Simon Péter+36-30-756-09-65, szajmon1@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: Biológus/genetikus
Foglalkozás: Biológus
Max. szintbármilyen szint
TanulónálBudapesten bárhol. Ha házhoz megyek, akkor az utazási időt az óradíjam felével számítom be.
Saját helyszínen2 ker. Szépvölgyi út
Óradíj8000 Ft/50 perc
Egyéb Biológusként végeztem az ELTE genetika alszakirányán 2007-ben, azóta tanítok biológiát. 2022-ben a kiegészítő tanári diplomát is letettem.

Kutattam genetika laborban az ELTE-n, majd a táplákozástudomány területén a BME-n. Voltam esőerdőben majmokat megfigyelni, dolgoztam a Honvéd-kórház molekuláris laborjában, majd egy magánlaborban a koronavírus-járvány idején. Jelenleg kizárólag magántanítással foglalkozom. Feleségem rák-kutató.

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy a biológia minden területén meglehetősen otthonosan mozgok.

Tanítványaim mind imádtak (szerintem:), a magánóráim tipikusan jó hangulatúak. (Nyilván, különben nem is lenne hatékony.)
A magántanítás szerencsére egy olyan műfaj, hogy itt a tanulók tényleg tanulni akarnak. Ebben sokat tudok segíteni.
A kitűzött célokat az elmúlt 15 évben mindig sikerült teljesíteni.

Ha van bármi kérdés, nyugodtan írjon/írjál.
Tanít még-

Ruszkai-Nemes Anita+36-30-711-56-49, anita.nemes01@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Gyógyszerész hallgató
Foglalkozás: Magántanár, hallgató
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébÜdvözöllek!

Ruszkai-Nemes Anita vagyok és már 14 éve tanítok. Diákjaimmal közvetlen kapcsolatot ápolok és egyetemi éveik alatt is rendszeresen keressük egymást.

Jelenleg online órákat adok. Weboldalam elérhetősége: www.lablessons.hu

Elérhetőek nálam maganórák és csoportos órák is, valamint tanfolyamok.

Legközelebbi tanfolyamok indulása:
Kémia és Biológia Emelt szintű érettségi felkészítő: 8 hónap (szeptember-május), 100 óra/tanfolyam (maximum 12 fő/tanfolyam)
Kémia számítások tanfolyam: 2024. februártól-április végéig (13 hét, 9 témakör, 2 óra/alkalom, heti 1 alkalommal) Kémia és Biológia Emelt szintű szóbeli érettségi felkészítő: 2024. május-június (3 hét 9 alkalom, 2 óra/ alkalom) (maximum 5 fő/tanfolyam)
Tanfolyam árak változóak ezután érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Magánórák díjai:

1 fő esetén az óradíjam 6500 ft/ 60 perc
2 fő esetén 4800 Ft/ 60 perc/fő
3 fő esetén 4300 Ft/ 60 perc/ fő

Egyetemi tantárgyak oktatásának díjai: (Biokémia, Szerves, Szervetlen, Általános kémia, Kémiai számítások)

1 fő esetén 7000 ft/ 60 perc
2 fő esetén 5000 ft/ 60 perc/ fő
3 fő esetén 4500 ft/ 60 perc/ fő

Egyetemi zh-k illetve szakdolgozatok, beadandók megírását nem vállalom, felkészítést igen!

Az óradíjak az óra megkezdése előtt fizetendőek heti vagy havi bontásban. A tanfolyam díjai havi, 3 havi illetve egyösszegű befizetéssel is mennek.

Módszereim egyszerűek! Egyszerűen nem vagyok erőszakos és nálam nincs stressz, se könnyek, se hajtépés. Ha szükséges ezerszer elmondom százféleképpen amit nem értesz! Nekem az a fontos, hogy egy kiegyensúlyozott, kellemes felkészülés történjen. Ez a siker kulcsa.

Évek óta foglalkozom tanulás módszertannal és ezt a tanításban is kamatoztatom természetesen egyénre, csoportra szabva. Diákjaim az órákon kívül is elérnek messengeren, telefonon, e-mailben, valamint a szülők is.

Első alkalommal 30 perces megbeszélést tartunk, ahol egyeztetjük, hogy mi a cél és mi a haladás iránya, majd pedig időpontot egyeztetünk.

Az órákról, tanfolyamokról számlát adok.
Tanít mégbiokémiát, kémiát

Kocsis Attiláné+36-20-258-14-47, szabomarta8@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár ev.
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb28 évet tanítottam gimnáziumban. Emelt szintű és középszintű szóbeli érettségi vizsgákon, írásbeli dolgozatok javítása során, valamint fakultációs óráimon sok tapasztalatot gyűjtöttem. ONLINE felkészítést vállalok emelt szintű és középszintű érettségi vizsgára, valamint korrepetálást biológiából. Emelt szinten a rettegett esszéírásra és szóbeli vizsgára külön készülünk:)
Tanít még-

Tóth Richárd Ferdinánd+36-30-907-67-75, tricsi2003@gmail.com
Életkor: 19 év
Végzettség:
Foglalkozás: BME másodéves vegyészmérnök hallgató
Max. szintkorrepetálás
TanulónálBudapest 10.,14.,7.,8. kerület
Saját helyszínenÜllő, online
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébMindig is vágytál arra, hogy a matematika, kémia, vagy esetleg a biológia ne a rémálmaid között szerepeljen? Vagy esetleg csak szeretnéd jobban megérteni a száraz tények mögötti értelmet? Ezekben mind tudok segíteni!

Amióta tudom az eszemet szerettem elmagyarázni másoknak valamit, mindegy miről is legyen szó. Tudom milyen amikor szenvedés egyik-másik óra és alig várod már az otthon melegét. Különös figyelmet fordítok arra, hogy a nálam tanulók ne menjenek haza keserű szájízzel - halk zene kérése is lehetséges - sőt! Esetleg még meg is szeressék az adott tárgyat. Hisz a kémiát sem az ördög teremtette!

Az órákat külön személyre szabottan tartom meg. Rugalmasan állok a tananyaghoz, így – a felépített órarendünkhöz képest - lehetőség van külön dolgozatokra, témazárókra való felkészülésre is. Az érettségire való felkészítést is egyéni szempontok szerint építem fel.

Egyik tanítványomtól vélemény: 'A problémám az, hogy a matek képességeim elég gyengék. Ezért felkerestem Ricsit, hogy segítsen nekem. A dolgozatokra jól felkészít, amit a jegyeimen is észre lehet venni. Az átlagom így másfél-két hónap alatt több, mint egy egész jegyet javult. Érthetően, jól magyaráz, de ha nem sikerül megérteni, akkor csak körül írja a lényeget vagy olyan kérdéseket tesz fel, hogy rájöjjél a megoldásra.'
Tanít mégbiokémiát, kémiát, matematikát

Dr. Páliné Brunner Éva+36-20-775-30-83, eva.brunner3@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébEmelt szintű érettségiztetésre jogosult, biológia-kémia szakos egyetemi diplomával rendelkező tanár vagyok. 1985-ben végeztem a JATE TTK biológia-kémia tanárszakán. Azóta nagyon sok diáknak segítettem felkészülni az érettségire, vagy a tananyagot megérteni egy jobb jegyért. Iskolában ötödik osztálytól tizenkettedikig tanítottam természetismeretet, egészségtant, biológiát és kémiát. Mivel egy ideje magántanárként dolgozom, délelőtt és délután is tudok órát tartani. Otthonomban fogadok tanulókat, illetve mostanában online oktatom diákjaimat. Az elmúlt időszakban középiskolás és egyetemista tanítványaim voltak, akikkel személyre szabottan foglalkoztam. Saját magam által összeállított feladatlapokkal és prezentációkkal dolgozom, amelyeket hosszú pályafutásom alatt készítettem, illetve az igényeknek megfelelően ma is készítek. Legfontosabb célom a diákok logikus gondolkodásának fejlesztése, amire, főleg kémiából, nagy szükségük van. Jelszavam: Hatékony és sokrétű felkészítés!
Tanít mégkémiát

Veres Gergely+36-20-552-51-01, gveres82@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Biológia Mester
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai, egyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj9000 Ft/90 perc
EgyébVeres Gergely vagyok,
2017 SZTE-TTIK Mester biológia tanár
2009 SZTE JGYPK Alkalmazott Természettudományi Intézet
Környezet-biológiai és Környezeti Nevelési Tanszék
Környezettudományi Tanszéki Csoport Biológia – Környezetvédelem szak
2018 – Bolyai Természettudományos csapatverseny legjobb felkészítő tanár különdíj (szobor)
2016. október óta a Magister Universitas (érettségi felkészítéssel foglalkozó cég) – biológia közép és emelt szintű érettségi felkészítő tanára vagyok, mind online, mind jelenléti oktatásban kb. 12 évet tanárként dolgoztam állami szférában (általános, gimi), ám a nagyobb érdeklődésű és céltudatosabb diákok felkészítése átirányított a magántanárkodásra, vállalkozóként.
- tananyagfejlesztéssel foglalkozom (közös jobb jegyzet és ppt-k kidolgozása, több jobb minőségű irodalmak, tankönyvek felhasználásával)
- Minden témakörhöz készítettem redmenta feladatsorokat, amiket együtt ellenőrzünk és megbeszéljük az esetleges hibákat
- aktív asztali táblával, képernyőmegosztás során agyarázó ábrákat tudok rajzolni, esetleges számításokat tudunk végezni közösen
- Vállalok egyéni felkészítést, páros vagy akár csoportost
- Teams felületen, csatlakozó linket küldve egy csoport része lehetsz ahol, akár egymással is megbeszélhettek dolgokat
- Kamera és mikrofon használatával személyesebb és személyre szabott és neked megfelelő sebességű alapos felkészülésben lehet részed
vállalok olyan diákok felkészítését akik emelt érettségizni szeretnének biológiából vagy anatómia vizsgákra (pl. Pszichológia szak) felkészüléshez igényelnének segítséget, vagy csak egy dolgozatra készülnének fel gimiben.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA