Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas idõbeosztással, minden korosztálynak. Felkészítek nyelvvizsgára, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemzõ közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Pulai Anita06-20-337-12-19, anita.pulai@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Nagyszombat u.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébHola:) Qué tal? 7 éves tanítási gyakorlattal a hátam mögött, valamint a legmagasabb, C2 szintû DELE mesterfokozatú nemzetközi nyelvvizsgával a birtokomban vállalom spanyol nyelv oktatását. Nálam barátságos, vidám légkörben sajátí­thatod el a spanyol nyelvet vagy fejlesztheted már meglévõ‘ tudásodat. Óráim interaktí­vak és mindig a Te igényeidhez, céljaidhoz igazítom õket. Nagy hangsúlyt fektetek az élõ, beszélt nyelv megértésére, használatára és segí­tek, hogy bátran merj megszólalni spanyolul. Mindemellett fontosnak tartom a stabil nyelvtani alapok átadását, és, hogy taní­tványaim folyamatos sikerélményben részesüljenek. Akár a Spanyolországban, akár a Latin-Amerikában használt spanyol érdekel, bátran fordulj hozzám. Akár nyelvvizsgázni szeretnél, akár munka miatt vagy puszta kí­váncsiságból ismerkednél a nyelvvel vagy fejlesztenéd már meglévõ tudásod, keress bizalommal. Hasta luego!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA