Németh Gabriella+36-30-480-64-94, +36-30-160-96-94, nemeth.gabriella87@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: Mesterdiploma
Foglalkozás: Magánénektanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 2. kerület
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébSzeretettel köszöntök mindenkit!

Célom egy személyre szabott, új magánének tanítási módszer kifejlesztése és átadása, melynek segítségével az éneklést terápiás célra is alkalmazhatom. Ezzel szorosan összefügg, hogy 2022 júniusában ayurvedikus jógaterapeuta lettem, így a jógafilozófiát is intenzíven beleviszem az éneklésbe, amiből rengeteget profitálhat mindenki, aki nem csupán zenélni szeretne, hanem lecsitítani a kavargó gondolatait.

Konzervatóriumba, egyetemre készülsz, vagy csupán ismerkednél a zenével, az énekléssel? Esetleg az örömzenélés által szeretnél önmagadra találni?
Budapest 2. kerületében, gyönyörű környezetben várlak. A több, mint 20 év alatt, amióta énekléssel foglalkozom, rengeteg hibát elkövettem. A jó hír, hogy ezekre már a megoldást is tudom nagyszerű tanáraimnak, és rengeteg gyakorlásnak köszönhetően. Minden korosztályból szívesen látom a tanulni vágyókat!

Honlapom: nemeth-gabriella-szopran7.webnode.hu

Facebook oldalam: nemeth-gabriella-szopran7.webnode.hu

Tanít még

Ludman Edit+36-30-237-18-92, ludmanedit@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Felsőfok
Foglalkozás: pedagógus, magán zeneoktató
Max. szintalap-és középszint
TanulónálBudapesten, megbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébKedves Szülő!
Szeretnéd, ha gyermeked zenei ízlése, érzelemvilága színesedjen, szókincse bővüljön, ritmusérzéke, zenei hallása fejlődjön? A foglalkozások nem igényelnek zenei előképzettséget, a zenei részképességek élményalapú fejlesztése a fő cél, dalos, táncos, ritmushangszeres játékokon keresztül. Mindezeknek nyugtató, stresszoldó, érzelemfeldolgozó, koncentrációs képesség-, és memória fejlesztő hatása is van. Nem célzott terápia, de terápiás hatással is bír.
Szeretnéd, ha gyermeked ne csak a mai divatos slágereket ismerje és dalolgassa, hanem az autentikus, gyönyörű népzenei motívumokban is otthon lenne?
Szeretettel várom a gyerekeket 5-14 éves korig, egyéni és csoportos foglalkozásaimra, ének- és zongoraóráimra, Budapesten. Folyamatos jelentkezési lehetőség!
Vár Edit néni a Dalolóba! 🙂

Ha felnőttként határoztad el, hogy megtanulsz zongorázni, jelentkezz nálam és lépésről lépésre megtanítalak a hangszeren játszani.

Mindezek mellett a tanító-és óvodapedagógia szakokra felvételizőket felkészítem az ének-zenei alkalmassági vizsgára.

Ludman Edit
pedagógus, magán ének-zene és zongora oktató
Tanít mégszolfézst, zongorát

Kazai Ági+36-30-871-11-55, kazaiagimusic@gmail.com
Életkor:
Végzettség: LFZE mesterdiploma
Foglalkozás: jazzének előadóművész, jazzének mestertanár, coach, dalszerző, alkalmazott zeneszerző
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, online
Óradíj10.000 Ft/60 perc
EgyébNyugat-európai egyetemen képzett, Zeneakadémia mesterszakos diplomával rendelkező jazzénekes oktatást vállal. 20 éves oktatási, színpadi- és stúdió gyakorlat, személyre szabott, kreativitás-fejlesztő módszer. Készségfejlesztés, felvételire való felkészítés, igény szerint szolfézzsal egybekötött órák. Tanítványai többek között a hazai zenei élet kiváló szereplői, mint például Szalóki Ági, Bocskor Bíborka, Péterfy Bori, Jónás Vera, Ónodi Eszter, Pátkai Rozina, Harcsa Veronika.

Tanított tárgyak: klasszikus hangképzés, jazzének, szolfézs-zeneelmélet, jazzelmélet, zongora.
Tanít mégjazz elméletet, jazzéneket, szolfézst, zeneelméletet, zongorátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA