Vitai Ákos+36-30-394-94-68, vakosv829@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: Geofizika
Foglalkozás: Tanítás, geofizikai kutatás, térinformatika, (gitár oktatás)
Max. szintegyetemi (BSc)
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenonline, egyeztetés esetén élőben is
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébGeofizikus- Űrkutató hallgató vagyok az ELTE-n. Már több mint 4 éve tanítok és korrepetálok. Eddigi tanítványaim mind kiemelkedő érettségit és vizsgát tettek. A kitűzött vizsgacélokat mindig elérjük.
Az órákat baráti, szabad szellemű légkörben tartom. Valamint az adott tanuló jövőbeli céljaihoz igazítom az órák anyagát, melyet akár szakmában, akár az egyetemen tud hasznosítani.
A módszerem azon alapszik, hogy a tanuló érdeklődési körein keresztül adom le az anyagot, amennyire csak lehetséges. Ez kifejezetten hatékonynak bizonyult. Valamint minden óra után megegyezés szerint feladatokat is adok és rendszeresen ismételünk.
Leginkább az online órákat preferálom, de személyes órákra is van lehetőség, ekkor +20% felárat számolok fel. Ez a 90 perces óráknál +10%.
Időpontok változását rugalmasan kezelem, de a fix időpontok mindenképp jobbak.
Érettségi és vizsgaidőszak előtt majdnem 24 órában rendelkezésre állok, hiszen ilyenkor gyakran szükség van a gyors segítségre, 1-2 rövid kérdésre.
Tanít méganalízist, differenciálegyenleteket, fizikát, matematikát, programozást

Vincze Attila+36-70-211-17-98, atti93@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: földrajz- történelem tanár, geográfus
Foglalkozás:
Max. szintemelt
Tanulónálfőként online, megbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj1 fő esetén 6800 Ft/60 perc
Csoportban 3-4 fő esetén 15000 Ft/60 perc
EgyébNehezen megy a felkészülés az érettségire? Elakadtál a közoktatás útvesztőiben? Nincs senki, akivel megírd a leckéd, vagy felkészülj egy dolgozatra? Netán nem úgy megy a suli, és nyári ismétlésre szorulsz? Vagy éppen nem elég amit a suliban tanulsz, és bővíteni szeretnéd tudásod?
Ha bármelyik igaz rád, itt a helyed.
Nálam az órák mindig jó hangulatban, lazán telnek.
Tanítási alapelvem, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbb módszert, legyen az a modern, vagy a hagyományos módszerek egyike.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!
Tanít mégkommunikációs tréninget, tanulásmódszertan, történelmet

Mészáros Gergely+36-30-959-22-05, fejlodjgergovel@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: tanár, manager
Max. szintközépiskolai szint
Tanulónál megbeszélés szerint
Saját helyszínen 11. kerületben és online
Óradíj 8 000-10 000 Ft/60 perc
Egyéb6 éve mentorként segítek gyerekeket a tanulásban. Magyart, történelmet, földrajzot, művészettörténetet, természetismeretet, kereskedelmi ismereteket és tanulási módszereket tanítok, elsősorban általános és középiskolás diákoknak.

A tanári szerepfelfogásomat a mentor fejezi ki legjobban. A tanítvánnyal és a szülővel közösen tárjuk fel a fejlesztendőket, majd egyénre szabott programot dolgozok ki, amit rendszeresen nyomonkövetünk, a szülővel és a tanulóval beszélgetünk az előrehaladásról.

Az emberközpontú tanításban hiszek, a gyermeket partnernek tekintem, akivel a közös célokért dolgozunk. A tanulási nehézségek mögött gyakran húzódnak meg lelki tényezők, vagy az iskolai működés diszfunkcionális elemeiből adódó kommunikációs problémák. A figyelmem ezekre is kiterjed.

Oktatási módszereimet a projektszemlélet és a 'bevonó menedzsment' határozza meg, amit a nagyvállalati környezetben szerzett oktatói gyakorlatomból dolgoztam át a gyerekek számára.

A középiskolai felvételi felkészítésre önálló programom van, aminek hatékonyságát a korábbi évek felkészítési eredményei igazolják.

Kereskedelmi szakon tanulók számára segítséget tudok nyújtani az ágazati alapvizsgára és a szakmunkásvizsgára való felkészülésben, beelértve a portfólió elkészítését is.

Várlak benneteket szeretettel!
Tanít mégkereskedelmi ismereteket, magyar nyelv és irodalmat, művészettörténetet, tanulásmódszertant, történelmet

Pongrácz Boglárka+36-30-318-02-48, bogiip96@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: ELTE
Foglalkozás: történelem-földrajz tanár
Max. szintérettségi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline, illetve 11. kerület
Óradíj6000 Ft/60 perc
8000 Ft/90 perc
Egyéb Kedves Tanítványok!

Jobb jegyre vágysz történelemből és/vagy földrajzból? Segítségre lenne szükséged környezetismeret-természetismeret tantárgyakból?
Érettségire készülsz?

Ha igen a válaszod, keress telefonon vagy emailben, és készüljünk együtt egy könnyebb tanévre/érettségire!

Történelem- és földrajz szakos tanárként felzárkóztatást vállalok általános- és középiskolás tananyagok elsajátítása céljából, valamint felkészítést dolgozatokra, illetve közép és- emelt szintű érettségire.

Örömmel segítek Neked/Nektek, hiszen nem csak egyéni felkészítést vállalok 60 vagy 90 percben, hanem 2 fő részére is vállalok tanítást: 8000 Ft/ 60 perc, illetve 12000 Ft/ 90 perc/ 2 fő.
Tanít mégkörnyezetismeret-természetismeretet, történelmet

Gyollai Ákos+36-70-703-97-00, akos.gyollai@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: egyetem (ELTE)
Foglalkozás: történelem-földrajztanár
Max. szintközépiskola
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébFöldrajzból csak korrepetálást; történelemből korrepetálást, illetve közép és emelt szintű érettségi felkészítést vállalok, online. Jelenleg is aktív, több éves középiskolai tanítási tapasztalattal rendelkező történelem-földrajz szakos pedagógus vagyok.
Erősségemnek tartom, hogy hamar megtalálom a közös hangot a diákokkal, amely nagyban elősegíti az eredményes felkészülést.
Tapasztalataim szerint minden tanuló más erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik, ezért fontosnak tartom, hogy ezek figyelembevételével, egyénre szabva dolgozzuk fel a tananyagot.
Az általam használt tanítási eszköztár már frissítve lett az új, 2024-es érettségi követelményrendszernek megfelelően.
Keress bizalommal, ha segítségre szorulsz, illetve, ha fontos a magas pontszám elérése az érettségin!
Tanít mégtörténelmet

Tóth Réka+36-30-747-12-54, toth.reka27@gmail.com
Életkor: 32év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: gimnáziumi tanár
Max. szintegyetemi
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébKözép- és emelt szintű érettségi felkészítést vállalok történelemből és földrajzból gimnáziumi tanárként. Végzettségem: történelemtanár - földrajztanár MA, több éves tanítási gyakorlattal, illetve tapasztalattal rendelkezem. Igény szerint vállalok továbbá korrepetálást, felzárkóztatást, segítek a dolgozatokra való felkészülésben, illetve a tananyag megértésében, a házi feladat elkészítésében. Általános iskolásoknak és középiskolásoknak egyaránt.
Tanít mégtörténelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA