Markó Cintia+36-30-880-41-78, cintia.marko@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintJLPT N3
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók!

Amennyiben szeretnétek Japánul vagy Koreaiul tanulni, báran keressetek meg. Az órák Google Meets-en keresztül zajlanak, így az ország bármely területéről tudtok csatlakozni.

Több, mint 10 éve tanulok Japánul, volt szerencsém kétszer is ösztöndíj program keretein belül huzamosabb ideig élni az országban. Tanításodat vállalom teljesen kezdőtől haladó szintig, akár hobbitanulás, akár nyelvvizsga a cél.

Koreaiul is évek óta tanulok, és tanítom is a nyelvet, teljesen kezdőtől középhaladóig. Szintén huzamosabb ideig éltem az országban.

Mind a két nyelvet magyarul tanuljuk, hogy minél könnyebb legyen a tanulás, így segítve azokat is, akik esetleg nem tudnak még olyan jól angolul.
Tanít mégkoreait

Király Tamás+36-20-402-11-27, kannabi94@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: Japán szakos egyetemi diploma
Foglalkozás: japanológus, japán történész
Max. szintN1-es felsőfokig
TanulónálBudapesten és agglomerációjában bárhol, igény és megbeszélés szerint
Saját helyszínen11. Kerület, Budapest Temesvár utca 1. vagy online
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!

2016-ban, a Károli Gáspár Egyetem japán szakán szereztem a diplomámat, 2.5 éven át pedig a Hokkaidói Egyetemen kutattam és tanultam modern kori japán történészettel kapcsolatosan. Ha szeretnél vicces, közvetlen hangulatú órákon részt venni, érdekességekkel megfűszerezve a szigetországról, vagy akár japán dalszövegeken keresztül is szívesen tanulnál, akkor itt a helyed! Az óráimon továbbá célom az is, hogy minél érthetőbb, egyszerűbb módon adjam át az anyagot, és ezt minél oldottabb, vidámabb hangulatban tegyem. Rugalmas időbeosztásban, éjjel-nappal bármikor, akár a reggeli kávé mellett, akár egy vizsga előtti utolsó bemelegítés gyanánt. Igény esetén nyelvvizsgától kezdve egyetemi vizsgákon át akár kifejezetten a japán érdekességekre kihegyezett órákat is tartok. Az órák Budapest XI. kerületében, nyugodt, kertvárosi közegben zajlanak illetve online. Megbeszélés szerint kiszállási díj ellenében házhoz is megyek! Egyénileg vagy csoportosan, az első lépésektől a legmagasabb szintekig bármilyen igényt vállalok!
Tanít még-

Igarashi Masaki36-1-792-51-71, +36-30-577-46-81, masaki.igarashi72@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj4500 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébJapánban, a Hosei Egyetemen szereztem diplomát japán nyelvből és kultúrából, illetve az Ószakai Idegennyelvi Egyetemen francia nyelv és irodalomból. 1996. óta tanítok különféle iskolákban, nyelvtanfolyamtól középiskolán át egyetemi szintig. Fordítást is vállalok, szükség esetén a feleségemmel (Igarashiné Szabó Adrienn) együttműködve. Saját tantermem van a XXII. kerületben, de kérés esetén Skype-on is vállalok órát.
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA