Linda Lakatos06-70-205-51-42, mslindalakatos@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: egyéni vállalkozó nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenMiskolc
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébLinda vagyok, mindig is tanárnak készültem, csak a tantárgyat volt nehéz kiválasztani. Végül az angol tanítás mellett döntöttem, 18 éves korom óta adok magán nyelvórákat. Eleinte csak kisebb gyerekeket korrepetáltam, majd 2000-től rendszeresen adtam magán órákat felnőtteknek is. 2004 őszétől egyéni vállalkozóként már céges angol órákat is tartottam, mialatt még az egyetemet végeztem. 2005-ben elnyertem egy 3 hónapos londoni ösztöndíjat, melynek keretében a londoni Middlesex University-n folytattam tanulmányaimat és élő környezetben fejleszthettem nyelvtudásomat. 2007-ben szereztem diplomámat a Miskolci Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos tanár - magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként. Ezután még egy évig Magyarországon éltem, különböző nyelviskolákkal volt megbízási szerződésem, melyek keretében olyan cégeknél tanítottam első sorban üzleti angolt mint a Bosch, Nestlé, METRO. Ezt követően éltem Írországban, később pedig Budapesten dolgoztam az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságán, ahol a hivatalos munkanyelv az angol.
2010-ben a budapesti International House nyelviskolában elvégeztem a CELTA tanfolyamot, mely egy módszertani képzés, amit eredetileg angol anyanyelvűeknek szántak, azzal a céllal, hogy saját anyanyelvüket mint idegennyelvet tudják oktatni. 2013 szeptemberétől 2017 júniusáig a spanyolországi San Sebastian-ban tanítottam egy nemzetközi angol nyelviskolában. Az utóbbi két évben főként Cambridge FCE (B2) és CAE (C1) nyelvviszgákra készítettem fel diákokat. Emellett tanítottam üzleti angolt is felnőtteknek, valamint elvégeztem az International House Business English Teaching és az International House Certificate in Online Tutoring tanfolyamot is. Az előbbi az üzleti angol hatékony oktatásához nyújtott segítséget, míg az utóbbi az online nyelvtanítás fortélyaival ismertetett meg. A kint töltött idő alatt meglévő spanyol tudásomat sikerült továbbfejlesztenem, 2015 tavaszán letettem a nemzetközi felsőfokú spanyol nyelvvizsgát (DELE C1), így az utóbbi másfél évben már spanyol oktatással is foglalkozok kezdőtől középfokú szintig. A spanyol és az angol mellett tanítok magyar nyelvet is külföldieknek, illetve korrepetálok német nyelvből is.
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek), németet

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemzõ közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas idõbeosztással, minden korosztálynak. Felkészítek nyelvvizsgára, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek.
Tanít még-

Pulai Anita06-20-337-12-19, anita.pulai@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Nagyszombat u.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébHola:) Qué tal? 7 éves tanítási gyakorlattal a hátam mögött, valamint a legmagasabb, C2 szintû DELE mesterfokozatú nemzetközi nyelvvizsgával a birtokomban vállalom spanyol nyelv oktatását. Nálam barátságos, vidám légkörben sajátí­thatod el a spanyol nyelvet vagy fejlesztheted már meglévõ‘ tudásodat. Óráim interaktí­vak és mindig a Te igényeidhez, céljaidhoz igazítom õket. Nagy hangsúlyt fektetek az élõ, beszélt nyelv megértésére, használatára és segí­tek, hogy bátran merj megszólalni spanyolul. Mindemellett fontosnak tartom a stabil nyelvtani alapok átadását, és, hogy taní­tványaim folyamatos sikerélményben részesüljenek. Akár a Spanyolországban, akár a Latin-Amerikában használt spanyol érdekel, bátran fordulj hozzám. Akár nyelvvizsgázni szeretnél, akár munka miatt vagy puszta kí­váncsiságból ismerkednél a nyelvvel vagy fejlesztenéd már meglévõ tudásod, keress bizalommal. Hasta luego!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA