dr. Sándorné dr. Boldizsár Mária06-30-393-60-62, istvan.boldizsar@t-online.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébPótvizsgára, emelt szintû érettségire, felvételire való felkészítést egyaránt vállalok. Fõiskolai bölcsészdoktor vagyok, 20 éves érettségi elnöki gyakorlattal.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébJelentkezés csak telefonon. Nagy gyakorlattal rendelkezõ profi tanár vagyok. Problémás gyerekekkel való hagyományos és pszichoterápás együttanulást is vállalok. S.n.i.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Belénessy Blanka+36-30-554-74-91, blankabelenessy@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: gimnáziumi érettségi
Foglalkozás: egyetemi hallgató
Max. szintközépiskolai
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen13. ker. Vizafogó
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébBelénessy Blanka végzős tanár szakos hallgató vagyok az ELTE-n, földrajz-, történelem- és állampolgári ismeretek szakon. Történelemből és földrajzból vállalok felzárkóztató, korrepetáló, pótvizsgára illetve érettségire felkészítő magánórákat. Tanár szakos egyetemi tanulmányaim megkezdése előtt két évig az Állatorvosi Egyetem hallgatója voltam, így közép szinten kémiából és biológiából is vállalok korrepetálást.
Fontosnak tartom, hogy diákjaim gyakorlással és ismétléssel mélyítsék el a közösen tanultakat, ezért rendszeresen adok házi feladatot. Ezek közös ellenőrzése által biztosak lehetünk abban, hogy csak akkor lépünk tovább a tananyagban, ha rögzültek a megfelelő tudáselemek.
 Az órák felépítését, a feladatok jellegét diákjaim képességeihez és személyiségéhez igazítom, módszerem a dinamikus, gondolkodtató tanítás és a közös tanulás élményének megteremtése.

Van tapasztalatom Skype-on, videochat-en keresztül történő tanításban is, ennek előfeltétele legalább egyszeri személyes találkozó és elbeszélgetés.
Keressenek bizalommal!
Tanít mégbiológiát, földrajzot, kémiát

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégangolt, németetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA