Tavaszmezőtavaszmezoszamvitelpenzugy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, vállalkozó, könyvelő-adótanácsadó
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline (Zoom vagy Teams)
Saját helyszínen5. ker. Astoria (tanterem)
Óradíjmegegyezés szerint
Egyéb20 éves tapasztalattal, többezer referenciával és közel 100%-os sikeraránnyal vállalom a vezetői számvitel tárgy oktatását.
Minden iskola és képzés minden feladatát, az elmúlt évek vizsgasorait, legtöbbször a tanárokat is ismerem, célirányosan, és a követelményeknek megfelelően oktatlak majd. Jöhetsz akkor is ha a teljes anyagot szeretnéd átvenni, de akkor is várlak, ha csak 1-2 témakörrel kapcsolatban van kérdésed. Hivatásos tanár vagyok, valaha óraadóként tanítottam több okj-s tanfolyamon, és a felsőoktatásban is. Amikor nem tanítok, akkor is a szakmában vagyok: könyvelő, könyvizsgáló, adótanácsadó cégekben dolgozom.
Specialitásaim: ritkább, nehezebb, emelt szintű tárgyak, illetve hogy végigkísérte a tanítványaim a teljes képzésen, minden szakmai tárgyat lefedve.
Kapcsolatfelvétel 24 órán belül itt is: www.facebook.com/witkovskykonzultacio
Tanít mégadózási ismereteket, gazdasági elemzést, kontrollingot, könyvvezetést, pénzügyet, számvitelt, üzleti tervezést

Miklóssy Dorottya miklossydorottya99@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: folyamatba lévő diploma
Foglalkozás: egyetemista
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzabó Ervin könyvtár, kávézok
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSzámvitel korrepetálás/felkészítés vállalok valamint beadandókban tudok nektek segíteni. Negyed éves hallgató vagyok a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügy és Számvitel szakán, számvitel szakirányon. Közel 3,5 éve korrepetálok számvitel tárgyakból mind egyetemistákat mind okj-s hallgatókat. Korrepetálást/Felkészítést vállalok: Számvitel alapjai , Pénzügyi számvitel 1, könyvvezetési ismeretek és vezetői számvitel. Vezetői számvitel tárgy korrepetálását kizárólag pszk-s hallgatóknak vállalok. Vállalok felkészítést Mérlegképes és pénzügyi számvitel okj-s képzések számvitel tárgyaiból. Online illetve személyesen is tartok órákat, valamint csoportos felkészítést is vállalok. Felkészítés mindig zh illetve vizsga centrikusan történik. Felkészítés mellet tudok házi dolgozatban és beadandókban is segíteni az említett tárgyakból.
Kérlek üzenetbe írd bele hogy milyen egyetemen milyen szakon tanulsz , vagy milyen okj-s képzésre jársz és hol tartatsz a képzésben, valamint hogy mely napokon és mikor érnél rá☺️
Tanít mégszámviteltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA