Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma S. út
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb, elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönzõ hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsõre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdõk oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetõbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetõben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid idõn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesõk! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehetõ eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít mégangolt

Nagyné Nagy Nóra +36-70-945-23-50, info@jomagantanar.hu
Életkor: 35 év
Végzettség: egyetemi végzettség
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónál-
Saját helyszínenEger, Felsőtárkány vagy online
Óradíj3900 Ft/45 perc
EgyébA JóMagántanár Különóra Centrumnál hiszünk abban, hogy az iskolai sikerekhez és az elérni kívánt célokhoz nemcsak Te kellesz, hanem egy olyan tanár is, aki a szakmai tudása mellett szívvel-lélekkel képes a személyiségedre hangolódni. Több éves tapasztalatunk, hogy a tanítás nem lehet rutinszerű, és nem lehet a megszokott módszertanhoz ragaszkodni, mert minden ember, minden tanuló, mint ahogy Te is egyedi és különböző. Fordulj bátran hozzánk! Örömmel és odafigyeléssel segítünk a tanulási céljaid megvalósításában!

Mit tanítunk?

TÖRTÉNELEM (általános iskolától egyetemig) Nálunk NINCS magolás! LATIN (gimnáziumtól a nyelvvizsgáig) Felélesztjük benned ezt a holt nyelvet!
ANGOL (általános iskolától a nyelvvizsgáig, sőt a külföldi munkavállalásig, angol célnyelvi civilizáció tantárgy is) Olyan természetes lesz az angolod, mint a lélegzetvétel!
MATEK (általános iskolától egyetemig) 6=3! BIZONY! Nálunk megérted majd, hogy miért!
BIOSZ (középiskolától egyetemig): IRÁNY AZ EMELT ÉRETTSÉGI! Iskola előkészítő - Nagycsoportosoknak, hogy zökkenőmentesen kezdődjön az iskola.

www.jomagantanar.hu
+36 70 9452350
Tanít mégangolt, biológiát, iskola-előkészítést, matematikát, történelmet

Nyíri Ágota06-1-344-00-59 (üzenetrögzítõ és hívószámkijelzõ van)
Életkor:
Végzettség: középiskolai tanári diploma
Foglalkozás: tanítás
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc, 9000 Ft/90 perc
Egyéb1992 óta foglalkozom magántanítványokkal, akik a közös munka eredményeként rendkívül sikeresek. Szívesen dolgozom együtt bármilyen korosztállyal.
Örömmel vállalom középfokú vagy alapfokú nyelvvizsga elõtt állók felkészülésének irányítását. Szívesen foglalkozom latinul tanuló 'kisgimnazistákkal' is.
Nagy rutinom van bölcsész- és joghallgatók latin nyelvi alapvizsgára való felkészítésében. Más egyetemeken vagy fõiskolákon latinnal foglalkozó hallgatók jelentkezését is várom (pl. orvostan- és gyógyszerészhallgatók).
Tanítványaimnál többek között a biztos nyelvtani tudás és a hatékony fordítástechnika kialakítását tûzöm ki célul.
Nagy hangsúlyt fektetek az egyénre szabott oktatásra. Óráim derûsek, jó hangulatúak.
A közös munka Skype-on zajlik.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker. Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTörténelmet, művészettörténetet, filozófiatörténetet, latint, ógörögöt, irodalmat, helyesírást (S.N.I., autizmus), külföldieknek magyar nyelvet tanítok. Jelentkezés csak telefonon.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Pappné Dett Liliána+36-30-375-81-57, asphodelos1983@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: latin és történelem szakos tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
2007¬ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán latin¬történelem szakos tanárként. Több mint 15 éve foglalkozom magántanárként korrepetálással és oktatással. Tanítok általános és középiskolásokat valamint egyetemistákat és felnőttoktatásban résztvevő diákokat is.
Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a tananyag megértésére, az ok okozati összefüggések feltárására és arra hogy a tantárgy érdekes és jól tanulható legyen.
Óráimat online tartom így egyszerűbb és rugalmasabb mindenki számára az időpontok egyeztetése és szervezése.
Várom régi és új tanítványaim jelentkezését a megadott elérhetőségeken! Jelentkezz bizalommal!
Tanít méglatintVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA