen. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.
Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres, annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem, menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégangolt

Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas időbeosztással, minden korosztálynak 14 év felett. Felkészítek nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, felzárkóztatok, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek. Csak egyesével foglalkozom a tanulókkal. Hétvégén nem tartok órákat.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA