Elena+36-70-610-05-27, vasylyna1@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintprofi
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen5. ker. Váci u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyere hozzám tanulni viccesen és vidáman. Kedvenc tanarnõd, Elena. On-line oktatást is vállalok!
Tanít mégmagyart(külföldieknek), oroszt

Tabajdi Ádám+36-30-932-10-53, adamtabajdi@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: Budapesti Zeneakadémia és Párizsi Conservatoire egyetemi szintű diplomák; folyamatban lévő doktori fokozat a Budapesti Zeneakadémián
Foglalkozás: szabadúszó koncertező művész, doktorandusz kutató
Max. szintegyetemi
Tanulónáligény szerint házhoz is járok
Saját helyszínen12. kerületi lakás egy gyönyörű, felújított Bösendorfer zongorán
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébTudásszinttől és korosztálytól függetlenül szeretettel várom azok jelentkezését, akik lelkesedést éreznek magukban a zenetanulásra, legyen szó általános iskolás gyermekről, lelkes újrakezdőről, vagy elhivatott felnőttről, aki csak most kezdene zenei tanulmányokba. Egy odafigyeléssel, támogatással és lelkesedéssel teli légkörben, jó hangulatú órák során mindenki számára törekszem megadni a leghatékonyabb segítséget a fejlődéséhez. 🙂
Igény szerint házhoz is járok tanítani, de a 12. kerületben is fogadok növendékeket egy gyönyörű, felújított Bösendorfer zongorán.

***

Óráim gyakorlat orientáltak, melyekben helyet kapnak zenei készségfejlesztő gyakorlatok, új művek megtanulása és egy saját repertoár kialakítása, improvizációs gyakorlatok, valamint a szükséges elméleti/formai háttér megalapozása.

Minden növendékem esetében fontosnak tartom, hogy közös munkánk elején mindenek előtt találjuk meg azt az utat, amely egy hálás, sikerekben gazdag folyamattá teszi a zenetanulást.

***

Jómagam jelenleg elsősorban koncertező orgonaművészként tevékenykedek, valamint a Zeneakadémia doktorandusz hallgatója vagyok. Diplomáimat a Zeneakadémián és a Párizsi Conservatoire-on szereztem. Egy évet éltem Japánban, melynek során a Szapporói Kitara Koncertterem rezidens orgonista pozícióját tölthettem be. 2020-ban megjelent első szólólemezem. 2021-ben Franciaországban elnyertem az Első díjat és a Közönség díjat a 13. Toulouse-i Nemzetközi Orgonaversenyen. Rendszeresen működöm közre hazai és nemzetközi szimfonikus zenekarok és énekkarok szólistájaként.

Nagyon szeretek tanítani és emberekkel foglalkozni. A legszerencsésebbek között érzem magam azzal, hogy zenével foglalkozhatok. Több mint egy évtizedes tanítási tapasztalataim során 6 évestől 70 éves korig sokféle növendékkel találkozhattam. Minden növendékemmel kapcsolatban rendkívül jó emlékeket őrzök. Két évet éltem Párizsban, egy évet Japában, melynek során komoly betekintést nyerhettem mindkét ország oktatási rendszerébe. Az itthoni tanulmányaimra épülve a nemzetközi tapasztalataim meghatározó hatást gyakoroltak rám és számos új irányt mutattak a zenetanításban.

Ha szeretnél még több mindent megtudni rólam látogass el személyes honlapomra, amit könnyedén megtalálsz, ha beírod a nevem a keresőbe, vagy ha szeretnél zenéket hallgatni tőlem megtalálhatsz a YouTube-on is. :)

Remélem felkeltettem az érdeklődésed. Szeretettel várom jelentkezésed!

Ádám
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst

Zeneotthon+36-20-362-75-64, info@zeneotthon.hu
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szint
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj5475 Ft/60 perc
EgyébTanuljon gyermeke zenét az otthon kényelmében! Fiatal, képzett magántanárok szállítják otthonába a zeneoktatást, legyen az gitár, zongora, ének, furulya vagy fuvola. Élményorientált, gyermekközpontú oktatás, mellé játékos videokurzus ajándékkal. Online vagy háznál, biztosított kottaanyagokkal, hangszerbérlési lehetőséggel.
Látogasson el a www.zeneotthon.hu weboldalra a részletekért!
Tanít mégéneket, furulyát, fuvolát, gitárt

Zsoldos Marcell+36-20-232-40-68, zsoldosmarci.049@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: egyetemi diploma, TEFL diploma
Foglalkozás: angoltanár, magán tanár
Max. szintminden szinten
TanulónálBudapesten bárhol (megbeszélés szerint)
Saját helyszínenBp. 4 ker. Kinizsi u.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok nyelv-kukacok! Zsoldos Marcell vagyok, TEFL diplomás angol tanár (ez sokat segít az idegennyelv-oktatásban = teaching English as a foreign language).

Óráim diák-központúak, nálam nincsen száraz/kötelező anyag: azt fogjuk tanulni, és úgy ahogy neked tetszik. Ha beszédet szeretnél fejleszteni, vagy írásban szeretnéd közérthetően kifejezni magadat, esetleg segítség kell szókincshez, nyelvtanhoz? Keress bátran!

Én a tudást, és a megfelelő technikát nyújtom az úthoz amin elindulsz, és jó tanáccsal szolgálok. Jelenleg írok egy eBook-ot a nyelvészetről, és arról hogyan lehet a leggyorsabban elsajátítani egy nyelvet - jelen esetben az angolt.

Akár kezdő, újrakezdő, vagy esetleg haladó szinten jársz, nálam biztosítva van a helyed.

Budapest egyes kerületeiben házhoz megyek, és online is tartok órát.

Keress bizalommal!

Marcell :)

Hi Dear Language-Nerds!

I've recently graduated from University, and I've also acquired a TEFL degree (teaching English as a foreign language)

I have a lot of fun materials, and I know the best techniques and the fastest and most fun ways to learn English. I'm currently writing an eBook about that topic that contains a bunch of thoughts on linguistics as well.

I'm 25 years old, and 3 years of teaching experience. I traveled in Europe before the pandemic, where I took part in different volunteer projects as well.

If you want to have fun, engaging and flexible classes, consider dropping me a message! :)

BYE,
Marcel
Tanít mégangolt, magyart(külföldieknek)VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA