Szilágyi Zsuzsa+36-20-360-45-90, szizsukat@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: BGE, Corvinus
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébPSZF-en és Corvinuson szereztem diplomát számvitel szakon. 20 éve tanítok számvitelt főiskolásoknak, egyetemistáknak, államvizsgára, mérlegképes, könyvvizsgálói, adótanácsadói vizsgára készülőknek egyénileg és csoportosan. Ha segítségre van szükséged, keress bátran!
Tanít mégszámvitelt

Barczai Anna+36-20-433-35-91, anna.barczai78@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: közgazdász
Max. szintegyetem
Tanulónálonline
Saját helyszínenSzékesfehérvár, Móri út
Óradíj4500 Ft/60 perc
Egyéb 20 éves oktatói es gyakorlati tapasztalattal vállalok korrepetálást es vizsgára felkészítést szamvitelbol, adózásbol/pénzügybõl es statisztikából. A legtöbb fõiskola, egyetem tananyagat, valamint a szakmai (pénzügyi-számviteli ügyintézõ, mérlegképes könyvelõ) tanfolyamok követelmény rendszerét ismerem. Elakadtak a tanulással? Nem volt idõd orara járni? Vagy szeretned tudásod felfrissiteni, esetleg a gyakorlatban is látni? Hivj bátran!
Tanít mégmakroökonómiát, mikroökonómiát, pénzügyet, statisztikát, számvitelt

Tavaszmezőtavaszmezoszamvitelpenzugy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, vállalkozó, könyvelő-adótanácsadó
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline (Zoom vagy Teams)
Saját helyszínen5. ker. Astoria (tanterem)
Óradíjmegegyezés szerint
Egyéb20 éves tapasztalattal, többezer referenciával és közel 100%-os sikeraránnyal vállalom az alábbi adózásos tárgyak oktatását:
- Bevezetés az adózásba
- Adótan
- Haladó adótan
- Nemzetközi adózás
- Adótervezés
- Mérlegképes könyvelői vizsga adózási ismeretei
- Adótanácsadó tanfolyam összes tárgya
Minden iskola és képzés minden feladatát, az elmúlt évek vizsgasorait, legtöbbször a tanárokat is ismerem, célirányosan, és a követelményeknek megfelelően oktatlak majd. Jöhetsz akkor is ha a teljes anyagot szeretnéd átvenni, de akkor is várlak, ha csak 1-2 témakörrel kapcsolatban van kérdésed. Hivatásos tanár vagyok, valaha óraadóként tanítottam több okj-s tanfolyamon, és a felsőoktatásban is. Amikor nem tanítok, akkor is a szakmában vagyok: könyvelő, könyvizsgáló, adótanácsadó cégekben dolgozom.
Specialitásaim: ritkább, nehezebb, emelt szintű tárgyak, illetve hogy végigkísérte a tanítványaim a teljes képzésen, minden szakmai tárgyat lefedve.
Kapcsolatfelvétel 24 órán belül itt is: www.facebook.com/witkovskykonzultacio
Tanít méggazdasági elemzést, kontrollingot, könyvvezetést, pénzügyet, számvitelt, üzleti tervezést, vezetői számviteltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA