Ecker János+36-20-393-32-16, ecker.janos.mail@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Növénybiotechnológia MSc. Biológia predoktor
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Diákok, Hallgatók!

Ha szeretnétek összefüggéseiben látni a kémiát, biológiát, és megtapasztalni, hogy a tananyag szemléletes példák használatával megérthető és megtanulható, akkor keressetek bizalommal.

Jelenleg PhD tanulmányokat és kutatást folytatok szerkezeti biokémia tárgykörben. Évek óta végzek korrepetálást különböző kémia és biológia tárgyakból. Emellett egyetemi és PhD hallgatóknak adtam elő szerves és biokémiából, molekulamodellezésből, valamint tartottam gyakorlatot magyar és angol nyelven. Érettségiző diákjaim sikeresen felvételiznek az általuk választott szakra.

Általános probléma, hogy a diákok – a tananyag száraz tálalása miatt – középiskolában nem látják összefüggéseiben az egyes természettudományokat, ez pedig kihat az egyetemi tananyag elsajátítására is, ahol már teljesen magukra vannak utalva. Az alapokat kellene jól megtanítani, és a készségeket fejleszteni.

Az órákat minden esetben személyre szabom. A kötelező, tankönyvi és munkafüzeti anyagot kombinálom a saját anyagaimmal, amelyek segítik a megértést, számos illusztrációt, gyakorlati példát és a jobb agyfélteket is igénybe vevő elemet is tartalmaznak.

KÉMIA – Általános és szervetlen kémia, Szerves kémia, Biokémia. Egyetemi hallgatóknak is segítek. Tapasztalataim alapján főleg utóbbi két tárggyal szoktak problémák lenni. Emelt szintű érettségire való felkészítés is.

BIOLÓGIA – Általános iskolás szinttől az egyetemi szintig. Emelt szintű érettségire való felkészítés is.
Tanít mégbiológiát, kémiát

Téglás Bence-kis csoportos érettségi előkészítő, és magán tanítás.+36-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Egyetemi mester diploma
Foglalkozás: molekuláris genetikus, tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Budapest Szilágyi Dezső tér 2
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébTéglás Bence vagyok molekuláris genetikus és magántanár.
Tanulmányaimat az ELTE TTK biológiai intézetében végeztem.
Molekuláris genetika, sejt- és fejlődésbiológia mesterszakos tanulmányaim során három félévben évfolyamelsőként végeztem.
Több, mint 10 éve foglalkozom magántanítással elsősorban biológia emeltszintű érettségi felkészítéssel, biológia versenyfelkészítéssel (OKTV) illetve angol közép és felsőfokú nyelvvizsga felkészítéssel.

Saját alapítású kis csoportos érettségi előkészítőm kiváló lehetőséget nyújt az érettségihez illetve az egyetem megkezdéséhez szükséges megalapozott tudás megszerzésére, megfizethető áron. Óráimon kiemelt figyelmet fordítok az egészséges tanár-diák viszony kialakítására illetve a megfelelő csoportdinamika fenntartására. Meggyőződésem, hogy egy olyan környezet, ahol a diákok otthon érzik magukat, mernek kérdezni, nem félnek az oktatótól hanem partnerként tekintenek rá lényegesen növeli a felkészülés hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy a tanár tekintélyét nem a rendszeres fegyelmezés, a szigor és az eltúlzott verseny alapozza meg, sokkal inkább a szakma iránti elhivatottság, az oktatott tantárgy szenvedélyes szeretete és a tudásátadás eredendő vágya.

Diákjaim évek óta gond nélkül nyernek felvételt olyan felsőoktatási intézmények képzésire mint a SOTE általános orvosi szak, Állatorvos Tudományi Egyetem állatorvosi szak, ELTE Biológia szak, ELTE pszichológia szak, BME biomérnöki szak, BME környezetmérnöki szak stb. Korábbi visszajelzések alapján nem csak a sikeres érettségi megszerzéséhez szükséges tudást köszönhetik képzéseinknek, hanem az egyetem első 1-2 félévének elvégzéséhez is kiváló alapot nyújt az általunk biztosított tudás és természettudományos világnézet.

Ha megalapozott tudásra vágysz, progresszív, fiatalos tanárt szeretnél jó hangulatú, diák központú órákon szeretnél részt venni, ne habozz! Keress bátran alábbi elérhetőségek valamelyikén!

www.ethalonstudies.hu
Tanít mégbiológiát

Ruszkai-Nemes Anita+36-30-711-56-49, anita.nemes01@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Gyógyszerész hallgató
Foglalkozás: Magántanár, hallgató
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60perc
EgyébÜdvözöllek!

Ruszkai-Nemes Anita vagyok és már 12 éve tanítok. Diákjaimmal közvetlen kapcsolatot ápolok és egyetemi éveik alatt is rendszeresen keressük egymást.

Jelenleg online órákat adok.

Elérhetőek nálam maganórák és csoportos órák is, valamint tanfolyamok.

Legközelebbi tanfolyamom 2022. szeptemberében indul, amely egy 8 hónapos felkészítő tanfolyam lesz 100 órában, erre még fogadom a jelentkezéseket.

1 fő esetén az óradíjam 6000 ft/ 60 perc
2 fő esetén 4500 Ft/ 60 perc/fő
3 fő esetén 4000 Ft/ 60 perc/ fő
Tanfolyamárak változóak ezután érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Módszereim egyszerűek! Egyszerűen nem vagyok erőszakos és nálam nincs stressz, se könnyek, se hajtépés. Ha szükséges ezerszer elmondom százféleképpen amit nem értesz! Nekem az a fontos, hogy egy kiegyensúlyozott, kellemes felkészülés történjen. Ez a siker kulcsa.
Évek óta foglalkozom tanulás módszertannal és ezt a tanításban is kamatoztatom természetesen egyénre, csoportra szabva. Diákjaim az órákon kívül is elérnek messengeren, telefonon, emailben, valamint a szülők is.

Első alkalommal 30 perces megbeszélést tartunk, ahol egyeztetjük, hogy mi a cél és mi a haladás iránya, majd pedig időpontot egyeztetünk.

Az órákról,tanfolyamokról számlát adok.
Tanít mégbiológiát, kémiátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA