JELENTKEZÉS TANÁRNAK
Tippek hirdetés feladáshoz:


1. Csak olyan elérhetőséget adj meg, amelyen tényleg kapcsolatba tudnak lépni veled a diákok. Ajánlott mobiltelefon és email cím megadása is, ezzel nem kerülsz hátrányba más tanárokkal szemben.

2. A legjobb, ha van saját helyszíned (ami nem feltétlenül a lakásod, lehet az egyetem vagy könyvtár). A személyes oktatás mellett pedig próbálj meg online tanítás is vállalni, ezzel kibővíted a potenciális érdeklődők számát.

3. Óradíjadat ajánlatos a többi, hasonló képzettségű és tapasztalatú tanár szintjére tenni. A túl drága órák elriaszthatják a tanulókat, az alacsony óradíj pedig bizalmatlanságot kelthet.

4. Mindig próbálj az általad tanított tantárgy legáltalánosabb kategóriájában is szerepelni (pl mikroökonómia mellett a közgazdaságtanban is), így majd megkereséskor el tudod dönteni, hogy tudod-e vállalni, vagy sem a jelentkezőt. Ha csak nagyon konkrét tantárgyat jelölsz meg, azzal potenciális érdeklődőket hagysz ki.

5. A bemutatkozó szöveged legyen átlátható, lényegretörő és tömör. A hosszú leírásokat nem sokan olvassák végig, inkább átgörgetnek rajta. Mindenképpen térjél ki benne tanítási tapasztalataidra, módszereidre. Próbálj valami egyedit is írni, ami alapján megjegyeznek, majd téged választanak a diákok (pl. nálam mindig van jutalomsüti).

6. Életkorodat, végzettségedet, foglalkozásodat érdemes kitölteni, és a fénykép is fontos lehet a tanárválasztásnál. Ezzel akár meg is duplázhatod a jelentkezők számát.

7. Ha először hirdetsz, akkor a hirdetés időtartamára a 6 hónapot javasoljuk. Az 1 hónapos hirdetést leginkább azoknak ajánljuk, akik valamilyen ok miatt nem akarnak vagy nem tudnak hosszabb ideig tanítani. Ha viszont hosszútávon tervezel a tanítással, bátran válassz 12 vagy 24 hónapos hirdetést! Minél hosszabb az időtartam, annál kedvezményesebb az ár!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
SZEMÉLYES ADATOK
Név:*
Email cím:*
Telefonszám (1):*
Telefonszám (2):
Számlázási cím:*
A számlázási cím a nyilvános adatbázisba nem kerül be. Vállalkozás estén adószámot is tüntess fel!

TANÍTÁS HELYSZÍNE*Ha nem tanítasz saját helyszínen, nem mész ki a tanulóhoz vagy nem vállasz online órát, hagyjad üresen azt a sort (az egyik sor kitöltése kötelező!).
Saját helyszín:
Lehet a lakásod vagy középület, a helységet és a közterület nevét add meg, vagy írd azt, hogy 'online'.
Tanulónál:
Kerületeket, helységeket írjál, vagy 'Budapesten bárhol' vagy 'megbeszélés szerint'.

TANTÁRGYAK*A tanított tárgyak listája (legalább egy tantárgy megadása kötelező!).
TantárgyMax. szintÓradíj
Ha nem találsz neked megfelelő tantárgyat, akkor azt kérjük jelezd nekünk emailben vagy a kapcsolatfelvételnél egy üzenetben.
A nyelveknél használd az alap-, közép- vagy felsőfokot, a közismereti tantárgyaknál az általános iskolai, középiskolai vagy egyetemi szintet. Az óradíjat Ft/45, 60 ill. 90 percben, vagy 'megegyezés szerint' add meg.

BEMUTATKOZÁSInformációk rólad, módszereidről.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Életkor: év
Végzettség:
Foglalkozás:

FÉNYKÉP FELTÖLTÉS
Feltöltés:

HIRDETÉS IDŐTARTAMA*
1 hónap (6.900 Ft)
6 hónap (13.900 Ft)
12 hónap (22.900 Ft) + 1 hét ingyenes kiemelés
24 hónap (33.900 Ft) + 2 hét ingyenes kiemelés

ITT LÁTTÁL MINKET
Kérjük segítsd munkánkat, és írd le, hol találtál ránk (pl. google, facebook, ismerős ajánlotta).

ELLENŐRZŐ LÉPÉS*
Kérem írd be a kódot!


Az adatlap elküldésével elfogadod az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot
és az Általános Szerződési Feltételeket.

VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA (MENTÉS NÉLKÜL!)