Galyó Tünde+36-30-926-41-12, hello@onlinetanitas.com
Életkor: 54 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: biológia, kémia, fizika szakos tanár
Max. szintközépiskola
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/45 perc
EgyébFizika, kémia és biológia és komplex természettudomány tantárgyakból vállalok korrepetálást; dolgozatra, számonkérésre felkészítést, szaktanárként, sok éves tapasztalattal.

Az óra tematikája igény szerint az alapok átismétlése, a korábbi ismeretek felelevenítése és rendszerezése, összefüggések megismertetése és alapos magyarázata, számítási feladatok részletes magyarázata.

Hatékonyan és odafigyeléssel foglalkozom tanulási nehézséggel, figyelemzavarral küzdő gyerekkel is.

Mivel több természettudományos tantárgyat tanítok, lehetőség van váltásra az egyes tárgyak között.

Az órákat a Google Classroom felületén tartom. Egyszerű, könnyen kezelhető, interaktív felület.

Óráim interaktívak, feladat-, és célorientáltak. Ebből következően személyre szabottak és hatékonyak. Eredményesen működöm együtt tanulási nehézséggel, figyelemzavarral küzdő diákkal is.

A további részletekkel és időpont egyeztetéssel kapcsolatban, kérem, keressenek a hello@onlinetanitas.com e-mail címen, vagy a 06/30 926-4112-es telefonszámon.
Tanít mégbiokémiát, kémiát

Kulcs-Varga Lea+36-70-316-02-55, lea.varga.lea@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: Egészségügyi Mérnök msc diploma
Foglalkozás:
Max. szintgimnázium
TanulónálTinnye és 20km-es vonzásközete
Saját helyszínenTinnye illetve online
Óradíj6000 ft/ 45 perc
EgyébA Műszaki Egyetemen végzett Egészségügyi Mérnök vagyok!
Matematika, fizika, kémia és biológia tárgyakból közép szintű korrepetálást tartok és pótvizsgára felkészítést vállalok egész évben!
Általános és középiskolásoknak egyaránt tudok segíteni!
Középfokú matematika érettségire felkészítést vállalok!

Kiváló referenciákkal rendelkezem, tanítványaim sikerrel veszik az akadályokat!
45 perces órákat tartok, a leghatékonyabb ha egyszerre 2x45 percet tanulunk, ennek az ára 12.000ft

Csak akkor hívj ha tényleg komolyan gondolod a tanulást!!!

Az online oktatást előnyben részesítem, skype-on vagy messenger-en.
Házhoz is tudok menni 90 perces foglalkozás esetén, Tinnyén és 20km-es vonzáskörzetében
Tanít mégbiológiát, fizikát, matematikát

Szücs Vivien+36-30-411-57-54, onlinetanarszv@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintemelt
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj11.500 Ft/45 perc
EgyébKedves Jelentkezők!

Január végéig már csak hétvégén tudok új diákokat vállalni! Kérlek ezt vegyétek figyelembe.


Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező vegyészmérnök hölgy vállal tanítást az alábbi tárgyakból:
- Matematika: általános iskola - érettségi középszint
- Kémia: általános iskola - érettségi emelt szint
- Általános iskolai tantárgyak korrepetálása, beleértve az angolt
-Központi felvételi felkészítés magyarból és matematikából

Az online oktatás egyre elterjedtebb és kevésbé rémisztő a szülők és diákok számára.
Óráimon 45 perc teljes figyelem csak a diáké, ahol rengeteg feladatot beszélünk át.
Igyekszem lelkileg is kapcsolódni a tanítványhoz, hogy mindketten élvezzük az órákat. :)
Nem csak egy tanárt, hanem egy tanulótársat is kap gyermeke a személyemmel. Általános iskolás diákjaimnak kérés esetén a KRETA rendszer alapján számonkérések, dolgozatok követése.
Az órákon kívül is elérhető vagyok, 6:00-20:00 óra között bátran keressenek, ha kérdésük lenne, egy órán belül biztosan válaszolok. 😊
További információk e-mailben!
Tanít mégáltalános korrepetálást, matematikát

Bödecs András06-30-446-31-92, bodecs.a@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angol-kémia magántanár
Max. szintemelt szintű érettségi
Tanulónál-
Saját helyszínen9. kerület, Lónyay utca, illetve online
Óradíj8000 Ft/50 perc
EgyébAz ELTE angol-kémia szakán szereztem középiskolai tanári diplomát. 10 éve készítek fel diákokat emelt szintű kémiaérettségire. A tanítást hivatásomnak tekintem, így az egyetem mellett bővítettem pedagógiai eszköztáramat. A játékpedagógiától kezdve, a demokratikus nevelésen át a coachingig sikerült úgy módszereket megismernem, melyeket a tanári munkám során is előszeretettel alkalmazok. Szívügyem a tanulásmódszertan, melynek gyakorlása a tanítási-tanulási folyamat szerves részét képezi óráimon. Kémiából az új érettségi követelmények mentén, a teljes elméleti tananyagot lefedő tanulókártya-csomagot dolgoztam ki, illetve saját készítésű videók is segítik a közös felkészülést. Célom, hogy diákjaim a tananyag elsajátítása mellett megtalálják a nekik testhezálló tanulási módszereket.
Egy évet éltem Angliában, melynek előnyeit a mai napig élvezem nyelvtanári munkám során. Diákjaimat ösztönzöm a megfelelő kiejtésre és választékos nyelvhasználatra óráimon.

Kémiából speciálitásom az emelt szintű érettségire való felkészítés; ezt élvezem leginkább csinálni, de általános iskolai és gimnáziumi anyag gyakorlását és ismétlését is szívesen vállalom. Angolból minden szinten várom a diákokat, legyen szó alapozásról, szinten tartásról vagy felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésről.

Részletekért keress ezen az oldalon: tanarurak.hu Saját honlapomon további információkat találhatsz rólam, módszereimről, további anyagokról:bodecsandras.com

DIÁKJAIM AJÁNLÁSAI:

Hanga, orvostanhallgató, Semmelweis Egyetem:
'Elmondhatatlanul hálás vagyok Andrisnak, mert amit év elején elképzelni sem tudtam, megvalósult: magabiztosan indulhattam neki az írásbelinek és a szóbelinek is kémiából és mindkettőn nagyon jó eredményt értem el. Emellett számomra különösen fontos volt, hogy biztatott, nem engedte, hogy feladjam vagy elveszítsem a motivációm. Az órák kifejezetten jó hangulatban teltek és soha nem kellett attól félnem, hogy hülyeségnek fogja tartani a kérdésemet. Még arra is ráébresztett, hogy valójában a kémia csodálatos és én magam is nagyon szeretem.'

Zoli, orvostanhallgató, Semmelweis Egyetem:
'Azért szerettem Andrissal dolgozni, mert egyrészt nagyon könnyű megtalálni vele a közös hangot, másrészt pedig nagyon érthetően és jól magyaráz. Külön óriási pluszt jelentettek a tanulókártyák is. Andris abban segített a legtöbbet, hogy átlátta, hogy hol, melyik témában, számolásban, elméletben van szükség fejlesztésre, és melyikek azok, amik már jól mennek, és ehhez igazította a felkészülést. Így folyamatos fejlődést éreztem magamon. Azért ajánlom Andrist másnak, mert fiatalos, lendületes órákat tart, a tanulókártyái szerintem aranyat érnek és mert szerintem a leghasznosabb a felkészülésemben, az ő órái voltak.'

Zsófi, gyógyszerészhallgató, Semmelweis Egyetem:
'Nagyon szerettem Andrissal együtt dolgozni. Rugalmas volt, mindig tudott alkalmazkodni az órarendemhez (ami sokszor nem volt egyszerű). Emellett végtelenül türelmes volt, a legbonyolultabb dolgokat is nagyon könnyen érthetővé tette. Segített megbarátkozni az érettségivel. Tanév elején féltem az emelt kémia érettségitől, de Andrisnak köszönhetően májusban már egész magabiztosan ültem be az írásbelire és a szóbelire is. A számolásokat és az elméletet könnyen átláthatóvá tette. Amikor az iskolában valamit nem tudtam megérteni, részletesebb magyarázatot kaptam a témáról és egy másik nézőpontból is rámutatott. Az órákat mindig nagyon élveztem, jó hangulatúak voltak. Egy kérdésem sem maradt megválaszolatlanul. Nélküle nem sikerült volna ilyen jól a kémia érettségim.'

Boldizsár, orvostanhallgató, SZTE:
'Andris mindig reálisan, őszintén beszélt az esélyekről, tapasztalatairól, arról, hogy a kitűzött cél milyen nehéz időszak elé állít. Ezzel, biztatásával, és folyamatos megerősítésével, a kezdettől fogva motivált a több, és jobb minőségű munkára. A legnagyobb segítséget a közös munka során az jelentette, hogy Andris a kusza tankönyvi anyagot, a lényeg kiemelésével könnyen befogadhatóvá tette. Ezen kívül átlátható ütemtervvel, és olyan tanulásmódszertani tippekkel segített, melyek az egyéb tárgyi érettségiimre való készüléskor is hasznosnak bizonyultak. A közös munka során Andrist egy lelkiismeretes, kivételesen hatékony pedagógusnak ismertem meg, ezért bátran ajánlom mindenkinek.'

Személyesen a IX. kerületben, a Kálvin tér közelében, illetve online tartom az óráim. Szeretettel várom megkeresésed!
Tanít mégangolt

Ecker János+36-20-393-32-16, ecker.janos.mail@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: PhD
Foglalkozás: Biológus
Max. szintegyetem
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves Diákok, Hallgatók!

Ha szeretnétek összefüggéseiben látni a kémiát, biológiát, és megtapasztalni, hogy a tananyag szemléletes példák használatával megérthető és megtanulható, akkor keressetek bizalommal.

Évek óta végzek korrepetálást különböző kémia és biológia tárgyakból. Emellett egyetemi és PhD hallgatóknak adtam elő szerves és biokémiából, molekulamodellezésből, valamint tartottam gyakorlatot magyar és angol nyelven.

Általános probléma, hogy a diákok – a tananyag száraz tálalása miatt – középiskolában nem látják összefüggéseiben az egyes természettudományokat, ez pedig kihat az egyetemi tananyag elsajátítására is, ahol már teljesen magukra vannak utalva. Az alapokat kellene jól megtanítani, és a készségeket fejleszteni.

Az órákat minden esetben személyre szabom. A kötelező, tankönyvi és munkafüzeti anyagot kombinálom a saját anyagaimmal, amelyek segítik a megértést, számos illusztrációt, gyakorlati példát és kreatív elemet tartalmaznak.

KÉMIA – Általános és szervetlen kémia, Szerves kémia, Biokémia. Emelt szintű érettségire való felkészítés. Egyetemi hallgatóknak is segítek. Tapasztalataim alapján főleg utóbbi két tárggyal szoktak problémák lenni.

BIOLÓGIA – Általános iskolás szinttől az egyetemi szintig. Emelt szintű érettségire való felkészítés is.
Tanít mégbiokémiát, biológiát

Nikoletta Kőszegi+36-70-789-92-43, nikkancs2424@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintemelt érettségi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60perc
EgyébKedves Tanulni vágyók/ kémia , biológia és fizika érettségire készülők! 😊

Az én nevem Kőszegi Nikoletta, 24 éves. Jelenleg New Yorkban élek. Gazdaságtudományi hallgató voltam a Metropolitan egyetemen, emellett a Központi Fizikai Kutató intézet volt munkatársa.
Továbbá tanulmányaimat neurobiológia szakon folytatom.

👉Ha úgy érzed, segítségre, érthető valamint türelmes magyarázatra van szükséged biológiából, kémiából fizikából közép és emelt szintig fordulj hozzám bizalommal. Illetve ha csak témazáróra szeretnél felkészülni abban is tudok segíteni. Légy tagja hamarosan induló csoportomnak. Ha nem szeretnél kis csoportban tanulni akkor egyénileg is szívesen fogadlak.
Kizárólag Online tudlak fogadni,
Illetve vállalok esszé megírást, szakdolgozati konzultációt és annak megírását BSC és MSC szinten.

👉Ár: egyénileg 5000/óra, ha ketten jöttök 3000/óra, ha hárman 2000/óra.

Várlak szeretettel 🙂
Tanít mégbiológiát, fizikát

Cs. András+36-70-614-14-02, csorean@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Fizikus
Foglalkozás:
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébPhD fokozattal rendelkező fizikusként vállalok matematika, fizika, kémia tantárgyakból magánoktatást. Fizikát és matematikát középiskolás és egyetemi szinten, kémiát középiskolás szinten oktatom. Megközelítőleg 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezek és számos diákom tett sikeres érettségit. A közös munka során a diák határozza meg a célt, én pedig segítek neki elérni azt. A cél lehet korrepetálás, dolgozatra/ZH-ra vagy akár érettségire való felkészülés illetve házi feladat vagy beadandó készítés.

Érettségire készülés esetén megmutatom a típushibákat, illetve a tapasztalatom révén elmagyarázom, hogy javítják az érettségit, meg tudom mutatni mire érdemes figyelni. Ugyanis ilyen esetben fokozottan igaz, hogy nem az a stratégia leghatékonyabb, hogy mindent bemagolunk az elejétől a végéig, hanem érettségizni (vizsgázni) kell megtanulni. Gyakran nem a memorizálás vezet el a jó eredményig, hanem - és ez reáltárgyak esetében kiemelten igaz - a tananyag megértése. Magolni bárki tud, de az értés képességének elsajátítása sokkal nagyobb kincs. Ez pedig azért is fontos, mert ha az értés képességét minél jobban elsajátítja a tanuló, azt az élet bármely területén eredményesen tudja használni. Hatékony stratégiával ez több esetben könnyebben is elérhető, mint a tökéletes lexikális tudás.

Oktatási stratégiám fontos eleme érthetően bemutatni a diáknak, hogy amit tanul, az miért is lesz jó neki, illetve hol találkozhat vele a mindennapi életben. Ugyanis a tudás mindenkinek jól esik, hiszen mindenki kíváncsi. Viszont a kíváncsiságot leginkább a hétköznapi élet jelenségei váltják ki, mivel azzal találkozunk a leggyakrabban (pl. miért kék az ég?). A tananyag elvontabb részeinek is van kapcsolata a mindennapi jelenségekkel, ugyanakkor ezt sajnos gyakran nem mutatják be az iskolákban, aminek az lehet az eredménye, hogy a tanuló érdeklődését veszti, mivel nem tudja hová kötni az információt.

Az órákat online vállalom, 5000 Ft/45 perc díj ellenében. Lehetőleg elsősorban a fentebb megadott email címen keressenek meg, ott tudunk könnyedén időpontot egyeztetni. Telefonon keresztül is elérhető vagyok, de gyakran nincs előttem a naptáram, ezért időpontot nagy valószínűséggel csak emailben tudok majd adni. Érdemes minél hamarabb időpontot foglalni ugyanis szeptember közepére már jellemzően betelik az összes szabad hely.
Tanít mégfizikát, matematikát

Fischer Mónika+36-30-984-86-36, fischermonika77@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai-felvételi
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 15. kerület
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébVállalok felvételire, érettségire, pótvizsgára felkészítést kémiából és biológiából, illetve egyetemistáknak, főiskolásoknak alapszintű kémia-biológia oktatást. Gyakorló tanárként naprakész ismeretekkel rendelkezem a különböző tananyagok és követelmények területén, mind általános, mind középiskolai szinten.
Magántanításokat elsősorban késő délutánonként illetve hétvégenként vállalok, otthon kialakított irodámban. A felvételihez, vizsgákhoz szükséges kiegészítő anyagokat, gyakorlófeladatokat biztosítom.
Tanít mégbiológiát

Kocsis Betti+36-30-276-01-03, info.oktat.lak@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár, Oktatási Stúdió vezető
Max. szintemelt/középiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenPécs belváros, Oktat.lak Oktatási Stúdió vagy országszerte online
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók! Kedves Szülők!

Emelt és közép szintű kémia, biológia és matematika korrepetálást, magánórát ,érettségi és felvételi felkészítést vállalok bármely korosztály számára az Oktat.lak Oktatási Stúdióban Pécsett és országszerte online, ne feledjétek nálunk minden más tantárgy is elérhető számotokra!

Több éves tapasztalatomból adódóan óráim gyermekközpontúak, gyakorlatiasak, baráti és nyugodt környezetben zajlanak. 8 éve tartok egyéni és kiscsoportos órákat, több száz sikeres eredmény van a hátam mögött. Ezekről diákok és szülők által írt referenciát is tudok felmutatni. Online oktást a jelenleg ismert legmodernebb eszközökkel tartom, személyes órákat felszerelt klimatizált tantermekben, így mindkét lehetőség esetén maximális segítséget tudok adni a diákoknak. Igyekszem a minőségi tanulásnak megfelelő környezetet kialakítani az óráimon. Nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő tanulásmódszertani eszközökre, és azok alkalmazására. A diák motivációjának kialakítására és fenntartására. Egyénre szabott tanulási tervet adok minden diákom kezébe a közös tanulási utunk kezdetén, felmérem diákjaim kompetenciáit és ennek megfelelő tempót diáktálok felkészítések során.

Több év korrepetálás után 2020-ban kezdtem bele álmom megvalósításába, Pécsett a belvárosban megnyitottam az Oktat.lak Oktatási Stúdió kapuit, amely sokak számára a tudás otthonává vált! Sikeres tanévet magunk mögött tudva jelenleg minden korosztály számára, bármilyen tantárgyból lelkes fiatal oktatókkal segítünk minden tanulónknak. Ez mellett online órákkal segítünk az országban több gyermeknek és felnőttnek. Célunk a személyes oktatás kiterjesztése több nagyvárosban.
Jelenleg Pécsett a helyszín a belváros szívében, az Árkád mellett található, busszal, gyalog és autóval is könnyen megközelíthető. Felszerelt tantermekben minden adott a sikeres felkészüléshez.
Időpontokban rugalmas vagyok, az óráim 60 percesek.
Ha macerásnak érzitek folyton tanárról tanárra és különböző helyszínekre rohangálni, és egy helyen szeretnétek mindent megtanulni, számít a környezet és annak felszereltsége ahol tanultok, tökéletes választás az Oktat.lak Oktatási Stúdió.

A mi elsődleges feladatunk, hogy szeressétek meg a tanulást, és hogy segítsünk Nektek, diákoknak elérni az álmotokat. Igyekszünk a legjobb tudásunk és eddigi tapasztalataink szerint segíteni benneteket!
A tavalyi évben több, mint 100 diák választott Minket, ezzel több mint 100 diák közelebb került a saját céljához, tervéhez! További képeket, pillanatokat, ajánlásokat és információkat a facebook oldalunkon találtok.
Heti több óra esetén bérlet vásárlásra is van lehetősége diákjainknak.
Ha a Stúdió vagy én felkeltettem az érdeklődésetek, keressetek bizalommal a 06302760103 telefonszámon, privátban vagy emailben az info.oktat.lak@gmail.com címen!
Nagyon várom a közös munkát!

Referencia: www.facebook.com/oktat.lak
Tanít mégangolt, biológiát, fizikát, matematikát, németet

Török Csaba06-70-229-13-13 (08-22 óráig, hétvégén és ünnepek alatt is), matematikus1@gmail.com
Életkor:
Végzettség: matematikus
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai (angolul, németül is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Astoria
Óradíj16.000 Ft/45 perc
Egyéb HATÉKONY ONLINE OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! MATEMATIKA, FIZIKA, KÉMIA EGY HELYEN!

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás. A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár.

A matematika szinte minden ágát a legfelsőbb szintig oktatom (pl. analízis 1/2/3., lineáris algebra, differenciálegyenletek, statisztika, komplex függvénytan, diszkrét matematika, kvantitatív módszerek). E tárgyakat angolul is tanítom, a következő bekezdés szerinti díjazás mellett.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, Milestone, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszint elérésében segíteni tudok matematikából, fizikából és kémiából is (pl. IB SL/HL Diploma, GCSE A-Level, SAT, ACT, GMAT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire matematikából és fizikából. Több száz idegennyelvű tankönyvem és feladatgyűjteményem segíti a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az egyéni oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 17.000 Ft/45 perc.

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől (pl. Bolyai, Zrínyi, Kalmár, Kenguru, Arany Dániel, Vermes, Mikola) egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az utóbbi 30 év feladatsorai valamennyi nagy múltú verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 17.000 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 19.000 Ft/45 perc.

Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet. Akár szombaton is van lehetőség magánórára.

Óráimat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető. Átmenetileg az órákat csak online formában tudom megtartani.

TANULÓPÁROKNAK az alapóradíj CSUPÁN 8.000 FT/45 PERC fejenként (magyar tananyag esetén). A díjról természetesen számlát tudok adni. Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot találni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem.

Díjaim az átlagosnál magasabbak, de tapasztalatom, hatékonyságom, elkötelezettségem is az. Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön belül mely részletek szoktak megértési nehézséget okozni, és sokéves munkám során kiérlelt módszerekkel, magyarázatokkal segítem diákjaimat túljutni ezeken. Speciális igények széles körének tudok megfelelni (pl. tanulási nehézségek kezelése, idegen nyelvű tananyagok, tehetséggondozás, érettségiző diákok további támogatása egyetemi tanulmányaikban).

Általános- és középiskolás diákok számára szülő általi megkeresés esetén 45 perces, ingyenes próbaórát ajánlok, így a szülő és a diák is minden kötöttség nélkül megismerheti az oktatás menetét. Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke felkészítését, számíthat rám.

Tel: 70-229-1313, 08-22 óráig, hét végén és ünnepek alatt is.
Tanít méganalízist, fizikát, gazdasági matematikát, geometriát, lineáris algebrát, matematikát, mechanikát, operációkutatást, statisztikát, valószínűségszámítást

Ruszkai-Nemes Anita+36-30-711-56-49, anita.nemes01@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Gyógyszerész hallgató
Foglalkozás: Magántanár, hallgató
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébÜdvözöllek!

Ruszkai-Nemes Anita vagyok és már 14 éve tanítok. Diákjaimmal közvetlen kapcsolatot ápolok és egyetemi éveik alatt is rendszeresen keressük egymást.

Jelenleg online órákat adok. Weboldalam elérhetősége: www.lablessons.hu

Elérhetőek nálam maganórák és csoportos órák is, valamint tanfolyamok.

Legközelebbi tanfolyamok indulása:

JELENTKEZÉS ELINDULT SZEPTEMBERBEN INDULÓ TANFOLYAMAINKRA:

Kémia és Biológia Emelt szintű érettségi felkészítő: 8 hónap (szeptember-május), 100 óra/tanfolyam (maximum 15 fő/tanfolyam)

Kémia számítások tanfolyam: 2024. februártól-április végéig (13 hét, 9 témakör, 2 óra/alkalom, heti 1 alkalommal)

Kémia és Biológia Emelt szintű szóbeli érettségi felkészítő: 2024. május-június (3 hét 9 alkalom, 2 óra/ alkalom) (maximum 5 fő/tanfolyam)

Tanfolyam árak változóak ezután érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Magánórák díjai: (Magánóráim helyei korlátozottak, érdeklődj a szabad helyekről)

1 fő esetén az óradíjam 7000 ft/ 60 perc
2 fő esetén 4800 Ft/ 60 perc/fő
3 fő esetén 4300 Ft/ 60 perc/ fő

Egyetemi tantárgyak oktatásának díjai: (Biokémia, Szerves, Szervetlen, Általános kémia, Kémiai számítások)

1 fő esetén 8000 ft/ 60 perc
2 fő esetén 5000 ft/ 60 perc/ fő
3 fő esetén 4500 ft/ 60 perc/ fő

Egyetemi zh-k illetve szakdolgozatok, beadandók megírását nem vállalom, felkészítést igen!

Az óradíjak az óra megkezdése előtt fizetendőek heti vagy havi bontásban. A tanfolyam díjai havi, 3 havi illetve egyösszegű befizetéssel is mennek.

Módszereim egyszerűek! Egyszerűen nem vagyok erőszakos és nálam nincs stressz, se könnyek, se hajtépés. Ha szükséges ezerszer elmondom százféleképpen amit nem értesz! Nekem az a fontos, hogy egy kiegyensúlyozott, kellemes felkészülés történjen. Ez a siker kulcsa.

Évek óta foglalkozom tanulás módszertannal és ezt a tanításban is kamatoztatom természetesen egyénre, csoportra szabva. Diákjaim az órákon kívül is elérnek messengeren, telefonon, e-mailben, valamint a szülők is.

Első alkalommal 30 perces megbeszélést tartunk, ahol egyeztetjük, hogy mi a cél és mi a haladás iránya, majd pedig időpontot egyeztetünk.

Az órákról, tanfolyamokról számlát adok.
Tanít mégbiokémiát, biológiátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA