Bilinszki Dóra+36-30-572-14-73, bilinszki.dora@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia), Idegenvezető (OKJ), Angol nyelv és kultúra, magyartanár (osztatlan tanári)
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintN2
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébVégzős tanárszakos hallgatóként néhány éve már foglalkozom nyelvoktatással. Korábban elvégeztem egy Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia) képzést, egy évet Japánban tanultam cserediákként, hazajőve pedig idegenvezetői OKJ képzésre adtam a fejem. Mindez informatikai szakközépiskolából indult, így mondhatjuk, hogy számos utat bejártam, mire rátaláltam a fő szenvedélyemre: a tanításra.
Épp ezért jól ismerem a tanulással járó kihívásokat és nehézségeket, a motivációhiányt, az adott nyelvek leginkább gondot okozó pontjait és a zsúfolt magánéletet, ami a leggyakrabban megnehezíti a tanulást. Hidd el, mindenre találunk megoldást :)
Az ország szívében, egy vidéki kis községben élek a Duna mellett, ezért főként online, az otthon kényelméből szoktam órákat tartani, ezáltal a megspórolt üzemanyagárat akár valami hasznosra is költhetjük: egy új szótár, egy idegen nyelvű könyv, Netflix előfizetés a nyelvtanuláshoz, vagy csak tedd félre arra a külföldi útra, amiről mindig is álmodoztál! :)

Amit kínálok:
- nyelv és kultúra nálam kéz a kézben jár, készülj fel rá, hogy a nyelvtani szabályok és a szókincsfejlesztés mellett ki-kitekintünk igény szerint a történelem, az irodalom, a földrajz, a művészetek és a mitológia világába is.
- audiovizuális, interaktív, játékos és élményalapú módszerek, platformok, amik megkönnyítik számodra a tanulást.
- házi feladatok és extra gyakorlatok igény szerint, mert naponta 10-15 perccel már hatalmas sikereket érhetsz el.
- az órákon kívül is fordulhatsz hozzám bizalommal kérdéseiddel, észrevételeiddel.

Remélem, hamarosan találkozunk! :)
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Markó Cintia+36-30-880-41-78, cintia.marko@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintJLPT N3
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók!

Amennyiben szeretnétek Japánul vagy Koreaiul tanulni, báran keressetek meg. Az órák Google Meets-en keresztül zajlanak, így az ország bármely területéről tudtok csatlakozni.

Több, mint 10 éve tanulok Japánul, volt szerencsém kétszer is ösztöndíj program keretein belül huzamosabb ideig élni az országban. Tanításodat vállalom teljesen kezdőtől haladó szintig, akár hobbitanulás, akár nyelvvizsga a cél.

Koreaiul is évek óta tanulok, és tanítom is a nyelvet, teljesen kezdőtől középhaladóig. Szintén huzamosabb ideig éltem az országban.

Mind a két nyelvet magyarul tanuljuk, hogy minél könnyebb legyen a tanulás, így segítve azokat is, akik esetleg nem tudnak még olyan jól angolul.
Tanít mégkoreait

Király Tamás+36-20-402-11-27, kannabi94@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: Japán szakos egyetemi diploma
Foglalkozás: japanológus, japán történész
Max. szintN1-es felsőfokig
TanulónálBudapesten és agglomerációjában bárhol, igény és megbeszélés szerint
Saját helyszínen11. Kerület, Budapest Temesvár utca 1. vagy online
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!

2016-ban, a Károli Gáspár Egyetem japán szakán szereztem a diplomámat, 2.5 éven át pedig a Hokkaidói Egyetemen kutattam és tanultam modern kori japán történészettel kapcsolatosan. Ha szeretnél vicces, közvetlen hangulatú órákon részt venni, érdekességekkel megfűszerezve a szigetországról, vagy akár japán dalszövegeken keresztül is szívesen tanulnál, akkor itt a helyed! Az óráimon továbbá célom az is, hogy minél érthetőbb, egyszerűbb módon adjam át az anyagot, és ezt minél oldottabb, vidámabb hangulatban tegyem. Rugalmas időbeosztásban, éjjel-nappal bármikor, akár a reggeli kávé mellett, akár egy vizsga előtti utolsó bemelegítés gyanánt. Igény esetén nyelvvizsgától kezdve egyetemi vizsgákon át akár kifejezetten a japán érdekességekre kihegyezett órákat is tartok. Az órák Budapest XI. kerületében, nyugodt, kertvárosi közegben zajlanak illetve online. Megbeszélés szerint kiszállási díj ellenében házhoz is megyek! Egyénileg vagy csoportosan, az első lépésektől a legmagasabb szintekig bármilyen igényt vállalok!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA