Simon Virág+36-20-278-75-65, simonvirag897@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: ELTE angol-biológia középiskolai tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai, egyetemi szint
Tanulónálonline vagy házhoz is megyek
Saját helyszínen14. ker. (Stadionoknál)
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébAz óráimat kellemes légkörben tartom, de effektívek. Az angolt nem egy könyvből tanítom, hanem évek alatt összeállítottam a különböző szintekhez anyagokat, amik azóta is folyamatosan bővülnek, és személyenként változtatgatom. (Persze ha valaki egy bizonyos tankönyvből szeretne tanulni, az is megoldható). Az angol órák személyre szabottak és beszédalapúak, a különböző érdeklődési körökhöz próbálom igazítani, amennyire csak lehetséges (mert könnyebb olyan témáról beszélni, írni az elején, ami közelebb áll hozzánk). Kezdő szinttől vállalok felsőfokig felkészítést (érettségi, nyelvvizsga).
A biológia és kémia óráim egy kicsit más megközelítésűek, mint általában, mert az angol-biológia középiskolai tanári előtt a Szegedi Orvostudományi Egyetemre jártam általános orvos szakra. Emiatt az óráimon próbálok az összefüggésekre rávilágítani emiatt elég logikus felépítésűek. Orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti egyetemre való bejutásra felkészítést preferálnék, de természetesen nagyon szívesen vállalok korrepetálást is biológiából és kémiából.
Tanít mégangolt, kémiát

Jakab Zsuzsanna06-50-104-23-17, jazsuromail@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Középiskolai tanár
Max. szintközépszint
TanulónálBudapest 4., 15., 16., 14., 8. kerületei
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébHa nem tudod megmagyarázni, akkor saját magad sem érted.

Vállalok biológia, kémia, földrajz és történelem korrepetálást, felkészítést, SNI-s és egyéb tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak is. Jelenleg is tanítok technikumban, és hiszem, hogy minden tanulót el lehet érni, csak meg kell találni a hozzá vezető utat. Nincsenek nehéz eset gyerekek, csak megoldandó problémák és a sikerélmény, amikor egy gyerek megszereti a tantárgyat, a tanulást.
Tanít mégföldrajzot, kémiát, történelmet

Simon Péter+36-30-756-09-65, szajmon1@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: Biológus/genetikus
Foglalkozás: Biológus
Max. szintbármilyen szint
TanulónálBudapesten bárhol. Ha házhoz megyek, akkor az utazási időt az óradíjam felével számítom be.
Saját helyszínen2 ker. Szépvölgyi út
Óradíj7000 Ft/50 perc
Egyéb Biológusként végeztem az ELTE genetika alszakirányán 2007-ben, azóta tanítok biológiát. 2022-ben a kiegészítő tanári diplomát is letettem.

Kutattam genetika laborban az ELTE-n, majd a táplákozástudomány területén a BME-n. Voltam esőerdőben majmokat megfigyelni, dolgoztam a Honvéd-kórház molekuláris laborjában, majd egy magánlaborban a koronavírus-járvány idején. Jelenleg kizárólag magántanítással foglalkozom. Feleségem rák-kutató.

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy a biológia minden területén meglehetősen otthonosan mozgok.

Tanítványaim mind imádtak (szerintem:), a magánóráim tipikusan jó hangulatúak. (Nyilván, különben nem is lenne hatékony.)
A magántanítás szerencsére egy olyan műfaj, hogy itt a tanulók tényleg tanulni akarnak. Ebben sokat tudok segíteni.
A kitűzött célokat az elmúlt 15 évben mindig sikerült teljesíteni.

Ha van bármi kérdés, nyugodtan írjon/írjál.
Tanít még-

Kőszegi Nikoletta+36-70-789-92-43, nikkancs2424@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintemelt érettségi
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulni vágyók/ kémia , biológia és fizika érettségire készülők!

Az én nevem Kőszegi Nikoletta, 24 éves. Gazdaságtudományi hallgató voltam a Metropolitan egyetemen, emellett a Központi Fizikai Kutató intézet munkatársa.
Továbbá tanulmányaimat neurobiológia szakon szeretném folytatni .

👉Ha úgy érzed, segítségre, érthető valamint türelmes magyarázatra van szükséged biológiából, kémiából fizikából közép és emelt szintig fordulj hozzám bizalommal. Illetve ha csak témazáróra szeretnél felkészülni abban is tudok segíteni. Légy tagja hamarosan induló csoportomnak, online vagy személyesen. Ha nem szeretnél kis csoportban tanulni akkor egyénileg is szívesen fogadlak online vagy személyesen is.
Személyesen Budapesten tudlak fogadni.

👉Ár: egyénileg 5000/óra, ha ketten jöttök 3000/óra, ha hárman 2000/óra.

✍️További részletekért keress az alábbi elérhetőségeim egyikén:
telefonszám:06 70 7899243
e-mail: nikkancs2424@gmail.com
Várlak szeretettel 🙂
Tanít mégfizikát, kémiát

Dr. Páliné Brunner Éva+36-20-775-30-83, eva.brunner3@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébEmelt szintű érettségiztetésre jogosult, biológia-kémia szakos egyetemi diplomával rendelkező tanár vagyok. 1985-ben végeztem a JATE TTK biológia-kémia tanárszakán. Azóta nagyon sok diáknak segítettem felkészülni az érettségire, vagy a tananyagot megérteni egy jobb jegyért. Iskolában ötödik osztálytól tizenkettedikig tanítottam természetismeretet, egészségtant, biológiát és kémiát. Mivel egy ideje magántanárként dolgozom, délelőtt és délután is tudok órát tartani. Otthonomban fogadok tanulókat, illetve mostanában online oktatom diákjaimat. Az elmúlt időszakban középiskolás és egyetemista tanítványaim voltak, akikkel személyre szabottan foglalkoztam. Saját magam által összeállított feladatlapokkal és prezentációkkal dolgozom, amelyeket hosszú pályafutásom alatt készítettem, illetve az igényeknek megfelelően ma is készítek. Legfontosabb célom a diákok logikus gondolkodásának fejlesztése, amire, főleg kémiából, nagy szükségük van. Jelszavam: Hatékony és sokrétű felkészítés!
Tanít mégkémiát

Garay Barbara+36-20-456-75-94, garaybarbi@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: egyetemi (ELTE)
Foglalkozás: tanító
Max. szint7.-8.osztályig
Tanulónál-
Saját helyszínenSzigetszentmiklós, vagy online
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves Szülők!

Matematikàból, magyar nyelvből, környezetismeretből, természetismeretből korrepetálást vállalok 1.- 6. osztályig, biológiából 7.-8.osztályig, SZIGETSZENTMIKLÓSON, szükség szerint akár online is!

Magamról:
Az ELTE-n végeztem természetismeret műveltségterületes tanítóként. Jelenleg 1.osztàlyban vagyok osztályfőnök, ahol a gyerekeknek mindent én tanítok a testnevelésen kívül. 6 éve foglalkozok korrepetálással a munkàm mellett.

Mottóm:

' A gyermekek olyanok, mint a virágok. Az egyiket sokat kell öntözni, a másikat csak ritkán szabad. Az egyik a sok napot kedveli, a másik árnyékos helyen is virágzik. Vannak könnyen alkalmazkodók és érzékenyebbek. Ha mindegyikkel ugyanúgy bánok, az egyik kivirul a másik elszárad. Mindegyiknek van levele, szára, virága- hasonlóak, de mégis különbözőek. Mindegyik gondoskodásra éhezik, egyéni bánásmódra. Nem attól fejlődnek, hogy melletük ülök egész nap, hanem hogy a számukra megfelelő gondoskodást kapják. Van közöttük árvácska, petúnia, muskátli, krókusz, kardvirág és rózsa. Az egyik hamarabb nyílik ki a másik később, de mindegyik különleges, mindegyik egyedi. Nem hasonlíthatom őket egymással. '

Keressenek bátran e-mailen: garaybarbi@gmail.com vagy hátköznap 14:00 óra után telefonon: 06204567594
Tanít mégkörnyzetismeret-természetismeretet, magyar nyelv és irodalmat, matematikát

Kocsis Attiláné+36-20-258-14-47, szabomarta8@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: általános és középiskolai tanár (2022.aug.16-ig)
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb28 évet tanítottam gimnáziumban. Emelt szintű és középszintű szóbeli érettségi vizsgákon, írásbeli dolgozatok javítása során, valamint fakultációs óráimon sok tapasztalatot gyűjtöttem. ONLINE felkészítést vállalok emelt szintű és középszintű érettségi vizsgára, valamint korrepetálást biológiából. Emelt szinten a rettegett esszéírásra és szóbeli vizsgára külön készülünk:)
Tanít mégrajzot, vizuális kultúra

Ecker János+36-20-393-32-16, ecker.janos.mail@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Növénybiotechnológia MSc. Biológia predoktor
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Diákok, Hallgatók!

Ha szeretnétek összefüggéseiben látni a kémiát, biológiát, és megtapasztalni, hogy a tananyag szemléletes példák használatával megérthető és megtanulható, akkor keressetek bizalommal.

Jelenleg PhD tanulmányokat és kutatást folytatok szerkezeti biokémia tárgykörben. Évek óta végzek korrepetálást különböző kémia és biológia tárgyakból. Emellett egyetemi és PhD hallgatóknak adtam elő szerves és biokémiából, molekulamodellezésből, valamint tartottam gyakorlatot magyar és angol nyelven. Érettségiző diákjaim sikeresen felvételiznek az általuk választott szakra.

Általános probléma, hogy a diákok – a tananyag száraz tálalása miatt – középiskolában nem látják összefüggéseiben az egyes természettudományokat, ez pedig kihat az egyetemi tananyag elsajátítására is, ahol már teljesen magukra vannak utalva. Az alapokat kellene jól megtanítani, és a készségeket fejleszteni.

Az órákat minden esetben személyre szabom. A kötelező, tankönyvi és munkafüzeti anyagot kombinálom a saját anyagaimmal, amelyek segítik a megértést, számos illusztrációt, gyakorlati példát és a jobb agyfélteket is igénybe vevő elemet is tartalmaznak.

KÉMIA – Általános és szervetlen kémia, Szerves kémia, Biokémia. Egyetemi hallgatóknak is segítek. Tapasztalataim alapján főleg utóbbi két tárggyal szoktak problémák lenni. Emelt szintű érettségire való felkészítés is.

BIOLÓGIA – Általános iskolás szinttől az egyetemi szintig. Emelt szintű érettségire való felkészítés is.
Tanít mégbiokémiát, kémiát

Szentendrei Balázs+36-20-229-82-89, bszentendrei4@gmail.com
Életkor: 45 én év
Végzettség: Főiskola, Egyetem
Foglalkozás: Tanár
Max. szintközépiskola-érettségi
TanulónálGyőr+20km-es körzet
Saját helyszínenGyőr Kárpát utca, ill. online
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébTapasztalt nyelvtanár vagyok. Győrben élek, de rugalmas vagyok, így akár 15-20km-es körzetben is tanítok. Angliában éltem 2 évet, illetve Németországban is tanítottam Angol nyelven. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem egészen a C2,es nyelvvizsgát bezárólag, Telc, Euroexam, Origó, Cambridge nyelvvizsga-típusokban, de szívesen korrepetálok, illetve készítek fel (emelt) érettségire, állásinterjúkra egyaránt.
Beszédcentrikus, következetes, humoros óravezetés jellemez. Online is vállalok órákat! Skype, discord, Zoom, Teams, webex... stb :)

Biológia tantárgyból, általános illetve középiskolai fokon korrepetálok, készítek fel diákokat, felvételire.

Gitároktatást vállalok: Kezdő, újrakezdő, illetve középhaladó szinten (akusztikus gitáron)
Tanít mégangolt, gitárt

Téglás Bence-kis csoportos érettségi előkészítő, és magán tanítás.+36-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Egyetemi mester diploma
Foglalkozás: molekuláris genetikus, tanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Budapest Szilágyi Dezső tér 2
Óradíj2000 Ft/50 perc
EgyébTéglás Bence vagyok molekuláris genetikus és magántanár.
Tanulmányaimat az ELTE TTK biológiai intézetében végeztem.
Molekuláris genetika, sejt- és fejlődésbiológia mesterszakos tanulmányaim során három félévben évfolyamelsőként végeztem.
Több, mint 10 éve foglalkozom magántanítással elsősorban biológia emeltszintű érettségi felkészítéssel, biológia versenyfelkészítéssel (OKTV) illetve angol közép és felsőfokú nyelvvizsga felkészítéssel.

Saját alapítású kis csoportos érettségi előkészítőm kiváló lehetőséget nyújt az érettségihez illetve az egyetem megkezdéséhez szükséges megalapozott tudás megszerzésére, megfizethető áron. Óráimon kiemelt figyelmet fordítok az egészséges tanár-diák viszony kialakítására illetve a megfelelő csoportdinamika fenntartására. Meggyőződésem, hogy egy olyan környezet, ahol a diákok otthon érzik magukat, mernek kérdezni, nem félnek az oktatótól hanem partnerként tekintenek rá lényegesen növeli a felkészülés hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy a tanár tekintélyét nem a rendszeres fegyelmezés, a szigor és az eltúlzott verseny alapozza meg, sokkal inkább a szakma iránti elhivatottság, az oktatott tantárgy szenvedélyes szeretete és a tudásátadás eredendő vágya.

Diákjaim évek óta gond nélkül nyernek felvételt olyan felsőoktatási intézmények képzésire mint a SOTE általános orvosi szak, Állatorvos Tudományi Egyetem állatorvosi szak, ELTE Biológia szak, ELTE pszichológia szak, BME biomérnöki szak, BME környezetmérnöki szak stb. Korábbi visszajelzések alapján nem csak a sikeres érettségi megszerzéséhez szükséges tudást köszönhetik képzéseinknek, hanem az egyetem első 1-2 félévének elvégzéséhez is kiváló alapot nyújt az általunk biztosított tudás és természettudományos világnézet.

Ha megalapozott tudásra vágysz, progresszív, fiatalos tanárt szeretnél jó hangulatú, diák központú órákon szeretnél részt venni, ne habozz! Keress bátran alábbi elérhetőségek valamelyikén!

www.ethalonstudies.hu
Tanít mégbiokémiát

Kiss Eszter+36-20-313-56-50, tatika66@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: ELTE-TTK
Foglalkozás: Gimnáziumi biológia tanár
Max. szintemelt érettségiig
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 9. kerület, Mester utca környéke
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébJelenleg biológia tanárként dolgozom egy budapesti gimnáziumban.
SNI és BTMN kóddal rendelkező diákok tanításával is foglalkozom.
Általános és középiskolai korrepetálást vállalok biológia és kémia tantárgyakból,illetve érettségire való felkészítést.
Tanít mégkémiát

Veres Gergely+36-20-552-51-01, gveres82@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Biológia Mester
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai, egyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj8000 Ft/90 perc
EgyébVeres Gergely vagyok,
2017 SZTE-TTIK Mester biológia tanár
2009 SZTE JGYPK Alkalmazott Természettudományi Intézet
Környezet-biológiai és Környezeti Nevelési Tanszék
Környezettudományi Tanszéki Csoport Biológia – Környezetvédelem szak
2018 – Bolyai Természettudományos csapatverseny legjobb felkészítő tanár különdíj (szobor)
2016. október óta a Magister Universitas (érettségi felkészítéssel foglalkozó cég) – biológia közép és emelt szintű érettségi felkészítő tanára vagyok, mind online, mind jelenléti oktatásban kb. 12 évet tanárként dolgoztam állami szférában (általános, gimi), ám a nagyobb érdeklődésű és céltudatosabb diákok felkészítése átirányított a magántanárkodásra, vállalkozóként.
- tananyagfejlesztéssel foglalkozom (közös jobb jegyzet és ppt-k kidolgozása, több jobb minőségű irodalmak, tankönyvek felhasználásával)
- Minden témakörhöz készítettem redmenta feladatsorokat, amiket együtt ellenőrzünk és megbeszéljük az esetleges hibákat
- aktív asztali táblával, képernyőmegosztás során agyarázó ábrákat tudok rajzolni, esetleges számításokat tudunk végezni közösen
- Vállalok egyéni felkészítést, páros vagy akár csoportost
- Teams felületen, csatlakozó linket küldve egy csoport része lehetsz ahol, akár egymással is megbeszélhettek dolgokat
- Kamera és mikrofon használatával személyesebb és személyre szabott és neked megfelelő sebességű alapos felkészülésben lehet részed
vállalok olyan diákok felkészítését akik emelt érettségizni szeretnének biológiából vagy anatómia vizsgákra (pl. Pszichológia szak) felkészüléshez igényelnének segítséget, vagy csak egy dolgozatra készülnének fel gimiben.
Tanít még-

Ruszkai-Nemes Anita+36-30-711-56-49, anita.nemes01@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Gyógyszerész hallgató
Foglalkozás: Magántanár, hallgató
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébÜdvözöllek!

Ruszkai-Nemes Anita vagyok és már 12 éve tanítok. Diákjaimmal közvetlen kapcsolatot ápolok és egyetemi éveik alatt is rendszeresen keressük egymást.

Jelenleg online órákat adok.

Elérhetőek nálam maganórák és csoportos órák is, valamint tanfolyamok.

Legközelebbi tanfolyamom 2022. szeptemberében indul, amely egy 8 hónapos felkészítő tanfolyam lesz 100 órában, erre még fogadom a jelentkezéseket.

1 fő esetén az óradíjam 6000 ft/ 60 perc
2 fő esetén 4500 Ft/ 60 perc/fő
3 fő esetén 4000 Ft/ 60 perc/ fő
Tanfolyamárak változóak ezután érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Módszereim egyszerűek! Egyszerűen nem vagyok erőszakos és nálam nincs stressz, se könnyek, se hajtépés. Ha szükséges ezerszer elmondom százféleképpen amit nem értesz! Nekem az a fontos, hogy egy kiegyensúlyozott, kellemes felkészülés történjen. Ez a siker kulcsa.
Évek óta foglalkozom tanulás módszertannal és ezt a tanításban is kamatoztatom természetesen egyénre, csoportra szabva. Diákjaim az órákon kívül is elérnek messengeren, telefonon, emailben, valamint a szülők is.

Első alkalommal 30 perces megbeszélést tartunk, ahol egyeztetjük, hogy mi a cél és mi a haladás iránya, majd pedig időpontot egyeztetünk.

Az órákról,tanfolyamokról számlát adok.
Tanít mégbiokémiát, kémiátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA