Garay Barbara+36-20-456-75-94, garaybarbi@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: egyetemi (ELTE)
Foglalkozás: tanító
Max. szint3.-6.osztályig
Tanulónál-
Saját helyszínenSzigetszentmiklós, vagy online
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves Szülők!

Matematikàból, magyar nyelvből, környezetismeretből, természetismeretből korrepetálást vállalok 1.- 6. osztályig, biológiából 7.-8.osztályig, SZIGETSZENTMIKLÓSON, szükség szerint akár online is!

Magamról:
Az ELTE-n végeztem természetismeret műveltségterületes tanítóként. Jelenleg 1.osztàlyban vagyok osztályfőnök, ahol a gyerekeknek mindent én tanítok a testnevelésen kívül. 6 éve foglalkozok korrepetálással a munkàm mellett.

Mottóm:

' A gyermekek olyanok, mint a virágok. Az egyiket sokat kell öntözni, a másikat csak ritkán szabad. Az egyik a sok napot kedveli, a másik árnyékos helyen is virágzik. Vannak könnyen alkalmazkodók és érzékenyebbek. Ha mindegyikkel ugyanúgy bánok, az egyik kivirul a másik elszárad. Mindegyiknek van levele, szára, virága- hasonlóak, de mégis különbözőek. Mindegyik gondoskodásra éhezik, egyéni bánásmódra. Nem attól fejlődnek, hogy melletük ülök egész nap, hanem hogy a számukra megfelelő gondoskodást kapják. Van közöttük árvácska, petúnia, muskátli, krókusz, kardvirág és rózsa. Az egyik hamarabb nyílik ki a másik később, de mindegyik különleges, mindegyik egyedi. Nem hasonlíthatom őket egymással. '

Keressenek bátran e-mailen: garaybarbi@gmail.com vagy hátköznap 14:00 óra után telefonon: 06204567594
Tanít mégbiológiát, magyar nyelv és irodalmat, matematikát

Balázsi Andrea+36-20-993-61-41, andy59@freemail.hu
Életkor: 63 év
Végzettség: okleveles általános iskolai tanító - rajz szakkollégium, felsőfokú személyügyi gazdálkodó
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintáltalános iskola alsó tagozat
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébKedves Érdeklődő!
40 év oktatási területen szerzett tapasztalattal vállalom, referenciákkal – kizárólag online – alsó tagozatos tanulók korrepetálását, felzárkóztatását.
Segítséget tudok nyújtani 8 osztályos gimnáziumi felvételi felkészítéséhez matematika, magyar nyelv tantárgyakból. Vállalom magántanulók, vagy jelenleg külföldön élő magyar gyermekek oktatását a délelőtti órákban is.
Magamról:
Hitvallásom! Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, a 3 pillér egységének (tanuló-szülő-tanító) megfelelően működnie kell! Így fontosnak tartom a szülő/k megismerését, még ha online-is. Türelmes vagyok, jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Megtalálom a hangot tanítványaimmal, és szüleikkel egyaránt. Empatikus vagyok, célom, hogy oldjam a kezdeti szorongást, önbizalmat adjak tanítványaimnak.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyar nyelv és irodalmat, matematikátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA