Verebélyi Hajnalka+36-70-882-04-19, verebelyihajni@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Arabisztika
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!

Hajni vagyok, az arab nyelvvel több, mint 10 éve foglalkozom. Az ELTE BTK-n tanultam arab szakon, ahol mesterdiplomát szereztem, de Jordániában is tanultam 6 hónapot, ahol még jobban elsajátítottam az ismereteimet. Ezen kívül rendelkezem államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgával.

A módszereimet illetően rugalmas vagyok, akár a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni, akár íráskészségre vagy szövegértésre szeretnél fókuszálni. Kezdőtől haladó szintig szívesen tanítok bármilyen korosztályt, legyen szó korrepetálásról, nyelvvizsgára felkészülésről vagy hobbi szintű nyelvtanulásról. :)
Tanít még-

Guessous M Zekeria+36-20-248-82-86, zekeria1972@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: agrármérnök/nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébMarokkói/magyar anyanyelvi tanárként több mint húsz éve foglalkozom tolmácsolással, fordítással és arab nyelv tanítással. A tanítás nem munka elsősorban számomra, hanem a szívügyem! Jelenleg Marokkóban élek és első kézből szeretnék hiteles képet közvetíteni erről a sejtelmes, gyönyörű világról.
Ha vágysz egy ilyen kalandra, tarts velem!
Ha anyagi akadálya van a tanulásnak, új kedvező konstrukciókkal várom az érdeklődőket.
www.arabtanitas.hu
facebook: Arab online tanulás
Tanít még-

Al-Qershi Shada Fanni+36-70-235-00-43, alshada10@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: ELTE BTK Arabisztika szakos bölcsész és nemzetközileg akkreditált TEFL angol tanár
Foglalkozás: angol és arab nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/50 perc
EgyébÜdv Mindenkinek!

Várok mindenkit sok szeretettel, aki angolul vagy arabul szeretne tanulni kezdő vagy haladó szinten. Óráimat gyakorlatiasság, és játékos feladatok jellemzik, amelyeket minden esetben a diákok igényeinek megfelelően alakítok ki. Számomra a legfontosabb, hogy diákjaim jól érezzék magukat az órán, és észervetélenül, megerőltetés nélkül fejlődjenek.

8 éves magántanári, illetve anyanyelvi közegben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően tényleges, hasznos és aktuális tudást kínálok a tanulnivágyóknak. Vállalok álatlános nyelvoktatást, nyelvvizsga felkészítést, korrepetálást, és várom azokat is, akik úgy érzik, nyelvtudásuknak jót tenne egy kis felfrissülés.
Tanít mégangoltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA