Bilinszki Dóra+36-30-572-14-73, bilinszki.dora@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia), Idegenvezető (OKJ), Angol nyelv és kultúra, magyartanár (osztatlan tanári)
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintN2
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5500/60
EgyébAngol-magyar szakos diplomás tanárként néhány éve már foglalkozom nyelvoktatással. Korábban elvégeztem egy Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia) képzést, egy évet Japánban tanultam cserediákként, hazajőve pedig idegenvezetői OKJ képzésre adtam a fejem. Mindez informatikai szakközépiskolából indult, így mondhatjuk, hogy számos utat bejártam, mire rátaláltam a fő szenvedélyemre: a tanításra.
Épp ezért jól ismerem a tanulással járó kihívásokat és nehézségeket, a motivációhiányt, az adott nyelvek leginkább gondot okozó pontjait és a zsúfolt magánéletet, ami a leggyakrabban megnehezíti a tanulást. Hidd el, mindenre találunk megoldást! :)
Az ország szívében, egy vidéki kis községben élek a Duna mellett, ezért főként online, az otthon kényelméből szoktam órákat tartani, ezáltal a megspórolt üzemanyagárat akár valami hasznosra is költhetjük: egy új szótár, egy idegen nyelvű könyv, Netflix előfizetés a nyelvtanuláshoz, vagy csak tedd félre arra a külföldi útra, amiről mindig is álmodoztál! :)

Amit kínálok:
- nyelv és kultúra nálam kéz a kézben járnak, készülj fel rá, hogy a nyelvtani szabályok és a szókincsfejlesztés mellett ki-kitekintünk igény szerint a történelem, az irodalom, a földrajz, a művészetek és a mitológia világába is.
- audiovizuális, interaktív, játékos és élményalapú módszerek, platformok bevonása az órákba, hogy megkönnyítsék számodra a tanulást.
- házi feladatok és extra gyakorlatok igény szerint, mert naponta 10-15 perccel már hatalmas sikereket érhetsz el.
- az órákon kívül is fordulhatsz hozzám bizalommal kérdéseiddel, észrevételeiddel.

Remélem, hamarosan találkozunk! :)
Tanít mégangolt

Kocsis Edit+36-30-380-87-76, kocsis.edit14@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: ELTE japán szak
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintN2 (közép) szintig
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5500 Ft/50 perc
EgyébELTE japán szakos diplomával, két Japánban töltött év tapasztalatával, IELTS és TEFL bizonyítványokkal képesítve várlak szeretettel japán és angol online óráimon! :) Jelenleg is Japánban élek és tanítok. Célom, hogy motiváljam a diákjaim álmaik elérésében a nyelvtanulás kihívásokkal teli, de rendkívül izgalmas útján. :)
Tanít mégangoltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA