Makszim Edina +36-70-701-51-16, makszimedina11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Msc ELTE
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szint7-18 éves korosztály
Tanulónálmegbeszélés szerint, ill. online
Saját helyszínenmegbeszélés szerint (7. vagy 15. kerület)
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébHatékony, izgalmas tanulás és fejlesztés!
A fejlesztő foglalkozásokon kérés és megbeszélés szerint egyéni vagy kiscsoportos formában dolgozunk, fő cél a sikeres tanuláshoz, előrehaladáshoz szükséges készségek és képességek fejlesztése.
- A kisebb korosztálynál a közös játék öröme és élménye segíti a gyerekeket abban, hogy megküzdjenek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel az iskolai, óvodai évek során találkozhatnak (akár érzelmi, akár kognitív). A csoportos foglalkozások során megtanulunk egymásra figyelni, együtt játszani, felismerni egymás nehézségeit és erősségeit és kölcsönösen segítsünk egymásnak tovább fejlődni.
- A nagyobb korosztálynál megkeressük azt a pontot, ahol egy elakadás történt, ami nehézséget okoz a mindennapi tanulásban, és közösen megpróbálunk átlendülni ezen a nehézségen és felszámolni a következményeit, hogy ne okozzon nehézséget a további tanulási folyamatokban. A csoportos foglalkozásokon az idősebbek esetében is nagy hangsúlyt fektetünk az egymásra figyelésre, az együttműködésre és egymás segítésére.
A tanulásmódszertan során figyelünk a különböző tanulási stílus kipróbálására, különböző tanulási módszerek kipróbálására, és segítek megtalálni a gyerek számára legmegfelelőbb módszert, mely segíteni fogja a sikeres előre haladást.
A nyelvtanítást több éve kiscsoportos formában végzem, a csoporton alapfokú vagy semmilyen nyelvi tudással nem rendelkező gyerekek vesznek részt, és közösen, játékos formában kezdünk el megbarátkozni a nyelvvel. Fő cél a szókincs bővítés, hallott szövegértés, illetve alapszintű kommunikáció fejlesztése, hogy legyen bátorságuk megszólalni, és kezdjék el megszeretni a nyelvet, mert ez elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. A módszerek személyre szabottak, kiscsoporton belül is differenciálva dolgozunk. Mindenki az egyéni ütemében tud haladni, és differenciált figyelemben, és személyreszabott motivációban részesül!
Tanít mégangolt, fejlesztőpedagógiát, gyógypedagógiát, szakdolgozatírást

Virgo-Úsz Cecília+36-20-824-54-27, cirgusz@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szint
TanulónálNyíregyháza ill. online
Saját helyszínenNyíregyháza
Óradíj3000 Ft/60perc
EgyébA magánóráim alapelve: hatékony nyelvtanulás, személyre szabott motivációra és rendszerezett, érthető ismeretátadásra alapozva. Ezen felül a gyakorlásra kimeríthetetlen lehetőséget biztosítok.
Specialitásom: a tananyag korosztályhoz való igazítása. Gyerekek, fiatalok, felnőttek és örök fiatalok oktatását vállalom.
Tanít mégangolt, franciát, magyart (külföldieknek), törököt

Csikai Ildikó+36-30-965-77-53, dxpoti@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500-5000 Ft/60 perc
EgyébFelnőttképzés a szakterületem, de örömmel foglalkozom gyermekekkel is. Empatikus tanár vagyok, aki az együttmunkálkodás során alakítja ki a végleges módszertant a tanítvány tanulási képességei, attitűdje és egyéb adottságai alapján. Tanulásmódszertani ismereteimmel nagy mértékben tudom segíteni a tanítvány számára ideális (személyre szabott) tanulási módszer megtalálását, a hatékony, sikerélményekhez vezető tanulási utak kialakítását.

Hungarian language for foreigners.

Are you looking for someone who can help you to improve your Hungarian knowledge? With my special teaching method you can immerse in this unique language and culture.
Tanít mégangolt, beszédtechnikát, filozófiát, franciát, hollandot, magyart (külföldieknek), szakdolgozatírást, szolfézst, makrobiotikátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA