Farkas Judit +36-30-869-29-25, farkasjudit.enek@gmail.com
Életkor:
Végzettség: énekművész-tanár, operaénekes
Foglalkozás: énekművész
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébÉnek-, zongora- és szolfézsoktatást vállalok személyesen a belvárosban, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel - online is.
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem kiváló eredménnyel operaének-művész illetve énekművész-tanári mesterdiplomát. 6 évesen kezdtem zongorázni, rendszeresen versenyeztem, több évben is országos első helyezést értem el, végül az éneklés és a színház iránti szenvedélyem miatt az énekesi pályát választottam.
Lehetőségem volt a legjobb énekesektől tanulni, számos kurzuson vettem részt, tanulhattam külföldi és magyar rendezőktől. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, kezdőkkel, haladókkal egyaránt szívesen foglalkozom.
Klasszikus hangképzést, könnyűzenét, musicalt is tanítok. Felvételire, alkalmasságira való felkészítésben is tudok segíteni, de ha csak hobbiból ismerkednél a zenével, akkor is várlak szeretettel!
Célom, hogy együtt megtaláljuk a saját hangod, és átéld a laza, természtes, felszabadult éneklés örömét! Az órákon garantált a jó hangulat, hiszen rengeteg pozitív megerősítésre van szükség ahhoz, hogy a technika biztos lábakon álljon. A helyes technika mellett hangsúlyos helyet kap nálam maga a kifejezés, az előadás is, ezen keresztül kel életre a hangod. Az énektanításban izgalmas kihívást látok abban, hogy mindenkivel egyénre szabottan megtaláljuk a kulcsot a fejlődéséhez.
Tanít mégéneket, zongorát

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, németet, zongorátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA