Réka Zelefai+36-30-546-27-85, rekazelefai@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Gyógypedagógus
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szintáltalános iskola
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen9. kerület, online
Óradíj5000 Ft/60 perc személyes jelenléttel, online: 4000 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tanítási tapasztalattal és aktív tanári gyakorlattal várom leendő magántanítványaimat. Az olvasás, írás, számfogalom kialakításától kezdve a nyolcadikos felvételire való felkészítésig igen sokszínű tapasztalatokkal rendelkezem. A nagyobbakknak különböző tanulástechnikai módszerekkel segítek a tananyagok elsajátításában, még a kisebbeknél a játékosabb, színesebb tanulást részesítem előnyben.
Gyógypedagógusként SNIs és BTMNes tanulókkal is mindennapi szinten foglalkozom így ezen tanulók jelentkezését is szívesen várom.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, matematikát

Vilmos Andrea+36-70-239-91-37, andreavilmos@gmail.com
Életkor:
Végzettség: gyógypedagógus
Foglalkozás: gyógypedagógus
Max. szint3 évtől
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint
Saját helyszínenmegbeszélés szerint, online
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébSzép napot kívánok!

Gyógypedagógusként pszihopedagógia szakon és autizmus spetrum zavaraok pedagógiája szakirányon végeztem. Sok száz órányi továbbképzés keretében többek között szenzomotoros szemléletű mozgásfejlesztést is tanultam.

A fejlesztő foglalkozásokat és a korrepetálást természetesen megelőzi egy felmérés annak érdekében, hogy egyénre szabott terápiákkal és módszerekkel a sikeres tanuláshoz, előrehaladáshoz szükséges készségek és képességek fejlesztése valósuljon meg.

A foglalkozás fő hangsúlya lehet:
- Iskolára felkészítő
- Komplex készség- és képességfejlesztő foglalkozás (olvasási-, számolási- és írászavarok; észlelés, figyelem, emlékezet, kognitív fejlesztés, részképességek fejlesztése)
- Tantárgyi korrepetálás
Tanít mégáltalános korrepetálást, fejlesztőpedagógiátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA