Verebélyi Hajnalka+36-70-882-04-19, verebelyihajni@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Arabisztika
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest
Saját helyszínenonline
Óradíj 5500 Ft/60 perc
7500 Ft/90 perc
Egyéb Verebélyi Hajni vagyok, az ELTE arabisztika szakán szereztem mesterszakos diplomát. Szenvedélyem az arab nyelv, melyet gimnazista koromban kezdtem el tanulni anyanyelvi tanártól, illetve fél évet Jordániában is eltöltöttem tanulmányi ösztöndíjjal. Egyetemi éveim alatt államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgát is szereztem arab nyelvből.

Az óráim során igyekszem ötvözni a közel-keleti és az európai oktatási módszereket, a nyelvi ismereteken felül a kulturális ismereteket is átadva. Várok mindenkit sok szeretettel, kezdőtől haladó szintig, legyen szó nyelvvizsgára felkészülésről vagy hobbi szintű nyelvtanulásról. :)
Tanít még-

Csertő Enikő+36-30-881-03-52, csereko@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintalapfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébTanulmányaim:

Szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, angol nyelv és irodalom szakos tanár. Károli Gáspár Egyetem, magyar, mint idegen nyelv szak, Miskolci Bölcsész Egyesület arab szak , Szíriában arab tanulmányok. Német felsőfokú nyelvvizsga. Francia felsőfokú nyelvvizsga. 2010-től 2021-ig a Mercedes-Benz Iskolában tanítottam német gimnazistáknak angol, francia és magyar, mint idegen nyelvet.

Arabból kezdők jelentkezését várom.

Az óráim bemutatása

Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozom, segítek angol, német, francia, arab és magyar, mint idegen nyelvből.
Egyéni órákat tartok. Mindenkinek mások a tanulási szokásai, ezért a tanulóval először megbeszélem, mik a céljai, milyen útvonalon szeretné azokat elérni. Ha már elkezdtél egy kedvenc tankönyvedből tanulni vagy inkább a kedvenc filmed, regényed alapján szeretnél haladni, esetleg csak beszélgetni szeretnél az adott nyelven, vagy ezeket mind együtt, akkor várlak, örülök a jelentkezésednek. Ingyen tartok kb. 20 perces próbaórát, és vállalok 60 perces órákat is.
Email címem: csereko@gmail.com
Tanít mégangolt, franciát, magyart (külföldieknek), németetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA